Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Вот видишь чем ты озабочен- пикселями, у меня и у жены, по два телефона, по компу, ноуту, планшету........ Нужен ли второй телефон? НЕТ, первый и так двухсимочник, но покупать всякую новую ерунду - единственное развлечение. Тебе кажется - это хвастовство, но я просто хочу объяснить, что когда приобретаешь желаемое, теряется ценность. В жизни не так много того, что может принести радость и мне очень повезло, что всё это не досталось мне отроду, сейчас бы я наверное вообще взвыл. Конечно, не исполненные желания приносят боль, но в наше то время, можно (при желании) получить всё что хочется. Так чего же ты так страдаешь? ведь понятно, что твои бидля не от сладкой жизни ;) вот и страдает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Вы несправедливы к доку, мадам. Да, он вещь в себе. Зато - вещь. вещь...но бесполезная вещь. _________________ Мій ідеальний мужчина - Едуардович. Я йому відповіла на кілька постів - а він мовчить. Ну я і відійшла на бік, не люблю бути надміру надокучливою. А потім глянь - а в профілі я у нього єдиний друг. Надокучлива людина - гірше татарина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 вещь...но бесполезная вещь. _________________ Мій ідеальний мужчина - Едуардович. Я йому відповіла на кілька постів - а він мовчить. Ну я і відійшла на бік, не люблю бути надміру надокучливою. А потім глянь - а в профілі я у нього єдиний друг. Надокучлива людина - гірше татарина. оно и видно уже двиста раз послали. столько же уходило. а оно опять выплыло. ну не зря говорят говно не тонет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Вот видишь чем ты озабочен- пикселями, у меня и у жены, по два телефона, по компу, ноуту, планшету........ Нужен ли второй телефон? НЕТ, первый и так двухсимочник, но покупать всякую новую ерунду - единственное развлечение. Тебе кажется - это хвастовство, но я просто хочу объяснить, что когда приобретаешь желаемое, теряется ценность. В жизни не так много того, что может принести радость и мне очень повезло, что всё это не досталось мне отроду, сейчас бы я наверное вообще взвыл. Конечно, не исполненные желания приносят боль, но в наше то время, можно (при желании) получить всё что хочется. Так чего же ты так страдаешь? ведь понятно, что твои бидля не от сладкой жизни ;) і тут Остапа понесло.... Вовка, ти коли нервуєш, так помітно.... тренуй нерви!!! Корі - тренер, і не таких тренував - в смислі, і мене також :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 і тут Остапа понесло.... Вовка, ти коли нервуєш, так помітно.... тренуй нерви!!! Корі - тренер, і не таких тренував - в смислі, і мене також :lol: Оришь, ну что ты мелешь?Вы как дети малые, всё пытаетесь кого то обмануть, не понимая как вас всем видно :rolleyes: впрочем, что вам еще остаётся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 оно и видно уже двиста раз послали. столько же уходило. а оно опять выплыло. ну не зря говорят говно не тонет а тебе Корі сьогодні скільки разів посилав? А вчора? А поза вчора? І ти досі тут? канючиш, ще хочеш? Уважу: пішов НАХУЙ!!! Задоволений? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 і тут Остапа понесло.... Вовка, ти коли нервуєш, так помітно.... тренуй нерви!!! Корі - тренер, і не таких тренував - в смислі, і мене також :lol: тебя. можно только . ладно промолчу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Оришь, ну что ты мелешь? Вы как дети малые, всё пытаетесь кого то обмануть, не понимая как вас всем видно :rolleyes: Проблемака, Вовка: дивитися потрібно на себе, а не на нас. А ви дивитеся на нас і не помічаєте, як ви виглядаєте зі сторони. Наприклад, черч, який постійно пише, що не розуміє української і кожного разу відповідає на мої пости. Або ти - ніколи не минаєш нагоди підлизнути дебільній парочці, а зранку робив зауваження , що ми з Корі робимо один одному компліменти. І таких прикладів мільйони - не любите ви себе чи що? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 тебя. можно только . ладно промолчу Черч, ти вже розумієш хрюкання? Бачиш, як я тебе гарно видресирувала. Наступний етап - відповідати хрюканням. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Проблемака, Вовка: дивитися потрібно на себе, а не на нас. А ви дивитеся на нас і не помічаєте, як ви виглядаєте зі сторони. Наприклад, черч, який постійно пише, що не розуміє української і кожного разу відповідає на мої пости. Або ти - ніколи не минаєш нагоди підлизнути дебільній парочці, а зранку робив зауваження , що ми з Корі робимо один одному компліменти. І таких прикладів мільйони - не любите ви себе чи що? Неувязочка Оришь, ни одного поста с моими комплиментами ты не найдешь :rolleyes: А вот ваши лобызания, порой даже неприличны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 а тебе Корі сьогодні скільки разів посилав? А вчора? А поза вчора? І ти досі тут? канючиш, ще хочеш? Уважу: пішов НАХУЙ!!! Задоволений? :lol: А вот здесь ты нервничаешь, черч тебя зацепил :rolleyes: Я теперь понимаю, ты всё путаешь меня с собой ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя,а вы по-прежнему блюстите свой интеллект аки блондинка прическу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 свидомая, ставки увеличиваюцца - 2 бутылки. тебя уже не воспринимают здесь даже как рагулю свидомую - задрала.А меня никто и никогда как рагулю и не воспринимал. Вот и тебя это задрало, что несвидомая я. Но..тут уж никуда не денешься. Миллиарды людей на планете несвидомые, лишь зомби -секта "Свобода" временно пыжится.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 вещь...но бесполезная вещь. _________________ Мій ідеальний мужчина - Едуардович. Я йому відповіла на кілька постів - а він мовчить. Ну я і відійшла на бік, не люблю бути надміру надокучливою. А потім глянь - а в профілі я у нього єдиний друг. Надокучлива людина - гірше татарина. Справедливо, навязалась Эдычу в друзья, пришлось ему смириться)). Хотя именно ты и есть вещь абсолютно бесполезная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Вот видишь чем ты озабочен- пикселями, у меня и у жены, по два телефона, по компу, ноуту, планшету........ Нужен ли второй телефон? НЕТ, первый и так двухсимочник, но покупать всякую новую ерунду - единственное развлечение. Тебе кажется - это хвастовство, но я просто хочу объяснить, что когда приобретаешь желаемое, теряется ценность. В жизни не так много того, что может принести радость и мне очень повезло, что всё это не досталось мне отроду, сейчас бы я наверное вообще взвыл. Конечно, не исполненные желания приносят боль, но в наше то время, можно (при желании) получить всё что хочется. Так чего же ты так страдаешь? ведь понятно, что твои бидля не от сладкой жизни ;) нафига? Чтобы дешевле звонки получались - симки разных операторов?а планшет зачем, что ты с ним делаешь? Я понимаю тинейджеров, им надо - мода у них, а тебе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 а тебе Корі сьогодні скільки разів посилав? А вчора? А поза вчора? І ти досі тут? канючиш, ще хочеш? Уважу: пішов НАХУЙ!!! Задоволений? :lol: Это не ребенок невоспитанный до компа добрался? Неужели взрослая тетя подобное написать может? Какая -то идиотская вера в то, что она дебильненко послала, а он должен моментально скрыться. Только вместо заклинания используется столь родное Ориане слово из трех букв. Веселье просто)))))))))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 нафига? Чтобы дешевле звонки получались - симки разных операторов? а планшет зачем, что ты с ним делаешь? Я понимаю тинейджеров, им надо - мода у них, а тебе? В принципе я объяснил- развлечение.Купили сначала по HTC , но через месяц разочаровались, Samsung больше понравился - пришлось покупать и их. Сдавать уже за пол цены желания нет, всё равно деньги куда то, да уплывут, вот теперь на природу с одним, сходить пофотографировать с другим, оказалось довольно прикольно ;) В планшете значительно дольше держит батарея и не греется - то же плюс...надоедает бегать с подзарядкой, но писать конечно удобней с ноута. Да конечно дурью маемся, а что еще делать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Черч, ти вже розумієш хрюкання? Бачиш, як я тебе гарно видресирувала. Наступний етап - відповідати хрюканням. ты опять бредишь. вас 600 лет дрессировали а ты польский не в зуб ногой и русский за 70 не в зуб. наверное у вас ум а нет. а дрессировка здесь при чём. переводчик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Володя, а вы по-прежнему блюстите свой интеллект аки блондинка прическу? Любитель черточек, перед аки, нужно было бы запятую поставить - тебе непростительно. Хотя учитывая глупость твоего вопроса, может и стоит простить :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Любитель черточек, перед аки, нужно было бы запятую поставить - тебе непростительно. Хотя учитывая глупость твоего вопроса, может и стоит простить :rolleyes: Спасибо за прощение...Возьмете в качестве искупления белую краску для волос? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 [ Володя, а вы по-прежнему блюстите свой интеллект аки блондинка прическу? Пробує за мною льоки закручувати - виходить погано, я вже мовчу, щоб не обідити, він такий ранимий з тими своїми смайлами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Пробує за мною льоки закручувати - виходить погано, я вже мовчу, щоб не обідити, він такий ранимий з тими своїми смайлами.тебе уже пора. ты уйдёшь или нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Спасибо за прощение... Возьмете в качестве искупления белую краску для волос? Ты опять с предложениями :rolleyes: Тут два варианта, или много своей, или ты таки на жизнь тем и зарабатываешь, что толкаешь всякую мелкую хрень. В любом случае, спасибо милая не надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 ты опять бредишь. вас 600 лет дрессировали а ты польский не в зуб ногой и русский за 70 не в зуб. наверное у вас ум а нет. а дрессировка здесь при чём. переводчик. Мимо! Я запитувалася: ти вже розумієш хрюкання? Отже непогано я тебе видресирувала. Наступним кроком буде - ти почнеш сам хрюкати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 тебе уже пора. ты уйдёшь или нетМолодец,но не обязательно нужно подчеркивать "ё": можно и просто - е Кстати, окунись не только в унитаз, но и в правила пунктуации... Знаешь, что значит пунктуации? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 тебе уже пора. ты уйдёшь или нет Я у себе вдома, а ти пішов нахуй. Дякувати не треба, сьогодні неділя, день милостині. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Мимо! Я запитувалася: ти вже розумієш хрюкання? Отже непогано я тебе видресирувала. Наступним кроком буде - ти почнеш сам хрюкати. Опять свиное рагульское рыло вылезло: она, видите ли, ВЫДРЕССИРОВАЛА. Это в тот момент, когда ее один за другим форумчанин посылали туда, куда ...и повторить стыдно). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 В любом случае, спасибо милая не надо.Извините: я же не знал, что вы уже покрасились за свой счет....Или у вас это от рождения? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Неувязочка Оришь, ни одного поста с моими комплиментами ты не найдешь :rolleyes: А вот ваши лобызания, порой даже неприличны. Дик, компліменти ми робили, а про тебе я написала: підлизати. Будь уважніший, не нервуй так дуже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 16 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 червня, 2013 Пробує за мною льоки закручувати - виходить погано, я вже мовчу, щоб не обідити, він такий ранимий з тими своїми смайлами.Ты наверно хотела написать, пробует мои прямые извилины накручивать а вышло как всегда, не пойми что :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.