Гість бандерлог Опубліковано 16 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2013 ага сядет. там вас почти всех пересадить надо.Я этой Орысе там написал что почем, расставил по полочкам для непонятливых. И что? Тут же вытерла, залупа рогульская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 16 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2013 ага сядет. там вас почти всех пересадить надо.Я этой Орысе там написал что почем, расставил по полочкам для непонятливых. И что? Тут же вытерла, залупа рогульская. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2013 Я этой Орысе там написал что почем, расставил по полочкам для непонятливых. И что? Тут же вытерла, залупа рогульская. !!!! Саме такий пост я витерла, а оскільки ти не каєшся - всі твої пости у цьому розділі я буду удаляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 16 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 16 листопада, 2013 Зачем трёшь, это же не твойц форум, оппоненту нужно доказательно отвечать . а не вытирать. Шо ж ты хочешь, вона ж действительно ЗАЛУПА РОГУЛЬСКАЯ. :lol: От так они и историю УПА пишут, где подотрут, где вставят вопль СЛАВА ГЕРОЯМ... Подстилки нацистские. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 18 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 18 листопада, 2013 Шо ж ты хочешь, вона ж действительно ЗАЛУПА РОГУЛЬСКАЯ. :lol: От так они и историю УПА пишут, где подотрут, где вставят вопль СЛАВА ГЕРОЯМ... Подстилки нацистские. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Когда то, она возмущалась произволом жирафы на другом форуме, Форум для того и форум, что бы каждый мог писать свою точку зрения. Боязнь услышать чужую точку зрения ТРУСОСТЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует До речі, цікавий нюанс. Я відправляла два листи з проханнями голосувати. Один - це було голосування на темі Надежны Сервикваси, другий - за Єву. Якщо текст першого листа я відпраляла практично всім, то другий - змахлювала - лише тим, про кого знала напевне, що він не проголосує за Єву негативно. Серед сумнівних, тобто, моїх опонентів на форумі - були два юзери ти і Мітіч. Тепер док пише, що він отримав один лист голосувати за Єву і 5 повторів. А це значить, що коло підозрюваних звузилося. Якщо за своїх однодумців я можу гарантовано сказати що вони нічого такого з вірусами не робили. То ось про ДЕКОГО дуже сімніваюся, особливо, якщо врахувати, що я в ньому помилилася - він у голосуванні назвав Єву ідіоткою. А ще можна згадати один випадок, як ти науськував проти мене іншу особу - і сумніви вже не є такими туманними. Гнилий ти шкатулка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Когда то, она возмущалась произволом жирафы на другом форуме, Форум для того и форум, что бы каждый мол писать свою точку зрения. Боязнь услышать чужую точку зрения ТРУСОСТЬ Самое противное не понять зачем. для чего это делать. смахивает на псих заболевание Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Я давно это предлагала. Часть юзеров так и сделали: ушли навсегда или надолго. :lol: Понедельник - день кайфа для Ори. Ураа!!! Пусть одна митингует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Хватит скулить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Я давно это предлагала. Часть юзеров так и сделали: ушли навсегда или надолго. :lol: Понедельник - день кайфа для Ори. Ураа!!! Пусть одна митингует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Самое противное не понять зачем. для чего это делать. смахивает на псих заболеваниеПолностью согласна! Черчилль! Отправь поздравление админам с приобретением такого ценного горе-модератора!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 До речі, цікавий нюанс. Я відправляла два листи з проханнями голосувати. Один - це було голосування на темі Надежны Сервикваси, другий - за Єву. Якщо текст першого листа я відпраляла практично всім, то другий - змахлювала - лише тим, про кого знала напевне, що він не проголосує за Єву негативно. Серед сумнівних, тобто, моїх опонентів на форумі - були два юзери ти і Мітіч. Тепер док пише, що він отримав один лист голосувати за Єву і 5 повторів. А це значить, що коло підозрюваних звузилося. Якщо за своїх однодумців я можу гарантовано сказати що вони нічого такого з вірусами не робили. То ось про ДЕКОГО дуже сімніваюся, особливо, якщо врахувати, що я в ньому помилилася - він у голосуванні назвав Єву ідіоткою. А ще можна згадати один випадок, як ти науськував проти мене іншу особу - і сумніви вже не є такими туманними. Гнилий ти шкатулка Ори ну и что, ответить адекватно и чел сам поймёт. что он сделал, а так это просто трусость. ты не в состоянии ответить. значит он сказал правду, а ты сдалась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Я давно это предлагала. Часть юзеров так и сделали: ушли навсегда или надолго. :lol: Понедельник - день кайфа для Ори. Ураа!!! Пусть одна митингует. Еще следует поздравить админов с приобретением такого горе-модератора! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Хватит скулитьТебя ещё никто не пинал тамком, я тебя пну, заебала тупизмом пшла в йух. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 я бы конечно поржал бы если форум уложилиУже несколько раз сервер был не доступен. Не начало ли кем-то положено? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Форум превратился в театр одного хуевого актера, вернее актрисы с резинкой в руках. Не подумайте плохого - не с гондоном, с этим можно было мириться, а с стирачкой. Здесь делать нечего. Предлагаю оставить ее в качестве единственного писателя и единственного читателя форума - для начала на понедельник. Пусть покайфует Я давно это предлагала. Часть юзеров так и сделали: ушли навсегда или надолго. :lol: Понедельник - день кайфа для Ори. Ураа!!! Пусть одна митингует. Еще следует поздравить админов с приобретением такого горе-модератора! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 До речі, цікавий нюанс. Я відправляла два листи з проханнями голосувати. Один - це було голосування на темі Надежны Сервикваси, другий - за Єву. Якщо текст першого листа я відпраляла практично всім, то другий - змахлювала - лише тим, про кого знала напевне, що він не проголосує за Єву негативно. Серед сумнівних, тобто, моїх опонентів на форумі - були два юзери ти і Мітіч. Тепер док пише, що він отримав один лист голосувати за Єву і 5 повторів. А це значить, що коло підозрюваних звузилося. Якщо за своїх однодумців я можу гарантовано сказати що вони нічого такого з вірусами не робили. То ось про ДЕКОГО дуже сімніваюся, особливо, якщо врахувати, що я в ньому помилилася - він у голосуванні назвав Єву ідіоткою. А ще можна згадати один випадок, як ти науськував проти мене іншу особу - і сумніви вже не є такими туманними. Гнилий ти шкатулка Ты лучше у них спроси почему они такие гнилые и трусы, людям боятся ответить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Хватит скулитьпочему нет? - это значит только что без применения цензуры они нихера не стоят . даже как агитаторы-провокаторы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 До речі, цікавий нюанс. Я відправляла два листи з проханнями голосувати. Один - це було голосування на темі Надежны Сервикваси, другий - за Єву. Якщо текст першого листа я відпраляла практично всім, то другий - змахлювала - лише тим, про кого знала напевне, що він не проголосує за Єву негативно. Серед сумнівних, тобто, моїх опонентів на форумі - були два юзери ти і Мітіч. Тепер док пише, що він отримав один лист голосувати за Єву і 5 повторів. А це значить, що коло підозрюваних звузилося. Якщо за своїх однодумців я можу гарантовано сказати що вони нічого такого з вірусами не робили. То ось про ДЕКОГО дуже сімніваюся, особливо, якщо врахувати, що я в ньому помилилася - він у голосуванні назвав Єву ідіоткою. А ще можна згадати один випадок, як ти науськував проти мене іншу особу - і сумніви вже не є такими туманними. Гнилий ти шкатулка Для меня форум не есть место без которого я жить не могу, а посему, сударыня, маятся хуетой, по типу описанной тобой, я не стал бы по любому. А гниль здесь это ты. Место где можно было свободно полялякать ты превратила своими стираниями... почитай следующий пост. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Я уже поздравляла админов с чудным матюкливым приобретением - Орианой! Думаю, их бы порадовали такие поздравления и от иных пользователей! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.