Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 +++++ Руслана Лижичко Ліміт довіри та терпіння вичерпано. Ну ось і Слава Богу - вам що Порошенка жалко? Чи гниду Корбана: Я вас защищал на фроте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Петлюра, харе істерити - як баба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Ну ось і Слава Богу - вам що Порошенка жалко? Чи гниду Корбана: Я вас защищал на фроте Мне жалко тех, кто до сих пор не понял, что порошенко - это фейк созданный фирташем.... Убогие опомнитесь и покайтесь. Вам стыдно будет, если конечно вам знакомо такое чувство. Руслана Лежичко "Аналіз загального прокорупційного руху до подвійних стандартів у БПП чітко накладається на результати їх "господарювання". До влади приходить сила, яка не має нічого спільного з ідеалами Майдану, а намагається втримати державу в рабстві Адмінресурсу. Для Громадянського Суспільства це вже не "дзвіночок", а виклик. А для Петра Порошенка це "чорна мітка". І як Президента. І як Верховного Головнокомандуючого. І як Гаранта конституційних прав Українського народу. Зрозумійте, пане Президенте, панове політики, все не так, як ви заклали у своїх бізнес-планах і "розкладах". Майдан не інаугурував вас на Владу Адмінресурсу. Майдан і самопожертва народу є для вас великим застереженням, а не індульгенцією! Як було, так не буде! Думати одне, говорити друге, а робити третє – так не буде! Сподіватись на аморфність мас, та безмовність суспільства – так не буде! Творити беззаконня, прикриваючись законом та користуючись тимчасовою владою, вже ніхто вам не дозволить. Так не буде! Система буде демонтована. Адмінресурс буде повалений. Держава буде служити простому українцеві, а не навпаки. Ваш час при владі ставатиме коротшим, а фіаско невідворотнішим, як будь-який еволюційний процес, навіть враховуючи підтримку Путіна і кулуарні торги на всі фронти. Ліміт довіри та терпіння вичерпано." АМИНЬ. Что творит Саакашвили в Одессе (2015) https://www.youtube.com/watch?v=t6PfjUt5wvk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Среди инкриминируемых Корбану статей — создание преступной организации (ст. 255 УКУ – ред.) --- єто основная статья; — присвоение денежных средств в особо крупных размерах ( ч.5 ст.191); — похищение людей, общественных деятелей, политических деятелей (ч.3 ст.349); — похищение автомобильного транспорта ( ч.2 ст.289). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Петлюра, харе істерити - як бабаа вы меня забаньте, как работник минстець...., че там у вас в методичке прописано в таких случаях делать ? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Мне жалко тех, кто до сих пор не понял, что порошенко - это фейк созданный фирташем.... Убогие опомнитесь и покайтесь. Вам стыдно будет, если конечно вам знакомо такое чувство. А чим Коломойський кращий від Фірташа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Среди инкриминируемых Корбану статей — создание преступной организации (ст. 255 УКУ – ред.) --- єто основная статья; — присвоение денежных средств в особо крупных размерах ( ч.5 ст.191); — похищение людей, общественных деятелей, политических деятелей (ч.3 ст.349); — похищение автомобильного транспорта ( ч.2 ст.289). та кашмар одина де у нас кернес,гаон точно защищал харков Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 «Не надо под патриотизмом прятать криминал. Мукачево, Киев, где угодно – люди пытаются свой криминал оправдать патриотизмом. Мы пытаемся получить от ГПУ и СБУ четкую информацию об обвинениях Корбану. Пока что никаких четких объяснений нет. Но по факту – нельзя прощать уголовные преступления, рассматривая человека в ракурсе «больший патриот» или «меньший патриот» народный депутат Андрей Тетерук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 А чим Коломойський кращий від Фірташа?а чем они оба краще вид ахметова?так не ты одна радовалась как беня вове делал нервы в днепре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 та кашмар одина де у нас кернес,га он точно защищал харков Кернес зараз під слідством Так само, як і Корбан. Проблема тільки в тому, що нікого не сажають. Ось коли б сажали... і якщо Корбан - буде єдиний, хто буде сидіти, як це було у випадку з Тимошенко - я стану на його сторону Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 «Не надо под патриотизмом прятать криминал. Мукачево, Киев, где угодно – люди пытаются свой криминал оправдать патриотизмом. Мы пытаемся получить от ГПУ и СБУ четкую информацию об обвинениях Корбану. Пока что никаких четких объяснений нет. Но по факту – нельзя прощать уголовные преступления, рассматривая человека в ракурсе «больший патриот» или «меньший патриот»народный депутат Андрей ТетерукС 1990 по 1994 год учился в Московском высшем общевойсковом командном училище имени Верховного Совета РСФСР :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Кернес зараз під слідством Так само, як і Корбан. Проблема тільки в тому, що нікого не сажають. Ось коли б сажали... і якщо Корбан - буде єдиний, хто буде сидіти, як це було у випадку з Тимошенко - я стану на його сторону а я подвивлюся чи тики на форуми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 а чем они оба краще вид ахметова? так не ты одна радовалась как беня вове делал нервы в днепре ОСЬ!!! Про це я і кажу: він зрадив мою довіру: за ширмою патріотизму, робив темні справи. До речі, чому проти Яроша досі не порушували ніякі кримінальні справи? - ось коли б всі так - у Порошенка не було би ніяких шансів. а так... самі винні - і нема чого за них рвати тут глотки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 однако классное сравнение корбан и кернес хочешь забацаем просто для сравнения просто фотки деятельности одного и другого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 а я подвивлюся чи тики на форуми Так само як і ти - ТІЛЬКИ НА ФОРУМІ Чи ти ще десь захищаєш Корбана? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 однако классное сравнение корбан и кернес хочешь забацаем просто для сравнения просто фотки деятельности одного и другого Не, извини, гавно - оно и есть гавно сравнивать их нет желания. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 А чим Коломойський кращий від Фірташа? ничем, так же как и порошенко. В "Вечернем Квартале" была такая шутка Зеленского в роли Коломойского. Коломойский обращается к Порошенко: - А вы сейчас, Петр Алексеевич, со мной разговариваете, как президент? или как бизнесмен ? Так он президентом народа Украины и не стал, к сожалению... И это есть горькая правда. Я надеюсь, что доступно Вам пояснил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 потомо шу правый сектор на данный момент не представляет никакой опасности на выборном поле занял спокойно свою маленькую нишу правда я не могу тебе пока точно спрогнозировать когда запретят красно черные флаги Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 а вы меня забаньте, как работник минстець...., че там у вас в методичке прописано в таких случаях делать ? :rolleyes: вытри сопли, БАБА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 ничем, так же как и порошенко. тогда прежде, чем требовать покаяния от других - желательно, чтобы ты сам покаялся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 потомо шу правый сектор на данный момент не представляет никакой опасности на выборном поле занял спокойно свою маленькую нишу правда я не могу тебе пока точно спрогнозировать когда запретят красно черные флаги к ПС примкнуло очень много всякой шушеры. а так, ПС - это очень интеллегентные и образованные люди, патриоты - за ними будущее - еще потому, что там много молодежи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Так само як і ти - ТІЛЬКИ НА ФОРУМІ Чи ти ще десь захищаєш Корбана? :blink: я пока его даже и не пытался защищатьон и сам себя защитит мы к этому еще вернемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 1 листопада, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 к ПС примкнуло очень много всякой шушеры. а так, ПС - это очень интеллегентные и образованные люди, патриоты - за ними будущее - еще потому, что там много молодежи. я так тоже думаю-но нас таких тут только трое четверо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 потомо шу правый сектор на данный момент не представляет никакой опасности на выборном поле занял спокойно свою маленькую нишу правда я не могу тебе пока точно спрогнозировать когда запретят красно черные флаги БПП и ко, реально испугались быстрого роста популярности УКРОПА. Вот и все главные причины "кипиша".У народа есть реальный запрос на действительно новых людей в политике. Коломойский и Корбан это очень хорошо поняли и на фоне падения рейтингов "старых полит рож навечно приклеенных к билбордам" создали достаточно креативный политпроект с действительно новыми людьми. Причем судя по моему городу выбрали молодых но уже уважаемых, известных в нашей местной громаде кандидатов. Они получили до 30% голосов! Это и есть основная причина боязни временно действующего БПП и ко.... У них просто паника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 В этом деле сть еще один интересный нюанс... Русскомирцы, конечно, предпочетают обходить стороной эту тему - ведь не так давно они пугали нас Коломойским, частными армиями И что получается - Пертуша разбил в пух и прах их прогнозы и опасения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 я так тоже думаю-но нас таких тут только трое четверо Ты не понял: ПС - готовит замену прогнившей системе Людей совсем иного менталитета, для которых Украина - превыше всего. И пофик в списке какой партии будут эти люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Коломойский и Корбан это очень хорошо поняли и на фоне падения рейтингов "старых полит рож навечно приклеенных к билбордам" создали достаточно креативный политпроект с действительно новыми людьми. Причем судя по моему городу выбрали молодых но уже уважаемых, известных в нашей местной громаде кандидатов. Они получили до 30% голосов! Это и есть основная причина боязни временно действующего БПП и ко.... У них просто паника. Дурак ты, Петлюра! УЖЕ ВЫБРАЛИ - так чего же их против себя теперь то настраивать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 В этом деле сть еще один интересный нюанс... Русскомирцы, конечно, предпочетают обходить стороной эту тему - ведь не так давно они пугали нас Коломойским, частными армиями И что получается - Пертуша разбил в пух и прах их прогнозы и опасения. Не надо останавливаться на Корбане, Пётр Алексеевич. Надо начинать с себя....петруша прислал 500 человек, чтобы арестовать одного мАленького еврея, а американцы на поимку Бен Ладена в ЧУЖУЮ страну направили 20 человек. :P "И вот, между первым и вторым турами, до оглашения затянувшихся подсчётов и муток с местными советами, в город вводится вся "Альфа-Бета-Гамма", вплоть до "Омеги" (не удивлюсь, если в Днепре-реке дежурили боевые пловцы Смайлик «smile» ) Короче, "Альфа", обосравшаяся в Горловке на Безлере, но за год выросшая до уровня Корбана". Евгений Гендин. Так, что петрушка просто смешной, и не только в глазах "рузьке мир" но гораздо дальше... Ничего он не разбил, а наоборот у людей вызвал массу вопросов: В кого приехали стрелять 500 чел на когуарах с крупнокалиберными пулеметами ? Он просто очередной раз показал свое истинное лицо людям... *В сети появилось видео перепалки Порошенко с уволенными сотрудниками госпредприятия http://zn.ua/UKRAINE/v-seti-poyavilos-vide...ya-170300_.html via @zn_ua "Вы на меня голос не повышайте, а то вас сейчас быстро уберут". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 1 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2015 Он просто очередной раз показал свое истинное лицо людям... Ну показал и что? И Корбан тоже показал. Оказалось - два сиамских близнеца. Ты то чего возбудился так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 2 листопада, 2015 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2015 я пока его даже и не пытался защищать он и сам себя защитит мы к этому еще вернемся Савик Шустер про арест Корбана. Спецвыпуск Шустер LIVE 31.10.2015 https://www.youtube.com/watch?v=d88j9J3uw54 Максим Бутченко 12 год. · Kyiv · Змінено · Петр Алексеевич! Мы так устали. От безхребетного Ющенко, который разменял будущее Украины на привилегии от яныка и домик в Конче-Заспе (я там был - убогость и пустота). От популизма Юли, которая вместо повышения общего благосостояния впаривает народу понижение тарифов - вот уж извращенное мировоззрение. От яныка, который грабил Украину. От путина, который разделил страну и я потерял родину. Мы так устали, Петр Алексеевич, что во главу нынешней госполитики все те же договорняки - ковальчуки, кононенки, и прочие енки плюс шокины и мокины. Принцип удержания власти в руках президента сохранил коррупцию и лоббизм в высших эшелонах. Нам надоело терпеть, что опять появились серые кардиналы, для которых патриотизм пустой звук. Мы так устали ждать, что система изменит сама себя. Этого не происходит. Любое ваше избирательное действие вызывает взрыв нашей усталости. И Корбан тут совсем не причем. Главное, Петр Алексеевич, нам невыносимо надоело, что закон только для простых людей, а во власти сидят только воры и дегенераты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.