Перейти до змісту
Український політичний форум

Украинская химера

Гість Истина

Рекомендовані повідомлення

Батькє, мож і треба, але чи потрібно це народу Білорусі. На подивіться ролик *http://www.youtube.com/watch?v=glDa64BRaAQ&feature=player_embedded

=====================================================

Человек просто хочет бабла. Сам же признаёт , что ему там трудно развернуться (трудно дышать).

Так, что корысть, корысть и ещё раз корысть.

А як ви вважаєте, в Росії йде до планової економіки?

======================================

Это другой вопрос.

Мені пофіг їх демократія. Я бачила переваги, які не стосувалися напряму демократії, а саме, рівненькі чистенькі вулиці в маленькому туристичному містечку.

==============================================================

Побывай в Белоруси. Увидишь тоже самое, причем не в туристическом городке, а в промышленном, например в Гомеле. Нам сознательно не дают информацию о них. Вспоминают Белорусь только когда есть негатив.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 144
  • Створена
  • Остання відповідь

Это другой вопрос.

Я чому задала це запитання - на днях Путін сказав: Радянський Союз - це була Росія (недослівно).

Можна багато сперечатися на абстрактних прикладах, але реальні спростувати важко.

Давайте порівняємо Росію (кол. Союз) і, наприклад, Норвегію - об"єднує їх наявність газу, все решта - глибока прірва.

Про Росію ви знаєте, а про Норвегію погугліть. Висновок за вами - але на тему планової економіки.

Посилання на коментар

Побывай в Белоруси. Увидишь тоже самое, причем не в туристическом городке, а в промышленном, например в Гомеле. Нам сознательно не дают информацию о них. Вспоминают Белорусь только когда есть негатив.

Не буду сперечатися, тим більше, що не раз чула про порядок на вулицях Білорусі. Тільки тут є суттєва різниця. В ЄС - цей порядок - це закономірність, яка виникла в результаті політики, яку там підтримують: максимальна незалежність на місцях. А в Білорусі - результат диктату Батьки.

Посилання на коментар

Не буду сперечатися, тим більше, що не раз чула про порядок на вулицях Білорусі. Тільки тут є суттєва різниця. В ЄС - цей порядок - це закономірність, яка виникла в результаті політики, яку там підтримують: максимальна незалежність на місцях. А в Білорусі - результат диктату Батьки.

Вот ты подходишь к рассмотрению любого вопроса заранее заангажированно, с одной точки зрения. А их две. Стань на третью - среднюю.

Смотри: там и там - хорошо... это самое главное, нет - ты срочно ищешь различия в пути, в технологии достижения результата, какие-то зацепки, ну, чтобы принизить одних и поднять других.

Тогда всё (полемика) теряет смысл.

По сути. В ЕС, если полицай увидит бросающего бумажку, мгновенно выпишит штраф. В США не дай бог такой же полицай обратит внимание на неподстриженный газон перед частным домом - готовь доляры и т.д. Ты что, этого не знаешь? Знаешь!

Посилання на коментар

Я чому задала це запитання - на днях Путін сказав: Радянський Союз - це була Росія (недослівно).

Можна багато сперечатися на абстрактних прикладах, але реальні спростувати важко.

Давайте порівняємо Росію (кол. Союз) і, наприклад, Норвегію - об"єднує їх наявність газу, все решта - глибока прірва.

Про Росію ви знаєте, а про Норвегію погугліть. Висновок за вами - але на тему планової економіки.

Ты обычно придерживаешься крайней точки зрения. Рынок либеральный и всё, без вариантов. Это тупик, стена -дальше нет пути. Сейчас на Западе умники голову чешут, что делать дальше.

Я же придерживаюсь не крайней левой точки, в том виде какой был социализм у нас он тоже не устраивает.

Социализм, как модель, имет потенциал дальнейшего развития.

Посилання на коментар

Ты обычно придерживаешься крайней точки зрения. Рынок либеральный и всё, без вариантов. Это тупик, стена -дальше нет пути. Сейчас на Западе умники голову чешут, что делать дальше.

Я же придерживаюсь не крайней левой точки, в том виде какой был социализм у нас он тоже не устраивает.

Социализм, как модель, имет потенциал дальнейшего развития.

Хто чеше, а хто вже давно переходить до вищого ступеня розвитку. Я ж не дарма Норвегію згадала. Капіталізм - це також не щось стале зі строгими рамками - соціальний капіталізм, коли держава бере на себе ВСІ зобов"язання по соціальній сфері. Але для цього є дуже важлива умова - довіра до державної влади.

У нас таке не можливе. Ні не тому, що в нас нема газу, а тому, що довіра до влади мінімальна через корупцію, яка вкоренилася у державні органи на рівні метастазів 4-ої стадії раку. Скільки не плати податків, вони підуть не на покращення соціального захисту, а на хатинки, машини, брюліки і т.д. можновладців.

Отже, не планова чи непланова економіка стоїть на заваді покращення рівня життя - а щось інше, яке грунтується на моралі і демократії - щоб використання податків було максимально ефективним.

Посилання на коментар

Вот ты подходишь к рассмотрению любого вопроса заранее заангажированно, с одной точки зрения. А их две. Стань на третью - среднюю.

Смотри: там и там - хорошо... это самое главное, нет - ты срочно ищешь различия в пути, в технологии достижения результата, какие-то зацепки, ну, чтобы принизить одних и поднять других.

Тогда всё (полемика) теряет смысл.

По сути. В ЕС, если полицай увидит бросающего бумажку, мгновенно выпишит штраф. В США не дай бог такой же полицай обратит внимание на неподстриженный газон перед частным домом - готовь доляры и т.д. Ты что, этого не знаешь? Знаешь!

Якщо там і там однаково - я шукаю різницю і це нормально, бо означає, що я розглядаю предмет з різних сторін.

А тут різниця в стабільності, яка у ЄС є, а у Білорусі дуже сумнівна, хоча я не виключаю, що можливе чудо і Білорусі повезе залишитися хоч і не дуже багатою, зате стабільною країною. Але щоб переконатися "За" потрібен час, а для "Проти " є приклади з історії - як швидко розпадаються авторитарні держави і як довго вони потім не можуть вийти з кризи. На відміну від демократичних -Ддруга світова тому яскравий приклад, які країни швидше піднялися.

До речі, знаєте як у Львові позбулися явища "Молода людина з пляшкою пива"? - так само штрафували, забирали у відділки - одним словом, було натуральне полювання. Результат був вже за пів року. Тепер ви не побачите у нашому місті щоб хтось розпивав пиво на ходу, на лавочці, на бровці - тільки у барі за столиком.

Посилання на коментар

Якщо там і там однаково - я шукаю різницю і це нормально, бо означає, що я розглядаю предмет з різних сторін.

А тут різниця в стабільності, яка у ЄС є, а у Білорусі дуже сумнівна, хоча я не виключаю, що можливе чудо і Білорусі повезе залишитися хоч і не дуже багатою, зате стабільною країною. Але щоб переконатися "За" потрібен час, а для "Проти " є приклади з історії - як швидко розпадаються авторитарні держави і як довго вони потім не можуть вийти з кризи. На відміну від демократичних -Ддруга світова тому яскравий приклад, які країни швидше піднялися.

До речі, знаєте як у Львові позбулися явища "Молода людина з пляшкою пива"? - так само штрафували, забирали у відділки - одним словом, було натуральне полювання. Результат був вже за пів року. Тепер ви не побачите у нашому місті щоб хтось розпивав пиво на ходу, на лавочці, на бровці - тільки у барі за столиком.

Ты типичный представитель с двой ными стандартами, как западная Европа, куда так хочешь. Наверно от них набралась. И не нужно искать чёрную кошку в тёмной комнате - её там просто нет.

По пиву... Причем тут ваш Львов? Согласно новым веяниям распитие спиртных напитков в общественных местах наказуемо - демоняки восстановили закон советских времён. Хорошо хоть

на это мозгов хватило спустя 20 лет. Так, что благодари коммуняк.

Посилання на коментар

Ты типичный представитель с двой ными стандартами, как западная Европа, куда так хочешь. Наверно от них набралась. И не нужно искать чёрную кошку в тёмной комнате - её там просто нет.

По пиву... Причем тут ваш Львов? Согласно новым веяниям распитие спиртных напитков в общественных местах наказуемо - демоняки восстановили закон советских времён. Хорошо хоть

на это мозгов хватило спустя 20 лет. Так, что благодари коммуняк.

Я за принципи - а це захист від подвійних стандартів.

Причому тут радянські часи, це відповідь чи приклад на ваші слова

Посилання на коментар

Причому тут радянські часи, це відповідь чи приклад на ваші слова

Это к тому, что насколько убога твоя демократия - надо ж было такое допускать 20лет(!), чтобы потом вернуться к "началу".
Посилання на коментар

Это к тому, что насколько убога твоя демократия - надо ж было такое допускать 20лет(!), чтобы потом вернуться к "началу".

Любий мій, не моя демократія, а наша. Такою вона була на той час. Такою вона є тепер. Але це не означає, що демократія це щось погане- ну хоча б тому, що вона дозволяє контролювати владу скрізь, але не в нас. Але хто вам сказав, що у нас демократія? Наприклад, Герман вважає, що у нас демократія з особливостями, а Путін будує керовану демократію. І поки ми шукаємо дорогу, щоб обійти давно придумане і таке, що працює, ми так і будемо жити - недолюдьми, недосвобідними зі своєю недодемократією.

Посилання на коментар

Любий мій, не моя демократія, а наша. Такою вона була на той час. Такою вона є тепер. Але це не означає, що демократія це щось погане- ну хоча б тому, що вона дозволяє контролювати владу скрізь, але не в нас. Але хто вам сказав, що у нас демократія? Наприклад, Герман вважає, що у нас демократія з особливостями, а Путін будує керовану демократію. І поки ми шукаємо дорогу, щоб обійти давно придумане і таке, що працює, ми так і будемо жити - недолюдьми, недосвобідними зі своєю недодемократією.

Думаю, что даже если сделать демократию у нас такую, как ты хочешь (идеальную) уровень жизни подавляющей части населения мало изменится. Это ещё один жупел запущенный в массы.

Сначала - (жупел №1) рыночная эк-ка принесёт тебе (народ) счастье. Валите коммуняк. (Ушло 20 лет)

Теперь - (жупел №2 , когда всем стало ясно, что жупел №1 - банкрот) у нас "недоделанная" демократия, вот когда доделаем... тогда тебе (народ) будет счастье. (Уйдет ??? лет)

Потом - (жупел №3, когда станет всем ясно, что жупел №2 - банкрот) у нас ..................ещё не актуально, поэтому не придумано..................вот тогда... тебе (народ) будет счастье. (Уйдет ??? лет)

Затем -(жупел №4).............................................................................

..

После "затем" -(жупел №5) ..............................................................................

И т.д. и т.п.

=============================================================================

В странах бывшего соцлагеря вошедших в ЕС демократия уже такая же, как и у немцев, французов, англичан, но уровень жизни далёк от них. Более того - он никогда не сравняется с ними (поэтому не тяни нас туда - нет сенса). Хотя стандарты, законы и всё то, о чём ты постоянно говоришь, уже такие. Стандарты, законы это НАДСТРОЙКА которую легко поставить на ОСНОВАНИЕ если оно есть. Так в чём же дело? Да всё очень просто, даже простенько и уже не раз мною упоминалось. Живут за счет других - это и есть ОСНОВА, ОСНОВАНИЕ.

Вырвавшись вперёд в производственных технологиях, захватив рынки сбыта, ресурсов, образовав транснациональные компании они имеют возможность платить своим гражданам высокую заработную плату. Вся их история (Западной Европы) это история захватнических, колониальных войн - вот тогда и начиналось создание ОСНОВЫ. Вот это и есть суть сутей их успеха и обнищания другого мира! А посему простое прилепливание к ним ничего не дало ни полякам, ни румынам, ни болгарам и т.д. (нет основы). Само сабой не даст и нам.

Прочти это внимательно и подумай, не торопись, и ты поймёшь, что твой еврооптимизм не на чём не зиждется. Это химера... Украинская химера.

Посилання на коментар

Прочти это внимательно и подумай, не торопись, и ты поймёшь, что твой еврооптимизм не на чём не зиждется. Это химера... Украинская химера.

Та я вже давно думаю. І чомусь ніколи не передумую. Може тому, що мої співітчизники їдуть ТУДИ і сюди вже не повертаються. Тому що ті, хто повертається, відчувають деякий час культурний шок.

Ну а що всі різні - звичайно, бо ментальність кожного народу різна. Не треба порівнювати різні країни - можна порівняти частини однієї країни, наприклад, Італії. Різниця є і буде, але це не аргумент проти цивілізованого світу за бандитську владу.

Посилання на коментар

Та я вже давно думаю. І чомусь ніколи не передумую. Може тому, що мої співітчизники їдуть ТУДИ і сюди вже не повертаються. Тому що ті, хто повертається, відчувають деякий час культурний шок.

Что тут удивительного? Спору нет - там лучше. У нас мрак и никакой перспективы на улучшение.

И не важно, какая власть сейчас - главное, что капиталистическая. Мы пошли по латиноамериканскому пути, где одни бандюки сменяют у власти других, а народ держит дулю в кармане и так 100лет.

Смотри - что такое социализм? Уменьшим страну до 10 человек.Сделаем, так сказать, модель.

Все работают и суммарный зароботок в день пусть 100р.. У кого 7р. в день, у кого 13, у кого 10 и т.д.

Что такое капитализм? Это те же 10 человек также работают и также зарабатывают 100р., но один из них, "умник", сделал таким образом, что его "заработок" стал теперь пусть 91р.. На всех остальных осталось 9р., то есть в среднем по 1р.. И как ты теперь в этой кап. системе не крути - там законы всякие и хорошие, но не забрав у "умника" не им заработанные деньги, не улучшишь жизнь этих 9. Понимаешь - тупик.

И на Западе всё также, но обдирая другие страны, своим гражданам есть возможность платить больше - вот почему там лучше жить. Ну, а мы не сможем никого обдирать, даже если семь пядей во лбу - обдираемые уже поделены! Снова -тупик.

Позтому нужно строить не капитализм или социализм, а нечто среднее. В Китае как раз где-то так... Многоукладная экономика.

Посилання на коментар

И на Западе всё также, но обдирая другие страны, своим гражданам есть возможность платить больше - вот почему там лучше жить. Ну, а мы не сможем никого обдирать, даже если семь пядей во лбу - обдираемые уже поделены! Снова -тупик.

на самому те справі не настільки більше і платять в інших країнах ... США - середній рівень життя починається з 22000 $ на рік переведи і вийде що вони не настільки вже й багато і заробляють .... рівень життя інший і розвитку ... не так їх торкнулися війни ось вони і взули можливість по повній а тепер половина компаній зав'язані на їх долар .... а взагалі всі люди в Америці живуть в кредит і говорити про те що там кайф а тут немає теж дуже голосно .... про це можна говорити довго ... у нашій країні потрібно щось робити
Посилання на коментар

Вот и предложи путь, а мы почитаем...

ну по-перше непогано було б почати з верхівки ... поки не стане конкретно те ​​що необхідно для благополучного розвитку країни і незалежності її від ін держав в плані боргів - буде важко щось робити - зараз жодна країна не робить серйозних заходів і рішень без поради і думки альянсу НАТО чи ЄС - це взагалі окрема тема , далі грає вже економіка країни ... практично свого нічого вже й не залишилося ... один імпорт - машини, шмотки і навіть меблі .... є бренд - є попит, необхідність в промисловості, і так далі ... купа галузей але єдине на чому випливає - відпочинок, море і все таке .... з цього мені здається прибуток найбільше йде, можна підходити до зміни рівня життя з різних боків - головне - щоб нагорі панував чесний спокій!! не дай Бог стати кредитними хробаками, як америкоси!
Посилання на коментар

ну по-перше непогано було б почати з верхівки ... поки не стане конкретно те ​​що необхідно для благополучного розвитку країни і незалежності її від ін держав в плані боргів - буде важко щось робити - зараз жодна країна не робить серйозних заходів і рішень без поради і думки альянсу НАТО чи ЄС - це взагалі окрема тема , далі грає вже економіка країни ... практично свого нічого вже й не залишилося ... один імпорт - машини, шмотки і навіть меблі .... є бренд - є попит, необхідність в промисловості, і так далі ... купа галузей але єдине на чому випливає - відпочинок, море і все таке .... з цього мені здається прибуток найбільше йде, можна підходити до зміни рівня життя з різних боків - головне - щоб нагорі панував чесний спокій!! не дай Бог стати кредитними хробаками, як америкоси!

Ну, а делать - то что нужно?

Посилання на коментар

Что такое капитализм? Это те же 10 человек также работают и также зарабатывают 100р., но один из них, "умник", сделал таким образом, что его "заработок" стал теперь пусть 91р.. На всех остальных осталось 9р., то есть в среднем по 1р.. И как ты теперь в этой кап. системе не крути - там законы всякие и хорошие, но не забрав у "умника" не им заработанные деньги, не улучшишь жизнь этих 9. Понимаешь - тупик.

Змінюють світ не ті, хто пристосовуєтья до середовища, а ті, хто пристосовує середовище до себе. Саме цей один буде рухати прогрес, а 9 лузерів будуть користуватися цим, змушені будуть, щоб не вмерти з голоду. Як вам таке, трішки філософсське пояснення? :rolleyes:

Позтому нужно строить не капитализм или социализм, а нечто среднее. В Китае как раз где-то так... Многоукладная экономика.

Ви погано знаєте Китай. Там не все так однозначно: там пенсію отримують не всі, лише держ. чиновники, менеджери і ті, хто працює у виробництві. А ось, наприклад, сільгоспвиробники чи жителі сіл пенсії не отримують. Певно їх важко контролювати, бо в Китаї є багато Богом забутих місць.

Капіталізм - не є чимось сталим і законсервованим. Є приклади соціально спрямованого капіталізму, а ось успішних прикладів соціалізму нема.

Посилання на коментар

Змінюють світ не ті, хто пристосовуєтья до середовища, а ті, хто пристосовує середовище до себе. Саме цей один буде рухати прогрес, а 9 лузерів будуть користуватися цим, змушені будуть, щоб не вмерти з голоду. Як вам таке, трішки філософсське пояснення? :rolleyes:

Жах. Это ты видишь на примере Украины, далеко ходить не надо. 10% всё о"кей - остальные сама знаешь. Тебе это тоже не нравится.

Ви погано знаєте Китай. Там не все так однозначно: там пенсію отримують не всі, лише держ. чиновники, менеджери і ті, хто працює у виробництві. А ось, наприклад, сільгоспвиробники чи жителі сіл пенсії не отримують. Певно їх важко контролювати, бо в Китаї є багато Богом забутих місць.

Капіталізм - не є чимось сталим і законсервованим. Є приклади соціально спрямованого капіталізму, а ось успішних прикладів соціалізму нема.

Китай использован, как пример многоукладной эк-ки, не больше. Я вообще не знаю как они там выкручиваются - их же большее 1.2млр.! Но чтобы оценить их достаточно сказать, что совсем недавно чашка риса в день было нормой. Насколько я знаю они впервые в своей истории накормили эту ораву - дорогого стоит.

Как сказал когда-то мудак Горбачёв, если бы удалось снизить оборонные расходы хотябы процентов на 10-15 мы решили и продовольственную и жилищную проблемы. Нас погубила гонка вооружений. Я работал в этой сфере и видел своими глазами сколько эта нечесть нам стоила. Скажешь почему гонка США не погубила - ответ сама УЖЕ знаешь.

И все твои примеры "передового кап-ма" получены тоже УЖЕ знаешь как.

Посилання на коментар

Жах. Это ты видишь на примере Украины, далеко ходить не надо. 10% всё о"кей - остальные сама знаешь. Тебе это тоже не нравится.

Мені більше не подобається, коли одним строєм. Люди не можуть жити всі однаково - це має бути аксіомою, бо тоді не буде стимулу щоб рухати прогрес.

А щодо України - не знаю такої країни, щоб одночасно міняла систему, розбудовувала державу - і все успішно, за 20-ть років. Ось в Росії, до речі, відбувається за вашим сценарієм: матеріальне благополуччя, а потім демократія. Але щось мені бракує фантазії, щоб уявити, звідки у них та демократія має виникнути.

И все твои примеры "передового кап-ма" получены тоже УЖЕ знаешь как.

Це не мої, а ваші, бо кожен бачить тільки те, що хоче бачити. Порівнювати Норвегію з Росією не хочете, а всі ваші приклади зводяться тільки до США.

Посилання на коментар

Мені більше не подобається, коли одним строєм. Люди не можуть жити всі однаково - це має бути аксіомою, бо тоді не буде стимулу щоб рухати прогрес.

Не надо утрировать - одним строем, такое впечатление, что мы ходили колоннами, рядами и т.д.. Это лапша для молодых, не живших тогда. С таким же успехом могу сказать, что сейчас мы идём одним тупым, молчаливым строем в нищету, в никуда.

А по поводу прогресса - ты права, эта система склонна к торможению, застою. Позже я напишу как это устранить. (уже упоминал - социализм, как система имеет большой потенциал развития, изменения. У капитализма уже предел, тупик.)

А щодо України - не знаю такої країни, щоб одночасно міняла систему, розбудовувала державу - і все успішно, за 20-ть років. Ось в Росії, до речі, відбувається за вашим сценарієм: матеріальне благополуччя, а потім демократія. Але щось мені бракує фантазії, щоб уявити, звідки у них та демократія має виникнути.

20 лет это много, очень много, даже слишком. Если бы в перспективе могло что-то получится - то мы это уже

бы заметили.

Не знаешь страны - знаешь, другое дело упрямо не хочешь признавать, но это другое дело. Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс.

Це не мої, а ваші, бо кожен бачить тільки те, що хоче бачити. Порівнювати Норвегію з Росією не хочете, а всі ваші приклади зводяться тільки до США.

Пятю пять-двадцать пять, наша песня хороша-начинай сначала! Говорю ж - возьми ещё Кувейт, там нефтегазовых прибылей на душу населения ещё больше.

Или по другому - почему норвежцы живут хуже кувейттян?

Посилання на коментар

Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс.

Пятю пять-двадцать пять, наша песня хороша-начинай сначала! Говорю ж - возьми ещё Кувейт, там нефтегазовых прибылей на душу населения ещё больше.

Взагалі-то я намагаюся зрозуміти, бо в мене ніяких ідей нема. А у вас є пунктик, тому ви все хочете підвести під нього.

Ось я вас запитуюся який раз: чому переможці бідніші від переможених - ви мовчите. Чому доі є різниця між двома Німеччинами - відповідь маєте?

Ви просто відмовляєтеся відповідати на запитання, якщо відчуваєте, що відповідь не ляже під вашу теорію. Ось скажіть, чого ви згадуєте Кувейт - там такий самий рівень демократії, як в Норвегії, чи авторитаризм, вважай, планова економіка, як в Росії?

Посилання на коментар

Взагалі-то я намагаюся зрозуміти, бо в мене ніяких ідей нема. А у вас є пунктик, тому ви все хочете підвести під нього.

Ось я вас запитуюся який раз: чому переможці бідніші від переможених - ви мовчите. Чому доі є різниця між двома Німеччинами - відповідь маєте?

===========================

Я же уже ответил. После войны в западную Германию были вложены огромные американские деньги. Это что, не ответ? Слыхала о плане Маршалла? Если бы не он - они бы до этих пор ещё восстанавливались. И не уверен, получилось бы...

Восточной Германии мы так помочь не могли - своих проблем хватало. Всё очень просто.

Ви просто відмовляєтеся відповідати на запитання, якщо відчуваєте, що відповідь не ляже під вашу теорію. Ось скажіть, чого ви згадуєте Кувейт - там такий самий рівень демократії, як в Норвегії, чи авторитаризм, вважай, планова економіка, як в Росії?

===========================

Не надо, я на всё отвечаю. Это твоя манера - сигануть в сторону с дороги.

Там нефтью пропитана земля, на всех и на всё денег хватает. Плевали они на твою демократию, причём все, от мала до велика. Власть фактически находится в руках кучки магнатов, правит эмир и само собой норвежской демократией там не пахнет. Там пахнет нефтью. И это главное. Вот пускай твоя норвежская демократия обеспечит свой уровень жизни на уровне Кувейта! Не может? Так и Россия не может дотянуться до Норвегии. Поэтому и згадую Кувейт. Надеюсь ясно.

Посилання на коментар

Не надо утрировать - одним строем, такое впечатление, что мы ходили колоннами, рядами и т.д.. Это лапша для молодых, не живших тогда. С таким же успехом могу сказать, что сейчас мы идём одним тупым, молчаливым строем в нищету, в никуда.

А по поводу прогресса - ты права, эта система склонна к торможению, застою. Позже я напишу как это устранить. (уже упоминал - социализм, как система имеет большой потенциал развития, изменения. У капитализма уже предел, тупик.)

20 лет это много, очень много, даже слишком. Если бы в перспективе могло что-то получится - то мы это уже

бы заметили.

Не знаешь страны - знаешь, другое дело упрямо не хочешь признавать, но это другое дело. Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс.

Еще более интересен султанат Брунея.

Меня поражает как многие рьяные борцы за белое человечество и обвиняя мусульман в их недалекости даже не осознают что во многом эти недалекие люди сумели сделать то чего не можем сделать мы.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...