Перейти до змісту
Український політичний форум

СЛАВА УКРАИНЕ - ГЕРОЯМ СЛАВА, СЛАВА ГЕРОЯМ УПА

Гість Харьковчанин

Хотите видеть Украину СВОБОДНОЙ?  

41 користувач проголосував

1. 1.

• от политического давления?
      4
    • от экономического давления?
      7
    • от всякого рода не свобод и унижений?
      23
    • от внутренних не украинских врагов?
      7

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голосуйте за Степана Бандеру или против него mapax.ru/question/64

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Жириновский
Опубліковано

Голосуйте за Степана Бандеру или против него mapax.ru/question/64

Какой нахуй Степан Бендера? Голосуйте за партию ЭПП, ХВАТИТ ЭТО ТЕРПЕТЬ!

Опубліковано

Это я так понял ты явился сюда с заданием засерать форум?

- бабская манера, чуть что не по ней - попытка перевести всё на скандалЬ.

А шо собственно в этом плохого? Мужская натура - чуть шо не по нему - сразу в мОрду. Нормальный ход!
Опубліковано

Если не было школ для широкого загала, то кто учился в университете? Мабуть не дiти з Рудки.

Ти отримаєш відповідь на своє запитання, якщо подумаєш, що первинне - початкова школа чи Університет. А якщо по простому, так щоб ти зрозумів - нащо виш, якщо одна школа...на скільки ти там казав сіл? Думай!!!

І ще, не читала, що ти там понаписував далі, не цікаво, адже нічого нового я для себе не відкрию, бо людина ти заангажована, схильна до навіювання. Мені, корінній галичанці не віриш - ось тобі відповідь Фагота, львів"янина першим коліном, як він писав, знає українську добре, але спілкується російською, бо йому так комфортніше. Ми з ним однодумці тільки в питаннях, що стосуються Львова. Ось тобі повтор його відповіді, мож ти пропустив

'ШКАТУЛКА

А что, за последние 20 лет отношение к инакоговорящими стало более цивилизованным? Сомневаюсь... Если тогда, когда за это можно было и по шапке получить (можно было организовать), то сейчас - я себе представляю...

Фагот:

Мне одно интересно, откуда берутся эти сказки. Скорей всего это паранойя.

Приедет человек во Львов, и ждет когда же коварные западензы в темном углу топором порубают. Ходит такой приезжий, биться и косые взгляды выискивает. Есть более распространенный вариант, это как наша Жирафа, выглянула в окно, и сказала- «Фигня какая то!!!» И домой борщ наятивать.

Людина повинна рухатися, змінюватися - це не той випадок, коли стабільність - добре.

Опубліковано

Это я так понял ты явился сюда с заданием засерать форум?

А шо собственно в этом плохого? Мужская натура - чуть шо не по нему - сразу в мОрду. Нормальный ход!

Господь бачить, як мені важко стримуватися, щоб не відповісти у звичній у такому випадку манері - почати гнати на східняків всі стереотипи, які я про них чула. Але східніше Одещини я не була, свого досвіду і спостережень не маю, тому промовчу.

До речі, сьогодні мала скандальну суперечку з дядьком, жахливим патріотом, з тих, які про Україну тільки добре або нічого. Ну то він гарну може скласти кумпанію тими, хто проти євроінтеграції України. Найсмішніше, що він навіть не усвідомлює, що в цьому питанні грає на руку Росії, яку ненавидить всіма фібрами своєї душі. Ну а що, всякі є - і такі, як Шкатулка, і такі як мій родич - але не за ними майбутнє України. Я в це вірю. І знаєте, що мене обнадіює - це наша молодь. Сьогодні дзвонив мій малий з Києва, він там у справах спілкується з молоддю різних регіонів. Казав, що один дончанин намагався йому догодити і весь час розмовляв з ним українською. Не дуже добре, з помилками, але я відповіла: сину, нехай так, головне, що він старається. Мій же вільно спілкується російською, хоча спеціально не вчив.

Опубліковано

Ти отримаєш відповідь на своє запитання, якщо подумаєш, що первинне - початкова школа чи Університет. А якщо по простому, так щоб ти зрозумів - нащо виш, якщо одна школа...на скільки ти там казав сіл? Думай!!!

В Росси до 1917-го тоже были универы и кол-во школ примерно такое же. Не вижу противоречий. Богатенькие всегда давали своим чадам и первичное и высшее обр. Тогда численность студентов в универе по сравнению с теперешним - мизер.

І ще, не читала, що ти там понаписував далі, не цікаво, адже нічого нового я для себе не відкрию, бо людина ти заангажована, схильна до навіювання.

А ты почитай, почитай...

Мені, корінній галичанці не віриш - ось тобі відповідь Фагота, львів"янина першим коліном, як він писав, знає українську добре, але спілкується російською, бо йому так комфортніше. Ми з ним однодумці тільки в питаннях, що стосуються Львова. Ось тобі повтор його відповіді, мож ти пропустив

Что-же мне прикажешь делать - себе не верить, или попробовать убедить, опять таки себя, что это было во сне...

Опубліковано

Господь бачить, як мені важко стримуватися, щоб не відповісти у звичній у такому випадку манері - почати гнати на східняків всі стереотипи, які я про них чула.

Ви майже все правильно сказали. Окрім одного.

звичній у такому випадку манері - почати гнати на східняків

Як на мене то не варто піддаватися звичайній так би мовити манері Неважливо звіжки дописувач. Важливо не піддаватися на провокації. Від кого б вони не лунали. Провокакторів у нас на жаль вистачає які з"являются задля того аби вбивати клин між нами. Причому вони є як на сході країни так і на заході а також і в цетрі та півдні-півночі. Але нас намагаються розколоти по лінії захід-схід тому і я розумію вашу реакцію але не підтримую її бо пам"ятаю отой з"їзд у Сєвєродонецьку у 2004 році і пріснопам"тний ПіСУАР.

Але східніше Одещини я не була, свого досвіду і спостережень не маю, тому промовчу.

Та люди в нас не кусаються. На одещині буваю, на миколаївщині, на черкащині. Просто наслухаються наших недолугих політиків і .... ;)

. Ну а що, всякі є - і такі, як Шкатулка, і такі як мій родич - але не за ними майбутнє України

Ну чомуж? Хіба вони не громадяни країни в яуій живете і ви? Чи вони не мають права висловлювати свою точку зору яка напевне відрізняється від вашої? На відміну від лемента наших псевдо опозиціонерів у нас є свобода слова і свобода висловлювати свої думки. Ви ж напевне не хочете аби оте майбутнє про яке писали було суцілним одобрямсом? Ми це вже проходили.

. . І знаєте, що мене обнадіює - це наша молодь. Сьогодні дзвонив мій малий з Києва, він там у справах спілкується з молоддю різних регіонів. Казав, що один дончанин намагався йому догодити і весь час розмовляв з ним українською. Не дуже добре, з помилками, але я відповіла: сину, нехай так, головне, що він старається. Мій же вільно спілкується російською, хоча спеціально не вчив.

Це зайвий раз підкреслює що не варто йти на поводу у політиків які заради своїх інтересів намагаються посварити нас. Ну хіба відрізняється шахтар з Днецька від шахтаря з Червонограда? Ну хіба що мовою спілуваеея і обоє прекрасно розуміють обидві мови і це не заважає. Заважають амбіції наших політиків.
Опубліковано

Це зайвий раз підкреслює що не варто йти на поводу у політиків які заради своїх інтересів намагаються посварити нас. Ну хіба відрізняється шахтар з Днецька від шахтаря з Червонограда? Ну хіба що мовою спілуваеея і обоє прекрасно розуміють обидві мови і це не заважає. Заважають амбіції наших політиків.

Свободовцы имеют вполне определённую идеологию и не в вакууме живут, они опираются на пределённую поддержку некоторых. Когда нарываешься на этих некоторых - тогда и получается подобные казусы.
Опубліковано

Свободовцы имеют вполне определённую идеологию и не в вакууме живут, они опираются на пределённую поддержку некоторых. Когда нарываешься на этих некоторых - тогда и получается подобные казусы.

Свободівська ідеологія, так само, як і галичани, страшні для того, хто не знає і не хоче знати як є насправді, хто ховається за старі стереотипи і думає, що весь світ живе за таким принципом.

Вас, Шкатулка, кілька людей переконували, що російська мова у Львові - звичне явище, що на це ніхто не зважає, я вже мовчу про те, щоб за це притісняли. Ви зробили для себе якісь висновки, чи далі будете стояти на своєму?

До речі, якщо прочитати програму Свободи - нічого поганого там нема - просто є більш радикальні і помірковані лідери.

Опубліковано

До речі, якщо прочитати програму Свободи - нічого поганого там нема - просто є більш радикальні і помірковані лідери.

Не читал и читать не буду, пусть там хоть заповеди Господни (бумага всё выдержит) - послушал несколько раз Фарион и вопросов больше нет.

Радикальнi i помiркованi - э-э, не... одни прячут суть в обтекаемые формы, другие режут правду матку не стесняясь и я им верю.

Опубліковано

Свободівська ідеологія, так само, як і галичани, страшні для того, хто не знає і не хоче знати як є насправді,

А чому власне страшнІ? Я не критик ідеології цієї політсили але у неї є одна лінія - спрямувати гнів людей на сусідню державу звинувачуючи ту державу у злочинах проти людей які дійсно мали місце але хіба виннв саме держава? Є таке прислів"я-запитання - "а при чому тут пастух коли блискавка бугая вбила?" Від дій того тоталітарного режиму (саме режиму а не країни) постраждали не лишент галичани. Я писав що сім"я мого батька була винищена комуністичним режимом майже під корінь але мій мтраренький ненько ніколи не звинувачував у тому жахітті ні Россію ні Москву. Весь його ємоційний гнів отрирмумуть ті, хто є дійсним творцем репресій та Голодомору - комуністичної тоталітарної системи. А звалювати всі обвинувачення саме на країну а не на дійсних винуватців є спроба виставити бажане за дійсне. Окрім того гнів галичан спрямовують і на схід країни де так вже історично склалося українці та і не тільки вони (тут я маю саме національність) розмовляють російскою мовою. Навіщо? Хіба можливо змусити людину розмовляти на мові яка є хоч і державною але вона не є рідною? Мені простіше, я живу в центрі країни і у нас немає таких радикальних еоливань і у нас вільно спілкуються обома мовами прекрасно розуміючи одне одного. Крамоли в тому що поряд з вивісками державною мовою висять вивіски російською ні я ні наші городяни не бачуть. Може тому що вміють міркувати демократично - не можна силою змушувати людину кардинально змінювати мову спілкування. Навіть якщо в Конституцію вказано на одну мову але реалії життя такові що фактично у нас є дві мови і від цього нікуди нам не подітися. Те, що політики цього не розуміють і на мовному питанні намагаються набрати собі балів то інша справа, але ж прості громадяни повинні розуміти що кожна дія викликає протидію. Можливо саме тому Свобода в певній мірі є регіональною політсилою. принаймні у нас за неї голосують мало. Може саме через посилання на "руку Москви" та мовне питання?

Не читал и читать не буду, пусть там хоть заповеди Господни (бумага всё выдержит) - послушал несколько раз Фарион и вопросов больше нет.

Шо да то да. Мне ккажется шо либо Фарион специально заслали в Свободу дабы люди шарахались от этой политсилы либо Фарион не свободовка а пиарится с желанием развить собственную политсилу порадикальней Свободы.
Опубліковано

Від дій того тоталітарного режиму (саме режиму а не країни) постраждали не лишент галичани.

От панской Польши они пострадали не меньше и временной отрезок побольше - тем не менее в этом направлении тишина...
Опубліковано

От панской Польши они пострадали не меньше и временной отрезок побольше - тем не менее в этом направлении тишина...

Поляки в Сибирь их семьи не выселяли. Потому видимо и тишина.
Опубліковано

Поляки в Сибирь их семьи не выселяли. Потому видимо и тишина.

На кол дешевле посадить, чем тратиться на столыпинские вагоны. Я, пан Леопольд, историю Галичины изучил досконально, но причин столь явного русофобства найти не смог. Мабуть инопланетяне закодировали.

Опубліковано

На кол дешевле посадить, чем тратиться на столыпинские вагоны.

Вы хотите сказать что поляки садили галичан на кол? Ссылочку пожалуста. Я до безобразия настірный и на просто слова не обращаю внимания. Если сталинские режим не жалел вагонов то он получается более гуманен чем поляки которые сажали галичан на кол?

Я, пан Леопольд, историю Галичины изучил досконально, но причин столь явного русофобства найти не смог. Мабуть инопланетяне закодировали.

Та в принципе я согласен изучить историю Галичині да вот вопрос кто её писал, когда, под чью диктовку?
Опубліковано

Вы хотите сказать что поляки садили галичан на кол? Ссылочку пожалуста. Я до безобразия настірный и на просто слова не обращаю внимания. Если сталинские режим не жалел вагонов то он получается более гуманен чем поляки которые сажали галичан на кол?

Та в принципе я согласен изучить историю Галичині да вот вопрос кто её писал, когда, под чью диктовку?

Пан Леопольд, Вы что, мне на слово не верите? Ну ладно мне, а вот классику польской литературы, товарищу Генрику Сенкевичу можно верить? Уж его то в том, что он агент КГБ, Вы не заподозрите? "Огнём и мечом" прочтите, не пожалеете.

А об истории Галичины Вы правильно заметили. Читать опусы самих галичан конечно не стОит. Я в основном искал по инету воспоминания и мемуары свидетелей происходящего. Надеюсь Вы всё же понимаете, что нормальный человек не будет сохранять ссылки на всё прочитанное. Хотите правды, ищите сами, советую поискать воспоминания свидетелей той бойни, которую устроили галичане при подавлении восстания на "Арсенале." Там и головы отрезали, и животы вспаривали, и.. звери, одним словом, животные.

Опубліковано

Пан Леопольд, Вы что, мне на слово не верите?

Не то не верю, просто ваш взгляд на данную ситуацию мне кажется заангажированым.

Ну ладно мне, а вот классику польской литературы, товарищу Генрику Сенкевичу можно верить? Уж его то в том, что он агент КГБ, Вы не заподозрите? "Огнём и мечом" прочтите, не пожалеете.

Во мне четверть польской крови. Четверть ляха если хотите и я, имея родственников в Польше и бывая у них проводил от нюдь не светские беседы относительно отношений Речи Посполитой с Российсклй империей в общем и с территориями, которые поляки считают своими. Попробуйте поляку сказать что Львов украинский город. :D ...потому и Сенкевич для меня не является авторитетным.

А об истории Галичины Вы правильно заметили. Читать опусы самих галичан конечно не стОит

Почему опусы? Галичане тоже историю могут освещать со своей точки зрения.....мне непонятно одно, зачем ворошить историю как мы с вами в данном случае когда всё устаканилось и есть границы как госудаоств так и раздел страны на регионы. Ну не такие галичане как жители Донбасса так шо, они другого сотра или как? Мне кажется что вы считаете именно так хотя это отнюдь не так.

.

Хотите правды, ищите сами, советую поискать воспоминания свидетелей той бойни, которую устроили галичане при подавлении восстания на "Арсенале."

Не читал и не знаю. Поищу как будет время. обращу внимание и на первоисточники и на авторство публикаций.
Опубліковано

На кол дешевле посадить, чем тратиться на столыпинские вагоны. Я, пан Леопольд, историю Галичины изучил досконально, но причин столь явного русофобства найти не смог. Мабуть инопланетяне закодировали.

Важко знайти підтвердження свого маразму, правда САИ? :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Пан Леопольд, Вы что, мне на слово не верите? Ну ладно мне, а вот классику польской литературы, товарищу Генрику Сенкевичу можно верить? Уж его то в том, что он агент КГБ, Вы не заподозрите? "Огнём и мечом" прочтите, не пожалеете.

А об истории Галичины Вы правильно заметили. Читать опусы самих галичан конечно не стОит. Я в основном искал по инету воспоминания и мемуары свидетелей происходящего. Надеюсь Вы всё же понимаете, что нормальный человек не будет сохранять ссылки на всё прочитанное. Хотите правды, ищите сами, советую поискать воспоминания свидетелей той бойни, которую устроили галичане при подавлении восстания на "Арсенале." Там и головы отрезали, и животы вспаривали, и.. звери, одним словом, животные.

Ага и краснопузые херувимчиками были. Поляки геноцыды не устраивали голодные.
Опубліковано

Ага и краснопузые херувимчиками были. Поляки геноцыды не устраивали голодные.

Сам дурак! ))))))))))))

Опубліковано

Не дивує?

Опубліковано

Не, это таки действительно развеселило! :D

Та не смішно, бо людина не розуміє, що часи були важкі, методи до яких вдавалися - були жорстокі, але навіть тварина не поїдає собі подібного, а тут свої вбивали своїх.

Оскільки Західна Україна піддавалася тиску - моральному, фізичному, пропагандистському - менше часу, то тут таку аномалію сприймають більш гостро. А поляки що - вони сусіди - вони не свої, тому й вимоги до них менші. Ну як такого можна не розуміти?

Опубліковано

Не, это таки действительно развеселило! :D

Я вообще то указал Зауму на стиль его ответа. Но если Вам и от этого весело, то всегда рад буду доставить удовольствие. Но хотелось бы ожидать от Вас более вдумчивого прочтения чужих постов.

Опубліковано

Твій маразм не тільки я бачу.

Составьте список, уважаемая Ориана. Вы, Заум... а кто ещё?

Опубліковано

Та не смішно, бо людина не розуміє, що часи були важкі, методи до яких вдавалися - були жорстокі, але навіть тварина не поїдає собі подібного, а тут свої вбивали своїх.

Оскільки Західна Україна піддавалася тиску - моральному, фізичному, пропагандистському - менше часу, то тут таку аномалію сприймають більш гостро. А поляки що - вони сусіди - вони не свої, тому й вимоги до них менші. Ну як такого можна не розуміти?

Бла-бла-бла... Ты пытаешься оправдать зверства СВОИХ. Это плохо, Ориана. Ответ не защитывается. Берёшь ещё одну попытку?

Опубліковано

Я вообще то указал Зауму на стиль его ответа. Но если Вам и от этого весело, то всегда рад буду доставить удовольствие. Но хотелось бы ожидать от Вас более вдумчивого прочтения чужих постов.

Сам дурак! ))))))))))))

САИ Дата Сегодня, 19:08

А вот и стиль.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...