Перейти до змісту
Український політичний форум

Украина, власть, Порошенко

Рекомендовані повідомлення

Одни подонки, прикрываясь депутатскими ксивами, мешают работе детективов НАБУ. Другие - защищают совершенно незаконное перекрытие железнодорожных путей и нападают на полицейских. 

Одни мерзавцы (уже без ксив) перекрывают автодороги, пытаясь выдавить из власти право не платить таможенные сборы за контрабандные (под видом временного ввоза) автомобили. Другие толпой угрожают оружием полиции, пытающейся разобраться с незаконной добычей ископаемых или перестрелками среди "старателей". Или устраивают "поселковые сборы", где осуждают создание местным представительством Нацгвардии подразделения по контролю за незаконными вырубками леса. И этим примерам несть числа. Не понятно только, как можно управлять таким государством. 

Впрочем, все это - лишь полбеды. Настоящая беда в том, что большая часть населения осуждает только некую часть всех этих преступлений, без колебаний находя оправдания для себя или "своих", близких по духу или взглядам. Пренебрежение законом, отрицание полномочий государства, если это противоречит сиюминутному пониманию пользы или целесообразности - главная особенность настоящего момента в общественном сознании. Иными словами, у народа Украины отсутствует то, что называется "общественным договором". Это и в мирное время может привести к самым грустным последствиям для государственности, что уж говорить о военном.

Не хотите подчиняться собственной полиции (НАБУ, СБУ) - будете подчиняться чужой. Или неким вооружённым отрядам, которые постановят собственные "законы". Это так очевидно, что даже говорить неловко. 

АПД. Чтобы не переливать в комментариях из пустого в порожнее: общественный договор - это не контракт между обществом и властью, он заключается между субъектами, составляющими народ (в данном случае, украинский). Государство - лишь более или менее удачный инструмент соблюдения этого договора. (с)

По первому выделению - "незаконное перекрытие путей". Куда "путей" - к врагу? Они государством должны были быть перекрыты в первую очередь. Чего там Савченко "нарушала" куда-то "переходя"? Может она спокойно в торговой фуре ехала.

По второму выделению "так очевидно, что даже говорить неловко" - вот этот "второй субъект" общественного договора - его выполняет? "Главный кошелек" под арестом и вряд ли он одинок в "нарушении законов". Может для начала в "консерватории" порядок и закон должен быть, чтобы и вторую сторону - народ, призывать к законности.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 4,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Да ....,таки правительство  Украины  наложило  по большому ,на украинское мнение. Интересно какая первоманда призывала таких как я, не покупать российские продукты и отправлять 5 гривневые СМСки на счета  армии. Продал вагон стратегического сырья-оплатил сепаратистам ,любые не устойки. Все просто.Но  чувство ,подсказывают мне ,что облажался именно я,со своей  проукраинской  диспозицией.

Посилання на коментар

Да ....,таки правительство  Украины  наложило  по большому ,на украинское мнение. Интересно какая первоманда призывала таких как я, не покупать российские продукты и отправлять 5 гривневые СМСки на счета  армии. Продал вагон стратегического сырья-оплатил сепаратистам ,любые не устойки. Все просто.Но  чувство ,подсказывают мне ,что облажался именно я,со своей  проукраинской  диспозицией.

Я до сих пор не покупаю рос. продукцию. И мне не нужно было, чтобы меня  кто-то призывал к такому решению, потом что это очевидная реаккция на всякую агрессию. И уже есть результаты: читала, что известная рос. марка производитель водки банкрот именно потому, что потеряла украинский рынок. "Зеленая марка" - кто не в курсе.

А вот смс-ски я не посылала, зато активно помогала и продолжаю помогать отдельным военным, попавшим в беду. 

Я бы вам посоветовала отделять укр. власть от укр. общества, не валить все в одну кучу. Но разве Вы слышите других? Их доводы? Нет! Вы только видите и слышите только то, что хотите. Более того, мне кажется, у вас сперва рождается мысль, а потом вы ищите сообщения, куда бы эту мысль пристоить. В таком общении, чтобы вы знали, никогда не родится никакая истина, как не родится ребенок, от пары, которая никогда не соприкасалась физически (нанотехнологии не в счет)

Посилання на коментар

Я до сих пор не покупаю рос. продукцию. И мне не нужно было, чтобы меня  кто-то призывал к такому решению, потом что это очевидная реаккция на всякую агрессию. И уже есть результаты: читала, что известная рос. марка производитель водки банкрот именно потому, что потеряла украинский рынок. "Зеленая марка" - кто не в курсе.

А вот смс-ски я не посылала, зато активно помогала и продолжаю помогать отдельным военным, попавшим в беду. 

Я бы вам посоветовала отделять укр. власть от укр. общества, не валить все в одну кучу. Но разве Вы слышите других? Их доводы? Нет! Вы только видите и слышите только то, что хотите. Более того, мне кажется, у вас сперва рождается мысль, а потом вы ищите сообщения, куда бы эту мысль пристоить. В таком общении, чтобы вы знали, никогда не родится никакая истина, как не родится ребенок, от пары, которая никогда не соприкасалась физически (нанотехнологии не в счет)

Радиолка,я тебя тоже искренне люблю и кстати -уважаю,так как ты держишь всегда свой ведьмацкий  хвостик ,пистолетом.

Посилання на коментар

А я эту самую рос. продукцию и до того не покупала.

Посилання на коментар

А я эту самую рос. продукцию и до того не покупала.

Ну не знаю,я все покупал ,что было самое дешевое. Возможно и купил какую то не руську дрянь. Но не смотрю оттуда -телевидение,не читаю литературу и газеты. Как отрезало! Жаль Интерны -первые 50 серий, меня впечатлили. Но ушлые американцы создали сериал ТБВ! Хвала тебе!  американский кинематограф. :D 

Посилання на коментар

Литературу? Чехов, Толстой, Пушкин.... я бы от них не отказывалась...

Современная литература - полный отстой. Я сейчас ни их, ни наших не читаю.

ТВ.... у меня нет российских каналов. Мне и на наших времени нет почти.

Интерны серий 10 смотрела. Предпочитаю "Доктор Хаус" и "Кости".

Посилання на коментар

По состоянию на 27 февраля 2014 года на Едином казначейском счету было 108 133 гривны и 65 копеек.

Единый казначейский счет - это все деньги государства для всей бюджетной сферы.

Да, потом за трое суток экстренно собирали, наверняка включали какие-то очень недемократические методы общения, сыпали матом и угрозами... и... страна устояла.

Можно по-разному относится к Порошенко, Турчинову, Гройсману, Яценюку, Гонтаревой и еще длинный-длинный список фамилий. Просто помните о том, что мы все и на 1% не знаем на каком волоске от пропасти мы зависли тогда, в 2014 году...

Бегущая строка на сайте Государственной казначейской службы Украины: "Станом на 01.03.2017 сума коштів на єдиному казначейському рахунку складає 34 115,00 млн гривень".

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17190725_1874504969484978_4619924265863955353_n.jpg?oh=d73a8b846c1029adc6ebe6fa5bfaf296&oe=59323013

ЭТУ БУМАГУ НЕОБХОДИМО ОТПРАВИТЬ В МУЗЕЙ ИСТОРИИ И ПОКАЗЫВАТЬ КАЖДОМУ ИСТЕРИКУ КОТОРЫЙ СЕЙЧАС БЬЕТСЯ В КОНВУЛЬСИЯХ И ОРЕТ ЧТО ВЛАСТЬ НАДО СВЕРГНУТЬ ИНАЧЕ МЫ ВСЕ УМРЕМ!

Посилання на коментар

как мне обьяснила радиола и как я понимаю-все в ваших руках

вы избирали депутатов-значит можете их отозвать

Посилання на коментар

как мне обьяснила радиола и как я понимаю-все в ваших руках

вы избирали депутатов-значит можете их отозвать

Хрен нам! Они шли по партийным спискам. Большинство. И отозвать мы их не можем. К тому же у нас нет такой нормы. Даже мажоритарщиков отозвать не можем.

Посилання на коментар

есть два вореанта-

-выразить протест в форме судебного иска  пид назвою-нанесение вреда государству

- и на время проведения судебного расследования снимать неприкосновенность

истцом может быть любой гражданин Украины или группа украинских граждан

Посилання на коментар

Неприкосновенность снимает только Рада. 

Наколько я помню, то это было всего три раза в этот созыв - Мосейчук, Онищенко и Новинский.

Посилання на коментар

тоды -референдум

Посилання на коментар

розскажу одну историю про то как и за что сняли предпредшествующего  президента германии вульфа

думаю будет поучительно но пока неприменительно к вашим-нашим условиям-но все равно интересно

конечно это  будет приблизительный пересказ-ибо точных деталей я уже и непомню

короче как обычно один из очень влиятельных нем журналов узнал,что вульф когда то у кого-то взял  в долг не такую уж сумашедшую сумму примерно 200 кило евро-сумма в принципе ничтожная-в сравнии с дихларацеями и домами главных хохлов.

однако прикинь себе,апельсинка,тему начали потэхэсэньку розкручувать и другие солидные издательства

и якобы тот самый репортер предложил вульфу встретиться для интервью или диалога или чего то там еще

вульф начал быковать мол я не я и корова не моя

у наших журналов вульф был далеко далеко не первой жертвой а главное бабло на суды хватало и кто то я уже и непомню-подали иск на вульфа-и где то в ранней стадии процесса вульф принял тведое решение покинуть пост президента

с другой стороны журналисты узнали якобы что до знакомства с вульфом  его жена якобы снималась в каких то откровенных сессиях и тд итп и даже нашли якобы те самые якобы доказательства

и это было еще одной каплей решения за отставку вульфа,которое он сам принял

Посилання на коментар

тоды -референдум

Нет закона.

Посилання на коментар

конечно  многие наши депутаты ложили с прибором  на разные там цензоры и всякие там журналы

но если заставить читай наладить судебную машину правильно-то могут полететь головы

конечно мы вернее вы вернее мы  в начале этого пути-но иначе мы ни к чему не прийдем

в принципе даже в германии начальные адвокаты ради  приобретения практики и опыта такие выдают номера-что на уши ставят  целые министерства

и совсем за небольшие деньги-но это конечно иногда,и все зависит от случая

однако пред моими глазами такое было

Нет закона.

Нет закона.

референдум на то и референдум

Референдум — важнейший институт прямой демократии. Представляет собой непосредственное правотворчество народа. Референдум — это один из способов участия общественности в принятии решений, важных для государства и для каждого отдельного гражданина. Принятое человеком решение влияет на результат процедуры и должно быть подкреплено осведомлённостью (информированностью) по данному вопросу.

выйдит на улицу 200 тыс человек допустим по пятницам с боробанами по всей украине на часик и начнут торохтеть у мэрий- и таки примут механизм допустим лишения неприкосновенности-если допустим 200 допустим тыс граждан украины щитают депутата врагом народа

чай референдумы в Украине нихто не отменял

чай не росзия

Посилання на коментар

Укропчик, ты очень далек от наших реалий. И не читал законы.

Закон Украины "О всеукраинском и местных референдумах" 

Статья 12. Назначение референдумов.

Всеукраинский референдум назначается Верховным Советом Украины, местные референдумы — соответствующими местными Советами народных депутатов.

Статья 13. Назначение референдумов по требованию граждан Украины и народных депутатов.

Верховный Совет Украины также назначает всеукраинский референдум:
1) по вопросам утверждения или отмены Конституции Украины, а также по вопросам досрочного прекращения полномочий Верховного Совета Украины, Президента Украины — если этого требуют не менее трех миллионов граждан Украины, имеющих право участвовать в референдуме;
2) по вопросам утверждения или отмены Конституции и иных законодательных актов Украины, которые в соответствии с настоящим Законом могут выноситься на всеукраинский референдум, за исключением вопросов досрочного прекращения полномочий Верховного Совета Украины и Президента Украины — если этого требуют не менее половины народных депутатов Украины.
Местный Совет народных депутатов также назначает местный референдум по требованию депутатов, составляющих не менее половины от общего состава Совета народных депутатов, или по требованию, подписанному одной десятой частью граждан Украины, постоянно проживающих на территории соответствующей административно-территориальной единицы и имеющих право участвовать в референдуме.

Посилання на коментар

Горбулин: Кремль начал «самоликвидацию Украины как государства»

Советник президента считает, что Кремль внедряет проект «самоликвидации Украины» и первый этап — хаотизация украинской жизни После провала попытки силового установления «Новороссии» Кремль начал «самоликвидацию Украины как государства». Об этом пишет директор Национального института стратегических исследований, советник президента Украины Владимир Горбулин в статье zn.ua. По его словам, первым этапом «самоликвидации» становится тотальная хаотизация украинской жизни «Одно из них (направление — ред.) — международное (через обилие «планов прекращения войны»), другое — экономическое (в т.ч. через усложнение экономических отношений внутри страны), третий — политический (агитация за перевыборы всех и вся). И таких направлений очень много», — говорится в статье. Горбулин считает, что с некоторыми вызовами Украина справляется, но проблемный момент — сектор безопасности и обороны. «Мюнхенская конференция показала, что Украина уже не в фокусе международного внимания, что есть другие проблемы и интересы, которые быстро вытесняют ситуацию на второй и третий план проблем. (…) Нам необходимо показывать, что мы — решение проблемы, а не сама проблема», — пишет советник президента.

Посилання на коментар

И израиль не в центре внимания

тихо ebaschit  с  300 в сирии

закупил самолеты и еbaschit

Укропчик, ты очень далек от наших реалий. И не читал законы.

Закон Украины "О всеукраинском и местных референдумах" 

Статья 12. Назначение референдумов.

Всеукраинский референдум назначается Верховным Советом Украины, местные референдумы — соответствующими местными Советами народных депутатов.

Статья 13. Назначение референдумов по требованию граждан Украины и народных депутатов.

Верховный Совет Украины также назначает всеукраинский референдум:
1) по вопросам утверждения или отмены Конституции Украины, а также по вопросам досрочного прекращения полномочий Верховного Совета Украины, Президента Украины — если этого требуют не менее трех миллионов граждан Украины, имеющих право участвовать в референдуме;
2) по вопросам утверждения или отмены Конституции и иных законодательных актов Украины, которые в соответствии с настоящим Законом могут выноситься на всеукраинский референдум, за исключением вопросов досрочного прекращения полномочий Верховного Совета Украины и Президента Украины — если этого требуют не менее половины народных депутатов Украины.
Местный Совет народных депутатов также назначает местный референдум по требованию депутатов, составляющих не менее половины от общего состава Совета народных депутатов, или по требованию, подписанному одной десятой частью граждан Украины, постоянно проживающих на территории соответствующей административно-территориальной единицы и имеющих право участвовать в референдуме.

тоды иски- тотальные иски

забарать половину  рады исками

Посилання на коментар

Отже, Порошенко – зрадник. Не хоче зупинити війну. Не хоче перемагати. Бо війна йому вигідна. Обіцяв закінчити АТО за два тижні, і де його обіцянки? Наживається разом з олігархами на контрабандній злочинній торгівлі з терористами і бандитами.

Здається, я перерахував всі претензії до президента. Те, на чому численні «експерти» вже собі мозолі на язиках понатирали. Те, що повторюють за ними тисячі обурених громадян, сидячи на кухнях Києва, Житомира, Тернополя, Львова, Луцька.
А давайте займемося незвичною справою, панове українці – трохи подумаємо. От давайте сядемо за кухонний стіл, наллємо собі для фантазії чарчину, закусимо шматком сала і уявимо себе на місці президента. От ви – президент. Як ви зупинятимете війну? От питання, правда?
Гаразд, однієї чарки мало. Наливаємо другу. І знову питання: як ви зупинятимете війну? Знову немає відповіді? Тільки не треба отієї демагогії «ми Порошенка вибрали – хай він і думає», гаразд? Порошенко не Бог – він лише слабка людина, яка, напевне, не знає в якому році народився Красс і скільки кілометрів до Сонця. І у військовій справі він дилетант, незважаючи на те, що за Конституцією є головнокомандувачем. Він не має спеціальної і дуже специфічної військової освіти. На те президентові потрібні численні радники з різних сфер життя держави, в т.ч. з військової.
Уявіть себе не президентом, а лише одним з його радників. Порадьте, як зупинити війну? Теж не виходить? Вже пляшка спорожніла, а ніяк?
Не дивно. Адже війну зупинити НЕМОЖЛИВО.
Ще раз, для особливо обталапаних: Війну. Зупинити. Неможливо.
Війну або виграють і диктують свої умови переможеному, або програють і слухають умови переможця. Все решта – з розряду «Дурень думкою багатіє». Можна, звичайно, вести переговори з ворогом про припинення війни (що ми в Мінську і робимо), але це вже є компромісом, тобто ми маємо пристати НА УМОВИ ПРОТИВНИКА. Не на всі, звичайно – противник теж має чимось поступитися, тому це й називають компромісом.
А якщо він не хоче іти на компроміс? А чи ми готові іти на нього? Скажіть, панове диванні талейрани, чим ви на місці президента поступилися б? Які вимоги Путіна виконали? А якщо Путін скаже: мир буде тоді, коли ви виконаєте УСІ мої умови, що тоді робити, панове «експерти»? Не знаєте? Ах, воювати далі? Тоді в чому провина Порошенка?

Але умова припинення війни з боку Путіна - Захарченко у
Верховній раді. На місці Порошенка ви би погодилися
на це задля "припинення війни"?

Що? Я чую, що треба припинити торгівлю з Росією, перекрити з нею залізничний, автомобільний рух, закрутити газовий вентиль по якому Москва жене до Європи газ. Тобто, зробити те, чого вимагають Гришин-Семенченко та Парасюк.
Наївні ви мої, та хто вам це дозволить зробити? Україна – транзитна держава, через яку з Європи до Росії пруть свої товари величезні західні корпорації. А з Росії корпораціям постачають сировину, з якої роблять смартфони, черевики та унітази. Ви хочете посваритися з Заходом і залишитися сам на сам проти Путіна у дірявих штанях? Хто вам дозволить перекрити постачання російського газу та сировини до Європи?
А ви думали, що перекривши залізниці, ми заразом заблокуємо рух СВОЇХ товарів до Казахстану, Азербайджану, Туркменістану тощо? Ви в курсі, що українську кукурудзу та олію до Китаю не лише кораблями возять, але і залізницею теж? Так само, як китайські комп’ютери в Україну.
Простіше кажучи, метод Семена та Вована – це шлях до нового Голодомору українців. В прямому сенсі. І не треба займатися словоблуддям про «торгівлю з ворогом».
Що? Припинити «злочинну торгівлю» з Лугандонією? Щоб Захарченко не купував на наші гроші зброю? Якщо ви такі розумні, чому ви строєм не ходите?
Дурники ви мої, запам’ятайте і товаришу по чарчині, такому самому «експерту», як ви, скажіть: Захарченко досі не купив жодного набою. Жодного снаряду і танка не купив. Усе це Путін дає йому безкоштовно.

Гадаєте, те, що везуть ці вантажівки куплено Захарченком на
ті гривні, що їх виручив підприємець Пупкін, продавши жителю
Єнакієвого пану Хрюпкіну пляшку "Оболоні"? Більше слухайте Семенченка. Він вам ще не таке розповість.

Але гаразд, уявімо, що ми припинили «злочинну торгівлю». Тобто, перестали постачати туди товари, які виробляють наші підприємства. І припинили брати звідти вугілля, з якого виробляють електрику та кокс для наших підприємств. Кому ви погано зробили? Правильно – собі. Бо страждають НАШІ виробники, які, втративши тамтешні ринки, змушені скорочувати виробництво, відтак втрачати прибутки й виганяти на вулицю працівників. Страждаєте і ви, бо скорочуються надходження в бюджет, з якого вам платять не надто щедру зарплатню.
Зрозумійте, без українського сала, горілки, ковбаси та сиру Захарченко якось обійдеться. Йому з Росії привезуть. Гуманітарним конвоєм. І його «братві». У принципі, і місцевому населенню теж з Росії привезуть.
Тут – з точністю до навпаки, Семенченко з Парасюком роблять все, аби забезпечити роботою російських виробників ковбаси, горілки та сиру. Аби вони платили податки до російського бюджету. З якого годуються мордаті російські спецназівці та «вайнахи» Кадирова, що їдуть на Донбас убивати наших хлопців. З російського бюджету годується Захарченко. Ви подумали над цим? Ні?
До речі, аби ви знали: найбільшим торгівельним партнером Ізраїля є Палестина, держава, яку Ізраїль не визнає і з якою воює вже шістдесят з гаком років. Воює і торгує. І Палестина не визнає Ізраїль, але теж торгує. І ніхто там не кричить про «злочинну владу». Бо євреї та араби на відміну від деяких наших кухонних стратегів – мають в голові клепку.
Ідемо далі. Дехто на кухні за чаркою вважає себе не Талейраном, а – Наполеоном. Треба наступати! Впірод, в атаку! Ура! Чи що там кричать в атаці «стовідсоткові українці»?
Ви, панове наполеони, пробували штурмувати забудову? Коли по тобі гатять з кожного вікна, а ти навіть не бачиш стрільця? Бо у вуличному бою з вікон ніхто не висовується, аби ви знали – стріляють із глибини кімнати. Вам нагадати, якого числа убитих солдатиків коштував росіянам штурм Грозного, Самашок, Гудермесу? Лік на десятки тисяч іде. Але там росіянам допомагали важка артилерія та авіація, там міста було стерто з лиця землі в буквальному сенсі. Там загинули сотні тисяч «мирняку», в тому числі й російської національності.

1426 убитих, 4630 поранених, 96 зниклих безвісти. А Донецьк учетверо більшій. І у тих, хто оборонявся в Грозному не було танків, гармат та "Градів".

Ви бачили, великі фельдмаршали, на шо перетворилися після штурмів Грозний, Алеппо, Сталінград, Берлін? Ви хочете покласти в землю десятки тисяч наших солдатиків і сотні тисяч мирних українців, які залишилися під ворожою окупацією?
Тільки не треба тут демагогії про Другу світову і про те, що ми ніколи б не визволили країну від нацистів, якби берегли мирне населення і міста. Визволили б. Поступово і акуратно. Як наші союзники визволили Францію та Голландію – з мінімальними руйнуваннями. Тільки для цього потрібно більше часу, велика підготовка і шалені кошти. А ще – цивілізований противник, який не прикривається жінками та дітьми.
Для цього способу у нас їх немає. Ми можемо діяти лише методом Сталіна-Путіна. Тактикою випаленої землі. Ви хочете цього? Ви хочете перетворитися на Путіна?
І ще: припиняйте про АТО за два тижні. Коли Порошенко це казав, дійсно ішла Антитерористична операція, і йшла вдало. А потім до нас вдерлися росіські кадрові частини. Ми називаємо цю гібридну війну АТО, бо так треба, це - політика. Але ж насправді ми все розуміємо, правда? 
І ще одне цікаве питання: ну от, розтрощили ми власні міста, зачистили від сепарів. Скільки коштів потрібно для їх відновлення? А ці кошти підуть з вашої, панове диванні експерти, кишень. Чи ви хочете звільнити Донбас і залишити його розбитим? Нащо тоді взагалі класти в атаках на ДОТи своїх солдат?

Я не експерт. Не беруся назвати число українських воїнів, які приїдуть до своїх мам у цинку після штурму Донецька. Я лише свого часу служив у спецназі Внутрішніх Військ ще СРСР. Нас в тому числі готувати і для таких штурмів. Тому число втрат можу уявити. Цифра меншою за п’ятизначну не буде. Ніяк. Лише в одному Донецьку. А ще є Луганськ, Горлівка, Єнакієво, Стаханов, Антрацит, Свердловськ, Іловайськ…
Відгородитися від Лугандонії колючим дротом і забути? Теж не вийде. Таке пропонують ідіоти. Вони не здатні до простої думки: ми можемо відгородитися, але бандюки Захарченка і російські «ихтамнєти» не припинять стріляти та «идти на Киев». Між Південною та Північною Кореями стоять американські війська, які дадуть відлуп тим, хто схоче «пойти на Сеул», а хто у нас відбиватиме атаки «моторил»? Невже це так складно зрозуміти, панове «експерти»?
Я не експерт. Проте іншого шляху, ніж поступовий економічний і політичний тиск на Росію, не бачу. Не бачу альтернативи, образно кажучи,  «Мінську». Свою останню війну СРСР програв не бородатим моджахедам з РПГ-7. Він програв її Заходу. Програв економічно. Аби СРСР впав знадобилося лише 9 років санкцій.
Проте економічну війну виграють економічно сильні держави. Ми мусимо бути сильними. Ми і є сильні. Ми вистояли в умовах потужного удару по нашій економічній системі, коли росіяни «відгризли» територію з потужними підприємствами. На які було (і є, привіт Гришину та Парасюку) зав’язано половину наших виробничих потужностей, в т. ч. і у вашому місті. Знаєте, скільки грошей було на Єдиному казначейському рахунку станом на 27 лютого 2014 року? 

Сто вісім тисяч сто тридцять три гривні 65 копійок. Усі гроші, що їх мала держава на той момент. Ми перебували на межі Апокаліпсису в окремо взятій країні. Досі увесь світ дивується як ми встояли. Лише вам влада – «злочинна».

Тож моя порада: припиняйте свої експертизи в царинах, на яких розумієтеся, мов вівці в геометрії. Припиняйте і починайте гарно виконувати те, що умієте. Робіть клієнтам ефектні зачіски. Тоді до вас їх прийде більше. Ви більше заробити. Зможете більше купити ковбаси та горілки, збільшуючи їхнє виробництво і надходження до бюджету. І самі не забудьте заплатити податки.
Саме так і ніяк інакше стають насправді сильними. Іншого шляху немає. Так, він довгий, тяжкий і не такий цікавий, як «ліваруція». Для таких, як Парасюк цікавіше «майданити», світитися в телевізорі, жити, мов король у розкішних апартаментах готелів на гроші «спонсорів», аніж повертатися до нудної ненависної роботи весільного фотографа. Так само як Захарченку не так цікаво торгувати курями.
Але саме парикмахерки, весільні фотографи, торговці курями, шахтарі, металурги, поштарі, водії таксі, тістоміси, каменярі, сантехніки, вчителі, інженери, кочегари роблять країну сильною і величною. За умови, якщо гарно працюють, платять податки, не голосують за гречку, не беруть і не дають хабарів та не слухають  тих, хто обіцяє зробити так, щоб настало «світле завтра» без тяжкої праці.
А зовнішню політику та військову стратегію залиште тим, хто знає чим відрізняється дипломатична нота від меморандуму і відсічна позиція від ротного опорного пункту.

Повірте, так буде краще. Для всіх.

З великим експертним вітанням,
щиро ваш
ПАВЛО  ПРАВИЙ
Посилання на коментар

Не договорились?

Садовый сообщил, что прокуратура готовит ему подозрение в уголовном преступлении

Посилання на коментар

Украинцы -терпеливы. По этому качеству мы превосходим на порядок тех же евреев ,но и Слава Богу ,мы  далеко не  китайцы...

Посилання на коментар

Украинцы -терпеливы. По этому качеству мы превосходим на порядок тех же евреев ,но и Слава Богу ,мы  далеко не  китайцы...

Довго запрягають та швидко їздять)))))

Посилання на коментар

• Radiola закрив тема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...