Churchill Опубліковано 3 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 3 листопада, 2013 я поражаюсь с вашего кантингенту абсчения, мессир.. Никада б не подумала! :mellow:а чем думать. нечем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 я поражаюсь с вашего кантингенту абсчения, мессир.. Никада б не подумала! :mellow:Не исчезай на долго и я брошу эту пагубную привычку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 А ты взгляни на политическую карту мира, выйди из состояния мифологии, окунись в реальность и удостоверься, что я ничего не путаю, а ты сам пребываешь в иллюзорном мире своих представлений и тогда поймешь, что речь идет о субъекте междунароного права. Штат в если он в Индии, то он и есть штатом Индии, а Украина никаким образои не есть "член-кусок юго-запада твоего русского государства. Насчет древка,- может твоя Россия и есть таковая, а Украина просто одна из европейских стран. Насчет взглянуть на политическую карту мира, так я на нее взглядываю ( а точнее вздрагиваю с 1992 года) со времен поБЕД в со мной Русича в войне, в Холодной сорокалетней войне, включая ту, в которой над моим Новосибирском в конце пятидесятых уже было ясно сколько ядерных бомб кинут...Точнее мечтали и хотели кинуть. ...Желаю тебе счастья теперь в европейской единой стране...правда вопросы еще буду задавать. Ведь ты же пока на общеевропейским язык не перешел? И общаешься со мною поневоле наверное на ненавистном тебе моем РУССКОМ языке?... Надеюсь, что и железнодорожную колею они сами переведут на нашу РУССКУЮ, или вы с легкостью будете переходить на 1440 вместо 1520 на еейною? И сигареты курить будете по своим ценам, и тогда они научаться в 5-10 раз дешевле покупать по вашим ценам, и радоваться ох как хорошо, что Русь Великую матушку разрубили..Или неужели ты согласен что курить у тебя все до последнего села будут по пять евро за пачку?... Слишком много вопросов могу предложить, чтобы не объяснять, что чувствовать себя в одном дерьме и привыкнуть с запаху намного легче, чем просчитать последствия решения не тобою принятыми...имхо (кстати. если че. то пиши на украинском. не стесняйся.эпоха интернета ведь) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 И сигареты курить будете по своим ценам, и тогда они научаться в 5-10 раз дешевле покупать по вашим ценам, и радоваться ох как хорошо, что Русь Великую матушку разрубили..Или неужели ты согласен что курить у тебя все до последнего села будут по пять евро за пачку?... Слишком много вопросов могу предложить, чтобы не объяснять, что чувствовать себя в одном дерьме и привыкнуть с запаху намного легче, чем просчитать последствия решения не тобою принятыми...имхо (кстати. если че. то пиши на украинском. не стесняйся.эпоха интернета ведь) Патаец, тебя почитать, то цена вопроса - цена пачки сигарет. Не мелочись и перестань плакаться. Украина не переезжает на новую квартиру, мы останемся соседями, может даже лучшими, потому, что нет хуже жизни в комуналке, когда между людьми всегда витает подозрение и недоверие: а не отсыпал ли он у меня сахарку а не отлил ли постного масла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 5 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 5 листопада, 2013 Патаец, тебя почитать, то цена вопроса - цена пачки сигарет. Не мелочись и перестань плакаться. Украина не переезжает на новую квартиру, мы останемся соседями, может даже лучшими, потому, что нет хуже жизни в комуналке, когда между людьми всегда витает подозрение и недоверие: а не отсыпал ли он у меня сахарку а не отлил ли постного масла. вот . вот . а вы умеете. это делать. почему украинок не охотно берут работать в дома. воровитые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 На днях в неті появилася інформація, що мовляв в США почали судове розслідування у поверненні грошей Лазаренка - у цій справі також фігурує ім"я Тимошенко. Потім були дані рекомендації обласним телерадіоканалам південно-східних регіонів розповідати про те, що у США йде процес у поверненні грошей Лазаренка і Тимошенко - тому її ніяк зараз не можна звільняти. Щось подібне почав говорити Єфремов: ми, мовляв, її випустимо, вона втече, якими очима ми будемо дивитися на європейських колег, коли вони захочуть поставити їй запитання у звязку з цією справою . Звичайно, все це розраховано на внутрішнє споживання лохів: гроші. Україна, повернення вкраденого - діє магічно, особливо, на фоні затримок зарплати бюджетникам і робітникам комунальної сфери. І здається Кокс і Кваснєвскій втрачають терпіння. Вчора вдень, відразу після зустрічі Янека з місією, просочилася інформація (від Кваснєвського), що янек дав вказівку голосувати закон Лабунської, але вже після обіду все було переграно, парламент пішов доопрацьовувати цей закон, а Кваснєвський прямо запитав у Єфремова: "То есть, Мы правильно понимаем, что вы сейчас нам прямо сказали: никакого соглашения с ЕС не будет?" Опозиція анонсувала новий Закон по звільненню Тимошенко і збирає підписи для позачергової сесії. Політологи висувають припущення, що, схоже, Путін зробив Янеку пропозицію, від якої він не зміг відмовитися. Яка це пропозиція - здогадатися не важко: звичайно це не в інтересах України, а в його особистих - ще раз обратися президентом України. А оскільки зараз біля Янека більше сраколизів, а не розумних і тверезомислячих людей, якою була, наприклад, Герман - то цілком ймовірно, що його банально дурять кремлядські посіпаки. Здається, через надмірні амбіції, страхи і фобії - весь набір антирис для державного діяча, Україна втратить шанс на розвиток. Далі буде....чи вже нічого не буде...(?) подивимося.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Persey Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Після сьогоднішніх переговорів із спікером у стінах Верховної Ради Кокс та Кваснєвського були не надто радісними. Зокрема, про хід переговорів щодо долі екс-прем'єра Юлії Тимошенко Кваснєвський відповів: «Складно, все складно». Також він додав, що попри труднощі місію продовжують. Потрібно віддати належне зусиллям європейців і особливо поляків, які одного разу в історії вже здійснили неймовірне, звільнивши з московської в'язниці запорожця Сірко. Дипломатія іноді здатна на такі дива. Але зараз стає очевидним що «Партія Регіонів» має м'яко кажучи обмежені повноваження для вирішення питання про Юлію Тимошенко і зобов'язана погоджувати свої дії з Путіним. Остання обставина означає дещо обмежений суверенітет. Це обов'язково знати тим, хто має ілюзії якогось взаємоповажного добросусідства і рівноправного співробітництва зі східним сусідом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Потрібно віддати належне зусиллям європейців і особливо поляків, які одного разу в історії вже здійснили неймовірне, звільнивши з московської в'язниці запорожця Сірко. Дипломатія іноді здатна на такі дива. Але зараз стає очевидним що «Партія Регіонів» має м'яко кажучи обмежені повноваження для вирішення питання про Юлію Тимошенко і зобов'язана погоджувати свої дії з Путіним. Остання обставина означає дещо обмежений суверенітет. Це обов'язково знати тим, хто має ілюзії якогось взаємоповажного добросусідства і рівноправного співробітництва зі східним сусідомКакая разница: с ЕС, США или с Путиным? Главное, что марионетки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Какая разница: с ЕС, США или с Путиным? Главное, что марионетки. Ну ти ж рада бути маріонеткою путіна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Ну ти ж рада бути маріонеткою путінаПочему Путина , а не святого Николая? Каким образом он имеет ко мне отношение? Подумай еще раз! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Почему Путина , а не святого Николая? Каким образом он имеет ко мне отношение? Подумай еще раз!имеет. ты шестерка. и не россии - а пупкинская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 имеет. ты шестерка. и не россии - а пупкинская.Твои бы слова да до Бога... Но...увы... не я "путинская".... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Твои бы слова да до Бога... Но...увы... не я "путинская".... :lol:а кто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=3DifOtXVFlA&feature=player_detailpage Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 .http://www.youtube.com/watch?v=3DifOtXVFlA&feature=player_detailpage .http://youtu.be/EZx1Xm8ZrNs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 .http://youtu.be/EZx1Xm8ZrNsВот какие молодцы: в баньке во время застолья у них душа просит петь о комсомольцах)). Или Ори думала, что комсомольцы никогда стакан в руки не брали и с женщинами вообще не спали? А как же процесс передачи идеологии потомству? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Вот какие молодцы: в баньке во время застолья у них душа просит петь о комсомольцах)). Или Ори думала, что комсомольцы никогда стакан в руки не брали и с женщинами вообще не спали? А как же процесс передачи идеологии потомству? :o Ну ось - тепер вірю. А то нікого ніколи, тільки чоловіка... У людей - це називалося груповухою і розпустою, а у вас, знацця передачею ідеології?!!! Тепер зрозуміло, чому тебе так тягне у далеке минуле :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 8 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 8 листопада, 2013 Патаец, тебя почитать, то цена вопроса - цена пачки сигарет. Не мелочись и перестань плакаться. Украина не переезжает на новую квартиру, мы останемся соседями, может даже лучшими, потому, что нет хуже жизни в комуналке, когда между людьми всегда витает подозрение и недоверие: а не отсыпал ли он у меня сахарку а не отлил ли постного масла. Уж лучше это бы был вопрос цены пачки сигарет. Все обошлось бы примитивным копанием туннелей между Харьковом и Прохоровкой, как не так далее ваши граждане усердно копали от Ужгорода в Словакию. Пока пачка сигарет будет разниться в пять раз, все одно придется копать туннель. ............. Я это разумеется утрирую, но... Не так все просто, чтобы предположить что соседка решила сходить замуж. А ежели ей это просто всего лишь не понравится, то вернется все одно в родные пенаты. Я тогда бы лишь ремонт в ее комнате только сделал, и по ее возвращении в родную хату вопросов никаких не задавал. Тут совершенно другая же тема. Есть некий враг. Он называться может как угодно. Даже наш последний царь назвал его (по вопросу Сноудена) "наши партнеры". Как угодно назови врага. Пускай даже и партнером. Но это есть враг. Если называть вещи своими именами. Можно конечно называть их соперниками....не по сути важно. Но вам трудно будет отрицать, что всю работу по ликвидации конструкции нашего с тобою , нашими предками построенного , Русского государства, сделали именно ОНИ. Грубо говоря, просто евреи. Политбюро Белого дома подчинено банде группки еврейчиков . Это вы надеюсь не будете отрицать? ............................. При всей дурости вашего Янука я все же надеюсь, что всю вашу пивдену зализницу никто толком даже и не успеет попытаться перевести на путь истинной псевдо гейропейской колеи. Вопрос в том, получиться ли так. что только лишь ваш Янук самостоятельно "сходит за муж" никого при этом не затронув? Получит лишь только сам во всех смыслах то, что получают в "брачную ночь", или как обычно, интересы наших народов так и останутся лишь ...кем они сегодня и являются? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Ну ось - тепер вірю. А то нікого ніколи, тільки чоловіка... У людей - це називалося груповухою і розпустою, а у вас, знацця передачею ідеології?!!! Тепер зрозуміло, чому тебе так тягне у далеке минуле :lol: Ори, блуд - это то, что притягивет именно тебя. Комсомольцы тут не причем)). Справляйся самостоятельно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 До речі, Karl Kory також тягне...до передачі Користай момент - поки посіпака не заявилася - вона не така делікатна як я - присяде - не прожинеш. Але на Реформах. "посіпака" - это хто? :o И присаживайтесь вы сами - адеквату на одном гектаре с националистом....сама знаешь, что))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 "посіпака" - это хто? :o И присаживайтесь вы сами - адеквату на одном гектаре с националистом....сама знаешь, что))). Ну ти ж і є не адекват... Тому ти вже скоро рік не тільки сраєш з нами на одному форумі, а й розмовляєш на різні теми, ставиш нам музику і вірші, читаєш і слухаєш наше. Хоча, як ПОВНИЙ неадекват, ти це постійно заперечуєш. :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Ори, блуд - это то, что притягивет именно тебя. Комсомольцы тут не причем)). Справляйся самостоятельно. Забула, бідолага, на пригадай ще раз з чого ми почали .http://youtu.be/EZx1Xm8ZrNs Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Забула, бідолага, на пригадай ще раз з чого ми почали .http://youtu.be/EZx1Xm8ZrNs Это ты начала с фильма, который показал не совсем приглядную часть жизни отдельной молодежи: образ выдуманны,. собирательный, фильм создан в гневном порыве обличать недостатки, которые есть в любой стране, в любом обществе. Но при чем тут я, комсомол и Ко? Я вообще не терплю случайных связей и не знаю, что это такое. :lol: :lol: И комсомольцы тоже никогда не отличались развратным образом жизни. Даже гражданские браки при СССР не практиковались, только законные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 9 листопада, 2013 Это ты начала с фильма, который показал не совсем приглядную часть жизни отдельной молодежи: образ выдуманны,. собирательный, фильм создан в гневном порыве обличать недостатки, которые есть в любой стране, в любом обществе. Но при чем тут я, комсомол и Ко? Я вообще не терплю случайных связей и не знаю, что это такое. :lol: :lol: И комсомольцы тоже никогда не отличались развратным образом жизни. Даже гражданские браки при СССР не практиковались, только законные. В СРСР - все мало подвійне обличчя - для показу з трибун і для власного користування. Подвійна мораль - була основою того суспільства - вона і погубила Союз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 22 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2014 Тимошенко выступает на Майдане. Юлия Тимошенко заявила в Харькове, что будет участвовать в выборах президента Украины, которые будут проведены 25 мая. Об этом сообщает телеканал "Россия 24". Судьбой Тимошенко Верховная Рада занялась сразу же после подписания соглашения между властью и оппозицией. В пятницу парламентарии декриминализировали статью, по которой она отбывала срок. А в субботу приняли постановление: освободить ее, не дожидаясь решения суда. На данный момент Тимошенко на Майдане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Мик Опубліковано 22 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 22 лютого, 2014 Тимошенко выступает на Майдане.Вот бы на форум заглянула! Я ее живой и не видел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 23 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2014 Тимошенко выступает на Майдане. Юлия Тимошенко заявила в Харькове, что будет участвовать в выборах президента Украины, которые будут проведены 25 мая. Об этом сообщает телеканал "Россия 24". Судьбой Тимошенко Верховная Рада занялась сразу же после подписания соглашения между властью и оппозицией. В пятницу парламентарии декриминализировали статью, по которой она отбывала срок. А в субботу приняли постановление: освободить ее, не дожидаясь решения суда. На данный момент Тимошенко на Майдане. Я за неї на виборах Президента голосувати не буду. Подивлюсь хто там буде ще - виберу достойного, але не за Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Feniks Опубліковано 23 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 23 лютого, 2014 Я за неї на виборах Президента голосувати не буду. Подивлюсь хто там буде ще - виберу достойного, але не за Тимошенко. Да ты за это не переживай - теперь найдутся кто за тебя галочку поставит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.