ШКАТУЛКА Опубліковано 18 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 18 жовтня, 2011 Батькє, мож і треба, але чи потрібно це народу Білорусі. На подивіться ролик *http://www.youtube.com/watch?v=glDa64BRaAQ&feature=player_embedded ===================================================== Человек просто хочет бабла. Сам же признаёт , что ему там трудно развернуться (трудно дышать). Так, что корысть, корысть и ещё раз корысть. А як ви вважаєте, в Росії йде до планової економіки? ====================================== Это другой вопрос. Мені пофіг їх демократія. Я бачила переваги, які не стосувалися напряму демократії, а саме, рівненькі чистенькі вулиці в маленькому туристичному містечку. ============================================================== Побывай в Белоруси. Увидишь тоже самое, причем не в туристическом городке, а в промышленном, например в Гомеле. Нам сознательно не дают информацию о них. Вспоминают Белорусь только когда есть негатив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Это другой вопрос. Я чому задала це запитання - на днях Путін сказав: Радянський Союз - це була Росія (недослівно). Можна багато сперечатися на абстрактних прикладах, але реальні спростувати важко. Давайте порівняємо Росію (кол. Союз) і, наприклад, Норвегію - об"єднує їх наявність газу, все решта - глибока прірва. Про Росію ви знаєте, а про Норвегію погугліть. Висновок за вами - але на тему планової економіки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Побывай в Белоруси. Увидишь тоже самое, причем не в туристическом городке, а в промышленном, например в Гомеле. Нам сознательно не дают информацию о них. Вспоминают Белорусь только когда есть негатив. Не буду сперечатися, тим більше, що не раз чула про порядок на вулицях Білорусі. Тільки тут є суттєва різниця. В ЄС - цей порядок - це закономірність, яка виникла в результаті політики, яку там підтримують: максимальна незалежність на місцях. А в Білорусі - результат диктату Батьки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Не буду сперечатися, тим більше, що не раз чула про порядок на вулицях Білорусі. Тільки тут є суттєва різниця. В ЄС - цей порядок - це закономірність, яка виникла в результаті політики, яку там підтримують: максимальна незалежність на місцях. А в Білорусі - результат диктату Батьки.Вот ты подходишь к рассмотрению любого вопроса заранее заангажированно, с одной точки зрения. А их две. Стань на третью - среднюю.Смотри: там и там - хорошо... это самое главное, нет - ты срочно ищешь различия в пути, в технологии достижения результата, какие-то зацепки, ну, чтобы принизить одних и поднять других. Тогда всё (полемика) теряет смысл. По сути. В ЕС, если полицай увидит бросающего бумажку, мгновенно выпишит штраф. В США не дай бог такой же полицай обратит внимание на неподстриженный газон перед частным домом - готовь доляры и т.д. Ты что, этого не знаешь? Знаешь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Я чому задала це запитання - на днях Путін сказав: Радянський Союз - це була Росія (недослівно). Можна багато сперечатися на абстрактних прикладах, але реальні спростувати важко. Давайте порівняємо Росію (кол. Союз) і, наприклад, Норвегію - об"єднує їх наявність газу, все решта - глибока прірва. Про Росію ви знаєте, а про Норвегію погугліть. Висновок за вами - але на тему планової економіки. Ты обычно придерживаешься крайней точки зрения. Рынок либеральный и всё, без вариантов. Это тупик, стена -дальше нет пути. Сейчас на Западе умники голову чешут, что делать дальше.Я же придерживаюсь не крайней левой точки, в том виде какой был социализм у нас он тоже не устраивает. Социализм, как модель, имет потенциал дальнейшего развития. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Ты обычно придерживаешься крайней точки зрения. Рынок либеральный и всё, без вариантов. Это тупик, стена -дальше нет пути. Сейчас на Западе умники голову чешут, что делать дальше. Я же придерживаюсь не крайней левой точки, в том виде какой был социализм у нас он тоже не устраивает. Социализм, как модель, имет потенциал дальнейшего развития. Хто чеше, а хто вже давно переходить до вищого ступеня розвитку. Я ж не дарма Норвегію згадала. Капіталізм - це також не щось стале зі строгими рамками - соціальний капіталізм, коли держава бере на себе ВСІ зобов"язання по соціальній сфері. Але для цього є дуже важлива умова - довіра до державної влади. У нас таке не можливе. Ні не тому, що в нас нема газу, а тому, що довіра до влади мінімальна через корупцію, яка вкоренилася у державні органи на рівні метастазів 4-ої стадії раку. Скільки не плати податків, вони підуть не на покращення соціального захисту, а на хатинки, машини, брюліки і т.д. можновладців. Отже, не планова чи непланова економіка стоїть на заваді покращення рівня життя - а щось інше, яке грунтується на моралі і демократії - щоб використання податків було максимально ефективним. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 19 жовтня, 2011 Вот ты подходишь к рассмотрению любого вопроса заранее заангажированно, с одной точки зрения. А их две. Стань на третью - среднюю. Смотри: там и там - хорошо... это самое главное, нет - ты срочно ищешь различия в пути, в технологии достижения результата, какие-то зацепки, ну, чтобы принизить одних и поднять других. Тогда всё (полемика) теряет смысл. По сути. В ЕС, если полицай увидит бросающего бумажку, мгновенно выпишит штраф. В США не дай бог такой же полицай обратит внимание на неподстриженный газон перед частным домом - готовь доляры и т.д. Ты что, этого не знаешь? Знаешь! Якщо там і там однаково - я шукаю різницю і це нормально, бо означає, що я розглядаю предмет з різних сторін. А тут різниця в стабільності, яка у ЄС є, а у Білорусі дуже сумнівна, хоча я не виключаю, що можливе чудо і Білорусі повезе залишитися хоч і не дуже багатою, зате стабільною країною. Але щоб переконатися "За" потрібен час, а для "Проти " є приклади з історії - як швидко розпадаються авторитарні держави і як довго вони потім не можуть вийти з кризи. На відміну від демократичних -Ддруга світова тому яскравий приклад, які країни швидше піднялися. До речі, знаєте як у Львові позбулися явища "Молода людина з пляшкою пива"? - так само штрафували, забирали у відділки - одним словом, було натуральне полювання. Результат був вже за пів року. Тепер ви не побачите у нашому місті щоб хтось розпивав пиво на ходу, на лавочці, на бровці - тільки у барі за столиком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Якщо там і там однаково - я шукаю різницю і це нормально, бо означає, що я розглядаю предмет з різних сторін. А тут різниця в стабільності, яка у ЄС є, а у Білорусі дуже сумнівна, хоча я не виключаю, що можливе чудо і Білорусі повезе залишитися хоч і не дуже багатою, зате стабільною країною. Але щоб переконатися "За" потрібен час, а для "Проти " є приклади з історії - як швидко розпадаються авторитарні держави і як довго вони потім не можуть вийти з кризи. На відміну від демократичних -Ддруга світова тому яскравий приклад, які країни швидше піднялися. До речі, знаєте як у Львові позбулися явища "Молода людина з пляшкою пива"? - так само штрафували, забирали у відділки - одним словом, було натуральне полювання. Результат був вже за пів року. Тепер ви не побачите у нашому місті щоб хтось розпивав пиво на ходу, на лавочці, на бровці - тільки у барі за столиком. Ты типичный представитель с двой ными стандартами, как западная Европа, куда так хочешь. Наверно от них набралась. И не нужно искать чёрную кошку в тёмной комнате - её там просто нет. По пиву... Причем тут ваш Львов? Согласно новым веяниям распитие спиртных напитков в общественных местах наказуемо - демоняки восстановили закон советских времён. Хорошо хоть на это мозгов хватило спустя 20 лет. Так, что благодари коммуняк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Ты типичный представитель с двой ными стандартами, как западная Европа, куда так хочешь. Наверно от них набралась. И не нужно искать чёрную кошку в тёмной комнате - её там просто нет. По пиву... Причем тут ваш Львов? Согласно новым веяниям распитие спиртных напитков в общественных местах наказуемо - демоняки восстановили закон советских времён. Хорошо хоть на это мозгов хватило спустя 20 лет. Так, что благодари коммуняк. Я за принципи - а це захист від подвійних стандартів. Причому тут радянські часи, це відповідь чи приклад на ваші слова По сути. В ЕС, если полицай увидит бросающего бумажку, мгновенно выпишит штраф. В США не дай бог такой же полицай обратит внимание на неподстриженный газон перед частным домом - готовь доляры и т.д. Ты что, этого не знаешь? Знаешь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Причому тут радянські часи, це відповідь чи приклад на ваші словаЭто к тому, что насколько убога твоя демократия - надо ж было такое допускать 20лет(!), чтобы потом вернуться к "началу". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 22 жовтня, 2011 Это к тому, что насколько убога твоя демократия - надо ж было такое допускать 20лет(!), чтобы потом вернуться к "началу". Любий мій, не моя демократія, а наша. Такою вона була на той час. Такою вона є тепер. Але це не означає, що демократія це щось погане- ну хоча б тому, що вона дозволяє контролювати владу скрізь, але не в нас. Але хто вам сказав, що у нас демократія? Наприклад, Герман вважає, що у нас демократія з особливостями, а Путін будує керовану демократію. І поки ми шукаємо дорогу, щоб обійти давно придумане і таке, що працює, ми так і будемо жити - недолюдьми, недосвобідними зі своєю недодемократією. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Любий мій, не моя демократія, а наша. Такою вона була на той час. Такою вона є тепер. Але це не означає, що демократія це щось погане- ну хоча б тому, що вона дозволяє контролювати владу скрізь, але не в нас. Але хто вам сказав, що у нас демократія? Наприклад, Герман вважає, що у нас демократія з особливостями, а Путін будує керовану демократію. І поки ми шукаємо дорогу, щоб обійти давно придумане і таке, що працює, ми так і будемо жити - недолюдьми, недосвобідними зі своєю недодемократією.Думаю, что даже если сделать демократию у нас такую, как ты хочешь (идеальную) уровень жизни подавляющей части населения мало изменится. Это ещё один жупел запущенный в массы. Сначала - (жупел №1) рыночная эк-ка принесёт тебе (народ) счастье. Валите коммуняк. (Ушло 20 лет) Теперь - (жупел №2 , когда всем стало ясно, что жупел №1 - банкрот) у нас "недоделанная" демократия, вот когда доделаем... тогда тебе (народ) будет счастье. (Уйдет ??? лет) Потом - (жупел №3, когда станет всем ясно, что жупел №2 - банкрот) у нас ..................ещё не актуально, поэтому не придумано..................вот тогда... тебе (народ) будет счастье. (Уйдет ??? лет) Затем -(жупел №4)............................................................................. .. После "затем" -(жупел №5) .............................................................................. И т.д. и т.п. ============================================================================= В странах бывшего соцлагеря вошедших в ЕС демократия уже такая же, как и у немцев, французов, англичан, но уровень жизни далёк от них. Более того - он никогда не сравняется с ними (поэтому не тяни нас туда - нет сенса). Хотя стандарты, законы и всё то, о чём ты постоянно говоришь, уже такие. Стандарты, законы это НАДСТРОЙКА которую легко поставить на ОСНОВАНИЕ если оно есть. Так в чём же дело? Да всё очень просто, даже простенько и уже не раз мною упоминалось. Живут за счет других - это и есть ОСНОВА, ОСНОВАНИЕ. Вырвавшись вперёд в производственных технологиях, захватив рынки сбыта, ресурсов, образовав транснациональные компании они имеют возможность платить своим гражданам высокую заработную плату. Вся их история (Западной Европы) это история захватнических, колониальных войн - вот тогда и начиналось создание ОСНОВЫ. Вот это и есть суть сутей их успеха и обнищания другого мира! А посему простое прилепливание к ним ничего не дало ни полякам, ни румынам, ни болгарам и т.д. (нет основы). Само сабой не даст и нам. Прочти это внимательно и подумай, не торопись, и ты поймёшь, что твой еврооптимизм не на чём не зиждется. Это химера... Украинская химера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2011 Прочти это внимательно и подумай, не торопись, и ты поймёшь, что твой еврооптимизм не на чём не зиждется. Это химера... Украинская химера. Та я вже давно думаю. І чомусь ніколи не передумую. Може тому, що мої співітчизники їдуть ТУДИ і сюди вже не повертаються. Тому що ті, хто повертається, відчувають деякий час культурний шок. Ну а що всі різні - звичайно, бо ментальність кожного народу різна. Не треба порівнювати різні країни - можна порівняти частини однієї країни, наприклад, Італії. Різниця є і буде, але це не аргумент проти цивілізованого світу за бандитську владу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 24 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2011 Та я вже давно думаю. І чомусь ніколи не передумую. Може тому, що мої співітчизники їдуть ТУДИ і сюди вже не повертаються. Тому що ті, хто повертається, відчувають деякий час культурний шок.Что тут удивительного? Спору нет - там лучше. У нас мрак и никакой перспективы на улучшение.И не важно, какая власть сейчас - главное, что капиталистическая. Мы пошли по латиноамериканскому пути, где одни бандюки сменяют у власти других, а народ держит дулю в кармане и так 100лет. Смотри - что такое социализм? Уменьшим страну до 10 человек.Сделаем, так сказать, модель. Все работают и суммарный зароботок в день пусть 100р.. У кого 7р. в день, у кого 13, у кого 10 и т.д. Что такое капитализм? Это те же 10 человек также работают и также зарабатывают 100р., но один из них, "умник", сделал таким образом, что его "заработок" стал теперь пусть 91р.. На всех остальных осталось 9р., то есть в среднем по 1р.. И как ты теперь в этой кап. системе не крути - там законы всякие и хорошие, но не забрав у "умника" не им заработанные деньги, не улучшишь жизнь этих 9. Понимаешь - тупик. И на Западе всё также, но обдирая другие страны, своим гражданам есть возможность платить больше - вот почему там лучше жить. Ну, а мы не сможем никого обдирать, даже если семь пядей во лбу - обдираемые уже поделены! Снова -тупик. Позтому нужно строить не капитализм или социализм, а нечто среднее. В Китае как раз где-то так... Многоукладная экономика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lomanko1985 Опубліковано 27 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 27 жовтня, 2011 И на Западе всё также, но обдирая другие страны, своим гражданам есть возможность платить больше - вот почему там лучше жить. Ну, а мы не сможем никого обдирать, даже если семь пядей во лбу - обдираемые уже поделены! Снова -тупик.на самому те справі не настільки більше і платять в інших країнах ... США - середній рівень життя починається з 22000 $ на рік переведи і вийде що вони не настільки вже й багато і заробляють .... рівень життя інший і розвитку ... не так їх торкнулися війни ось вони і взули можливість по повній а тепер половина компаній зав'язані на їх долар .... а взагалі всі люди в Америці живуть в кредит і говорити про те що там кайф а тут немає теж дуже голосно .... про це можна говорити довго ... у нашій країні потрібно щось робити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 29 жовтня, 2011 у нашій країні потрібно щось робити Вот и предложи путь, а мы почитаем... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість lomanko1985 Опубліковано 31 жовтня, 2011 Поділитися Опубліковано 31 жовтня, 2011 Вот и предложи путь, а мы почитаем...ну по-перше непогано було б почати з верхівки ... поки не стане конкретно те що необхідно для благополучного розвитку країни і незалежності її від ін держав в плані боргів - буде важко щось робити - зараз жодна країна не робить серйозних заходів і рішень без поради і думки альянсу НАТО чи ЄС - це взагалі окрема тема , далі грає вже економіка країни ... практично свого нічого вже й не залишилося ... один імпорт - машини, шмотки і навіть меблі .... є бренд - є попит, необхідність в промисловості, і так далі ... купа галузей але єдине на чому випливає - відпочинок, море і все таке .... з цього мені здається прибуток найбільше йде, можна підходити до зміни рівня життя з різних боків - головне - щоб нагорі панував чесний спокій!! не дай Бог стати кредитними хробаками, як америкоси! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 ну по-перше непогано було б почати з верхівки ... поки не стане конкретно те що необхідно для благополучного розвитку країни і незалежності її від ін держав в плані боргів - буде важко щось робити - зараз жодна країна не робить серйозних заходів і рішень без поради і думки альянсу НАТО чи ЄС - це взагалі окрема тема , далі грає вже економіка країни ... практично свого нічого вже й не залишилося ... один імпорт - машини, шмотки і навіть меблі .... є бренд - є попит, необхідність в промисловості, і так далі ... купа галузей але єдине на чому випливає - відпочинок, море і все таке .... з цього мені здається прибуток найбільше йде, можна підходити до зміни рівня життя з різних боків - головне - щоб нагорі панував чесний спокій!! не дай Бог стати кредитними хробаками, як америкоси! Ну, а делать - то что нужно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 Что такое капитализм? Это те же 10 человек также работают и также зарабатывают 100р., но один из них, "умник", сделал таким образом, что его "заработок" стал теперь пусть 91р.. На всех остальных осталось 9р., то есть в среднем по 1р.. И как ты теперь в этой кап. системе не крути - там законы всякие и хорошие, но не забрав у "умника" не им заработанные деньги, не улучшишь жизнь этих 9. Понимаешь - тупик. Змінюють світ не ті, хто пристосовуєтья до середовища, а ті, хто пристосовує середовище до себе. Саме цей один буде рухати прогрес, а 9 лузерів будуть користуватися цим, змушені будуть, щоб не вмерти з голоду. Як вам таке, трішки філософсське пояснення? :rolleyes: Позтому нужно строить не капитализм или социализм, а нечто среднее. В Китае как раз где-то так... Многоукладная экономика. Ви погано знаєте Китай. Там не все так однозначно: там пенсію отримують не всі, лише держ. чиновники, менеджери і ті, хто працює у виробництві. А ось, наприклад, сільгоспвиробники чи жителі сіл пенсії не отримують. Певно їх важко контролювати, бо в Китаї є багато Богом забутих місць. Капіталізм - не є чимось сталим і законсервованим. Є приклади соціально спрямованого капіталізму, а ось успішних прикладів соціалізму нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 2 листопада, 2011 Змінюють світ не ті, хто пристосовуєтья до середовища, а ті, хто пристосовує середовище до себе. Саме цей один буде рухати прогрес, а 9 лузерів будуть користуватися цим, змушені будуть, щоб не вмерти з голоду. Як вам таке, трішки філософсське пояснення? :rolleyes:Жах. Это ты видишь на примере Украины, далеко ходить не надо. 10% всё о"кей - остальные сама знаешь. Тебе это тоже не нравится. Ви погано знаєте Китай. Там не все так однозначно: там пенсію отримують не всі, лише держ. чиновники, менеджери і ті, хто працює у виробництві. А ось, наприклад, сільгоспвиробники чи жителі сіл пенсії не отримують. Певно їх важко контролювати, бо в Китаї є багато Богом забутих місць. Капіталізм - не є чимось сталим і законсервованим. Є приклади соціально спрямованого капіталізму, а ось успішних прикладів соціалізму нема. Китай использован, как пример многоукладной эк-ки, не больше. Я вообще не знаю как они там выкручиваются - их же большее 1.2млр.! Но чтобы оценить их достаточно сказать, что совсем недавно чашка риса в день было нормой. Насколько я знаю они впервые в своей истории накормили эту ораву - дорогого стоит. Как сказал когда-то мудак Горбачёв, если бы удалось снизить оборонные расходы хотябы процентов на 10-15 мы решили и продовольственную и жилищную проблемы. Нас погубила гонка вооружений. Я работал в этой сфере и видел своими глазами сколько эта нечесть нам стоила. Скажешь почему гонка США не погубила - ответ сама УЖЕ знаешь. И все твои примеры "передового кап-ма" получены тоже УЖЕ знаешь как. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2011 Жах. Это ты видишь на примере Украины, далеко ходить не надо. 10% всё о"кей - остальные сама знаешь. Тебе это тоже не нравится. Мені більше не подобається, коли одним строєм. Люди не можуть жити всі однаково - це має бути аксіомою, бо тоді не буде стимулу щоб рухати прогрес. А щодо України - не знаю такої країни, щоб одночасно міняла систему, розбудовувала державу - і все успішно, за 20-ть років. Ось в Росії, до речі, відбувається за вашим сценарієм: матеріальне благополуччя, а потім демократія. Але щось мені бракує фантазії, щоб уявити, звідки у них та демократія має виникнути. И все твои примеры "передового кап-ма" получены тоже УЖЕ знаешь как. Це не мої, а ваші, бо кожен бачить тільки те, що хоче бачити. Порівнювати Норвегію з Росією не хочете, а всі ваші приклади зводяться тільки до США. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 3 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2011 Мені більше не подобається, коли одним строєм. Люди не можуть жити всі однаково - це має бути аксіомою, бо тоді не буде стимулу щоб рухати прогрес.Не надо утрировать - одним строем, такое впечатление, что мы ходили колоннами, рядами и т.д.. Это лапша для молодых, не живших тогда. С таким же успехом могу сказать, что сейчас мы идём одним тупым, молчаливым строем в нищету, в никуда.А по поводу прогресса - ты права, эта система склонна к торможению, застою. Позже я напишу как это устранить. (уже упоминал - социализм, как система имеет большой потенциал развития, изменения. У капитализма уже предел, тупик.) А щодо України - не знаю такої країни, щоб одночасно міняла систему, розбудовувала державу - і все успішно, за 20-ть років. Ось в Росії, до речі, відбувається за вашим сценарієм: матеріальне благополуччя, а потім демократія. Але щось мені бракує фантазії, щоб уявити, звідки у них та демократія має виникнути.20 лет это много, очень много, даже слишком. Если бы в перспективе могло что-то получится - то мы это уже бы заметили. Не знаешь страны - знаешь, другое дело упрямо не хочешь признавать, но это другое дело. Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс. Це не мої, а ваші, бо кожен бачить тільки те, що хоче бачити. Порівнювати Норвегію з Росією не хочете, а всі ваші приклади зводяться тільки до США.Пятю пять-двадцать пять, наша песня хороша-начинай сначала! Говорю ж - возьми ещё Кувейт, там нефтегазовых прибылей на душу населения ещё больше. Или по другому - почему норвежцы живут хуже кувейттян? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс. Пятю пять-двадцать пять, наша песня хороша-начинай сначала! Говорю ж - возьми ещё Кувейт, там нефтегазовых прибылей на душу населения ещё больше. Или по другому - почему норвежцы живут хуже кувейттян? Взагалі-то я намагаюся зрозуміти, бо в мене ніяких ідей нема. А у вас є пунктик, тому ви все хочете підвести під нього. Ось я вас запитуюся який раз: чому переможці бідніші від переможених - ви мовчите. Чому доі є різниця між двома Німеччинами - відповідь маєте? Ви просто відмовляєтеся відповідати на запитання, якщо відчуваєте, що відповідь не ляже під вашу теорію. Ось скажіть, чого ви згадуєте Кувейт - там такий самий рівень демократії, як в Норвегії, чи авторитаризм, вважай, планова економіка, як в Росії? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Взагалі-то я намагаюся зрозуміти, бо в мене ніяких ідей нема. А у вас є пунктик, тому ви все хочете підвести під нього. Ось я вас запитуюся який раз: чому переможці бідніші від переможених - ви мовчите. Чому доі є різниця між двома Німеччинами - відповідь маєте? =========================== Я же уже ответил. После войны в западную Германию были вложены огромные американские деньги. Это что, не ответ? Слыхала о плане Маршалла? Если бы не он - они бы до этих пор ещё восстанавливались. И не уверен, получилось бы... Восточной Германии мы так помочь не могли - своих проблем хватало. Всё очень просто. Ви просто відмовляєтеся відповідати на запитання, якщо відчуваєте, що відповідь не ляже під вашу теорію. Ось скажіть, чого ви згадуєте Кувейт - там такий самий рівень демократії, як в Норвегії, чи авторитаризм, вважай, планова економіка, як в Росії? =========================== Не надо, я на всё отвечаю. Это твоя манера - сигануть в сторону с дороги. Там нефтью пропитана земля, на всех и на всё денег хватает. Плевали они на твою демократию, причём все, от мала до велика. Власть фактически находится в руках кучки магнатов, правит эмир и само собой норвежской демократией там не пахнет. Там пахнет нефтью. И это главное. Вот пускай твоя норвежская демократия обеспечит свой уровень жизни на уровне Кувейта! Не может? Так и Россия не может дотянуться до Норвегии. Поэтому и згадую Кувейт. Надеюсь ясно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ай-Никола Опубліковано 4 листопада, 2011 Поділитися Опубліковано 4 листопада, 2011 Не надо утрировать - одним строем, такое впечатление, что мы ходили колоннами, рядами и т.д.. Это лапша для молодых, не живших тогда. С таким же успехом могу сказать, что сейчас мы идём одним тупым, молчаливым строем в нищету, в никуда. А по поводу прогресса - ты права, эта система склонна к торможению, застою. Позже я напишу как это устранить. (уже упоминал - социализм, как система имеет большой потенциал развития, изменения. У капитализма уже предел, тупик.) 20 лет это много, очень много, даже слишком. Если бы в перспективе могло что-то получится - то мы это уже бы заметили. Не знаешь страны - знаешь, другое дело упрямо не хочешь признавать, но это другое дело. Твоя манера не замечать очевидного, как у страуса. В 1937г. СССР - это не Российская империя, это уже другая страна. А ведь была гражданская война, разруха, никто на блюдечке, как твоим демонякам-крикунам-лапшевешателям её не поднёс. Пятю пять-двадцать пять, наша песня хороша-начинай сначала! Говорю ж - возьми ещё Кувейт, там нефтегазовых прибылей на душу населения ещё больше. Или по другому - почему норвежцы живут хуже кувейттян? Еще более интересен султанат Брунея. Меня поражает как многие рьяные борцы за белое человечество и обвиняя мусульман в их недалекости даже не осознают что во многом эти недалекие люди сумели сделать то чего не можем сделать мы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.