Churchill Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Так, ще раз УВАГА, шановні і не дуже Такий лист Попереджаю відразу, щоб потім до мене не було претензій, коли комусь в лічку відправлять вірус. ______ І ще Автору погрози: цей лист я зараз відправляю адміну. А тобі пропоную не погрожувати, а тиснути кнопочку "Скарга" - переважно я такі пости удаляю без розмов. По всьому форуму бігати не маю наміру - які пости побачила - ті удалила. а чем это тебе поможет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 а чем это тебе поможет. Гласність :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 да шли его нахуй Під твою відповідальність :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Гласність :lol:Поможет то чем. При чём здесь гласность, он написал, все видят и админы тоже, чего им писать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Так, ще раз УВАГА, шановні і не дуже Такий лист Ори, ты думаешь я пошутил? зря, надеюсь защита от ботнета у вас есть, потом просто вирус получите, если не удалишь ВСЕ Евины посты, касающиеся меня-держитесь, жду ответ в течении 5 минут, потом этому форуму придет - пиздец, кстати сразу сказать хочу, мой ip выдуманный, захочу еще с сотни получите, и напоследок, я ничего не имею против того что ты стираешь-не по теме, но если ты стираешь МОИ ответы на хамство в МОЙ адрес...то держиетсь, и еще , поднимите сервак-опять положу. думай Попереджаю відразу, щоб потім до мене не було претензій, коли комусь в лічку відправлять вірус. ______ І ще Автору погрози: цей лист я зараз відправляю адміну. А тобі пропоную не погрожувати, а тиснути кнопочку "Скарга" - переважно я такі пости удаляю без розмов. По всьому форуму бігати не маю наміру - які пости побачила - ті удалила. Ну що там наш ніжний друг - заспокоївся? Чи пішов за вірусами? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Попереджаю відразу, щоб потім до мене не було претензій, коли комусь в лічку відправлять вірус. ______ І ще Автору погрози: цей лист я зараз відправляю адміну. А тобі пропоную не погрожувати, а тиснути кнопочку "Скарга" - переважно я такі пости удаляю без розмов. По всьому форуму бігати не маю наміру - які пости побачила - ті удалила. Ну що там наш ніжний друг - заспокоївся? Чи пішов за вірусами? :lol: А-аааа, забула - ПІШОВНАХУЙ я бы конечно поржал бы если форум уложили Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Ось така відбулася у мене переписка з stranavzh Цитата: Здравствуй! Не могу зайти на сайт, не вкурсе в чем дело? Не знаю может Россия блокирует украинские сайты - не думал? С моей стороны - никаких попыток тебя заблокировать не было. Цитата: Россия наврятли. Ты чё решила вирусами побрасатся??? что за ссылку ты мне прислала??? разочарую, на неё не зашел))) Коли я відправляла посилання, в лічку чи на форумі - уточни _____________ Відповідь отримала на форумі: Ты сама провокация. Забань сама себя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Ты сама провокация. Забань сама себя. Ну і хто мене замінить? - я ж незамінна і неповторна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Ну і хто мене замінить? - я ж незамінна і неповторна.ну да . хоть сама себя похвали. правда нарциссизм не псих заболевание. а всего отклонение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 3 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 ну да . хоть сама себя похвали. правда нарциссизм не псих заболевание. а всего отклонение. Какой там нарциссизм - чистая правда - только то что вижу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 грудня, 2013 Какой там нарциссизм - чистая правда - только то что вижуя же и говорю, отклонение, ибо никто не видит, а ты видишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 Попереджаю відразу, щоб потім до мене не було претензій, коли комусь в лічку відправлять вірус. ______ І ще Автору погрози: цей лист я зараз відправляю адміну. А тобі пропоную не погрожувати, а тиснути кнопочку "Скарга" - переважно я такі пости удаляю без розмов. По всьому форуму бігати не маю наміру - які пости побачила - ті удалила. Ну що там наш ніжний друг - заспокоївся? Чи пішов за вірусами? :lol: А-аааа, забула - ПІШОВНАХУЙ До речі, історія отримала продовження Ори, я надеюсь у вас все нормально работает? :lol: правда комменты ты удалила, поэтому 2-й этап опустим :lol: Что ты имеешь ввиду - работает? не понимаешь?))) подожди пару минут Я погано розуміюся у вірусах, але знаю, що форум не простий - тому захищений добре. Шантажистів і тих, хто мені погрожує - не люблю. Тому придурка - на йолку і нехай повисить, поки я буду консультуватися з адміном. А це аж в понеділок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 До речі, історія отримала продовження Я погано розуміюся у вірусах, але знаю, що форум не простий - тому захищений добре. Шантажистів і тих, хто мені погрожує - не люблю. Тому придурка - на йолку і нехай повисить, поки я буду консультуватися з адміном. А це аж в понеділок. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 :unsure: А если отпущу - он со зла будет юзерам вирусы слать. Форум сильный, я знаю наверняка, а вот компы не у всех снабжены антивирувсами. Так что пусть посидит на елке, пока я буду консультироваться. Ща тебе в личку кой- что напишу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 А если отпущу - он со зла будет юзерам вирусы слать. Форум сильный, я знаю наверняка, а вот компы не у всех снабжены антивирувсами. Так что пусть посидит на елке, пока я буду консультироваться. Ща тебе в личку кой- что напишу. так у меня антивирусник не плохой стоит. он страничку сразу сбросил. когда я форум включил и сразу сканировать начал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 так у меня антивирусник не плохой стоит. он страничку сразу сбросил. когда я форум включил и сразу сканировать начал Я знаю, что некоторые, которые работают на компе, антивирус не ставят - говорят он тормозит работу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 Я знаю, что некоторые, которые работают на компе, антивирус не ставят - говорят он тормозит работу.Ну . кто работает, они то работают только с сайтами которые знают и не шастают по всему инету. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 7 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 Ну . кто работает, они то работают только с сайтами которые знают и не шастают по всему инету. Да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 грудня, 2013 ДаНу форуму вирус не страшен\, а вот если атаковать и уложить форум , а потом взломать и войти на него, то его можно полностью уничтожить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Коли я блокую є інше повідомлення: ви заблоковані до такого-то терміну. Удаляти ніки - я не можу. Слухай, цим не жартують. Якщо це правда, я повинна сповістити адміна. І тоді він реально зможе вияснити в чому справа - в тому числі, якщо ти пишеш не правду. У меня ,от вас было 6 личек. 5-повторисимиусы,одна -голосовать за Еву.Все удалил.На форуме не был больше месяца.Наверно нами заинтересовались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 У меня ,от вас было 6 личек. 5-повторисимиусы,одна -голосовать за Еву.Все удалил.На форуме не был больше месяца.Наверно нами заинтересовались.док. ну как подлечился. не квасишь или хер там Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ори, я надеюсь у вас все нормально работает? :lol: правда комменты ты удалила, поэтому 2-й этап опустим :lol: Что ты имеешь ввиду - работает? не понимаешь?))) подожди пару минут после нескольких минут нахождения на форуме кое-какие клавиши изменяют свое значение Например ё - это |, точка - ё и тому подобное Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 после нескольких минут нахождения на форуме кое-какие клавиши изменяют свое значение Например ё - это |, точка - ё и тому подобное И пару раз я заметила не подключение сервера. Через несколько минут все норм, подключение произошло. Сервер барахлит или Ори...??? :lol: . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Значить так, мені справді погрожували покласти форум. Про це я відразу сповістила у цій темі. Нік поки не називала, гадала, що це просто жарт. Вчора автор погроз сам себе назвав - юзер під ніком ioann196 Не думаю, що він може щось зробити з форумом - тут потужний захист. Максимум що може відбутися - це на момент сканування антивірусною програмою - відсутній звязок з форумом. Але ця людина може нашкодити іншим користувачам - відправивши на їх пошту лист з посиланням на заражений сайт. Перший, хто мав з цим проблему - був юзер під ніком stranavzh (див. початок теми) Сьогодні дохтур признався, що також отримував кілька листів начеб-то від мене. Так що ще раз прошу - не відкривайте більше сумнівних посилань. І я також нікому більше писати не буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 У меня ,от вас было 6 личек. 5-повторисимиусы,одна -голосовать за Еву.Все удалил.На форуме не был больше месяца.Наверно нами заинтересовались. Один лист - був мій. Решта - очевидно, листи з вірусами. stranavzh казав, що він не відкривав ссилку, але в нього все одно були проблеми з заходом на форум. Завтра проконсультуюся на цю тему з адміном Будьте обережним До речі, відбулася ще одна цікава подія - форум атакують спамери. Хоча раніше такого не було. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 9 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2013 с форумом все ОК. Приказано блокировать террористов без разговоров и без скидок на дружбу, шутку или иные причины - молча и сразу. принимаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 9 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2013 с форумом все ОК. Приказано блокировать террористов без разговоров и без скидок на дружбу, шутку или иные причины - молча и сразу. принимаю. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 9 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2013 Немов німе, безлике стадо, В Союз веде нас рідна влада, Все тишком-нишком, шито-крито, Бо ж із Кремлем одне корито. Не бачить влада із-за рогу В Європу втоптану дорогу, Для неї ближчі є сибіри, А ще - здирати з люду шкіру. Знов хочуть грати нами п'єсу Криво-пристрасних репресій, Та годі вже, ми ситі горем, Вже досить з нас голодоморів! Нехай затямить собі Путін - Набридли нам московські пута, До рук візьмем нарешті владу... Гайда на Банкову, до Ради!!! (Наталія Крісман, Роман Лесюк) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 9 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2013 с форумом все ОК. Приказано блокировать террористов без разговоров и без скидок на дружбу, шутку или иные причины - молча и сразу. принимаю. Опять траблы, чего вечно захожу на форум через онанимайзер??? Два три раза в ниделю постояно такое происходит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 9 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 грудня, 2013 Ну і хто мене замінить? - я ж незамінна і неповторна.Согласен! Но вы неповторимо безжалостны.И откровенно нарываетесь на затрещину,как тупой мужлан .Будучи женщиной,женой и матерью! <_<Бог дал вам -отличные мозги ,сильный дух ..,но непристойно маленькую душу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.