Перейти до змісту
Український політичний форум

Обсуждаем арест Корбана

Рекомендовані повідомлення

Я много чего хочу.

1. Обимпичменте.

2.Об отзыве депутатов

3. О лишении гражданства и депортации.

Хочу парламентскую полицию, которая имела бы право всех этих "недоторканных" хорошо дубиками отхайдакивать не взирая на партийную принадлежность..

это все возможно и запросто

с пиночетом

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 326
  • Створена
  • Остання відповідь

и потом на фига вам еще и антикоррупционный прокурор?

*на корбане *никто останавливаца не будет

а на существующих прокурорах тем более

так что станция называеца*** просниь -нас обокрали***

Посилання на коментар

Ок, Корбан - рейдер, бандит и хамло. Спорить не буду. Ок, Беня - олигарх и спонсор Гепы. По последнему не могу утверждать, но все может быть. Филатов сбежал, когда был Майдан. Факт.

Но!

При таком досье - НО?

Петлюра, ты так возбудился от арешта Корбана - буд-то невинного схватили.

Посилання на коментар

При таком досье - НО?

Петлюра, ты так возбудился от арешта Корбана - буд-то невинного схватили.

у вас теперь каждый второй невинный

за то что участвовал

или за то что не участвовал

Посилання на коментар

у тебя нет точки зрения.

кроме зомбобыдлотной укропропаганды петуха гамбургского.

точка зрения здесь лишь одна - урода нужно менять. независимо - есть на кого или нет. хочешь ты того или нет. - иначе именно ты окажешься лохом и проигравшей стороной.

Ну, конечно... Есть точка зрения твоя и правильная..

Вот только не значит, что она твоя.

Посилання на коментар

как интересно..

и кого он предал? - можно развить Вашу мысль более широко?

Можно.

Он предал мое доверие - но не уверена, что для Вас это достаточный повод, чтобы назвать его предателем.

Посилання на коментар

это все возможно и запросто

с пиночетом

Знаешь,где-то тут на форуме есть моя тема. КАк раз о том,что Украине нужен свой Пиночет. А меня тогда не поняли..

Посилання на коментар

Геннадий Корбан, считающий себя специалистом по корпоративным конфликтам, категорически возражает, когда его причисляют к группе Приват. Как, впрочем, и сами приватовцы - Игорь Коломойский и Геннадий Боголюбов, что, однако, не мешает Корбану быть их управляющим партнёром в ряде бизнесов.

Например, он управляет торговыми центрами в Днепропетровске и научным проектом Протон 21, занимающимся научными разработками в сфере ядерной физики. Кроме того,

Геннадию Корбану совместно с его партнёром Борисом Филатовым принадлежит 25% информационного агентства УНИАН и около 12% медиа-холдинга Главред, в который, помимо одноимённого журнала и сайта, возможно, будут включены телеканалы Кино и Сити. Корбан также не скрывает, что владеет солидным портфелем акций Укртелекома, Укрнафты, Днепроблэнерго, Киевэнерго, АвтоЗАЗа, Стирола, Хартрона, цена которого измеряется миллионами долларов. При этом официально у бизнесмена нет никакого имущества, кроме машины и квартиры. Все остальное записано на моих родственников, - говорит Корбан.

Посилання на коментар

Знаешь,где-то тут на форуме есть моя тема. КАк раз о том,что Украине нужен свой Пиночет. А меня тогда не поняли..

тебя как раз все прекрасно поняли

просто для украины это не возможно

ну хотя бы потому что в Украине таких офицеров нет

а если бы и были-путь им в гос структуры заказан

а уж электрикам как валенса в польше -это тока во сне

так шта

часы пробили дванадцать и карета снова превратилась у тыкву

Посилання на коментар

При этом официально у бизнесмена нет никакого имущества, кроме машины и квартиры. Все остальное записано на моих родственников, - говорит Корбан.

ну и шо

а придя к власти он бы увеличил зарплаты учителям до 2тыс € в месяц ?

Посилання на коментар

Можно.

Он предал мое доверие - но не уверена, что для Вас это достаточный повод, чтобы назвать его предателем.

отчего же?... вполне достаточный повод

особенно, если Ваше доверие тютелька в тютельку повторяет мнение укро прокуратуры шокина - ставленника петушка.

который теперь ведет войну с реальной оппозицией - не той. которую впаривают быдлоте - оппоблок, рыги, колорады... - а реальной - свобода, ляшко, самопомич, - те, кто реально подвесит петушка за яйца.

Посилання на коментар

Кстати, некоторые из его окружения возмущаются,что следствие по его делу ведет черниговская прокуратура.

И с чего бы это... Могже баллотироваться с какого то бодуна мэры Чернигова.

Посилання на коментар

При этом официально у бизнесмена нет никакого имущества, кроме машины и квартиры. Все остальное записано на моих родственников, - говорит Корбан.

ну и шо

а придя к власти он бы увеличил зарплаты учителям до 2тыс € в месяц ?

Ага... фуюшки....

Посилання на коментар

Ага... фуюшки....

не?

Ну тогда деньги корбана разделят и детишки львова будут теперь 2года бесплатно питатся в школах

Посилання на коментар

не?

Ну тогда деньги корбана разделят и детишки львова будут теперь 2года бесплатно питатся в школах

Песенка про Корбана Гену, который защищал "еврейское майно" от кацапов - бурятов, а также заодно и мое и ТВОЕ между прочим....
Посилання на коментар

а ну ка напомните мне

чье майно защищал такой совсем невинный ахметов?

Посилання на коментар

а ну ка напомните мне

чье майно защищал такой совсем невинный ахметов?

Сергей Гайдай: Я как-то писал, что Майдан много раз мог закончиться, но власть каждый раз помогала Революции - избивая студентов, убивая граждан, штурмуя баррикады. Эта власть не новая - она часть старой и действует как старая.

Сначала вы создаете партию. Небольшую, с юморным, почти вегетарианским названием. Потом вы критикуете Президента в своей политической рекламе. Не просто так - есть за что.

Потом по итогам выборов вы показываете результат, который обозначает вас, как будущую парламентскую партию - оппозиционную и не подконтрольную президенту.

А еще вы не дали смошенничать с ЦВК со вторым туром в Павлограде, не дали слить Мариуполь под Ахметова, не собираетесь сдавать Днепр пророссийскому Вилкулу.

Что остается Президенту?

Правильно - воспользоваться своим проверенным инструментом политических репрессий - СБУ.

Вообще-то народ думал, что эту организацию, после расстрела Майдана, после борьбы с патриотами при Кучме и Януковиче, надо было ликвидировать и на ее месте должна быть создана служба, которая, защищает интересы государства, борется с российскими шпионами и сепаратистами. Но зачем?

Президенту нужно бороться за власть. А она у него такая хлипкая...

И вот теперь, как всегда, пошли аресты и обыски тех, кто посмел иметь свое собственное видение судьбы Украины. Кто показал реальную способность эту страну защищать, кто не согласен с нашей капитуляцией в Крыму и на Донбассе, со сговором Порошенко и Путина. Кто вообще позволяет себе самостоятельную политическую деятельность, имеет для этого волю, ресурсы и свое видение.

Я как-то писал, что Майдан много раз мог закончится, но власть каждый раз помогала Революции - избивая студентов, убивая граждан, штурмуя баррикады. Эта власть не новая - она часть старой и действует как старая. Она помогает "Укропу" стать настоящей политической силой

Сергей ГАЙДАЙ

Посилання на коментар

не?

Так у него же сссссссвоего майна нет. Так что детишкам ни фуя не достанется...

Как и всегда...

Посилання на коментар

Как и всегда...

Коломойский связывает задержание Корбана с успехом "УКРОПа" на местных выборах http://zn.ua/POLITICS/kolomoyskiy-svyazyva...ah-194004_.html via @zn_ua
Посилання на коментар

Коломойский связывает задержание Корбана с успехом "УКРОПа" на местных выборах http://zn.ua/POLITICS/kolomoyskiy-svyazyva...ah-194004_.html via @zn_ua

Я бы не говорила о таком уж большом успехе.

На прошлых парлааментских Свобода прошла триумфально в Раду.А в эти - в пролете...

Люди голосуют за что-то новое в надежде на улучшуение.А потом разочаровываются...

Посилання на коментар

Как и всегда...

так не знаю кому верить - тебе или сбу

Изображение

так шта детишкам хватит на морожена

Посилання на коментар

Бриллианты уже показывали... но мороженое внучке я сама покупаю((((

Посилання на коментар

B)

Посилання на коментар

ну и все хоккей

ты еще небось и детей сама кормишь

нужна она тебе, та политика

Посилання на коментар

Встань я лідер партії

Вот вам Корбан во всей красе.

Посилання на коментар

Нет...детки уже сами кушают. И сами на себя зарабатывают.

Но внучку ведь побаловать хочется))))

Посилання на коментар

Встань я лідер партії

Вот вам Корбан во всей красе.

ну и че

смотря там какой контекст был

ты дева святая

и дома никогда не ругаешься?

вроде взрослая тетка,а цепляешься за какие то моменты

или ты с подружками на армию больше бабок пожертвовала чем этот невоспитаный еврей корбан ?

Посилання на коментар

ну и че

смотря там какой контекст был

ты дева святая

и дома никогда не ругаешься?

вроде взрослая тетка,а цепляешься за какие то моменты

или ты с подружками на армию больше бабок пожертвовала чем этот невоспитаный еврей корбан ?

+++++

Руслана Лижичко

Руслана, волонтер Майдану

Задовбало

01 листопада 2015, 20:28

Версія для друкуКоментарі122

Вчора під час зустрічі з громадою Люксембургу мене, звичайно ж, запитали про ситуацію, яка зараз відбувається довкола арешту Корбана.

(

)

Яка моя думка з цього приводу?

Між Порошенком і Коломойським почалися розборки з позиції сили. Це виглядає як суто особистісні розборки – один олігарх (Порошенко) витісняє іншого (Коломойського), заручившись негласною підтримкою Заходу, і маючи велику сатисфакцію на такі дії з північного Сходу, але глобально все серйозніше.

Це моя особиста думка. Я вільна людина і можу дозволити собі говорити те, що я думаю.

Я вважаю, що могли хоча би в такий непростий період поступитися якимись речами і не робити те, що вони роблять. Це я про владу. Я не думаю, що це верховенство права. Якби ж вони самі відмовилися від таких методів, у яких звинувачують зараз інших, тоді би я повірила, що справедливо посадили одного, другого, третього...

Якщо ж вони саджають одного, а при цьому самі користуються тими ж самими методами, я називаю це розправою. Це використання Адмінресурсу. По суті, це те саме, що зробив свого часу Янукович, посадивши Тимошенко.

Я знаю кулуари, я чую кулуари і я їх бачу. Всі мої судження базуються на цих кулуарах.

Кулуарами я називаю те, що не завжди можуть побачити інші.

Іноді я опиняюся серед тих, хто називає себе "політиками", а вони не завжди "шифруються" і залишаються такими, як вони є насправді, і я чую дуже цинічні розмови.

Іноді навіть на Майдані хотілося вийти і все це озвучити в мікрофон, але тоді би у нас було повне "крейзі" – ніхто би не розумів, хто свій, а хто чужий. У цих людей нема нічого святого, крім власних амбіцій і власного гаманця.

Верховенство права – це щось з іншого виміру, коли ми говоримо про сьогоднішню владу. Порошенко в цьому сенсі нічим не відрізняється від Януковича (Тимошенко, Ющенка, Кучми... Список можна продовжувати). Вибірковість дії законів – це абсолютна норма в їх розумінні. "Я – при владі, ти – дурак" – приказка, яка діє безапеляційно.

По суті, чим є недопартія БПП-Солідарність? Без справжньої ідеології. Без справжньої історії. Без справжніх лідерів. Без жодного чинника, який би дозволив цій партії жити і розвиватись в минулому. Хочеться сказати нічим. Але це не так. Це партія АДМІНРЕСУРСУ. Вірніш, це він і є, його величність і ницість, Адмінресурс.

Чого БПП (читай Адмінресурсу) не вистачає зараз? Повноти влади. Якби, групуючись під Порошенка, ця владно-корупційна маса зараз досягла критичної ваги, їм би ніхто вже був не потрібен, і ми би отримали ПР-2. Зі всіма витікаючими. Лише цим можна пояснити так званий "успіх" безликого БПП на виборах, і початок політично-вмотивованих переслідувань.

Але повноти влади не досягнено. І абсолютно очікувано чекати тихого повзучого злучення нового і старого адмінресурсів. Що не вдалося ні Ющенкові, ні Тимошенко, може легко за допомогою Фірташа і Бойка зробити Порошенко. Якщо жадібнсть Порошенка (Кононенка) поступиться меркантильності Порошенка (Ложкіна), Путін їм всім в поміч, все в них може скластися.

Але тоді 3-й Майдан із суто теоретичної площини може перейти в суто практичну, що не критично, але все ж таки трошки стримує апетити. Чи надовго?

Чи не дивно сьогодні бачити на волі опонентів "злочинця" Корбана?

Той самий Вілкул і його "гоп"-позиційна компанія набагато привабливіше для виборця дивились би на лавах підсудних. Там привласнювачів можна шукати не на мільйони, а на мільярди. Не помилишся. Але тим часом з їх братів, що "перекантовуються" на Московщині, потрохи знімають санкції за недостатністю доказів, наданих нашою "непідкупною" Генпрокуратурою.

А чернігівський "герой" – Березенко? Як було би "чесно" вдарити по "своїх" за підкуп виборця?

А як правильно б було вивести "з гри" того самого Грицака з генеральським організованим злочинним угрупуванням, які б мали солідарно з Верховним головнокомандуючим понести заслужене і за Іловайськ, і за Дебальцево, і за тисячі невинних, і за тисячі відправлених на вірну смерть. А ще за вкрадені не мільйони, але мільярди, на цій неназваній своїм іменем війні. А не давати йому зараз каральні важелі.

А Мартиненко, який досі є правою рукою Прем'єра, а мав би сидіти, як не в Швейцарії, так в Україні точно.

А Кононенко, що ставить з ніг на голову саме поняття парламентаризму, використовуючи методологію "папередників". Хто він? Злодій? Ні, він один з лідерів БПП, і бізнес-партнер чинного Президента. Хіба це не абсурд?

Бізнес-партнер олігарха, що вже не при владі, арештовується за присвоєння коштів. А бізнес-партнер олігарха, що зараз при владі, не тільки не відповідає за свою діяльність, а ще й фактично очолює партію і парламентську силу Президента і присвоює куди, як більше. Але довести це зможуть тільки "послідовники".

А Кубів? СБУ вже приготувала для нього місце, яке дивним чином з "місць віддалених" перетворилось на місце представника Президента в Верховній Раді.

А Гонтарєва? Людина, яка забезпечує багатократний ріст бізнесу бувших власних структур, а також структур Гаранта та інших "бізнес-партнерів" існуючої влади, в той час, як вся економіка деградує, а фінансова система країни тріщить по швах. "Присвоєння" Корбана виглядатимуть сміхотворними на рівні "звершень" Голови нацбанку.

Чи відбуваються кримінальні впровадження проти бувшого та чинного голів НБУ?

А Махницький з Кривицьким? А Пашинський з нащадком? А Ярема з Шокіним? "Справа" Корбана непомітна на фоні цих гігантів корупції та керманичів на користь інтересів власних та "бізнес-партнерів".

Для чого вони прийшли у владу? Точно не заради "торжества ідеалів Майдану". В даному випадку я говорю, не керуючись емоціями, а сухо констатуючи результати та наслідки їх діяльності.

Всі вони, і бувші, і ті, що зараз при владі, можуть (і мають) опинитись на місці Корбана.

Але цього не відбувається, тому що за ними АДМІНРЕСУРС.

Чи то на Заході, чи на Сході.

Чи в Раді, чи в міськраді, а іноді і в сільраді.

І доки БПП не вистачає власної маси в цій великій купі, накладеній вже більш, як за 2 десятиліття, доти судитимуть вибірково тих, хто створює проблеми панівній позиції БПП в цій великій зловонній купі лайна за іменем АДМІНРЕСУРС, яка вже два роки, як могла бути винесена з нашої спільної хати.

Люди, що прийшли і приходять до влади за результатами низки останніх виборів, чомусь вирішили, що Майдан і кров, пролита заради Батьківщини, це логічна ціна за їх знаходження при владі. Це стосується, як так званих "партій Майдану", так і їх опонентів.

Переглядаючи екзіт-поли та результати голосувань, ми наївно радіємо, що "там і сям БПП набрав більше за гОППОБЛОК". Дуже сумнівна радість, друзі. Яке їхало, таке і здибало.

Аналіз загального прокорупційного руху до подвійних стандартів у БПП чітко накладається на результати їх "господарювання". До влади приходить сила, яка не має нічого спільного з ідеалами Майдану, а намагається втримати державу в рабстві Адмінресурсу.

Для Громадянського Суспільства це вже не "дзвіночок", а виклик. А для Петра Порошенка це "чорна мітка".

І як Президента.

І як Верховного Головнокомандуючого.

І як Гаранта конституційних прав Українського народу.

Зрозумійте, пане Президенте, панове політики, все не так, як ви заклали у своїх бізнес-планах і "розкладах".

Майдан не інаугурував вас на Владу Адмінресурсу.

Майдан і самопожертва народу є для вас великим застереженням, а не індульгенцією!

Як було, так не буде!

Думати одне, говорити друге, а робити третє – так не буде!

Сподіватись на аморфність мас, та безмовність суспільства – так не буде!

Творити беззаконня, прикриваючись законом та користуючись тимчасовою владою, вже ніхто вам не дозволить. Так не буде!

Система буде демонтована.

Адмінресурс буде повалений.

Держава буде служити простому українцеві, а не навпаки.

Ваш час при владі ставатиме коротшим, а фіаско невідворотнішим, як будь-який еволюційний процес, навіть враховуючи підтримку Путіна і кулуарні торги на всі фронти.

Ліміт довіри та терпіння вичерпано.

Александр Макаренко

3 год. · Kharkiv ·

Во время Майдана Корбан и Филатов привозили в Киев броники, маски, лекарства, петарды и тд . А когда перекрывали дороги, то вертолетом.

В это время Кернес привозил Жилина и его убийц, а Ефремов привозил быдло Луганское.

В начале войны Корбан и Ко организовали защиту Днепропетровской обл, создали добровольческие батальоны, броники , каски, а сколько жизней спасено в госпитале, благодаря закупленому оборудованию и лекарствам.

В это время Кернес катался в Парке Горького , который построен на деньги, взятые в кредит под залог Метрополитена. Катался с ленточкой в цветах российского флага. И продолжал пилить бюджет.

Благодаря афере Допы и Гепы, у Харькова сейчас забирают 70 троллейбусов и трамваев.

Это только кернес. А еще Бойки, Шуфричи, Махницкие, Вилкулы, Киваловы - сотни пидорасов, которые должны шить рукавички уже минимум 1,5 года.

Нет , надо арестовать Корбана!

Параллельная вселенная, реформы или кто-то хочет народ раздрочить ?

Посилання на коментар

отчего же?... вполне достаточный повод

особенно, если Ваше доверие тютелька в тютельку повторяет мнение укро прокуратуры шокина - ставленника петушка.

который теперь ведет войну с реальной оппозицией - не той. которую впаривают быдлоте - оппоблок, рыги, колорады... - а реальной - свобода, ляшко, самопомич, - те, кто реально подвесит петушка за яйца.

Ну если Ляшко - оппозиция, тоды да, конечно, кто ж подвесит... никто

НО! на моей памяти в Украине было два случая, когда власть подвешивали за Ваше больное место - и это делали не политики и не партии - а простые люди.

И потом этим людям упрекали: типа, вы делали революции, а их плодами пользовались негодяи - вот теперь те, кому доверяли и кто не оправдал доверие - первыми должны пойти на эшафот, как предатели.

Ибо предатель - намного хуже, чем просто бандит --- и если так думает Шокин, знач он не так уж плох, каким казался мне поначалу.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...