Гість stranavzh Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Что то не могу зарегистрироваться, в чём проблемаУ Ори спроси, она в курсе. Только дурой прикидывается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Да что власть, что оппозиция - звенья одной системы. И весь разгон им тоже был известен заранее. Можно вспомнить крики Ирины Геращенко на шоу Шустера за три часа до разгона"Караул, там наших детей убивают!" И то, что оппозиция заранее вывезла все дорогостоящее оборудование. А вот телекамеры в 4 часа утра случайно как раз оказались на майдане. Все это один большой спектакль. Ответ бандерлог, йди НАХУЙ! Что - правда глаза режет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 У Ори спроси, она в курсе. Только дурой прикидываетсяА . что она там тоже корячится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Ответ Что - правда глаза режет? вам до правди, як мені рачки до Києва - просто огидно вас зайвий раз зачіпати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 А . что она там тоже корячитсяНу да. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 вам до правди, як мені рачки до Києва - просто огидно вас зайвий раз зачіпати.вас и не трогают. вализа. потяг Львув. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 вам до правди, як мені рачки до Києва - просто огидно вас зайвий раз зачіпати.Да-да, конеШно... было б шо сказать - наблюдали бы словестный понос, пордон - пронос - так тебе понятней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Что то не могу зарегистрироваться, в чём проблемаНе знаю: я свободно зашла, только ник чтобы не повторялся, может быть, или мало букв ...Там требования написаны. Можно галочку, что согласен с правилами и т.п., забыть поставить..Смотря что высвечивает. В пароле надо учитывать большие и маленькие буквы, где какая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 У Ори спроси, она в курсе. Только дурой прикидываетсяОри не имеет отношения к тому форуму)))))). Разве что гнилой юзер... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Ори не имеет отношения к тому форуму)))))). Разве что гнилой юзер...всё 4 сообщения и бан. это не форум. а сборище идиотов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 бандерлог, йди НАХУЙ!Какая буратина ругачая! Театр марионеток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Какая буратина ругачая! Театр марионеток.а. чего удивляться. её дёрнули за верёвочку . она и гавкнула. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 14 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 грудня, 2013 Теперь скачалось, вирусов нет. Может завтра почитаю.да их и не было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 Гады, они его (Ленина) ещё били по голове))))) ну не тупые. Цементу пох ))))))))))))) а они ноги свои мучали))))))))))))))))) ну и как их после такого назвать :rolleyes: :lol: МайДауны исренне думали, что ему больно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 Вернись в больничку, может ещё не всё потеряноА что, Кузя и Славко два сапога пара. Нашли друг друга. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість banderlog Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 МайДауны исренне думали, что ему больно...Рагулье еще и другие памятники испохабило, а так же парки и скверы. На разных форумах и сайтах полно возмущений киевлян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 А что, Кузя и Славко два сапога пара. Нашли друг друга.ну. что поделать не всем Бог дал разума. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 Рагулье еще и другие памятники испохабило, а так же парки и скверы. На разных форумах и сайтах полно возмущений киевлян.после разгона всю эту быдлятину на принудительные работы . пусть восстанавливают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 МайДауны исренне думали, что ему больно...А дауны, что могут думать :blink: во бля, даже и не знал, какие эти психи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 А дауны, что могут думать :blink: во бля, даже и не знал, какие эти психи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 да их и не было.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість cjyz1 Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 Сильные женщины только для сильных мужчин! :lol: мы не боимся сильных женщин. они нам просто не нравятся, так же как вам не нравятся слабые мужчины. ... ущербны, поэтому легко сходятся: пара из сильной женщины и слабого мужчины - это не редкость, а скорее классика. :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 грудня, 2013 мы не боимся сильных женщин. они нам просто не нравятся, так же как вам не нравятся слабые мужчины. ... ущербны, поэтому легко сходятся: пара из сильной женщины и слабого мужчины - это не редкость, а скорее классика. :lol: :lol: :lol: А. что . тоже выход сиди кури. а она пусть пашет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 Началось! Украина просыпается!http://politikus.ru/video/9785-maydauny-harkov-nastroen-serezno.html Майдауны, Харьков настроен серьёзно! +88 Вчера, 19:49 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 2765 • Комм.: 25 • Видео Харьков по серьёзному открыто предупредил национал-рагулей об их участи, если сунутся в харьковскую область. Ответ Добкина Фарион: "Мы вам портреты Шухевичей-Бандер засунем в те места вашего тела, в которых им будет комфортно, чем на харьковских стадионах и на улицах. Только не забудьте их предварительно в трубочку скрутить!" И так должно быть по всему юго-востоку Украины, по всей Новороссии! Нарешті їм почали адекватно відповідати. Що називається, зате чесно. А то вони ж правда перебувають у впевненості, що з ними уся Україна. Нехай розуміють, що подекуди за організацію циганського табору під назвою "майдан" можна і по пиці... Ось що на цьому ресурсі в коментах відповідають: "Вот это и есть народ Украины", "Вот это серьезный разговор. Януковичу надо поучиться", "БРАВО!" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 я тут повыписывал... має не менше 2-х дітей. що мають не менше 3-х дітей, що мають не менше трьох дітей, при тому хоча б одна дитина - старше 14 років; , що відповідають критеріям віку та сімейного стану. от этого мне стало смешно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 Не раджу заходити за посиланням - зараз на форум ведеться дивна атака - безперестанна реєстрація нових ніків і появився спам Якщо автор топіка не об"явиться - тему удалю Это все хотят на единственный форум посмотреть, где такое чудо к модераторству допустили. Как в обезьяннике... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 Это ты так и про свой Лисичанск? А как твое "обличчя" в него вписывается?Да это известный БОМЖ в Лисичанске Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 16 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 грудня, 2013 1/КАК РАНЬШЕ НАЗЫВАЛАСЬ БЕЛАЯ РУСЬ-БЕЛОРУСИЯ? 2.КОГДА РОССИЮ ПЕРЕИМЕНУЮТ В БЕЛОРУСЬ? 3.КОГДА РОССИИ ВЕРНУТ ЯЗЫК БЕЛОЙ РУСИ-БЕЛОРУСКИЙ ЯЗЫК И ОТМЕНЯТ КАЦАПСКИЙ? 4.АСГАРД-ИЗ РЯДА:СТОКГОЛЬМ И АУСБУРГ. 5.ШО ЗНАЧИТ -ИРИЙ? Как перестанут тебя в очко пялить, так и вернут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 17 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2013 Я сьогодні лопну від щастя— Я в самому серці столиці, Тут зі мною хочуть кохаться Пишногруді і білолиці, Тут широкі проспекти й сквери І дзеркальні вітрини шопів, Я приїхав рубати двері До ще кращої, мабуть, Європи І підтримати президента В його потугах стабільності, Годі кращого ждать момента Власний виклик кинути бідності! Я тут бабки гребу нормальні— 300гривень/доба+хавка Дез відбійника, як в копальні, І начальник зміни не гавка. Не сам я такий із Горлівки, Нас—22 автобуси: Шахтарі, бомжі алкоголіки— Обличчя нашої області. Водять містом тільки загоном— Такі умови відрядження, Що живе за своїм законом З ледь зрозумілим призначенням. Але то мені все байдуже— Лиш не рвати б зв`язку з Росією, Мої руки натішились дуже б Задля цього активними діями! Якби ж дали у премію сотню, Голіруч би мочив бандер, Порубав би буржуїв модних, Як мій прадід, творець СССР! А поки сказали стояти І кричати: «Ми за Європу!», А на решту мені начхати, Аби тільки не шкварили в жопу... Слухай, а здорово! Молодець! Чудові вірші. Сам написав, сам на пам'ять вивчив... Тільки незрозуміло, Ваш ліричний герой в якому мітингу бере участь замість того, щоб працювати, - євро або антиєвро? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 17 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 17 грудня, 2013 Слухай, а здорово! Молодець! Чудові вірші. Сам написав, сам на пам'ять вивчив... Тільки незрозуміло, Ваш ліричний герой в якому мітингу бере участь замість того, щоб працювати, - євро або антиєвро? Вірші не мої. Якщо не зрозумів, читай іще раз, і іще, поки незрозумієш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.