Перейти до змісту
Український політичний форум

Комуніст Симоненко та підарас Ленын,що дуже дюбив дытей.

Slavkora

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народився в немитому перихверійному поселенні в немитій конурі хлопчик.І назвали хлопчика Пєтєю. «Пєтушок наш»-,можна сказати, любовно називали його в дитинстві породіллі,якщо б їм було відомо почуття любові.І треба сказать вдало назвали,бо виріс із Пєті справжній «пєтух»,можна сказати, «Пєтушара».

І вивели його на шлях широкий,так би мовити,створили стартову площадку-прізвище підмінили-щоб на «О» кінчалось,бо зі справжнім прізвищем прийшлось би бути на своєму місці і працювати,а працювати ні Пєтька,ні породіллі його не хотіли і не вміли.До інституту прилаштували через «хороших людей»,не за так,звісно,але для свого Пєті їм нічого шкода не було.Підказали Пєті,куди треба писати таємні додаткові письмові роботи,щоб отримувати додаткову таємну платню і відчувати свою зверхність над іншими.

І життя почалось налагоджуватись.З комсомольського губошльопа він перетвориіся на партєйного.Вчив пролетарів,як краще вугілля рубати.І,як справжній вчитель,який займався тайнописом, першим хапав собі найкращий шмат. «Вам партія строіть-нам жіть помагаєт»,-любив наспівувати Пєтя-пєтушок.

І тут струсанули зміни.Колишній головний партієць Кравчук,вдало покерувавши пролетарями,подався в олігархи,заодно прилаштувавшись зазивалою до Суркіса. «Ось пробив мій час»,-заволав Симоненко.Так вчорашній жлоб став вождем в столиці Українсікої аристократії.

От лафа йому наснилась!Така лафа,що маючи нерухоміть у себе вдома,вождь пролетарів за рахунок пролетарів отримав в місті-герої Києві безоплатну квартиру як бездомний жебрак.А після того,як виплило,що Пєтя одну ногу закидав на «свою половину».а другу на журналістку,головний пролетар, не моргнувши оком,гордо виголосив ,що він віддає квартиру депутата вартістю в не один мільйон своїй колишній в якості відступного,і від цього не збідніє.

Киів - не висілки мігрантів.Іще вчора таємне сьогодні стає явним.

Виявилось,що синок головного пролетаря,закінчивши підвладний КГБ юрфак,був в долі з газовими олігархами,забезпечуючи їм юридичне покриття пограбування українського народу.

«Треба ж десь працювати»,-розводив руками Петя,відповідаючи на запитання з цього приводу.

Спочатку Пєтя був хозаром,потім юдеєм,потім євреєм,потім ніким,але насаджуючи російську мову в Україні,вигукуючи,що це мова Шевченка.Не воювать же комуністичній партії з капіталістами,його родичами і подільниками.Хоча який з цього психічнохворого комуніст?Бо Карл Маркс,засновник компартії,який вважав капіталізм видумкою юдеїв,визнавав головними ворогами компартії росіян і юдеїв,вказуючи,що вони знищать Німеччину.Компартія створювалась Марксом для знищення тих,хто «живе в Німеччині і не хоче бути німцем».Петя- це антикомуніст в квадраті,а то і в кубі,якщо врахувати його побутові збочення.

Пєтька,вибачте,Петро Миколайович,одночасно з піною біля оскаженілого рота підтримує знищення посади Президента України і посилення президентських повноважень до диктаторських одночасно!От де шизофренія,от де палата №6!

А виступи голови кримських комуністів Грача,де він назвав коаліцію з олігархами-капіталістами помилковою,Пєтя назвав співпрацею з буржуазною пресою,хоча один його синок міг

скупить ту всю пресу на корню,\і не один раз.

А палкі публічні зізнання в любові до товариша Сталіна?Тільки шось не поїхав Петя на свою родіну,виділену товаришем Сталіним персонально для Пєті,- в Біробіджан…Однобока якась виходить любов Пєті до товариша Сталіна,я б навіть сказав,одностатева.

Ох не дружить голова компартії з головою.

Та ще й «товариші»,що його свого часу «виводили» в люди і платили другу таємну зарплату за паскудства,не забули.А то чого б це вся Лавра перед президентськими виборами була увішана закликами голосувати за антихриста Симоненка?

А може їх повязує щось більше ніж «вибивання в люди» через контору на три літери?

В газеті «Бульвар» були поміщені матеріали,де доказувалось,що Пєтя полює за відеозаписами,де він встромлює місце,яким,зазвичай він думає,нє, не голову, в задній прохід свойому партійному,а може і безпартійному, «товаришу».Пєтя для вигляду образився,насварив подати до суду на газету за образу неіснуючих честі і гідноті,але не подав…До чого б це?

Да і Леніна він любить прихованою пристрастю не тільки за те,що кожен «папа-турок,мама-грєк,а сам рускій чєлавєк» допомагає показувати свою тупорилість на верхівці української влади,а за його уподобання,які він висловив у своєму листі до одного з членів ЦК партії- «скоро я приїду.Чи готуєшся ти зустріти мене?Чи підмив ти свою революційну попку?»

Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія»

• 3 тижня потому...
Опубліковано

МАЙБУТНЄ З НИМИ

Не проживеш без комуністів,

бо нова ера настає

просити в ідолів поїсти.

Немає партій футуристів.

Всі інші в Україні є.

Найбільша схиблена наліво.

Їм Симоненін напрям дав.

Якщо ведуть, то прямо в прірву,

а б’ють – без правил і без прав.

Європа обіцяє мало.

Там правлять геї і нацизм.

А тут – мамона і цинізм.

Тому і в нас хай буде Мао,

а в Україні комунізм.

У феодальному Китаї

покажуть ритуал, – пока.

І мандарини, й самураї

не проживуть без общака.

Тупа радянська режисура

зіб’є із пантелику толк.

З Москви прийде номенклатура

і все зітре на порошок.

І стане в нас така пустиня

для всіх прочан всесвітніх вір,

що навіть колота княгиня

піде за батьою в Сибір.

Проб’ється в рупори расистів

цивілізації піар.

А нам ще будуть говорити:

– Я ж гаварів, канчай базар, –

на всю макітру футболісти –

остання раса яничар.

Опубліковано

МАЙБУТНЄ З НИМИ

Не проживеш без комуністів,

бо нова ера настає

просити в ідолів поїсти.

Немає партій футуристів.

Всі інші в Україні є.

Найбільша схиблена наліво.

Їм Симоненін напрям дав.

Якщо ведуть, то прямо в прірву,

а б’ють – без правил і без прав.

Європа обіцяє мало.

Там правлять геї і нацизм.

А тут – мамона і цинізм.

Тому і в нас хай буде Мао,

а в Україні комунізм.

У феодальному Китаї

покажуть ритуал, – пока.

І мандарини, й самураї

не проживуть без общака.

Тупа радянська режисура

зіб’є із пантелику толк.

З Москви прийде номенклатура

і все зітре на порошок.

І стане в нас така пустиня

для всіх прочан всесвітніх вір,

що навіть колота княгиня

піде за батьою в Сибір.

Проб’ється в рупори расистів

цивілізації піар.

А нам ще будуть говорити:

– Я ж гаварів, канчай базар, –

на всю макітру футболісти –

остання раса яничар.

знал бы . что наум инвалид. так помог бы материально.
Опубліковано

знал бы . что наум инвалид. так помог бы материально.

Сам за копейки унитазы вылизываешь. Засмоли глаз и под Тауэрский мост милостыню просить шуруй, нищеброд эмигрантский.
Опубліковано

Сам за копейки унитазы вылизываешь. Засмоли глаз и под Тауэрский мост милостыню просить шуруй, нищеброд эмигрантский.

Тузик, я уже 13 лет на пенсии, не суди по себе.
Опубліковано

Сам моська эмигрантская, я живу у себя дома и не вылизую как ты иностранные туалеты.

Тебе уеропейцу даже не понять , что я живу у себя дома, а ты на чужой земле которая досталась тебе по пьяне Ельцына, поэтому вализа, потяг, Львув

Только чего ты тогда сюда прёшься и скыглышь я хочу у Европу, придурок, ты даже думать не умеешь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...