Дaчник Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 Лето. Дача. Шашлыки. Красота. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Froony Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 В фотопроизведении ,тема алкоголя-автором не раскрыта..... :wacko: но леопардовые трусы, в порыве страсти,- уже кинуты на спинку тахты.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ukrop.de Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 Лето. Дача. Шашлыки. Красота.А я кавунчиками тут балуюсьПо восемь гривен кило Море супер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дaчник Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 Шашлыки на даче это хорошо (еще и искупаться удалось, и совместить с экскурсией по окрестностям), и вот я уже почти у дома. Везу спининг в подарок одному форумчанину. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 Шашлыки на даче это хорошо (еще и искупаться удалось, и совместить с экскурсией по окрестностям), и вот я уже почти у дома. Везу спининг в подарок одному форумчанину. Я за свою жизнь только раза 4 попользовался шашлыком. Два раза меня угощали мои дети или племянники. Это к примеру 3-4 кусочка.Мясо для меня ,это лишь средство поддержания родственных связей Наличие его не способ самоудовлетворения ,а скорее средство распределения по справедливости. 20 кило мяса к примеру,я ни за что не прожру в виде шашлыка. -_- Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Froony Опубліковано 23 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2016 Шашлыки на даче это хорошо (еще и искупаться удалось, и совместить с экскурсией по окрестностям), и вот я уже почти у дома. Везу спининг в подарок одному форумчанину. вы живете в здании МИДа? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 Очередь в столовую в Москве, ГУМ 23.07.2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Миклухо Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 Очередь в столовую в Москве, ГУМ 23.07.2016и что из этого следует? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 и что из этого следует? Любят в России очереди создавать Мне пришлось в другое место пойти, я не люблю в очередях стоять )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
37roge Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 и что из этого следует? Время обеда, скорее всего... Любят в России очереди создавать Мне пришлось в другое место пойти, я не люблю в очередях стоять )))) Не всё так плохо значит, есть выбор куда пойти, правда ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Миклухо Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 Любят в России очереди создавать Мне пришлось в другое место пойти, я не люблю в очередях стоять ))))а и всего то,я уж подумал голодаете так может там кормят вкусно вот и очередь,я один раз ,в ресторанчик высокой кухни ,в Париже ,2часа отстоял и ничего,популярность однако. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 26 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 26 липня, 2016 Время обеда, скорее всего... Не всё так плохо значит, есть выбор куда пойти, правда ? Полно выбора, туристов очень много стало. Сейчас инфраструктуру обновит Собянин, вообще красота будет, единственная проблема - это ливневки. Москва поплыла на прошлой неделе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ягодкина Опубліковано 27 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 27 липня, 2016 А у нас фестиваль варенья! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
aleks113 Опубліковано 27 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 27 липня, 2016 Festival_jam_2.jpg А у нас фестиваль варенья! И у нас тоже )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 28 липня, 2016 Поділитися Опубліковано 28 липня, 2016 Одним миром мазани Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2016 Такой закат я лицезрела вчера по дороге домой. Как оказалось, на хорошую погоду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 4 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2016 Мостик через озеро Джантшейское (Катранка). Мы по нем на море каждый день ходили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Froony Опубліковано 4 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2016 учитесь ,зверье, радоваться жизни....смотрите на настоящего защитника отечества. запорожского козака...вам такими никогда не быть...ума хватит перевести надпись на шевроне?Победа будет за нами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Froony Опубліковано 4 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2016 тебе убогому-это знать не дано. наш это-запорожский охотник\.мой коллега... вернулся домой -с войны.... с вашим гребаным недогосударством... которое жить нам не дает.... пойди докажи ему после 2-х с половиной лет докажи,что вастамнет.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doctor_Ganz Опубліковано 4 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 4 серпня, 2016 ''Победа будет за нами''...что-то тут не так. Наверное всё таки правильнее говорить ''победа будет с нами''. А то где то из зади, виктория крадучися бредёт. Сразу навевает: -вперёд орлы!...а я за вами, я гордо постою...за вашими спинАми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Radiola Опубліковано 5 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 5 серпня, 2016 Истерикой удовлетворён А я нет, по-этому ступайте ка следом за вашими друзьями украинофобами - в баню на недельку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 6 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 6 серпня, 2016 Арбузики.... Херсонские)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дaчник Опубліковано 7 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2016 Внук тряхнул одну из яблонь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 7 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2016 Внук тряхнул одну из яблонь. Теперь, как порядочный человек, он должен на ней жениться..))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дaчник Опубліковано 7 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2016 "И мы еще боремся за почетное звание дома высокой культуры и быта? Это же кошмар." (с). Тот самый дом, где в 1973 г. снимался фильм "Иван Васильевич меняет профессию" (Москва, Новокузнецкая ул., д. 13): Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дaчник Опубліковано 8 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2016 Посты (и копипасты) отдельных форумчан, выдающих желаемое за действительное: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Мастер_Вегард Опубліковано 8 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 8 серпня, 2016 Посты (и копипасты) отдельных форумчан, выдающих желаемое за действительное: Откуда в России негритята? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Водолаз_пустыни Опубліковано 9 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 9 серпня, 2016 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ugrum Опубліковано 9 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 9 серпня, 2016 Это было круто! Смотрел четвертьфинал и то.... эмоции зашкаливали. Хорошо, что финал проспал.)))) Утром без переживаний порадовался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рыжая Опубліковано 9 серпня, 2016 Поділитися Опубліковано 9 серпня, 2016 УКРОПЕНЯТА)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже зареєстровані на нашому сайті? Увійдіть.
Увійти