Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 кажись такие сношения плохо влияют кроме твоего зада ещё и на головуНе сублимируй, я тебя прошу...Мадам Ориана, как же так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо, ты куда все время убегаешь: за зеленкой? а я знаешь ли покуриваю в процессе.интересно, ты ебёшься так же быстро, как и бздишь здеся? Бедная жена твоя... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 а я знаешь ли покуриваю в процессе. интересно, ты ебёшься так же быстро, как и бздишь здеся? Бедная жена твоя... Мадам Ориана,а вы бы вышли замуж за красномордого, предложи он вам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Заразились таки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 так и напишу: тебя, ну, далее по тексту.... П.С. Мадам Ориана, как ты могла доверительно общаться с этим, пардон, дегенератом? что, нужна помощь зала? Так ты громче вопи, может она проснётся и прибежит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 что, нужна помощь зала? Так ты громче вопи, может она проснётся и прибижитОриана,зачем у него такая истерика? Ты его бросила? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ладно, хорош вонять, иди нахуй, идиот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ладно, хорош вонять, иди нахуй, идиот.Ориана, ты его знаешь лучше: он покраснел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Слышь, придурок, а ты что - в самом деле кайф от этой всей херни имеешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Два часа ночи, пердун ловит кайф... Тебе к дохтуру и не только с жопой, с головой в первую очередь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Слышь, придурок, а ты что - в самом деле кайф от этой всей херни имеешь?Ориана,так что ты там ему шептала о происводственных отношениях в ЕС? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Два часа ночи, пердун ловит кайф... Тебе к дохтуру и не только с жопой, с головой в первую очередь. Ориана,ты согласна, что бытие определаэт сознание? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ладно, хорош вонять, иди нахуй, идиот.Кажись он проследовал указанным адресом.Бай-бай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо,и ето все про баб? Или еще о Швейцарии поговорим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Кажись он проследовал указанным адресом. Бай-бай! Ну, не хочешь о Швейцарии, не смею сбивать с курса Партии...Бай-бай! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо, и ето все про баб? Или еще о Швейцарии поговорим? С тобой что о бабах, что о Швеции с Гондурасом - вонь одна и таже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Піпєц, ну ви і придурки!!! ШКАТУЛКА, підар - це той, ХТО..., а той КОГО..., в крайньому випадку - терпило...якщо після всього у тебе ще буде чим пісяти. А так гарно все починалося... Вітя, ти ж, блін, мене кинув - то тепер не ревнуй! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Топ-10 винаходів червня Смартфон для незрячих Моніторинг ясності розуму Принтер для піци Миттєвий підживлювач мобільного Інтерактивний путівник Цифрові штори Ідеальне взуття Сонячний гриль Браслет-рятівник Український пневмоавтомобіль 48-річний харків’янин Олег Збарський змайстрував автомобіль, який їздить на повітрі. Для цього він перебив свої старі Жигулі, замінивши в них розподільний вал двигуна внутрішнього згоряння та карбюратор. Нова версія авто не забруднює атмосферу, бо під час їзди викидає звичайне повітря.Недоліками машини є громіздкі балони з повітрям, які водій мусить возити на задньому сидінні, та невисока швидкість пересування – 40 км/год. Українець вже запатентував свій винахід і наразі шукає інвестування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 ШКАТУЛКА, підар - це той, ХТО..., а той КОГО..., в крайньому випадку - терпило...якщо після всього у тебе ще буде чим пісяти. Ликбез для Орианы. КТО ТАКОЙ ПИДАРАС??? Чувство стыда растет и я понимаю, нужно хоть что то ответить, чтобы это прекратить, я говорю Марина Константиновна все знают кто такой ПИДАРАС, думаю не кому не нужно объяснять, извините, можно я сяду на место.Она просто в бешенстве и кричит Я НЕ ЗНАЮ КТО ТАКОЙ ПИДАРАС, МНЕ ОБЪЯСНИ!!! ( Вот тут то она и допустила основную ошибку, зря зря зря она так) Чувство моего сильного стыда резко перескочило сначала в злость, ну а потом уже походу в ярость: я громко и уверенно заявил ЧТО ПИДАРАС ЭТО ТОТ КОГО ЕБУТ В ЖОПУ И ЭТО ЕМУ ДИКО НРАВИТСЯ, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Топ-10 винаходів червня Український пневмоавтомобіль48-річний харків’янин Олег Збарський змайстрував автомобіль, який їздить на повітрі. Для цього він перебив свої старі Жигулі, замінивши в них розподільний вал двигуна внутрішнього згоряння та карбюратор. Нова версія авто не забруднює атмосферу, бо під час їзди викидає звичайне повітря.Недоліками машини є громіздкі балони з повітрям, які водій мусить возити на задньому сидінні, та невисока швидкість пересування – 40 км/год. Українець вже запатентував свій винахід і наразі шукає інвестування. Дурня.Я так понял едет от сжатого воздуха. И далеко уедет? Км на 20 хватит? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Дурня. Я так понял едет от сжатого воздуха. И далеко уедет? Км на 20 хватит? И неизвестен кпд. Может заправка сжатым воздухом дороже, затратнее, заправки топливом на одну единицу пробега. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Ликбез для Орианы. КТО ТАКОЙ ПИДАРАС??? Чувство стыда растет и я понимаю, нужно хоть что то ответить, чтобы это прекратить, я говорю Марина Константиновна все знают кто такой ПИДАРАС, думаю не кому не нужно объяснять, извините, можно я сяду на место.Она просто в бешенстве и кричит Я НЕ ЗНАЮ КТО ТАКОЙ ПИДАРАС, МНЕ ОБЪЯСНИ!!! ( Вот тут то она и допустила основную ошибку, зря зря зря она так) Чувство моего сильного стыда резко перескочило сначала в злость, ну а потом уже походу в ярость: я громко и уверенно заявил ЧТО ПИДАРАС ЭТО ТОТ КОГО ЕБУТ В ЖОПУ И ЭТО ЕМУ ДИКО НРАВИТСЯ, Лікбез для ШКАТУЛКИ Значение ◆ гомосексуалист, педик — Только пидорасы носят такие свитера) ◆ вульг. человек низких моральных принципов Этимология Искаж. педераст, от παιδεραστής «любитель мальчиков, педераст», далее из παῖς (παιδός) «дитя, мальчик, отрок» (восходит к праиндоевр. *peu- «малый») + ἐραστής «любовник, влюблённый; любитель, почитатель», из ἐραστεύω «любить» _________ А те, що ти написав - це версія русскіх зеків, які таким чином хочуть відмазатися від гомосексуалізму, що для них є жахливою ганьбою. В гомосексуальному звязку один з партнерів - пасивний підараст, другий активний. Першого запросто можна примусити, а як примусити другого? Ото ж бо....Не роби більше таких помилок. Тут Предатор виявився хитрішим від тебе, хоча такий самий придурок як і ти. А все так гарно починалося і так би закінчилося, коли б не парочка дебілів (черчіль і дена) які прийшли і все споганили. До речі, Шкатулка, чому ви такі стадні? Чому коли ти один - ти людина, а коли вас троє - ви тварини? І таку закономірність я вже не раз помічала, до речі, серед русскіх. А пам"ятаєш, колись, коли їх не було, ми розмовляли на такі теми, і все було так гарно, возвишено... а тут...і ти піддався на провокацію і Корін облизня спіймав...лікуй потім вас від стресів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Дурня. Я так понял едет от сжатого воздуха. И далеко уедет? Км на 20 хватит? И неизвестен кпд. Может заправка сжатым воздухом дороже, затратнее, заправки топливом на одну единицу пробега. Перший автомобіль на бензині також був недосконалий. Головне - ідея. Серед десяти - одна, українця, а там були винаходи зі всього світу - найбільш актуальна в наш час http://life.pravda.com.ua/technology/2013/07/13/133117/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Перший автомобіль на бензині також був недосконалий. Головне - ідея. Серед десяти - одна, українця, а там були винаходи зі всього світу - найбільш актуальна в наш час http://life.pravda.com.ua/technology/2013/07/13/133117/ Ты не понимаешь - это дурня изначально, в самай идее заложена дурня и никакое усовершенствование не может привести к положительному результату.Кол-во энергии заключённое в балоне с сжатым воздухом, который может быть размещён в авто, даже с максимально возможным давлением, крайне невелико. Эквивалент её - максимум несколько литров бензина. Кому нужен автомобиль с пробегом 10-20км? И здесь, как ни крути, ничего поделать невозможно. Проблема "небензиновых" двигателей заключаетя не в их движетелях - они могут быть разные, а в компактном или дешёвом источнике энергии для них. Альтернативы бензобаку пока нет. Если взять аккумуляторы с энергией тождественной бензобаку - то их нужно столько, что авто от их веса развалится. Есть водородные двигатели работющие на воде, они очень даже ничего, но присадка добавляемая в воду, для розложения на водород и кислород очень дорога в производстве. Получается не рентабельно по-сравнению с бензином. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Вітя, ти ж, блін, мене кинув - то тепер не ревнуй!Хоть и кынув, але зварюватысь на дам....А за прыдурка ответиш! По скайпу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Лікбез для ШКАТУЛКИ Значение ◆ гомосексуалист, педик — Только пидорасы носят такие свитера) ◆ вульг. человек низких моральных принципов Этимология Искаж. педераст, от παιδεραστής «любитель мальчиков, педераст», далее из παῖς (παιδός) «дитя, мальчик, отрок» (восходит к праиндоевр. *peu- «малый») + ἐραστής «любовник, влюблённый; любитель, почитатель», из ἐραστεύω «любить» _________ Есть разговорный язык, в нём часто-густо используются слова смысл которых отличный от академического, но принят обществом. И это нормально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Есть разговорный язык, в нём часто-густо используются слова смысл которых отличный от академического, но принят обществом. И это нормально. це не правильно, бо спотворює істину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Хоть и кынув, але зварюватысь на дам.... А за прыдурка ответиш! По скайпу! блін та ви що змовилися: дена - скайп, ти - скайп, що це за звір такий страшний, про якого, схоже тільки я не знаю :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Ты не понимаешь - это дурня изначально, в самай идее заложена дурня и никакое усовершенствование не может привести к положительному результату. Кол-во энергии заключённое в балоне с сжатым воздухом, который может быть размещён в авто, даже с максимально возможным давлением, крайне невелико. Эквивалент её - максимум несколько литров бензина. Кому нужен автомобиль с пробегом 10-20км? И здесь, как ни крути, ничего поделать невозможно. Проблема "небензиновых" двигателей заключаетя не в их движетелях - они могут быть разные, а в компактном или дешёвом источнике энергии для них. Альтернативы бензобаку пока нет. Количеству энергии заключенной в одной заправке бензобака. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 блін та ви що змовилися: дена - скайп, ти - скайп, що це за звір такий страшний, про якого, схоже тільки я не знаю :P :lol: неплохая штука, придумали, чтобы бухать вместе и каждый по своим домам одновременно. очень удобно - перебрал - вырубился - и никаких проблем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.