Перейти до змісту
Український політичний форум

СЛАВА УКРАИНЕ - ГЕРОЯМ СЛАВА, СЛАВА ГЕРОЯМ УПА

Гість Харьковчанин

Хотите видеть Украину СВОБОДНОЙ?  

41 користувач проголосував

1. 1.

• от политического давления?
      4
    • от экономического давления?
      7
    • от всякого рода не свобод и унижений?
      23
    • от внутренних не украинских врагов?
      7

Рекомендовані повідомлення

Но хотелось бы ожидать от Вас более вдумчивого прочтения чужих постов.

Получается что у нас разночтение? Ну меня во-первых развесела именно фраза. Избитая до невозможности. Это крамола? Во-вторых фраза на которую был дан ваш ответ избитой фразой звучала так

Ага и краснопузые херувимчиками были. Поляки геноцыды не устраивали голодные.

Отчасти с ней согласен отчасти нет но стиль ответа требовал как мне кажется другого вашего ответа. Но вы ответили кратко и ёмко. Аргументов нет вот и готов ответ.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

А поляки що - вони сусіди - вони не свої, тому й вимоги до них менші. Ну як такого можна не розуміти?

А русские свои, чи сусiди?

Посилання на коментар

Я так думаю шо пані Оріану ви цим легким питанням ви загнали в гухий кут. :D
Посилання на коментар

Оскільки Західна Україна піддавалася тиску - моральному, фізичному, пропагандистському - менше часу, то тут таку аномалію сприймають більш гостро.

Парадокс!

Вот если бы долго - то... уже б всё забыли, или нет - говорили, что время такое было и всё тупо воспринимали... или... или...ну и так далее.

Посилання на коментар

Получается что у нас разночтение? Ну меня во-первых развесела именно фраза. Избитая до невозможности. Это крамола? Во-вторых фраза на которую был дан ваш ответ избитой фразой звучала так

Отчасти с ней согласен отчасти нет но стиль ответа требовал как мне кажется другого вашего ответа. Но вы ответили кратко и ёмко. Аргументов нет вот и готов ответ.

Стиль ответа требовал именно тех слов, которые Вас развеселили, чему я несказанно рад.

Леопольд, если бы Вы например сказали, что Путин дурак, а я ответил, что ваш Янукович тоже дурак, то такой стиль беседы именно и относится к стилю "Сам дурак". Да что это я прописные истины обязан здесь писать, ИЛИ КАК? )))))))))))))

Посилання на коментар

Составьте список, уважаемая Ориана. Вы, Заум... а кто ещё?

Легше написати - хто не бачить, бо такий самий - Шкатулич :lol:

Посилання на коментар

Парадокс!

Вот если бы долго - то... уже б всё забыли, или нет - говорили, что время такое было и всё тупо воспринимали... или... или...ну и так далее.

Голодомор і репресії - моральний тиск

Енкаведешні звірства - "трійки", розкуркулення, ГУЛАГ - фізичний тиск

Більшовицька пропаганда

Це методи, результат яких видно на протязі часу, чим більше часу минуло, тим сильніше він (результат) закріпився. А на Західну Україну навіть за совєтів не дуже зважали - провінцією ми були. Тому наше сприйняття тієї дійсності менш спотворене, ніж у мешканців решти України.

Посилання на коментар

Легше написати - хто не бачить, бо такий самий - Шкатулич :lol:

Мэдам, вы що, ображаэтесь на мене?

подпись / Шкатулыч/

10.12.2011г.

Посилання на коментар

Голодомор і репресії - моральний тиск

Енкаведешні звірства - "трійки", розкуркулення, ГУЛАГ - фізичний тиск

Більшовицька пропаганда

Це методи, результат яких видно на протязі часу, чим більше часу минуло, тим сильніше він (результат) закріпився.

Ну так с поляцкого панування ще бiльш часу пройшло, повинно ще сильнiше закрiпитися... Чи як...? Или в интересах всупления в ЕС это можно похерить? Ай - я - яй! Ти вже готова до всупу - двойные стандарты на фэйсе, как у них - у Еопе.
Посилання на коментар

Не читал и читать не буду, пусть там хоть заповеди Господни (бумага всё выдержит) - послушал несколько раз Фарион и вопросов больше нет.

Радикальнi i помiркованi - э-э, не... одни прячут суть в обтекаемые формы, другие режут правду матку не стесняясь и я им верю.

Вірити політикам можуть лише дуже наївні люди, особливо т.з. правдорубам.

Ну так с поляцкого панування ще бiльш часу пройшло, повинно ще сильнiше закрiпитися... Чи як...? Или в интересах всупления в ЕС это можно похерить? Ай - я - яй! Ти вже готова до всупу - двойные стандарты на фэйсе, как у них - у Еопе.

Якісь перекручені у вас погляди - по собі судите? - терпіти і мовчати, заради ЄС? А ви що заради Росії простили комунякам їх звірства?

А іншої причини придумати не могли - ну хоча б таку: не все з Поляками було однозначно і мирно, але мови ми своєї не забули, Церкву зберегли, з насиджених місць нас поляки не виганяли, голодом не морили і насильно в колгоспи не заганяли - одним словом, слабкі були польські шляхтичі на фантазію.

Какой голодомор? Вы же ещё под пшеками были тогда.

А я хіба про нас - я про решту України - читайте уважніше, чи погано розумієте українську? - тоді я вам буду писати російською, мені не важко.

Кого ви розумієте під "рускіми" - деталізуйте, тоді отримаєте відповідь

Мэдам, вы що, ображаэтесь на мене?

Ні

Посилання на коментар

Бла-бла-бла... Ты пытаешься оправдать зверства СВОИХ. Это плохо, Ориана. Ответ не защитывается. Берёшь ещё одну попытку?

Для чого? - адже ти заперечити не мав чим.

Рад находиться в одной шеренге со ШКАТУЛКОЙ.

Шеренга глухих, сліпих і впертих. Да уж...достойна категорія.

Посилання на коментар

Ні

Слава Богу... А то я побаиваться начал... там бес, тут ведьма - изведут, пропаду ни за что... :rolleyes:

Посилання на коментар

Рад находиться в одной шеренге со ШКАТУЛКОЙ.

ШЕРЕНГА! КРУГОМ! БЕГОМ МАРШ! ГЕТЬ СМІТТЯ З УКРАЇНИ!
Посилання на коментар

Киньте камінь у тих хто м"яко кажучи ставить під сумнів ваш інтелект. ;) Мені здається що саме їм треба в себе поцілити тією каменюкою. В цьому вашому твердженні я цілком з вами згоден. Просто другого варіанту немає.

ШЕРЕНГА! КРУГОМ! БЕГОМ МАРШ! ГЕТЬ СМІТТЯ З УКРАЇНИ!

Мені, жителю центру якось незручно виправляти написане вами. Ви це якою мовою написали?
Посилання на коментар

Киньте камінь у тих хто м"яко кажучи ставить під сумнів ваш інтелект. ;) Мені здається що саме їм треба в себе поцілити тією каменюкою. В цьому вашому твердженні я цілком з вами згоден. Просто другого варіанту немає.

Мені, жителю центру якось незручно виправляти написане вами. Ви це якою мовою написали?

Ми ж не на мовному уроці. Думка моя зрозуміла. Мені важливо, щоб маскалі зрозуміли, бо вони в нашій мові, як барани в біблії. Уних( язик) телячий
Посилання на коментар

Ми ж не на мовному уроці. Думка моя зрозуміла.

Аж занадто зрозуміла.

Мені важливо, щоб маскалі зрозуміли, бо вони в нашій мові, як барани в біблії.

Ну я в білоруській мові баран хоча мови і схожі але балакати білоруською не вмію. Навіщо росянам вчити нашу мову? Аби читати такі "перли" які наприклад пишете ви а вам наприклад потім дивуватися і ображатися що вам адекватно відповідають?
Посилання на коментар

Аж занадто зрозуміла.

Ну я в білоруській мові баран хоча мови і схожі але балакати білоруською не вмію. Навіщо росянам вчити нашу мову? Аби читати такі "перли" які наприклад пишете ви а вам наприклад потім дивуватися і ображатися що вам адекватно відповідають?

Вас двое десантников интелегентов подвалило а до вас были интелегенты моего класса. Я придержу коней, раз в ваш калашный ряд попал.
Посилання на коментар

Вас двое десантников интелегентов подвалило

А почему десантников? Тут шо запретная зона чи шо?

а до вас были интелегенты моего класса

.Почему были? Не выдержали даже они?

Я придержу коней, раз в ваш калашный ряд попал.

Та ради бога. Нашо себя мучать? ;)
Посилання на коментар

Я придержу коней, раз в ваш калашный ряд попал.

Не ображайся, менi усi думки цiкавi, просто змiни аватар. :rolleyes:

Посилання на коментар

За исключением Фарион - это сама искренность.

Якісь перекручені у вас погляди - по собі судите? - терпіти і мовчати, заради ЄС? А ви що заради Росії простили комунякам їх звірства?

Ага, значить коммуняки, зверства, Россия. Получился такой вот интересный ассоциативный ряд. А теперь твои слова:

А поляки що - вони сусіди - вони не свої, тому й вимоги до них менші. Ну як такого можна не розуміти?

Отсюда и вопрос который тебе непонятен: -Русские вони своi, чи сусiди?- Ферштейн? Исходя из ассоциативного ряда - сусiди, а исходя из твоей цитаты - свои.

Двойственность на лицо. И так у вас, западенцев, частенько - что-то еврейское или европейское (что одно и тоже по сути) в этом есть. Поэтому популярность ваших идеологем ограничена западным регионам - все двуличность видят или чувствуют, а посему... не верят. Не верят в сказки о УПА, не верят во все, что исходит от ваших "генераторов".

А іншої причини придумати не могли - ну хоча б таку: не все з Поляками було однозначно і мирно, але мови ми своєї не забули, Церкву зберегли, з насиджених місць нас поляки не виганяли, голодом не морили і насильно в колгоспи не заганяли - одним словом, слабкі були польські шляхтичі на фантазію.

Мовы своей вы и при коммуняках не забыли и церковь сохранили. А с мест не сгоняли по простой причине - некуда, ну нет у поляков Сибири. Голодом не морили... а с какой такой радости разбрелись, как евреи, по всему миру? Кстати, зачем тратиться на "сгоняние"? Применили, так сказать, "самовывоз" в другие регионы мира. Лишили земли и хорош - "самовывоз" запрацював. Причём согнали с насиженных мест коммуняки несравненно меньше, чем поляцкий "самовывоз".

Так в чём же разница? Одних вы клеймёте - других милуете в общем-то за одно и тоже?

А я хіба про нас - я про решту України - читайте уважніше, чи погано розумієте українську? - тоді я вам буду писати російською, мені не важко.

Мы же говорим исключительно о западной Украине. Про решту Украiни не надо, там нет и близко такого отношения ко всему, что связано с Россией, как у вас.
Посилання на коментар

Не ображайся, менi усi думки цiкавi, просто змiни аватар. :rolleyes:

З якого дива? Мені мій аватар подобається!
Посилання на коментар

Отсюда и вопрос который тебе непонятен: -Русские вони своi, чи сусiди?- Ферштейн?

Для нее, они дальнее зарубежье, пока доберется до границы....

Посилання на коментар

Для нее, они дальнее зарубежье, пока доберется до границы....

Ну тогда нужно и относиться, как к полякам. Почему же такая разница?

Посилання на коментар

Ну тогда нужно и относиться, как к полякам. Почему же такая разница?

Не может выйти за пределы заложенной программы. Любовь к русским у неё впиталась с молоком матери, отложилась в генах в виде цикла с возвращением в исходную позицию при любых вводных, стоящих после оператора"если".

Типа такого: "IF" - любое событие - "THEN GO TO" - во всём виновата Россия и москали. )))))))))

Посилання на коментар

любое[/b] событие - "THEN GO TO" - во всём виновата Россия и москали. )))))))))

САИ, ти зараз написав відповідь по тобою створеному алгоритму: У всьому винні галичани.

Тобто, це ТВОЯ відповідь, а не моя, а якщо хочеш почути мою - просто запитайся, не треба придумувати. Це, звичайно, якщо ти хочеш знати, а коли комфортно заховатися - то створений тобою алгоритм якраз те що треба. Затишку тобі у твому схроні )))

Посилання на коментар

САИ, ти зараз написав відповідь по тобою створеному алгоритму: У всьому винні галичани.

Тобто, це ТВОЯ відповідь, а не моя, а якщо хочеш почути мою - просто запитайся, не треба придумувати. Це, звичайно, якщо ти хочеш знати, а коли комфортно заховатися - то створений тобою алгоритм якраз те що треба. Затишку тобі у твому схроні )))

Не пытайся казаться умной за чужой счёт. Придумай что-нибудь своё.)))))))))

А что это такое - схрон? Народное галичанское развлечение, типа прятки по-бендеровски? Нееее. я в такие игры не играю.((

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...