Petlura Опубліковано 21 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 21 вересня, 2015 Сам з собою - про своє... та да, воно таки стрижене, не шмалене :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 22 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Сам з собою - про своє... Далай-Лама @DalaiLamaQutes 21 mins21 minutes ago View translation Одним из главных признаков зрелости духа является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 22 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Личинку можна знищити лише тоді, коли вона перетвориться в дорослу особину - тобто, обробляти від паразитів потрібно, як мінімум два рази і ще ось що: прийшли до влади - САМІ ПРИЙШЛИ ДО ВЛАДИ? Чи це ми їх привели до влади? Якщо на москаля ми не маємо ніякого впливу - і його можна лише знищити, то у випадку з владою - не треба робити такий вигляд, що ми до її появи - ніяким боком НЕКОНСТРУКТИВНА критика - тільки псує ситуацію, а в нашому випадку, коли в країні війна - то ще й сіє зневіру і призводить до хаосу --- а це на руку ворогу. До чого ми прийшли? - до того, що ви, пане Петлюро - москальський посіпака. АМІНЬ! Ігор ЗагребельнийДнями сталися дві події, які стосуються юридично-нормативної реальності, в якій існують українці. Як і передбачалося, головний “вєртухай” України Петро Порошенко висловився проти ідеї вільного володіння зброєю, хоч відповідна петиція набрала 25 тис. підписів. З іншого боку, у Верховній Раді зареєстрували законопроект щодо легалізації проституції. Його автор — нардеп Андрій Немировський (обраний до парламенту за списком партії "Самопоміч", але потім перейшов до регіоналів — депутатської групи “Воля народу”). У співпадінні двох подій можна простежити промовисту метафору. Зброя — це атрибут вільної людини, яка заслуговує на повагу. Це не просто елемент самозахисту, але й річ, що формує певну ментальність. Проституція — це ганебне явище. Безперечно, повністю викоренити її дуже важко (так само, як викоренити крадіжки або вбивства), але це не значить, що з нею непотрібно боротися, чи, тим паче, що її варто легалізувати (фактично, визнати чорне білим). Що вигідно нинішній “українській еліті”? Їй вигідні “громадяни” (а точніше — електорат, платники податків, споживачі, виконавці ідіотських законів) без гідності, самостійності і самоповаги — без усього того, що, зокрема, пов'язане з ментальністю володіння зброєю. А ще їм вигідна все більша моральна деградація. Отож, “маленькі українці”, не думайте про зброю — краще підіть у секс-шоп або пошукайте повію. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 Одним из главных признаков зрелости духа является полное отсутствие потребности кому-то что-то доказывать. Мерсі за компліме :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 ... і тут Остапа понесло... :blink: https://www.youtube.com/watch?v=0Rv3m3pQrhM Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 22 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 22 вересня, 2015 http://petrimazepa.com/nochanges.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 http://petrimazepa.com/nochanges.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 http://petrimazepa.com/nochanges.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Ти в прези - не бажаєш Ярош також не дуже горить бажанням Тоді хто? Одна з причин, чому не чули Донбасс - у них не було свого пєті-говоруна Я не впевнена - чи він був їм потрібен, чи була така роль в кремлівському сценарії, але в кожному протесті, щоб стати на правові рейки - потрібен авторитетний переговорник - людина посередник. Такими у нас була трійка імпотентів і Порошенко. Порошенка чесно обрали президентом - тому в Києві не повторився донбас. Далі - портібна конструктивна критика - щоб не втомити суспільство - ниттям і не посіяти апатію Суспільство втомлене від хронічної брехні від влади, що попередньої, що діючої... Треба владу весь час тримати в "тонусі". А критика і є конструктивізм. Вона допомогає замислитись хто і куди нас веде... Привіт мінстецю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 ПОСІПАКА - прислужник, готовий допомагати в будь-яких діях, перев. ганебних; Ось ви і ще раз написли неправду... Натуся, так ви і є замасковані посіпаки москалів, що хочуть "конструктивно" підтримувати режим ПеПо і ко, бо якби нема альтернативи ? Сумно. Отак і пізнаєш хто є хто .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 А він не казав, що без вошів - не буде ніяких гнидів? По наявності гнидів - можна сказати, що є воші. І знищують спочатку воші, а потім гниди ;) оця гнида і той хто за нього голосував у ВРУ більш приносить біди, ніж московські воші Під ГПУ розпочалася акція "Шокін-брехло", активісти вимагають відставки Генпрокурора Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 оця гнида і той хто за нього голосував у ВРУ більш приносить біди, ніж московські воші Під ГПУ розпочалася акція "Шокін-брехло", активісти вимагають відставки Генпрокурора Глузман: До влади підпускають тих, хто перевірений на крадіжках, корупції чи навіть на гомосексуалізмі http://www.depo.ua/ukr/life/semen-gluzman-...-23092015090000 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 Петлюра, лідер повстанського руху, казав: «Не так страшні московські воші, як наші українські гниди» Громадяни придивіться уважно, хто прийшов до влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Прощание с Дзержинским и Путиным Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 23 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2015 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Забудь за Крымско-татарскую автономию в составе Украины.... Учи китайский. Может бригадиром среди уських рабов будешь.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 що ти, сцикло, шлеш мені листи, а відповісти не дозволяєш - боїшся? Йди в жопу! Через таких мосейчуків - люди втрачають віру в справедливість. Мій чоловік в АТО - він побільше цього сосунка може розказати, за що насправді посадили Мосейчука Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 що ти, сцикло, шлеш мені листи, а відповісти не дозволяєш - боїшся? Йди в жопу! Через таких мосейчуків - люди втрачають віру в справедливість. Мій чоловік в АТО - він побільше цього сосунка може розказати, за що насправді посадили Мосейчука так роскажи... Він що поруч стояв з мосейчуком ? Чого тоді не викрив його і не здав правосуддю ? А хамство це явна ознака москалів... і посіпак режиму порошка. http://www.hromadske.tv/politics/svoyi-lyudi/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 що ти, сцикло, шлеш мені листи, а відповісти не дозволяєш - боїшся? Йди в жопу! Через таких мосейчуків - люди втрачають віру в справедливість. Мій чоловік в АТО - він побільше цього сосунка може розказати, за що насправді посадили Мосейчука Ця дитина розумна і це вас дратує ? Чи може чоловік достеменно теж знає хто кинув гранату ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 що ти, сцикло, шлеш мені листи, а відповісти не дозволяєш - боїшся? Йди в жопу! Через таких мосейчуків - люди втрачають віру в справедливість. Мій чоловік в АТО - він побільше цього сосунка може розказати, за що насправді посадили Мосейчука А через таких як ланьо довіра у людей до влади різко зростає ? Та мосейчук дитина по порівняню з ним... Таки втік: Депутат Михайло Ланьо залишив Україну - Патріоти України http://patrioty.org.ua/taki-vtik-deputat-m...inu/#more-87125 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 так роскажи... Він що поруч стояв з мосейчуком ? Чого тоді не викрив його і не здав правосуддю ? А хамство це явна ознака москалів... і посіпак режиму порошка. http://www.hromadske.tv/politics/svoyi-lyudi/ А ти стояв? Мій чоловік в ЗСУ - захищає Україну - не його діло займатися мосейчуками Але мені в приватній розмові багато що розповідає - а ще більше обіцяв розповісти потім Так, ниточки усіх цих справ тягнуться у вищі коридори влади - але не будь таких мосейчуків - не було би і цих справ --- це той випадок, коли від нас залежить, а не від влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 24 вересня, 2015 Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 А через таких як ланьо довіра у людей до влади різко зростає ? Та мосейчук дитина по порівняню з ним... Таки втік: Депутат Михайло Ланьо залишив Україну - Патріоти України http://patrioty.org.ua/taki-vtik-deputat-m...inu/#more-87125 Ти виправдовуєш Мосейчука на підставі того, що є ще гірші? --- так само рблять путіноїди: коли мова заходить про Росію і Україну - вони відразу починають тикати на США. і відстань від мене - ти зашорений придурок - з тобою нема про що говорити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 Ти виправдовуєш Мосейчука на підставі того, що є ще гірші? --- так само рблять путіноїди: коли мова заходить про Росію і Україну - вони відразу починають тикати на США. і відстань від мене - ти зашорений придурок - з тобою нема про що говорити. Я нікого не виправдовую. Придурки ті хто не бачить за мосійчуками бойків, льовочкіних, ланьо...., та ще й запудрюють голови людям, відволікаючи увагу від дійсних ворогів і кукловодів. Я ні до кого не пристаю і не хамлю. Якщо ви пам"ятаєте, то не я вам почав писати свої не обьєктивні коментарі і хамити. Але я мабуть не буду вам писати коментарі, бо зрозумів що ви є типовий порошкобот, до того ще й хамовитий як москаль. До речі, а коли в мінстеці аванс і зарплатня ? Я мабуть своєю писаниною заважаю вам отримати премію ? :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 А ти стояв? Мій чоловік в ЗСУ - захищає Україну - не його діло займатися мосейчуками Але мені в приватній розмові багато що розповідає - а ще більше обіцяв розповісти потім Так, ниточки усіх цих справ тягнуться у вищі коридори влади - але не будь таких мосейчуків - не було би і цих справ --- це той випадок, коли від нас залежить, а не від влади. це вже п"яні бла бла бла А ти стояв.... Ви щось конкретне можете довести ? Я ще раз наголошую, якщо те що показав пшокін про мосейчука буде доведено в суді, то йому немає ніякого виправдання. Мене дивує ваш рівень проведення дискусії... нагадує базарну мову перекупок... Ати ? А ти ? Сумно. Прощавайте .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 24 вересня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 24 вересня, 2015 це вже п"яні бла бла бла А ти стояв.... Ви щось конкретне можете довести ? Я ще раз наголошую, якщо те що показав пшокін про мосейчука буде доведено в суді, то йому немає ніякого виправдання. Мене дивує ваш рівень проведення дискусії... нагадує базарну мову перекупок... Ати ? А ти ? Сумно. Прощавайте .... О Мосийчуке.Все эти "мосийчуки", это мелкотравчатый зоопланктон Верховной Рады. Нижняя ступень пищевой цепочки. Тупая и ограниченная. Думаю там таких немало. Срез всё таки общества. Хотя этот конкретный был вообще без царя в голове, по моему. Понятно, что на 6500 депутату прожить невозможно. Вот и крутятся кто как может. Кто тушку свою драгоценную продает. Кто голос. Кто крышует бизнес какой то. Кто запросы и звернення за 5-10 тысяч баксов пишет под заказ в прокураратуру на бизнесменов. И так далее и тому подобное. Но давайте будем честными. Всё это мерзкая, но мелочевка. Рядом с ним спокойно сидят те, кто вчера вышки или землю тырил на сотни миллионов, и их никто не трогает. Им крышевать карьеры нет нужды. Есть куча бизнесменов и бизнесменов- чиновников, которые заплатили за депутатство миллионы долларов. Нет, ну конечно, они 24 часа в сутки законы пишут как подорванные. Но вполне возможно еще и думают как им деньги свои назад вернуть. Пусть не все. Но ведь многие. Поэтому если уж объявлять крестовый поход на "мосийчуков" в Раде, то надо его объявлять и на всех остальных. И на попрятавшееся там ворьё, и на "тушканчиков", и на тех, кто депутатские места продавал, и на тех кто купленные мандаты "отбивает". И наконец организовать нормальный контроль за финансированием выборов. Как в Америке например. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 2 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2015 ваша ссылка не работает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 2 жовтня, 2015 Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2015 Кабаре "Весёлый песецЪ" - "КТО. ГДЕ. БЫЛ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 2 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 2 жовтня, 2015 Кабаре "Весёлый песецЪ" - "КТО. ГДЕ. БЫЛ" Алфред Кох обвиняет правительсво Украины в умышленном сокрытии жестоких преступлений http://newspravda.com/index.php/polityka/1...estuplenij.html Схеми. Акціонерне товариство "Народний фронт" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Petlura Опубліковано 6 жовтня, 2015 Автор Поділитися Опубліковано 6 жовтня, 2015 Кабаре "Весёлый песецЪ" - "КТО. ГДЕ. БЫЛ" РОЗРИТА МОГИЛА Світе тихий, краю милий, Моя Україно, За що тебе сплюндровано, За що, мамо, гинеш? Чи ти рано до схід сонця Богу не молилась, Чи ти діточок непевних Звичаю не вчила? «Молилася, турбувалась, День і ніч не спала, Малих діток доглядала, Звичаю навчала. Виростали мої квіти, Мої добрі діти, Панувала і я колись На широкім світі, Панувала... Ой Богдане! Нерозумний сину! Подивись тепер на матір, На свою Вкраїну, Що, колишучи, співала Про свою недолю, Що, співаючи, ридала, Виглядала волю. Ой Богдане, Богданочку, Якби була знала, У колисці б задушила, Під серцем приспала. Степи мої запродані Жидові, німоті, Сини мої на чужині, На чужій роботі. /253/ Дніпро, брат мій, висихає, Мене покидає, І могили мої милі Москаль розриває... Нехай риє, розкопує, Не своє шукає, А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Та з матері полатану Сорочку знімати. Помагайте, недолюдки, Матір катувати». Начетверо розкопана, Розрита могила. Чого вони там шукали? Що там схоронили Старі батьки? Ех, якби-то, Якби-то найшли те, що там схоронили, Не плакали б діти, мати не журилась. Шевченко - РОЗРИТА МОГИЛА -Степи мої запродані Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.