Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Перший і останній раз пояснюю тобі. Коли людину вивести з рівноваги, як це відбулося тепер з деною - її потрібно заспокоїти, відволікти на іншу розмову, або просто відійти і дати їй викричатися на самоті і потім прийти до тями. Я пишу про емоціних жінок, які хильні до істерик - я також така. А ти що робиш? - ти дразниш людину ще більше - чим можеш викликати нервововий зрив. і все це пов"язати з проблемами України - може хіба що повний ідіот - ким ти і є. Вибач, але це так і мені пофік, що ти з цього приводу про мене думаєш. 1. Брось рагульские замашки:а) Никогда не пиши "последний раз поясняю": ты вообще мало что в состоянии пояснить. И подобный стиль общения у людей не принят. б) Никогда не делай выводов, что ты в состоянии кого-то вывести из равновесия. Ты этого знать не можешь, да и сделать не сумеешь. У меня было прекрасное настроение, мне понравилось. Предлагаешь продолжить? в) Дразнить "людину" могут только очень остроумные широко образованные люди, а не дуры с рагульскими замашками. Те только себя унижают в своих жалких попытках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Анекдот тижня. Вітаю вас, док. Точно! Умная Ориана - это анекдот ВЕКА! Разве что под травкой так может показаться, не знаю.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 КАРМА - це не тавро і не меч над головою - це той самий причинно наслідковий Закон. Дехто так часто звіряється з карою, що вона перетворюєься на егрегор Бля, та вчини хоч раз не так як зазвичай, вирвися з кола, що ти називаєш кармою - і все може змінитися!!! Егрегор карає, карма - ніколи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Мой колобок, не стоял :lol: под твоим стихом. Слухай, пам"ятається ти пояснював дені - що таке "чужа тема" і що її потрібно поважати. Так ось - заведи тему "Я і дена" і там пащекуйте хоч цілодобово. А тут - ЧУЖА ТЕМА - май повагу !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 КАРМА - це не тавро і не меч над головою - це той самий причинно наслідковий Закон. Дехто так часто звіряється з карою, що вона перетворюєься на егрегор Бля, та вчини хоч раз не так як зазвичай, вирвися з кола, що ти називаєш кармою - і все може змінитися!!! Егрегор карає, карма - ніколи. да не сможет оно вырваться тут уже о вечном думать надо жизнь прошла , бездарно и бессмысленно, за пару лет что остались это чмо ничего уже не исправит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 КАРМА - це не тавро і не меч над головою - це той самий причинно наслідковий Закон. Дехто так часто звіряється з карою, що вона перетворюєься на егрегор Бля, та вчини хоч раз не так як зазвичай, вирвися з кола, що ти називаєш кармою - і все може змінитися!!! Егрегор карає, карма - ніколи. вот вас и наказал. за всё то . что вы нацистские мрази сделали для людей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 КАРМА - це не тавро і не меч над головою - це той самий причинно наслідковий Закон. Дехто так часто звіряється з карою, що вона перетворюєься на егрегор Бля, та вчини хоч раз не так як зазвичай, вирвися з кола, що ти називаєш кармою - і все може змінитися!!! Егрегор карає, карма - ніколи. Ты сегодня укол вовремя не сделала? Откуда в душе и в голове подобная чушь проявилась? Или ты часто в астрале с Раби бываешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Слухай, пам"ятається ти пояснював дені - що таке "чужа тема" і що її потрібно поважати. Так ось - заведи тему "Я і дена" і там пащекуйте хоч цілодобово. А тут - ЧУЖА ТЕМА - май повагу !!!! Ты полагаешь, что имеешь достаточно наглости после твоих пакостей с Иваном в темах у Надежды еще и открывать свой грязынй рагульский рот и говорить об увжении к чужим темам? Или в самом деле в твоей голове столь жирные тараканы завелись, что перестала осознавать свое место как в реале, так и в виртуале? С такой тупой бабой полемизировать может только подобный свидомый пень.. Лучше перейти на понятный тебе язык!! Иди в будку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Для Корина! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Ты полагаешь, что имеешь достаточно наглости после твоих пакостей с Иваном в темах у Надежды еще и открывать свой грязынй рагульский рот и говорить об увжении к чужим темам? Или в самом деле в твоей голове столь жирные тараканы завелись, что перестала осознавать свое место как в реале, так и в виртуале? С такой тупой бабой полемизировать может только подобный свидомый пень.. Лучше перейти на понятный тебе язык!! Иди в будку!ну можете же, когда хотите. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 ну можете же, когда хотите.Тяжело дается. К подобному рагульскому общению привычка нужна, закалка.. :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 О! Какие люди! Шкатулка, a ты все еще в зацыклении, пролетарий умственного труда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 А команды линять не было, красномордый... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 О! Какие люди! Шкатулка, a ты все еще в зацыклении, пролетарий умственного труда? Так когда бум сражаться? После завтра часиков в 9 - как, свободен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Тяжело дается. К подобному рагульскому общению привычка нужна, закалка.. :lol: :lol: да с ними только так и надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Так когда бум сражаться? После завтра часиков в 9 - как свободен?А у тебя, красномордый, сегодня недержание? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 А команды линять не было, красномордый...Как можно... от такого удовольствия... моя милая щипаная курочка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 да с ними только так и надо.Говночистильщик,тебя выгнали, или ты в творческом отпуске? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Так когда бум сражаться? После завтра часиков в 9 - как свободен? сражаться 7 ну ну как это у вас принято - ты ударишь в спину а потом очень резво убежишь вереша на всю округу о том что наших бьют на визги соберётся человек 20 и поспешит тебя защитить - свой же хоть и говнюк это по твоему значит сражаться ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Как можно... от такого удовольствия... моя милая щипаная курочка.А почему бы тебе, пролетарий, не посочетать краснную морду с этой железякой: все буржуи разбегутся в шесть секунд, открывая простор для мировой революции... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 сражаться 7 ну ну как это у вас принято - ты ударишь в спину а потом очень резво убежишь вереша на всю округу о том что наших бьют на визги соберётся человек 20 и поспешит тебя защитить - свой же хоть и говнюк это по твоему значит сражаться ? не путайся под ногами, иди... азимут ты знаешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 сражаться 7 ну ну как это у вас принято - ты ударишь в спину а потом очень резво убежишь вереша на всю округу о том что наших бьют на визги соберётся человек 20 и поспешит тебя защитить - свой же хоть и говнюк это по твоему значит сражаться ? Ебанько, зачем опять про укров рассказываешь, они обидятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 не путайся под ногами, иди... азимут ты знаешь...Такой важный....Аки пистолет-пулемет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 не путайся под ногами, иди... азимут ты знаешь... то есть вместо того что бы с визгом драпать самому ты предлагаешь мне сбежать что бы тебе не пришлось бегать не ну ты шутник однако так что там с твоей ориентацией ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Богмой, сам говночистильшик-синиор меня заблокировал... Вот она, слава, господа... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 А почему бы тебе, пролетарий, не посочетать краснную морду с этой железякой: все буржуи разбегутся в шесть секунд, открывая простор для мировой революции...так как - послезавтра в реформах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Такой важный.... Аки пистолет-пулемет... Лишь бы не украинец, а то такого позора действительно не пережить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Богмой, сам говночистильшик-синиор меня заблокировал... Вот она, слава, господа... Ты всё о голубой мечте. Украинец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 так как - послезавтра в реформах?Ето я буду резервировать время на полемику с таким ослом как ты?Ты за кого меня держишь? Смогу - приду, не смогу - не приду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 27 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 травня, 2013 Богмой, сам говночистильшик-синиор меня заблокировал... Вот она, слава, господа... ну надолго его не хватит тем более это в понарошку - он всё равно читает что ты о нем пишешь так как - послезавтра в реформах?что бы назначать дуэль надо иметь хотя бы понятие о дворянской чести , если уж самой чести нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.