Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Самым большим цинизмом всех лидеров ЕС является то, что привлекая народ западной Украины на свою сторону, они даже не потрудились ЕМУ что то дать. А именно безвизовый режим о котором так мечтают евроинтеграторы. Если представить что завтра янукович подписывает соглашение, то каково же было бы удивление галичан, когда им, уже с собравшимися чемоданами, на границах ответили известной фразой, из известного фильма Я ДАЖЕ СЛОВ НЕ ЗНАЮ ДЛЯ ОТВЕТА, ПРОСТИТЕ ВАС НИКТО НЕ ЗВАЛ(С.) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Самым большим цинизмом всех лидеров ЕС является то, что привлекая народ западной Украины на свою сторону, они даже не потрудились ЕМУ что то дать. А именно безвизовый режим о котором так мечтают евроинтеграторы. Если представить что завтра янукович подписывает соглашение, то каково же было бы удивление галичан, когда им, уже с собравшимися чемоданами, на границах ответили известной фразой, из известного фильма Я ДАЖЕ СЛОВ НЕ ЗНАЮ ДЛЯ ОТВЕТА, ПРОСТИТЕ ВАС НИКТО НЕ ЗВАЛ(С.) :rolleyes: Всё ещё круче. Стараниями националистов, в 1991 году Украина стала незалежной. И сразу же сдалась американским оккупантам. Американцы, в свою очередь, построили на Украине колонию. И забыли сказать об этом украинцам. Всё это время украинцы думали и сейчас ещё думают что они незалежны. А на самом деле кормят и Европу, и Америку, и Британию за просто так. Лох не должен знать что он лох... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Прихильникам союзу України з Росією - кісткою в горлі - західняки. І я рада з того, що кістка не якась там вишнева кісточка - а добрячий костиль - давіться на здоров"я, ми такі :lol: Не треба нам нічого, бо ми за єдину Україну. А ти Вовка - проти. Проти - значить на стороні влади і тих нелюдів, які били невинних студентів. _______________ Не захоплюйтеся дуже, коли почнете виливати жовч - надто відверто українофобські і сепаратиські буду удаляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Прихильникам союзу України з Росією - кісткою в горлі - західняки. І я рада з того, що кістка не якась там вишнева кісточка - а добрячий костиль - давіться на здоров"я, ми такі :lol: Не треба нам нічого, бо ми за єдину Україну. А ти Вовка - проти. Проти - значить на стороні влади і тих нелюдів, які били невинних студентів. _______________ Не захоплюйтеся дуже, коли почнете виливати жовч - надто відверто українофобські і сепаратиські буду удаляти. Ориш. ты можешь удалить, но ведь, то , что вас отделят это уже свершившийся факт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Прихильникам союзу України з Росією - кісткою в горлі - західняки. І я рада з того, що кістка не якась там вишнева кісточка - а добрячий костиль - давіться на здоров"я, ми такі :lol: Не треба нам нічого, бо ми за єдину Україну. А ти Вовка - проти. Проти - значить на стороні влади і тих нелюдів, які били невинних студентів. _______________ Не захоплюйтеся дуже, коли почнете виливати жовч - надто відверто українофобські і сепаратиські буду удаляти. Хоть тебе этого сейчас и не понять, но я именно на ТВОЕЙ стороне, мне неприятно видеть как Европа используя вашу наивность, делает из вас папуасов, радующихся тому, что Польша будет на ВАС зарабатывать, а вам ДУЛЮ. Кстати открою тебе еще глаза и вот еще на что, Россия так же ведет переговоры с ЕС о ассоциации и хотя юридически Украина не является членом ТС, фактически сейчас с Россией выступают единым фронтом в переговорах, что так и расстроило Европу...поодиночке ей было бы легче выбить для себя лучшие условия...а так ситуация резко изменилась И ты должна этому РАДОВАТЬСЯ, что не позволили той же Польше, над вами насмехаться ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Що значить Європа дурить Галичину? Європа щось Галичині обіцяла? Якщо так - давай підтвердження. Якщо ні - я твою тему закриваю - як провокативну і таку, яка не відповідає дійсності. Ти не можеш розписувати про мої почуття, так само, як я не розписуюся про твої. Ти пиши, хто тебе здурив, а я буду писати про себе. Так що чекаю на підтвердження, мож тобі відомо щось таке секретне, про яке ніхто не знає :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Що значить Європа дурить Галичину? Європа щось Галичині обіцяла? Якщо так - давай підтвердження. Якщо ні - я твою тему закриваю - як провокативну і таку, яка не відповідає дійсності. Ти не можеш розписувати про мої почуття, так само, як я не розписуюся про твої. Ти пиши, хто тебе здурив, а я буду писати про себе. Так що чекаю на підтвердження, мож тобі відомо щось таке секретне, про яке ніхто не знає :lol: Видомо. видомо, Ори ты бы с людьми не ругалась, ибо когда останитесь одни, на продаже свистулек много не заработаете, а кто был ярым фашистом как ты, могут визу и не открыть. что бы съездить в туже Полтаву . хоть вареников покушать, поляки вам помогать не будут. их раны ещё послевоенные не зажили. они вам всё вспомнят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Що значить Європа дурить Галичину? Європа щось Галичині обіцяла? Якщо так - давай підтвердження. Якщо ні - я твою тему закриваю - як провокативну і таку, яка не відповідає дійсності. Ти не можеш розписувати про мої почуття, так само, як я не розписуюся про твої. Ти пиши, хто тебе здурив, а я буду писати про себе. Так що чекаю на підтвердження, мож тобі відомо щось таке секретне, про яке ніхто не знає :lol: Так я как раз и пишу ЧТО НИЧЕГО НЕ ОБЕЩАЛА :rolleyes: с чего только вы так ВОЗБУДИЛИСЬ? вот что не понятно...... И читай внимательней, я не расписываюсь за твои чувства, просто когда улягутся страсти, уверен многие и на ЗУ поймут, какой кабалы избежали. .....и естественно обрадуются, потому как если бы соглашение ПОДПИСАЛИ, было бы разочарование похлеще Ющенко. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 . Стараниями националистов, в 1991 году Украина стала незалежной. Слушай вьюноша. Я понял шо ты сопля зелёная по тому факту шо даже не знаешь того факту что 1-го декабря 1991 года за Независимость проголосовало 91% населения тогдашней УССР. Ты в своей бессильной злобе всегда и везде ищещь галичанский след. Постучи головой в стену. Помогает говорят знающие люди. . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Лох не должен знать что он лох...Внезучий ты. Так и не знаешь кто ты есть. Слушай путинский зомбоящик и далее и лохЕй, без лоха жизнь плоха. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Так я как раз и пишу ЧТО НИЧЕГО НЕ ОБЕЩАЛА :rolleyes: с чего только вы так ВОЗБУДИЛИСЬ? вот что не понятно...... Тема звучить: Як Європа дурить Галичину. Щоб здурити - потрібно пообіцяти, а потім не дотримати слова. Наскільки я знаю - безвізовий режим ЄС обіцяє не лише Галичині, а й усій Україні. Якщо не дотримає слова - значит здурить УСЮ Україну. Тоді для чого, як не для провокації, ти відкрив тему? Ще тобі порада: чим швидше ти примирешся з тим, що Україна вже не буде в союзі з Росією - тим спокійніше будеш спати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Внезучий ты. Так и не знаешь кто ты есть. Слушай путинский зомбоящик и далее и лохЕй, без лоха жизнь плоха. ;) Леопольд, а ти б відмовився від безвізового режиму, щоб у відпустку з дружиною махнути в Париж, коли заманеться, а не коли відкриють і чи ще відкриють візу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Речь идёт не о следе Галичины, а о Европе, обманывающей наивных людей, верящих в её ценности. В соглашении о ассоциации нет ни безвизового режима, не перспективы вступления в ЕС и срок его 10 лет, что значит оно носит ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ХАРАКТЕР. По которому мы снимем налоги на европейскую продукцию, а ОНИ НЕТ. Но ЗУ навязывают мысль что это ВСТУПЛЕНИЕ В ЕС , или другими словами ДУРЯТ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Тема звучить: Як Європа дурить Галичину. Щоб здурити - потрібно пообіцяти, а потім не дотримати слова. Наскільки я знаю - безвізовий режим ЄС обіцяє не лише Галичині, а й усій Україні. Якщо не дотримає слова - значит здурить УСЮ Україну. Тоді для чого, як не для провокації, ти відкрив тему? Ще тобі порада: чим швидше ти примирешся з тим, що Україна вже не буде в союзі з Росією - тим спокійніше будеш спати. Речь идёт не о следе Галичины, а о Европе, обманывающей наивных людей, верящих в её ценности. В соглашении о ассоциации нет ни безвизового режима, не перспективы вступления в ЕС и срок его 10 лет, что значит оно носит ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ХАРАКТЕР. По которому мы снимем налоги на европейскую продукцию, а ОНИ НЕТ. Но ЗУ навязывают мысль что это ВСТУПЛЕНИЕ В ЕС , или другими словами ДУРЯТ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Леопольд, а ти б відмовився від безвізового режиму, щоб у відпустку з дружиною махнути в Париж, коли заманеться, а не коли відкриють і чи ще відкриють візу?Звичайно нi. От змести цю владу та економiчно побагатшати. Рабською психологiею типу - Европа кака а Росiя цяця не обладаю. I в Росiю би з"iздив. Але не путiнську росiю а нормальну краiну Росiя без диктатора. Який диктуе не лишень своiм громадянам а i пхае свого великодержавного носа у нашi внутрiшнi справи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Звичайно нi. От змести цю владу та економiчно побагатшати. Рабською психологiею типу - Европа кака а Росiя цяця не обладаю. I в Росiю би з"iздив. Але не путiнську росiю а нормальну краiну Росiя без диктатора. Який диктуе не лишень своiм громадянам а i пхае свого великодержавного носа у нашi внутрiшнi справи.Так все того же хотят, но это не значит, что нужно принимать каку, на зло другой каке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 В соглашении о ассоциации нет ни безвизового режима, не перспективы вступления в ЕС и срок его 10 лет, что значит оно носит ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ХАРАКТЕР.Владимир не надо держать нас за идиотов верящих шо одним росчерком пера нам явится манна небесная, откроются границы и будет нам счастье. Не надо. НО ...При подписании ассоциации есть перспектива дальнейшего роста и прихода к демократическим ценностям сиречь стране без воров во власти и более-менее нормальной жизни. А что ожидает при продписании ТС? Бесперспективность в обмен на халявный газ? Разгул коррупции и далее? ....не надо держать нас за идиотов. Мы понимаем шо ассоциация это не волшебная палочка а свет в конце тоннеля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Речь идёт не о следе Галичины, а о Европе, обманывающей наивных людей, верящих в её ценности. В соглашении о ассоциации нет ни безвизового режима, не перспективы вступления в ЕС и срок его 10 лет, что значит оно носит ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ХАРАКТЕР. По которому мы снимем налоги на европейскую продукцию, а ОНИ НЕТ. Но ЗУ навязывают мысль что это ВСТУПЛЕНИЕ В ЕС , или другими словами ДУРЯТ. Вовка ще раз - ми не наївні - ми про європейські цінності знаємо не так як ти з телевізора. У нас тут майже в кожного в родині або там є, або там були. І ти особисто не можеш стверджувати про те, що люди в загальній масі не розуміють, що Угода - не вступ. Тому тема твоя - це висмоктана з пальця проблема, як бажання відволікти увагу від більш значимих подій. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Владимир не надо держать нас за идиотов верящих шо одним росчерком пера нам явится манна небесная, откроются границы и будет нам счастье. Не надо. НО ...При подписании ассоциации есть перспектива дальнейшего роста и прихода к демократическим ценностям сиречь стране без воров во власти и более-менее нормальной жизни. А что ожидает при продписании ТС? Бесперспективность в обмен на халявный газ? Разгул коррупции и далее? ....не надо держать нас за идиотов. Мы понимаем шо ассоциация это не волшебная палочка а свет в конце тоннеля.Демократия и ценности, рождаются прежде всего в голове...Студенты которые вышли без политиков были первыми проблесками, хотя еще и не понимали за что именно стоят. Теперь нужно научить их стоять за конкретные требования, реагировать на все ПРОТИВОПРАВНЫЕ ЗАКОНЫ принимаемые Радой. Уйти от абстрактных ценностей, к пониманию что главная из них -КОНТРОЛЬ ВЛАСТИ. И вот этого ни росчерк пера, ни соглашения сделать за украинцев не смогут. Но снова повторюсь, это соглашение - обман украинцев, потому что у нас хотят высосать деньги, заполнив своими товарами, к перечисленному это не имеет НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯЮ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Звичайно нi. От змести цю владу та економiчно побагатшати. Рабською психологiею типу - Европа кака а Росiя цяця не обладаю. I в Росiю би з"iздив. Але не путiнську росiю а нормальну краiну Росiя без диктатора. Який диктуе не лишень своiм громадянам а i пхае свого великодержавного носа у нашi внутрiшнi справи. Сьогодні заявив, що в нас погроми, а Майдан готували під вибори. Де ще ті вибори і де він бачив погроми? І як президент такої великої держави може бути таким тупим, щоб на весь світ так некомпетентно коментувати події в сусідній державі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Вовка ще раз - ми не наївні - ми про європейські цінності знаємо не так як ти з телевізора. У нас тут майже в кожного в родині або там є, або там були. І ти особисто не можеш стверджувати про те, що люди в загальній масі не розуміють, що Угода - не вступ. Тому тема твоя - це висмоктана з пальця проблема, як бажання відволікти увагу від більш значимих подій. Цель этой акции - подписание соглашение ИМЕННО ЭТОГО СОГЛАШЕНИЯ.А это вред Украине Так в чём я не прав, когда пишу что ВАС ДУРЯТ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Демократия и ценности, рождаются прежде всего в голове...Студенты которые вышли без политиков были первыми проблесками, хотя еще и не понимали за что именно стоят. Теперь нужно научить их стоять за конкретные требования, реагировать на все ПРОТИВОПРАВНЫЕ ЗАКОНЫ принимаемые Радой. Уйти от абстрактных ценностей, к пониманию что главная из них -КОНТРОЛЬ ВЛАСТИ. И вот этого ни росчерк пера, ни соглашения сделать за украинцев не смогут. Но снова повторюсь, это соглашение - обман украинцев, потому что у нас хотят высосать деньги, заполнив своими товарами, к перечисленному это не имеет НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯЮ Ах вже обман українців? То можна редагувати тему? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ах вже обман українців? То можна редагувати тему? :lol: Украинцев в целом, соглашение то для всей Украины...Но ведется то одна Галичина ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Украинцев в целом, соглашение то для всей Украины... Но ведется то одна Галичина ;) Ще раз - звідки ти знаєш, хто ведеться, а хто ні? І на ЩО ведуться? Ти що ж думаєш, люди морозяться на Майдані заради віз? А студентів у Києві ректори вишів відпускають на Мітинги - також заради віз? Вони що, думаєш, їх не мають? Чи ти думаєш, що вони дурніші від тебе - вони ведуться, а ти такий розумний ні? Дурню ти пишеш! А знаєш чому? - бо нема за тобою правди - хапаєшся за останню соломинку, яка ще тримає твою надію на союз з Росіює Все! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ось, читай ще раз - це думка галичанки і мешканця Центральної України. Впевнена, що під тим підпишуться всі здорові українці. Владимир не надо держать нас за идиотов верящих шо одним росчерком пера нам явится манна небесная, откроются границы и будет нам счастье. Не надо. НО ...При подписании ассоциации есть перспектива дальнейшего роста и прихода к демократическим ценностям сиречь стране без воров во власти и более-менее нормальной жизни. А что ожидает при продписании ТС? Бесперспективность в обмен на халявный газ? Разгул коррупции и далее? ....не надо держать нас за идиотов. Мы понимаем шо ассоциация это не волшебная палочка а свет в конце тоннеля. А все решта - твої фантазії, які ти приписуєш нам з Леопольдом і примушуєш, щоб ми у це вірили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 І ось це ще читай, бо ти, схоже, не в курсі Які вимоги Майдану до влади? Маємо два стратегічних завдання і два тактичних завдання, на найближчі дні. Тактичні завдання Майдану. На найближчі дні. Згадаймо, коли і чому розпочався Майдан? Коли Уряд Азарова прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди з Євросоюзом. Тому ВИМОГА ПЕРША: цей Уряд має піти у відставку, причому в повному складі – адже він одностайно проголосував за зупинення Угоди про асоціацію з ЄС. Який механізм? Рада голосує за відставку Азарова (проект уже внесено), або Указ про відставку видає сам Янукович. Далі. Чому вчора-сьогодні Майдан став набагато потужнішим і вимоги громадян жорсткішими? Тому що Беркут МВС уночі, незаконно, жорстоко, із застосуванням неконтрольованої сили, знищив наш мирний Майдан. Отже ВИМОГА ДРУГА: негайна відставка міністра внутрішніх справ Захарченка і притягнення до кримінальної відповідальності усіх, хто віддавав злочинний наказ і хто діяв злочинно. Механізм? Янукович видає Указ про звільнення Захарченка, а Генпрокуратура забезпечує розслідування і далі – суд. А стратегічні завдання Майдану? Їх теж два: ПЕРШЕ – якомога швидше підписання Угоди з Євросоюзом; ДРУГЕ – зміна влади і системи влади в країні, задля проведення ефективних реформ в рамках Угоди з ЄС і на основі дійсно європейських цінностей. А це, як усі розуміють, реально можливо після обрання нового Президента, нового парламенту і призначення нового Уряду. Звідси відповідні заяви і вимоги Майдану. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Владимир не надо держать нас за идиотов верящих шо одним росчерком пера нам явится манна небесная, откроются границы и будет нам счастье. Не надо. НО ...При подписании ассоциации есть перспектива дальнейшего роста и прихода к демократическим ценностям сиречь стране без воров во власти и более-менее нормальной жизни. А что ожидает при продписании ТС? Бесперспективность в обмен на халявный газ? Разгул коррупции и далее? ....не надо держать нас за идиотов. Мы понимаем шо ассоциация это не волшебная палочка а свет в конце тоннеля.Неужели? Ну надо же... и как такие мысли появляются в головах взрослых мужиков? А может и в самом деле в ассоциированых с ЕС раньше государствах уже эти перспективы материлизовалисИ? Как там обстоят дела в Марокко, Тунисе, Египте... (?) если даже у членов ЕС Болгарии и Румынии в этом плане полный песец. Сними с ушей..., ну, сам понимаешь что и повесь сие на лопоухие уши Орианы. Ей всё равно - не боись, не перегрузишь - там подобного мучного продукта уже предостаточно. Скажу по секрету только один момент - при подписании есть даже не перспектива, сто процентная вероятность получить безработицу о размерах которой даже думать мне страшно. Прикинь сам и сам испугайся - я пас, не хочу - закроются 30-50% предприятий со всеми вытекающими отсюда последствиями. Последствия, как ты понимаешь, не только безработица, но и... выстрой цепочку... Прикинул? Молодец! Вот теперь и трясись сам от страха, а я спать пошёл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 грудня, 2013 Ось, читай ще раз - це думка галичанки і мешканця Центральної України. Впевнена, що під тим підпишуться всі здорові українці. А все решта - твої фантазії, які ти приписуєш нам з Леопольдом і примушуєш, щоб ми у це вірили. Так речь не идет ни о вступлении в ближайшие 15-20 лет в ЕС, ни о ТС. За что Вы митингуете? Президент ведет речь о подписании соглашения с ЕС на лучших условиях, при этом не закрыв вход для наших товаров в Россию. Для этого запланированы встречи : ЕС, Россия и Украина. А вы, как обычно, пытаетесь стране нагадить..... О чем вы, майдану**е? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 І ось це ще читай, бо ти, схоже, не в курсі Які вимоги Майдану до влади? Маємо два стратегічних завдання і два тактичних завдання, на найближчі дні. Тактичні завдання Майдану. На найближчі дні. Згадаймо, коли і чому розпочався Майдан? Коли Уряд Азарова прийняв рішення призупинити підготовку до підписання Угоди з Євросоюзом. Тому ВИМОГА ПЕРША: цей Уряд має піти у відставку, причому в повному складі – адже він одностайно проголосував за зупинення Угоди про асоціацію з ЄС. Який механізм? Рада голосує за відставку Азарова (проект уже внесено), або Указ про відставку видає сам Янукович. Далі. Чому вчора-сьогодні Майдан став набагато потужнішим і вимоги громадян жорсткішими? Тому що Беркут МВС уночі, незаконно, жорстоко, із застосуванням неконтрольованої сили, знищив наш мирний Майдан. Отже ВИМОГА ДРУГА: негайна відставка міністра внутрішніх справ Захарченка і притягнення до кримінальної відповідальності усіх, хто віддавав злочинний наказ і хто діяв злочинно. Механізм? Янукович видає Указ про звільнення Захарченка, а Генпрокуратура забезпечує розслідування і далі – суд. А стратегічні завдання Майдану? Їх теж два: ПЕРШЕ – якомога швидше підписання Угоди з Євросоюзом; ДРУГЕ – зміна влади і системи влади в країні, задля проведення ефективних реформ в рамках Угоди з ЄС і на основі дійсно європейських цінностей. А це, як усі розуміють, реально можливо після обрання нового Президента, нового парламенту і призначення нового Уряду. Звідси відповідні заяви і вимоги Майдану. Все эти требования сводятся к одному.Стойте здесь на морозе. что бы мы сели в теплые кабинеты Но лично я призываю всех на майдане стоять до последнего, Януковичу они уже не насолят, но каждый такой день влетит яценюку, кличко, тягнибоку в копеечку... Так что пусть хоть этим отомстят, наблюдая как их физиономии будут с каждым днём всё кислее и кислее :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Так речь не идет ни о вступлении в ближайшие 15-20 лет в ЕС, ни о ТС. За что Вы митингуете? Президент ведет речь о подписании соглашения с ЕС на лучших условиях, при этом не закрыв вход для наших товаров в Россию. Для этого запланированы встречи : ЕС, Россия и Украина. А вы, как обычно, пытаетесь стране нагадить..... О чем вы, майдану**е? Проти твого преза виступаємо, проти олігархічної влади, проти того, що "стоматолог" не орав не сіяв, а за три роки правління янека став найбагатшою людиною Сх. Європи. І тільки бидло, якому начхати на все це - а це значить і на своїх дітей, сидить в норі і паскудить на людей, які не хочуть бути бидлом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.