ladypower Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Что ПОРОШЕНКО это украинский Моисей ??? Я убеждена,что если победит Порошенко то перезагрузки парламнта НЕ видать. Нетрудно сделать вывод... если посмотреть кто у него в команде - лбi друзi + риги + люди Черновецкого. Тогда объясни мне дуре зачем... да в чём смысл МАЙДАНА ??? Р.S Я так думаю: Политика Порошеко это - " вашим и нашим" Политика тимошенко это - радикальные перемены, она этих тваре выкосит косой. Да будет трудно и сложно, да так и должно быть, да жертвы, но без жертв нового государства не построишь, так не бывает. Согласна полностью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Согласна полностью.А ты не клон Евы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 аналогичноЕсли позволите ,виртуально жму вам руку.Удачи нам всем. Слава Украинским героям. Избранным из них на смерть -Царствие Небесное.Прошу у них прощение.Я вряд ли их тени достоин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 В 2005 когда ее меры привели к тому что бензин подорожал,мясо сало начало пропадать.Про бензин не помню. Но мясо и сало было всегда, это Украина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 сам пошел или забрали? думаю сегодня Петя отпразднует победу. хотя я никому не симпатизирую.,Он воен.врач хирург. Рабртает в киевском воен. госпитале. Пошёл сам,... но не без моей помощи я его назвала трусом,вобщем мы поругались. Телефон не берёт, гордый бля... Я знаю, что я дура (!!!) Без коментов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Про бензин не помню. Но мясо и сало было всегда, это Украина.Мне знакомые говорили что пропадало на некоторое время. По крайней мере на Бессарабском рынке Киева его небыло.Ты в 2005 разве уже была в Киеве? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Он воен.врач хирург. Рабртает в киевском воен. госпитале. Пошёл сам,... но не без моей помощи я его назвала трусом, вобщем мы поругались. Телефон не берёт, гордый бля... Я знаю, что я дура (!!!) Без коментов. У Вас что большая разница в возрасте? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Я знаю, что я дурада. зато он мужик. ... другой бы послал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 25 травня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Ещё одна точка зрения ( выборы) "...Скоріше верблюд пройде крізь голкове вушко, ніже велика людина буде "відкрита" шляхом виборів..." (А. Гітлер) Ті, хто сьогодні ходив голосувати - лохи. Ті, хто переконаний, що голосувати у сьогоднішніх умовах дуже важливо - переконані лохи. Ті, хто закликав інших йти голосувати - принципові лохи. Не лохи у нинішньому спектаклі лише ті, хто сам балотувався. Поки історична реальність не розставила все по місцях, у них є чималий шанс без зайвого ризику і напруження перекласти у власні кишені гроші, які лохи продовжують нести у "бюджет", чомусь думаючи, що несуть їх "держав..і". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Да, парламент надо новый выбрать. Достали регионалы и коммунисты уже. +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Он воен.врач хирург. Рабртает в киевском воен. госпитале. Пошёл сам,... но не без моей помощи я его назвала трусом, вобщем мы поругались. Телефон не берёт, гордый бля... Я знаю, что я дура (!!!) Без коментов. Все будет хорошо - Я ЗНАЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Ещё одна точка зрения ( выборы) "...Скоріше верблюд пройде крізь голкове вушко, ніже велика людина буде "відкрита" шляхом виборів..." (А. Гітлер) Ті, хто сьогодні ходив голосувати - лохи. Ті, хто переконаний, що голосувати у сьогоднішніх умовах дуже важливо - переконані лохи. Ті, хто закликав інших йти голосувати - принципові лохи. Не лохи у нинішньому спектаклі лише ті, хто сам балотувався. Поки історична реальність не розставила все по місцях, у них є чималий шанс без зайвого ризику і напруження перекласти у власні кишені гроші, які лохи продовжують нести у "бюджет", чомусь думаючи, що несуть їх "держав..і". якщо навколо тебе ВСІ лохи - подивись, мож ти в таборі сепаратистів :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 25 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 25 травня, 2014 Ещё одна точка зрения ( выборы) "...Скоріше верблюд пройде крізь голкове вушко, ніже велика людина буде "відкрита" шляхом виборів..." (А. Гітлер) Ті, хто сьогодні ходив голосувати - лохи. Ті, хто переконаний, що голосувати у сьогоднішніх умовах дуже важливо - переконані лохи. Ті, хто закликав інших йти голосувати - принципові лохи. Не лохи у нинішньому спектаклі лише ті, хто сам балотувався. Поки історична реальність не розставила все по місцях, у них є чималий шанс без зайвого ризику і напруження перекласти у власні кишені гроші, які лохи продовжують нести у "бюджет", чомусь думаючи, що несуть їх "держав..і". нет. противоречие. Адик был избран путем выборов. значит он невеликий человек и его слова ничего не стоят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2014 якщо навколо тебе ВСІ лохи - подивись, мож ти в таборі сепаратистів :lol:У вас лохов -НЕ МЕНЬШЕ.А вот сепаратистами ваши лохи не смогут состояться.Ибо даже каждому у вас дураку известно-с кровными родственниками поляками вы не поделили батьковщину.Не спорю,поляки были настоящие сволочи,а вы в противовес им достаточно подлыми...Поэтому ,не стоит обвинять нас в исключительном сепаратизме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 26 травня, 2014 Он воен.врач хирург. Рабртает в киевском воен. госпитале. Пошёл сам,... но не без моей помощи я его назвала трусом, вобщем мы поругались. Телефон не берёт, гордый бля... Я знаю, что я дура (!!!) Без коментов. Классный мужик тебе попался! Удачи -доча. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Нестор Махно Опубліковано 30 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2014 Да, парламент надо новый выбрать. Достали регионалы и коммунисты уже.Підтримую, Верховну Раду потрібно негайно переобрати, так як погляди в людей змінилися. А ще потрібно, щоб депутатів які прогулюють роботу звільняли,а на їх місто обирали нових. Як проста людина не прийде на роботу без поважної причині - обов'язково звільнять, а депутати регулярно не приходять на роботу (від 50 до 150 чоловік). Хіба це нормально? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 30 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2014 Підтримую, Верховну Раду потрібно негайно переобрати, так як погляди в людей змінилися. А ще потрібно, щоб депутатів які прогулюють роботу звільняли,а на їх місто обирали нових. Як проста людина не прийде на роботу без поважної причині - обов'язково звільнять, а депутати регулярно не приходять на роботу (від 50 до 150 чоловік). Хіба це нормально? та це ж замечательно!!! как ты не понимаешь? - если 150 регулярно не приходят на работу - значит они там не нужны. и значит вполне можно сократить ВР на эти 150 лишних мест. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 30 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2014 та це ж замечательно!!! как ты не понимаешь? - если 150 регулярно не приходят на работу - значит они там не нужны. и значит вполне можно сократить ВР на эти 150 лишних мест. В согласии с начатками логики-250,нынешняя необходимость.Идеально-200. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
MarkValerij Опубліковано 30 травня, 2014 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2014 В согласии с начатками логики-250,нынешняя необходимость.Идеально-200.док. меня заставили жить в капитализьме.я человек мягкий... - как ты... поэтому придерживаюсь навязанных правил - допустим, ты приватизировал ВР. тебе,как владельцу, докладывают, что не все ходят на работу а ВР тем не менее работает. - твои действия? - установить электронную систему учета присутствия на работе. и ежегодно сверять - если наберется отсутствующих чловеко-часов 365 - сокращать нахуй одного члена. - и весь хуй до копейки... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Sandro Опубліковано 2 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2014 Почему до сих пор Европа не помогла Киеву с газом? Только одна болтовня со всех сторон, что, мол, надо оплатить счета, а денег никто из европейцев так и не дает. Жалкая подачка в 100 млн. не в счет. Это издевательство какое-то. Между прочим уже 2 июня, и "Газпром" церемониться не будет. Перекроет вентиль и всё – хана транзиту и нам заодно. Куда смотрит Порошенко и Яценюк? Неужели так сложно договориться о кредите или найти еще какие-нибудь схемы? Такое впечатление, что ЕС решил кидануть нас и посмотреть, что будет дальше. О каком нафиг партнерстве можно говорить? Все заявления о поддержке и европейских перспективах – так, бла-бла-бла. Если бы у них действительно были серьезные намерения, за Украину давно бы уже заплатили. А так, попахивает популизмом в духе Тимошенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 2 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2014 док. меня заставили жить в капитализьме. я человек мягкий... - как ты... поэтому придерживаюсь навязанных правил - допустим, ты приватизировал ВР. тебе,как владельцу, докладывают, что не все ходят на работу а ВР тем не менее работает. - твои действия? - установить электронную систему учета присутствия на работе. и ежегодно сверять - если наберется отсутствующих чловеко-часов 365 - сокращать нахуй одного члена. - и весь хуй до копейки... Я даже уверен,что вы добродушный и мягкий в общем - то , человек.А то и боязливый. С надуманными или самовнушенными потребностями пограничного самовыражения.Об этом говорят ваши иногда крайне противоречивые по отношению к вашему уровню здравомыслия, посты.Злые ведь не матерятся в нете,они просто и отточенно делают это самое зло по жизни.А вы здесь просто -заземляетесь. Расслабляетесь. Вы на своем уровне человечности слишком уж -задержались.Мне кажется у вас есть потенциал для развития.Но почему то , именно личной деградацией вы еще наслаждаетесь.Понимаю.Боитесь . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2014 Но почему то , именно личной деградацией вы еще наслаждаетесь.Понимаю.Боитесь . на правах тлумача док, він вже насолодився всім чим міг - крім насолоди багатства ось я і думаю - це добре чи погано особисто мені - багатство пофік - але я жінка і живу одним днем у чоловіків це, скоріш за все, не так Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 4 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2014 на правах тлумача док, він вже насолодився всім чим міг - крім насолоди багатства ось я і думаю - це добре чи погано особисто мені - багатство пофік - але я жінка і живу одним днем у чоловіків це, скоріш за все, не так Ну, кому то наслаждение богатством-сверхценность,а кому то(мне ,к примеру )-найти общий язык со своей дочкой- вершина личного счастья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2014 Ну, кому то наслаждение богатством-сверхценность,а кому то(мне ,к примеру )-найти общий язык со своей дочкой- вершина личного счастья. чоловіки люблять багатство - вони на більш примітивному рівні думають що все можна купити - і щастя також і що цікаво - таким чином вони самоутверджуються, власне, перед жінкою, якій з усього багатства часто потрібно найменш цінне - ВІН є, звичайно, по іншому, але це не винятки, це НЕПАРА про дочку - ти сприймай її рівнею собі - і проблеми відпадуть самі по собі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 4 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2014 на правах тлумача док, він вже насолодився всім чим міг - крім насолоди багатства ось я і думаю - це добре чи погано особисто мені - багатство пофік - але я жінка і живу одним днем у чоловіків це, скоріш за все, не так и это правда. Мужикам приходится смотреть и в последующие дни. Ведь больше некому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 6 червня, 2014 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2014 чоловіки люблять багатство - вони на більш примітивному рівні думають що все можна купити - і щастя також і що цікаво - таким чином вони самоутверджуються, власне, перед жінкою, якій з усього багатства часто потрібно найменш цінне - ВІН є, звичайно, по іншому, але це не винятки, це НЕПАРА про дочку - ти сприймай її рівнею собі - і проблеми відпадуть самі по собі Я так ее и воспринимаю.Только ,я идеалист,а она -с моими идеалами не совместима. И наоборот. Точная в чем -то копия ,Евы. Обе- ремня просят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.