За У проти М. Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 Україна - Європа! Роман Волошин :: Україна - Європа! Чарівна країна, у центрі Європи Залишалось тобі, нещасні 2 кроки Проте твої вожді, інакшої думки Для них люди - раби, низького ґатунку Для них сонце світить, лише у Росії Наплювати панам на масові мрії Продали себе, вже дуже давно І хочуть країну загнати в ярмо Та де ж той народ, який встане битись? Незалежно від фраз, кольорів опозицій Забуде про ту, свою хату скраю Тоді у ворога, шансів не має Тоді слово «демос», з'єднається з «кратос» Кардинально зміниться народний статус Ото буде дійсно влада народу А ми доведем, що козацького роду Над планетою звівши, свій гучний спів Всі разом: Одеса, Київ і Львів Скрізь, де наш земляк, робив хоч 2 кроки Ми знаємо, Україна - Європа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2013 Десь далеко чути голос – то іде мільйон. І батьки, і діти стали дружно до колон. Розправляють люди крила за свої права. Там де влада сльози сіє не росте трава. Гніву голос чути близько – нас іде мільйон. Ні майдани не умістять нас, ні стадіон – Не фанати йдуть, а вільні браття-козаки, Що зрадливим і брехливим не дадуть руки. Чути голос біля серця – то мільйон іде! Гопник голову ховає в золоте біде. Кров дітей ніхто не змиє на його руках. Перемога буде наша! Шахраєві – крах! Мирно взялися за руки – нас іде мільйон. Батько й син, дочка і мати стали до колон. Вільні люди будуть жити на своїй землі, А розправам і свавіллю – наше дружне: «Ні!» Комуняки не зупинять – нас мільйон іде! Революція до правди нас усіх веде. Мирно стали у колони – три, чотири, п’ять! Геть бандити, кровосісі, суки, вашу мать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2013 Під небом блакитним Під небом блакитним Є добрість і злість, Гуляє хтось ситим, Хтось днями не їсть. Із правдою поруч Брехня не горить, Веде шлях угору І він же згори. Із гною троянда Пахуча зроста, Навколо гаранта Без прав біднота. Земелька селянська, Врожай у крутих, Не влада радянська, А, все як при них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2013 Під небом блакитним Під небом блакитним Є добрість і злість, Гуляє хтось ситим, Хтось днями не їсть. Із правдою поруч Брехня не горить, Веде шлях угору І він же згори. Із гною троянда Пахуча зроста, Навколо гаранта Без прав біднота. Земелька селянська, Врожай у крутих, Не влада радянська, Сцуко есать у этого дебила родственники, пора уже в стационар Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 29 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 грудня, 2013 Терпіти - досить !!! Чи дочекається країна свого Вашингтона ? Чи далі Україну будуть нагло роздирать , - Міністри, бізнесмени, крадії й ґандони, Яких людьми не можу просто я назвать... Яких душа давно - давним змертвіла, В яких ані грамульки совісті нема... Обрали ж ми... як не ґандона то дибіла, Терпіти досить! - Гнати їх як того пса! Ми їх обирали, - маєм право знести, Усі разом : Донецьк, Київ чи то Львів, - Вставаймо браття, час воскрести ! І гнати у тюрму тих клятих холуїв ! Досить годувати їхні сімї, досить ! Коритися немає більше в мене сил... Душа моя, давно на волю просить, Не хоче йти вона до тих могил... Покори більше жодної не буде ! Народ повстане, вас знести ! Історія, ніколи цього не забуде... Коли докажемо, що ми є не раби ! І дочекається країна свого Вашингтона, Не будуть Україну рідну роздирать - Міністри, бізнесмени, крадії й ґандони, Яких людьми не можу зараз я назвать... Автор : Назар Гузій 29.12.2013р. (с) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 1 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Цей край ніби Господь поцілував- Лани родючи і ласкаве море, Широкі луки в розмаїтті трав, Рясні садки і несуворі гори. Та от з народом не усе як слід. Та чи народ? Населення без гурту. Кремлівський горець так ламав наш рід, Що виховав із більшості манкуртів. Земляче! Легко долі не корись! Працюй!Радій життю! І прагни волі! Були ж у нас в історіі колись Холодний Яр. І Січ. І Гуляй-поле. А світлого майбутнього немає У тих,які минулого не знають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 1 січня, 2014 Цей край ніби Господь поцілував- Лани родючи і ласкаве море, Широкі луки в розмаїтті трав, Рясні садки і несуворі гори. Та от з народом не усе як слід. Та чи народ? Населення без гурту. Кремлівський горець так ламав наш рід, Що виховав із більшості манкуртів. Земляче! Легко долі не корись! Працюй!Радій життю! І прагни волі! Були ж у нас в історіі колись Холодний Яр. І Січ. І Гуляй-поле. А світлого майбутнього немає У тих,які минулого не знають. Да умищи у вас морэ, один стихки постит, другая картинки, ну флудите, флудите, скоро до флудитесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 5 січня, 2014 З НОВИМ РОКОМ, МАЙДАН! З Новим роком, Майдан! Ти для того створився, щоб скоріш уркаган на пеньочках розбився! В золотий унітаз, має плигнуть без бою, і Майдана наказ, щоби змив за собою! :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Витя 22.11.2013 в 03:36 Хочу жить офигенно — бабла немеряно, в особняке здоровенном. Хочу жить в месте не похожем на Европу, А как же Европа? Да ну ее в жопу. Хочу что б сын мой Витя всегда был депутатом, А Сашка не жил на стоматолога зарплату. Хочу, чтоб Юрец «малой» не прозябал в Монако. А как же Квасневский? Да ну его в сраку! Хочу в экскорт мерседесов штук двадцать, Хочу в костюмы от «Бриони» одеваться, Хочу дружить с президентом российским, Хочу, чтоб у Герман были новые сиськи, Хочу носить запонки с алмазами, Хочу сидеть на золотом унитазе я. И главное, все будет офигенно, непременно все будет офигенно, впереди большие перемены. Громадяне, все будет офигенно! Хочу чтоб прокурором был кум мой, Пшонка, Хочу, чтоб Тимошенко сгнила на шконке Хочу, что б Луценко чмырили в бараке. А как же Обама? Да ну его в сраку! И самое главное, конечно, Я хочу быть президентом вечно. Все будет офигенно, громадяне вы ждите непременно, Когда все будет офигенно, а у меня уже и так все офигенно. Теннис, охота, бассейн, вертолеты, Почетного караула целая рота, Послушная рада, карманный кабмин, Уже не президент я, а почти алладин. Правда учтите, есть один момент. Все это возможно если ты президент. А я-я-я то — президент, да-а, ребята, я президент! Все будет офигенно! Громадяне, вы ждите непременно. когда все будет офигенно, а у меня уже все офигенно! Все будет офигенно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Роман Волошин :: Україна - Європа! Чарівна країна, у центрі Європи Залишалось тобі, нещасні 2 кроки Проте твої вожді, інакшої думки Для них люди - раби, низького ґатунку Для них сонце світить, лише у Росії Наплювати панам на масові мрії Продали себе, вже дуже давно І хочуть країну загнати в ярмо Та де ж той народ, який встане битись? Незалежно від фраз, кольорів опозицій Забуде про ту, свою хату скраю Тоді у ворога, шансів не має Тоді слово «демос», з'єднається з «кратос» Кардинально зміниться народний статус Ото буде дійсно влада народу А ми доведем, що козацького роду Над планетою звівши, свій гучний спів Всі разом: Одеса, Київ і Львів Скрізь, де наш земляк, робив хоч 2 кроки Ми знаємо, Україна - Європа! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 12 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Витя 22.11.2013 в 03:36 Хочу жить офигенно — бабла немеряно, в особняке здоровенном. Хочу жить в месте не похожем на Европу, А как же Европа? Да ну ее в жопу. Хочу что б сын мой Витя всегда был депутатом, А Сашка не жил на стоматолога зарплату. Хочу, чтоб Юрец «малой» не прозябал в Монако. А как же Квасневский? Да ну его в сраку! Хочу в экскорт мерседесов штук двадцать, Хочу в костюмы от «Бриони» одеваться, Хочу дружить с президентом российским, Хочу, чтоб у Герман были новые сиськи, Хочу носить запонки с алмазами, Хочу сидеть на золотом унитазе я. И главное, все будет офигенно, непременно все будет офигенно, впереди большие перемены. Громадяне, все будет офигенно! Хочу чтоб прокурором был кум мой, Пшонка, Хочу, чтоб Тимошенко сгнила на шконке Хочу, что б Луценко чмырили в бараке. А как же Обама? Да ну его в сраку! И самое главное, конечно, Я хочу быть президентом вечно. Все будет офигенно, громадяне вы ждите непременно, Когда все будет офигенно, а у меня уже и так все офигенно. Теннис, охота, бассейн, вертолеты, Почетного караула целая рота, Послушная рада, карманный кабмин, Уже не президент я, а почти алладин. Правда учтите, есть один момент. Все это возможно если ты президент. А я-я-я то — президент, да-а, ребята, я президент! Все будет офигенно! Громадяне, вы ждите непременно. когда все будет офигенно, а у меня уже все офигенно! Все будет офигенно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Не спить Майдан четвертий тиждень поспіль на варті миру й майбуття стоїть. Стоять бійці, стоять поважні гості, в знаменах честі п"ядестал століть. Історія відкрила навстіж двері аби вдихнути волі аромат і дух Майдану, лоскотнувши нерви, мільйонним маршем рушив, як солдат. Повз коридори влади і супротив, попри ряди опричників в фойє ступа Майдан на вулицю Європи і Україні славу воздає! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Канцлер к императору приходит, На персидский падает ковёр: "Был в гостях ты у китайца - ходи, А у нас тут вышел бунт остёр!". Царь нахмурясь, на ковёр харкает И лузгу от семечек плюёт: "Про Майдан собаки все уж знают, Что ж ты, гад, не разогнал народ? Или я тебе плачу так мало, Или войско наше не ахти? Революций только не хватало! Говори спокойно, не бухти!" Канцлер, путая слова, потея, Сняв сперва, потом надев очки, Говорит: "Сказала нам Расея: Мол, в ЕС не лезьте, дурачки! Не видать дешёвого вам газу, Севастополь отберём у вас! Мы покажем вам такого джазу, Что из водки сделается квас! Император нервно чешет ухо, На министра смотрит, как удав: "Слышал я, что на Майдане - глухо, Там - боксёр из партии "Удар", Он же чемпион в тяжёлом весе, Будет, как на ринге, до конца, Там ещё при нём есть два балбеса- Языки у них как бубенца. Надо тут не силой, а смекалкой, Хитростью, коварством, понял ты? Ну, а ты студентов лупишь палкой, Да шпану таскаешь и суды. Ты оставь жандармские замашки, Да включай соображалку всё ж: Портят всё "титушки", "промокашки", Люди видят - правда где, где ложь. Очень сильно нервничают Штаты, Тычут в нос нам Билль свой о Правах И Европа сильно гнёт мне маты Прям в лицо, что стыдно при людях! Как бы нам да подоить двух тёлок, Как двух зайцев сразу подстрелить? Есть наводка: для красивых ёлок На майданах зону оцепить! Новый Год без ёлки - это фуфел, Ламца-дрица, затихает бунт, Не исполнишь, так сниму свой туфель И поймёшь почем он, лиха фунт!" Канцлер аж вспотел от слов державных И стоял в глазах царя кулак, Свой портфель министра кинуть жалко, Надо доказать, что не дурак! А наутро городскую площадь В самых крупных, главных городах Украшал забор высокий, прочный, А за ним - и ёлка при шарах. Срочно были собраны палатки, В них топились печки, ждал обед, Грелись бабы, пили водку, блядки Даже ждали ночью для утех, За царя за батюшку спецовку Снять пришлось работникам иным, Словно режиссёр собрал массовку, А актёры поправляют грим. Хитрый план придумал этот канцлер- Превратить восстание в балаган. Вот такие на ночь сказки, братцы. И доволен будет царь-пахан. © Copyright: Олег Костюков, 2013-12-17 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 13 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 На Банковой, прямо напротив «дома с химерами*", в кабинете сидит бывший заведующий гаражом. Он непривычно бледен и напряжен. Он не из тех, кто привык переть на рожон, но в этот раз не обойтись полумерами. Ниже, за «домом с химерами», чрево тысячелетнего города гудит как разбуженный улей, колется как разворошенный стог. Несколько раз в столетие город встает перед выбором — Запад или Восток, паровая машина Уатта или свисток… Лики святых на иконах прячут ухмылки в бороды. Даже они — часть интересов страны, лежащей к северу. Нынешний царь ее больше не достает пулемет «максим». К чему, если есть газовый вентиль, полоний и диоксин? Полураспад империи источает такой токсин, что даже ее бояре прячут детей в Швейцарии. Город не хочет больше играть по правилам землевладельцев Рублевки и Гатчины. Город меняет законы физики, как злополучный венок. Город уходит на запад ковром, выдернутым из-под ног. Бывший заведующий катастрофически одинок. Он не дурак, он знает — Запад и посвободнее, и побогаче, но северный ветер не спрашивает согласия. Взгляд из окна щупает склоны Печерска, сползая вниз. Как никогда, стали ближе Ливия и Тунис. Если не распластаться под северным ветром ниц, север останется просто большим государством. В Азии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2014 Назріла необхідність у такій темі, бо судячи з усього, Майдан ще протримається Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 Ошуканих кинули в прірву Безвиході, бідності й мук, У мозок вживили зневіру До добрих сердець й дружніх рук. Посіяли злодії бурю З прокльонів ошуканих душ, Вони пожалкують, що здуру З народу зірвали свій куш. Даремно гуртуються в клани, Щоб свій інтерес боронить, Не в ті повсідалися сани, Прокльонів людських не спинить. Прокльони ще їм віділлються Недугами рідних дітей, Ошукані ще посміються Із злих ненаситних очей. Віддайте ж з відсотками людям Украдені гроші й майно, -Покаялись, скажете суддям І може проститься вам зло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 січня, 2014 До церкви колись у неділю Чиновник на сповідь прийшов, Жалівся, що зовсім не вміють Його цінувати любов: «Просили зростання зарплати Підвищив собі в кілька раз, Просили бандитів саджати Шукають таких серед Вас. Ми маємо вже результати – Сидить чоловік за розбій Не зміг він коня вгамувати, Що «лексус» подряпав новий. (Слизька панувала відлига Тоді я на зустріч спішив В мій бампер візком той заїхав Аж сам покотився у рів). Бажають якісь демократи Знекровити владу мою. Мене? У відставку? Послати? Я сам кого-хочеш пошлю! Не може ніхто зрозуміти – У мене багато турбот Дорослі, насправді як діти Міняти потрібно народ!» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 15 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Присвячується панові Семюелю Хантингтону В холодну пору сильного дощу Тітушки з Маріїнського району Донбасу чвалають уздовж по Інститутській У супроводі хлопців без погонів. Їм тут цікаво й стрьомна, - аж вони у Києві ніколи не бували. А на Хрещатику Галичини сини Життям готові заплатить за Славу. То ж, Слава Україні! – То вона Народжується із багна, крізь муки. А у степах нудьгують схудлі круки, Полешив їх без падла сатана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 15 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 15 січня, 2014 Майданне Олівець :: Майданне Найсмачніший у світі куліш На перемерзлім Майдані, Нас бандити не ставлять і в гріш, Як сало ізраїльтяни. Гріє діжка лише сталева Дров горінням смерекових І ґаздиня із міста Лева У рукавичках кремових. Нищука чую більш ніж тата, Панотцем Парубій навчає, Співає душа «Брат за брата», Тіло прагне до чаю. Сил забракне нас заклювати Птахам лиха й жорстокості: Соколятам і беркутятам Без страху мізків і совісті! Згуртовує влада країну— Пісня летить гайдамацька, Народ випростовує спину Від Краснодона до Шацька! Коріння проб`є асфальтівку— Марно тішитесь, демони, Ще встромимо пальмову гілку Між спиляними кленами! Вар`юйте, покидьки прОкляті, Наші сини підростають, Муки страшні ще во плоті Чекають на вашу зграю! Та пекло не дасть вам прОщення, Вічно будете топтані, Як ті елементи мощення Обпльовані і обдовбані! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Мирный майдан Мирные граждане в мирной столице. Мирные каски. Мирные лица. Мирно ведут себя. Мирно бастуют. Мирно дерутся и протестуют. Тем, кто не мирный, нету здесь места. Мирные лозунги мирных протестов. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело и пушисто. Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы. Мирный Бандера. В Киеве мира - без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый Майдан мироточит. Мирно пьет чай. Мирно требует сыра, Кофе, лимонов, уборки сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече Мирные "дети" в черных террорках. Мирные цепи для мирной "разборки". Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все, кто за гранью майданного бунта - "Тушки", "титушки", "банда" и "хунта". Думал ты, "мир" - это пение скрипки, Солнце, объятья, цветы и улыбки? Как бы не так! Мир теперь с кулачищем, Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный Майдан, он не сеет, не пашет - Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет. Мирно блокирует. Ты несогласен? Значит, "титушка". Значит, опасен! ...Мирный Майдан заелозил до дыр Слово когда-то хорошее - МИР. Сайт: *http://vk.com/psp_vitrenko Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Ну, что сказать по поводу Майдана? Ругаться матом как бы и устал... Там, миром всем забытая Руслана Яйцо вновь популярности снесла. Там брызгает слюной вовсю Арсений, В Европу прорубить пытаясь лаз, Там Тягнибок, как кобелёк весенний, Впадает в свой оуновский экстаз. Там бывший гений мирового бокса Несет какой-то несуразный бред. Его пугает русская березка И щи в тюрьме москальской на обед... Все эти политические твари Опять согнали на Майдан народ. Все как всегда - «Подохни пролетарий, Но нам в Европу проложи проход! (народ сказал) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2014 Бунтар я вишкварки, бунтар, Не можу тихо, серед сміття жити. Де внук пропащий, часом яничар, Не можу вас, за нього я простити. Де українець старець і злидар, Де хазяюють звірі і примати. Коли в державі, твориться кошмар, Де ви привикли, красти й мордувати. Допоки буде тішитись, лихвар, Допоки в хаті, будете смердіти. Де в дурнях лікар, вчитель і шахтар, Де вже не можна, правду захистити. Придурок скажете, бідар, Хіба можливо з нами покінчити? Та ні нещасні, виник вже пожар, У себе дома, будемо тушити. Пора скінчити, зайдики базар, Нема про що, із вами говорити. На кручі кличе з Канева Кобзар, Пора розмову з вами закінчити! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 ЧОРТ СХОВАВСЯ ЗА ІКОНИ... Легітимність: що за чудо? – "Безневинність від Іуди”… Завиває лев на троні: Кров пролилася законно! А в самого замість слини З морди кров тече невинних... Судить лев малих ягняток, Сіромахою розтятих, Каже - вовк у тім не винний, Що впивається у спини Під покровом ночі в жертву, Ці ягнята мусять вмерти! Так вже сталось – маєм зуби, Плоть живу ми жерти любим, Наші зуби – легітимні, Всі коритись їм повинні… Легітимні… Боже правий, Чи ж нема на них управи? Чорт сховався за ікони, Прикриваючись законом. Легітимний – бо при владі? Та ж народ він власний зрадив, Знавісніло-ненаситний Кров'ю прагне все залити, Землю зводить в попелище… Годі вже, закон – не дишло! Час усіх катів до суду, Їм народ Законом буде!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Ось знову бачу я людей, Вони на мітингу стоять Щоб скинути отих свиней, Що в уряді у нас сидять. Наш президент, якому чхати, І на людей, і на країну. Прошу, ну перестань брехати Бо скоро з рота піде піна!! А беркут дикий напрочуд, Людей гамселить та гнівить, Зухвало чинить самосуд Народ він хоче зупинить. Але не зломлять нас негоди, І не здолає беркут нас, Пройдемо ми всі перешкоди, Поки ще запал наш не згас! Ми - козаки, ми - українці Ми можемо усе змінити, І будем бити по печінці, Щоб нашу владу врозумити! Ми станемо разом за правду! Ми будемо боротись за свободу! Ми збережем країну від упаду! Відродимо ми батьківщини вроду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 січня, 2014 Хіба ви не бачите, мила, Як яро спалахую часом? То буремний у грудях огонь Здичавілим зривається басом. Дух арійський з кайданів лютує, Предковічний не знає спокою. Як нащадки коритися можуть, Чом не підуть на хама війною? А що мені дітям сказати, Як батька колись запитають… Куди мені очі сховати, Сказати ганебне «не знаю?!» Не бійтесь, що згину самотньо, Відчайдухів за спиною маю. Без краплі вагання я з ними Бандитський режим закопаю! Тоді повернуся додому Зі споминів різьбленим шрамом. І вперше за ціле життя Промовлю: «Простіть мене, мамо!» Хам-кримінальна кличка янека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 20 січня, 2014 Мовчиш? Мовчи! Мовчи і бійся, На це худоба здатна теж! Та бидло, навіть не надійся, Що спокій в старості знайдеш! Тебе спитають ще внучата – Що ти робив, як був Майдан? Тоді не вдасться промовчати, Прожив життя немов тарган. Коли збагнеш, вже буде пізно. Старався ніби, їв і пив – Навіщо плакатись так слізно Коли людиною не жив?! Це не життя, а існування, Без гідності, свободи, волі. Щоб відповісти на питання Потрібно поєднати долі. І присвятити Україні Не тільки долю, а й життя, Щоби на старість навіть тіні Жалю не було й каяття! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Социальный_паразит Опубліковано 31 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 31 січня, 2014 А вот еще стишок веселый на тему майдана. Не знаю был он уже тут или нет, но я не видел По крутой тропинке горной Шёл домой барашек чёрный И на мостике горбатом Повстречался с белым братом, И сказал барашек белый: "Братец, вот какое дело: Здесь вдвоём нельзя пройти Ты стоишь мне на пути". Чёрный брат ответил: "Ме-е, Ты в своём, баран, уме-е? Пусть мои отсохнут ноги, Не сойду с твоей дороги!" Помотал один рогами, Уперся другой ногами... Как рогами ни крути, А вдвоём нельзя пройти. Сверху солнышко печёт, А внизу река течёт. В этой речке утром рано Утонули два барана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 1 лютого, 2014 Поділитися Опубліковано 1 лютого, 2014 Мирные граждане в мирной столице Мирные каски,мирные лица Мирно ведут себя,мирно бастуют, Мирно дерутся и протестуют. Тем, кто не мирный, нету здесь места. Мирные лозунги мирных протестов. Мирно пинают мирные ноги Тех,кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело, пушисто, Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы, мирный Бандера, В Киеве мира-без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый майдан мироточет. Мирно пьет чай, требует сыра, Кофе,лимонов.уборки,сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече. Мирные "дети" в черных терорках Мирные цепи для мирной "разборки" Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все,кто за гранью майданного бунта,- "Тушки", "титушки", "банда" и "хунта". Думал ты, "мир"-это пение скрипки, Солнце, объятья,цветы и улыбки? Как бы не так. Мир теперь с кулачищем. Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный майдан-он не сеет, не пашет- Мирно поет,мирно бьет,мирно пляшет, Мирно блокирует. Ты не согласен? Значит "титушка", значит, опасен. Мирный майдан заелозил до дыр Слово,когда-то хорошее-МИР Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 14 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 14 лютого, 2014 ВСТАВАЙ Як жити далі на колінах? Чи ми не козаків сини? Ґвалтують нашу Україну Ми ж українці не козли!!! Навіщо доля така? Сором! Як діток потім нам ростить? Виховувати мужність сину, Чи доньку чесності навчить. Бо на очах ґвалтують матір, А ми мов бидло? – ні, вперед! Зубами, ліктями, до згину Будемо битись відтепер. Не бійтесь браття! Ми сильніші! І слава предків ще жива Козацька слава ще в пошані І нам бандити не рівня. Збирайтесь браття всі до гурту В один міцний важкий кулак Підтримаємо батька й неньку І розженемо яничар Чи краще жити на колінах? Чи стоячи на двох своїх. Кричати грізно: „Браття рідні! Свободу не звалити з ніг!!!" 11.07.1999 А.Круп Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 лютого, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 17 лютого, 2014 ЧОГО ЧЕКАЄМО? ВІД КОГО? Чого чекаємо? Від кого? Яких уступок, перемін? Та схаменіться ради Бога! Бо швидше полетить пінгвін! Скоріше рак у річці свисне, Славутич вгору потече, Чим банда, людям ненависна, Сама себе керма зрече! Людей калічать і вбивають, Тітушки, беркут та менти, Катують, палять і лякають, З ким хочеш домовлятись ти? Нема довіри, бо брехати І обманути, це в крові! Їм як два пальці обісцяти, Слизькі як черви ґрунтові. Менти та судді, прокурори – Кругом порука кругова! «Сім’ї» гаранта ця опора, Неначе зграя дворова. Це банда! Там нема моралі! Дере, грабує, і краде… При владі так багато швалі, Та кара їм таки гряде! Зубами вп’ялися у владу, Що навіть важко відірвати. Та їм ще можна дати раду, Як зуби всі повибивати! 15.02.2014 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.