Дэна Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Вот если ты нормальній человек, ты должен заметить, как выглядит ваше с дэной общение на форуме: Люди о чем-то общаются, не всегда о политике... Сначала сунет свой нос в разговор дєна, потом ты ей подгавкиваешь. как по-мне - это унизительно, особенно для мужика. А "Хайль Гитлер!" крикнуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Вот если ты нормальній человек, ты должен заметить, как выглядит ваше с дэной общение на форуме: Люди о чем-то общаются, не всегда о политике... Сначала сунет свой нос в разговор дєна, потом ты ей подгавкиваешь. как по-мне - это унизительно, особенно для мужика. Ты о чём, украинка , ты посмотри на себя потом на жида, потом на жирафу и больше не квакай. Вот Леон, как опростоволосился перейдя на ваш суржик, сразу истинное лицо вылезло, вот ваша вся сущность украинцев. подлизывать всем и вся и при выгоде предать ну или продать, вот поэтому у вас никогда не было не земли не государства, вот поэтому и это подаренное развалится, потому что вы всегда хотите на дурыку кинув одного второго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 А "Хайль Гитлер!" крикнуть?Давай крикни. Слово не воробей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Давай крикни. Слово не воробей.А что фашистка, балдеешь, от хайль или от химки больше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Ты о чём, украинка , ты посмотри на себя потом на жида, потом на жирафу и больше не квакай. Вот Леон, как опростоволосился перейдя на ваш суржик, сразу истинное лицо вылезло, вот ваша вся сущность украинцев. подлизывать всем и вся и при выгоде предать ну или продать, вот поэтому у вас никогда не было не земли не государства, вот поэтому и это подаренное развалится, потому что вы всегда хотите на дурыку кинув одного второго. Как хочешь - волочись за дєной, мне пофик. Только она в Украине - анахронизм и это ПРАВДА. Все остальное - фантазии, которые тебя радуют, но это участь жалкого неудачника ЦУЦИК!!! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Как хочешь - волочись за дєной, мне пофик. Только она в Украине - анахронизм и это ПРАВДА. Все остальное - фантазии, которые тебя радуют, но это участь жалкого неудачника ЦУЦИК!!! :lol: Дурочка, не мели чушь, ты и так себя опустила до минимума, анахронизм эт вы Галычане и ваша участь небытие и забвение. Национализм утопия, тем более в стране где вас явное меньшинство. не пытайся казаться умной, что бы не выглядеть полнейшей дурой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Дурочка, не мели чушь, ты и так себя опустила до минимума, анахронизм эт вы Галычане и ваша участь небытие и забвение. Национализм утопия, тем более в стране где вас явное меньшинство. не пытайся казаться умной, что бы не выглядеть полнейшей дурой. Дебил об уме рассуждает, ржачно просто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Как хочешь - волочись за дєной, мне пофик. Только она в Украине - анахронизм и это ПРАВДА. Все остальное - фантазии, которые тебя радуют, но это участь жалкого неудачника ЦУЦИК!!! :lol: А у власти - анахроники тоже? Видения? На самом деле "Свобода" впереди паровоза, но этого никто не знает и не узнает? :lol: :lol: Раскрой глазки, рогуля! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 червня, 2013 Дебил об уме рассуждает, ржачно просто а тебе всегда ржачно . это и не удивительно. щирнулась и ржёшь. ржи дальше. не много уже осталось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 о. это о многом говорит. спасибонет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 http://blogs.pravda.com.ua/authors/groysman/51d0928a6d40a/ У них – Міністрів і надалі усе буде добре, їхня кар'єра не постраждає. Вона не залежить від згвалтувань та професійної іржі підлеглих цих "державних діячів". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
stefani Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 нетверю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 верюНе верю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Так вот - многие считают Волочкову красивой женщиной, и наши мнения на этот факт не влияют. А я привыкла оперировать фактами. Как по мне - Чечел прав, особенно касательно хвыгуры... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Но пожар в лесу или в степи - именно так и тушат.Да, это так - удивительно, что с этим спорят... люди с другой планеты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 У неё ужаснейшие груди, а ноги ещё страшней, с огромными ступнями и деформированными пальцами.Так это у них - у всех, прохфессия... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 - вот наша достопримечательность Волочкова, Жирафочкин эталон, - а вот какая фигурка у девушки! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Как по мне - Чечел прав, особенно касательно хвыгуры... Я шила свекрусі халатик і знімала мірку зі спини. І коли протягнула сантиметрову стрічку до лінії, де мала початися випуклість, аж завмерла - у неї було продовження спини. Але до кінця своїх днів, вона була худорлявою і носила гарний одяг. Все має свої плюси і мінуси. Але у випадку з Волочковою мені не хочеться писати нічого критичного - ну хоча б тому, що вона не соромиться показуватися якою вона є - а це надія для простих жінок, які не мають можливості робити пластику і подарунок для тих виняткових чоловіків, які ще досі цінять природність - знають, що після сорока ніякі груди, навіть найменші, не будуть виглядати так, як в 20-ть і навіть знаходять у цьому чарівність і переваги. Ось ти знаєш переваги жіночого тіла після 40-ка? А у Волочкової гарні ноги і обличчя *http://novostey.com/i4/2011/01/20/a49a7f60f0bff13b10dfa0a8bd691052.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Я шила свекрусі халатик і знімала мірку зі спини. І коли протягнула сантиметрову стрічку до лінії, де мала початися випуклість, аж завмерла - у неї було продовження спини. Але до кінця своїх днів, вона була худорлявою і носила гарний одяг. Все має свої плюси і мінуси. Але у випадку з Волочковою мені не хочеться писати нічого критичного - ну хоча б тому, що вона не соромиться показуватися якою вона є - а це надія для простих жінок, які не мають можливості робити пластику і подарунок для тих виняткових чоловіків, які ще досі цінять природність - знають, що після сорока ніякі груди, навіть найменші, не будуть виглядати так, як в 20-ть і навіть знаходять у цьому чарівність і переваги. Ось ти знаєш переваги жіночого тіла після 40-ка? А у Волочкової гарні ноги і обличчя *http://novostey.com/i4/2011/01/20/a49a7f60f0bff13b10dfa0a8bd691052.jpg Это ты таким образом пытаешься сказать своей подруге, пятидесятилетней жире что она вульгарна на фото когда выставляет его на обозрение? Так это и без тебя известно :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Это ты таким образом пытаешься сказать своей подруге, пятидесятилетней жире что она вульгарна на фото когда выставляет его на обозрение? Так это и без тебя известно :lol: Я хочу сказати, що в Юлі пропорційно сформована фігура з чудовими ногами і гарними, навіть кращими, ніж у Волочкової, грудьми. Нема ніякої вульгарності, а твої нападки засвідчують лише про одне - вона тебе таки дістала до печінок. Не скажу, що я це схвалюю, але ти чоловік і повинен бути вище жіночої дурості. ...якщо, звичайно, чоловік... Все, розмови далі не буде - вмийся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Я хочу сказати, що в Юлі пропорційно сформована фігура з чудовими ногами і гарними, навіть кращими, ніж у Волочкової, грудьми. Нема ніякої вульгарності, а твої нападки засвідчують лише про одне - вона тебе таки дістала до печінок. Не скажу, що я це схвалюю, але ти чоловік і повинен бути вище жіночої дурості. ...якщо, звичайно, чоловік... Все, розмови далі не буде - вмийся! У жиры хвигура свинарки с придурковатым выражением лица :lol: :lol: :lol: И полная безвкусица :lol: :lol: :lol: Впрочем тебе тоже не чем хвалится,выставляя свои фото :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Я хочу сказати, що в Юлі пропорційно сформована фігура з чудовими ногами і гарними, навіть кращими, ніж у Волочкової, грудьми. Нема ніякої вульгарності, а твої нападки засвідчують лише про одне - вона тебе таки дістала до печінок. Не скажу, що я це схвалюю, але ти чоловік і повинен бути вище жіночої дурості.+++ P.S У него жена наверное три центнера весит. Вот его жаба и давит... 1 центнер = 100 кг. = 100 000 г. = 100 000 000 мг. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 - вот наша достопримечательность Волочкова, Жирафочкин эталон, - а вот какая фигурка у девушки! Ну Волочкова просто монстр, по сравнению с той лапочкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 липня, 2013 Ну Волочкова просто монстр, по сравнению с той лапочкой.Волочкова - идеал Жирафы. Вывод напрашивается сам собою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 Волочкова - идеал Жирафы. Вывод напрашивается сам собою.??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 И-га-га Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 ЗНАКОМТЕСЬ: Я и Черчиль - семейное фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 И-га-га А вот и подтверждение вывода. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 А вот и подтверждение вывода. Чш!!! Опять палишься! Предупреждаю: придут санитары, заметут домой. Молчи, дура, ржачно-копытная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 2 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 липня, 2013 Доктору нашему, разлюбезному, посвящается Анекдот Мужик у психолога: - Доктор, у меня депрессия от того, что моя жена умнее меня. - Когда я чувствую интеллектуальное превосходство женщины надо мной - я просто представляю ее с чл-м во рту, и все встает на свои места. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.