Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ех, красномордый... я вижу, ты такое же унылое говно, как и ети двое... Чао, жертва всемирного пожара.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 РЕФОРМЫ - это такой ТИП войны.как оказалось, реформы - это фигня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 давай к делу и без прокламаций... Или ты еще не закончил пение? ишь ты какой нетерпеливый... ещё успеешь... вон черчиль бычка заводит... если мало покаэтся, кто тебя знает... может ты супер пидар. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Чё, не робеешь? Ну да, я так и понял - дело-то привычное. А петь-то зачем? Твои вопли заглушать? О!Раздуплился наконец-то... А й уже засыпать начал.... Так ты, говоришь, знаток? Кстати, все говорят, кто путает актив с пассивом. Ты бухгалтер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 ишь ты какой нетерпеливый... ещё успеешь... вон черчиль бычка заводит... если мало покаэтся, кто тебя знает... может ты супер пидар. Я-то супер.Жаль, что ты - пидар... Да, а зачем тебе бычек, да еще от говнодава? Ах да.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ну, ну... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Запор, что ли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ну! Тужся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ну! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Они набзделись здеся вдосталь и удалились продолжить... бздеть под одеяло. Не взорви квартиру! Метан всё-таки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Нет, господа... Видимо, ето надолго.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Они набзделись здеся вдосталь и удалились продолжить... бздеть под одеяло. Не взорви квартиру! Метан всё-таки... О!Ето надо было так тужиться, чтобы такое выдать? Как тебе удалось заиметь екстра задницу заместо головы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо! надеюсь, ты не сядешь на второй круг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Я-то супер. Жаль, что ты - пидар... Да, а зачем тебе бычек, да еще от говнодава? Ах да.... что пидарас то пидарас. всё о своём о говне. неисправим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо-o! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо! надеюсь, ты не сядешь на второй круг? идиот, иди уже спать, уже от твоей вони у всех голова болит... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 что пидарас то пидарас. всё о своём о говне. неисправимНайди себе женщину - и все исправится....Дена, ты поняла? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 идиот, иди уже спать, уже от твоей вони у всех голова болит...как? Уже? Сдулся? А бычок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Я-то супер. Жаль, что ты - пидар... Да, а зачем тебе бычек, да еще от говнодава? Ах да.... Слава богу - дошло всё-таки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Ну шкатулка, ну родной: рано еще спать... даже идиотам... Вернись! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 как? Уже? Сдулся? А бычок? Я ж говорил, пердунчик супер пидар - ему бычка подавай. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Слава богу - дошло всё-таки...Таки да?Как оргазм? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Я ж говорил, пердунчик супер пидар - ему бычка подавай. :lol:Четрч, извини меня, дурака...я думал, что ты зеро, ан нет: есть более... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Таки да? Как оргазм? что тебе мой оргазм? Твоя жопа то цела? Амбуланса не потребуется? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Я ж говорил, пердунчик супер пидар - ему бычка подавай. :lol:ну, подали..А куда таргет убежал: в шкатулку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 что тебе мой оргазм? Твоя жопа то цела? Амбуланса не потребуется?я вижу ,ты весь в фантазиях, как черчевский бык в твоих слюнях.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Четрч, извини меня, дурака... я думал, что ты зеро, ан нет: есть более... дурак это мягко и не всеобъемлюще, пиши проще - меня, пидара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 Альо, ты куда все время убегаешь: за зеленкой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 я вижу ,ты весь в фантазиях, как черчевский бык в твоих слюнях....кажись такие сношения плохо влияют кроме твоего зада ещё и на голову Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 13 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 дурак это мягко и не всеобъемлюще, пиши проще - меня, пидара.так и напишу: тебя, ну, далее по тексту....П.С. Мадам Ориана, как ты могла доверительно общаться с этим, пардон, дегенератом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.