За У проти М. Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 У вас на украине не капитализм, а бандитизм. Я рабочий день начинаю с чая, потом ещё раза три ем и пью чай. в 4 меня уже на работе нет. Англики те ещё раньше уходят . а увольняли и тогда. А рабочий день у тебя такой . потому, что вы все молчите , а взяли бы ВСЕ и забостовали.. так нет не сможете. да и государству на вас наплевать. она установила такую минималку. что на неё не прожить. Фи в туалете, чай пить. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Пациент избивает ногами лежащего на полу психиатра и орет: - Это кто нервный?! Это я - нервный?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Фи в туалете, чай пить. :lol:ну ты даёшь. в туалете чай пьёшь . я бы до такого даже бы не додумался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 ну ты даёшь. в туалете чай пьёшь . я бы до такого даже бы не додумался. Потому, что нечем. :lol: и не удивительно. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Потому, что нечем. :lol: и не удивительно. :lol:ох. если бы нечем было. то я бы наверно и пил бы в туалете как ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Потому, что нечем. :lol: и не удивительно. :lol:ЗаУм!! А ты чем чай пьешь? А? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Сколько женщин жалуются на то, что ее мужчина очень слаб, не имеет стержня.Будь, пожалуйста, послабее. Будь, пожалуйста. И тогда подарю тебе я чудо запросто. И тогда я вымахну - вырасту, стану особенным. Из горящего дома вынесу тебя, сонную. Я решусь на все неизвестное, на все безрассудное - в море брошусь, густое, зловещее, и спасу тебя!.. Это будет сердцем велено мне, сердцем велено... Но ведь ты же сильнее меня, сильней и уверенней! Ты сама готова спасти других от уныния тяжкого, ты сама не боишься ни свиста пурги, ни огня хрустящего. Не заблудишься, не утонешь, зла не накопишь Не заплачешь и не застонешь, если захочешь. Станешь плавной и станешь ветреной, если захочешь... Мне с тобою - такой уверенной - трудно очень. Хоть нарочно, хоть на мгновенье - я прошу, робея,- помоги мне в себя поверить, стань слабее. Роберт Рождественский. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Бедный Роберт! И он не справлялся! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Потому, что нечем. :lol: и не удивительно. :lol: ЗаУм!! А ты чем чай пьешь? А?Говорят йоги могут сесть голым задом в таз с жидкостью (для Заума это цай) и всасать её в себя. Вероятно так могёт и он. Шо, Заум, тресоцки не покусаес, цаёцку не попьёс (из тазика) - не полаботаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Бедный Роберт! И он не справлялся! :rolleyes:бедная женщина....которая этого никогда не узнает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Говорят йоги могут сесть голым задом в таз с жидкостью (для Заума это цай) и всасать её в себя. Вероятно так могёт и он. Шо, Заум, тресоцки не покусаес, цаёцку не попьёс (из тазика) - не полаботаешь? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 бедная женщина....которая этого никогда не узнаетКак мужчина дает слабину? Фу-у-у-... А Вы считаете себя "богатой" от общения с подобным мужчиной? Или только, как всегда, "мечтаете"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Не любуйтесь на ночь глядя!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 любуйтесь на ночь глядя!!! Колісніченко попросить притулку у Польщі? http://blogs.pravda.com.ua/authors/yusov/51dbd9c0d253e/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Колісніченко попросить притулку у Польщі? http://blogs.pravda.com.ua/authors/yusov/51dbd9c0d253e/ Не думаю,що Польща надасть притулок.Псувати відносини з сусідньою державою через якогось гадіка,яке танцьює під російську гармошку,полякам теж немає cенсу. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Не думаю,що Польща надасть притулок. Псувати відносини з сусідньою державою через якогось гадіка,яке танцьює під російську гармошку,полякам теж немає cенсу. :lol: В Расею побежит, как пить дать туды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 В Расею побежит, как пить дать туды. Безсомнения, это отвлекющий ход, попытка поссорить государства из-за какого то гадика. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 интересный сайт .http://whois-service.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Безсомнения, это отвлекющий ход, попытка поссорить государства из-за какого то гадика. :lol:Националистики, как всегда, не в курсе хода политических событий. Ээх.. ну и националистики.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 .успел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Бедный Роберт! И он не справлялся! :rolleyes:Дэна, я далеко не слабый мужчина, но к стыду своему готов признать, что моя жена (в начале нашей жизни)была вынуждена терпеть куда более жалкое зрелище и её помощь и поддержка во многом сделали меня тем кто я есть, конечно справился бы я и сам, но с ней получилось больше.Так что сильных и красивых, могут иметь лишь любовницы, а вот из солдата сделать генерала..... Стефи тебя критикует за твою напористость, ты её за её хрупкость, но видишь ли, мы живем, что бы восполнять недостаток и она вроде как твой, а ты её. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 успел? Не знаю, я не відслідковувала. На таке натрапити в неті - дорого коштує - нє? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Стефи тебя критикует за твою напористость, ты её за её хрупкость, но видишь ли, мы живем, что бы восполнять недостаток и она вроде как твой, а ты её. Вовка, у цій справі нема рецептів - ні правильних, ні не правильних - і хто думає, що він знає відповіді на всі запитання - у підсумку залишиться біля розбитого корита. В дени погляди молодої жінки, яку з дитинства вчила мама: якого собі виховаєш... Я б повбивала таких мам! З.І. До речі, Стефані далеко не така тендітна, якою постає з першого погляду. Просто вона знає те, що я написала вище. А дені - мож і повезло, не знаю, але доживши до старості, вона цього не зрозуміла - думаєш у неї по життю був щасливий чоловік? ********** Глупая женщина пытается перевоспитать мужчину. Умная - стремится его научить. И только мудрая совершает почти невозможное – она оставляет его в покое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Вовка, у цій справі нема рецептів - ні правильних, ні не правильних - і хто думає, що він знає відповіді на всі запитання - у підсумку залишиться біля розбитого корита. В дени погляди молодої жінки, яку з дитинства вчила мама: якого собі виховаєш... Я б повбивала таких мам! З.І. До речі, Стефані далеко не така тендітна, якою постає з першого погляду. Просто вона знає те, що я написала вище. А дені - мож і повезло, не знаю, але доживши до старості, вона цього не зрозуміла - думаєш у неї по життю був щасливий чоловік? ********** Глупая женщина пытается перевоспитать мужчину. Умная - стремится его научить. И только мудрая совершает почти невозможное – она оставляет его в покое. Да, во многом с тобой соглашусь, идеальных рецептов нет, но про Дэну и Стефи...всё ведь не просто так (не случайно)или как ты думаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Вовка, у цій справі нема рецептів - ні правильних, ні не правильних - і хто думає, що він знає відповіді на всі запитання - у підсумку залишиться біля розбитого корита. В дени погляди молодої жінки, яку з дитинства вчила мама: якого собі виховаєш... Я б повбивала таких мам! З.І. До речі, Стефані далеко не така тендітна, якою постає з першого погляду. Просто вона знає те, що я написала вище. А дені - мож і повезло, не знаю, але доживши до старості, вона цього не зрозуміла - думаєш у неї по життю був щасливий чоловік? ********** Глупая женщина пытается перевоспитать мужчину. Умная - стремится его научить. И только мудрая совершает почти невозможное – она оставляет его в покое. Мудрая женщина,пытается перевоспитать себя, поэтому она оставляет мужа в покое. В определении умной -я с вами вполне согласен. Надеюсь и вы, далеко не глупая женщина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 но про Дэну и Стефи...всё ведь не просто так (не случайно) или как ты думаешь? Думаєш, зійшлися дві сильні жінки і дві концепції? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Дэна, я далеко не слабый мужчина, но к стыду своему готов признать, что моя жена (в начале нашей жизни)была вынуждена терпеть куда более жалкое зрелище и её помощь и поддержка во многом сделали меня тем кто я есть, конечно справился бы я и сам, но с ней получилось больше. Так что сильных и красивых, могут иметь лишь любовницы, а вот из солдата сделать генерала..... Стефи тебя критикует за твою напористость, ты её за её хрупкость, но видишь ли, мы живем, что бы восполнять недостаток и она вроде как твой, а ты её. Не буду возражать, кроме как против слова "напористость" - это неверный эпитет. Вместе с тем, твои слова о своей жене подтверждают именно мою правоту: у нее хватило сил оказать помощь и поддержку, а не изображать в стороне хрупкую даму, ожидающую внимания к себе. А любовницы вообще мало что имеют, за редким исключением. Сильные и красивые всегда спешат домой, ежечасно поглядывая на часы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.