Перейти до змісту
Український політичний форум

СЛАВА УКРАИНЕ - ГЕРОЯМ СЛАВА, СЛАВА ГЕРОЯМ УПА

Гість Харьковчанин

Хотите видеть Украину СВОБОДНОЙ?  

41 користувач проголосував

1. 1.

• от политического давления?
      4
    • от экономического давления?
      7
    • от всякого рода не свобод и унижений?
      23
    • от внутренних не украинских врагов?
      7

Рекомендовані повідомлення

За исключением Фарион - это сама искренность.

Думаю, в щирості їй до Симоненко далеко

Ага, значить коммуняки, зверства, Россия. Получился такой вот интересный ассоциативный ряд. А теперь твои слова: Отсюда и вопрос который тебе непонятен: -Русские вони своi, чи сусiди?- Ферштейн? Исходя из ассоциативного ряда - сусiди, а исходя из твоей цитаты - свои.

Двойственность на лицо. И так у вас, западенцев, частенько - что-то еврейское или европейское (что одно и тоже по сути) в этом есть. Поэтому популярность ваших идеологем ограничена западным регионам - все двуличность видят или чувствуют, а посему... не верят. Не верят в сказки о УПА, не верят во все, что исходит от ваших "генераторов".

Відповідь була побудована по вашій логіці, якщо вона вам не подобається - значить з логікою щось не в порядку - нє?

Ну а все решта - ваші кліше, з яких вас ніхто не зможе посунути, бо ви дуже вкоренилися у своїх стереотипах щодо ЗУ - причина, думаю, в тому, що у вас, на Луганщині, мало що змінилося - адже її називають колискою совка - ось ви думаєте, що скрізь так.

Мовы своей вы и при коммуняках не забыли и церковь сохранили. А с мест не сгоняли по простой причине - некуда, ну нет у поляков Сибири. Голодом не морили... а с какой такой радости разбрелись, как евреи, по всему миру? Кстати, зачем тратиться на "сгоняние"? Применили, так сказать, "самовывоз" в другие регионы мира. Лишили земли и хорош - "самовывоз" запрацював. Причём согнали с насиженных мест коммуняки несравненно меньше, чем поляцкий "самовывоз".

Так в чём же разница? Одних вы клеймёте - других милуете в общем-то за одно и тоже?

А ви знаєте, які були причини у євреїв? Правильно - вони не мали своєї держави. Те саме було і з українцями. До речі, емігрували не тільки західняки, а й вихідці з усієї України. Інша справа, що з Союзу ніяка миша не проскочила б, а ось поляки пускали в Америку, заробити грошенят.

Як на мене - ви підтвердили, що поляки, які в той час вважалися захватчиками, були гуманнішими від тих, кого ви тепер пропонуєте називати "своїми", тобто, "рускі" - росіяни.

Ну а якщо судити за моєю логікою - всі чужі - тоді пояснення ховаються в сучасній політиці двох держав. Польща і Україна розібралися зі своїми спорами, непорозуміннями, простили і не вмішуються у життя один одного - чого не скажеш про Росію. Було б з Росією так, про все б давно забулося і ніякі САИ чи Смели тут би не вчили нас жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 1,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ну тогда нужно и относиться, как к полякам. Почему же такая разница?

эээ, нет. там не только польская кровь к ним и относятся как к чемодану без ручки. нести тяжело, да бросить жалко.

Посилання на коментар

Ну тогда нужно и относиться, как к полякам. Почему же такая разница?

Потому, что разница огромная.
Посилання на коментар

Думаю, в щирості їй до Симоненко далеко

Да я ж не сомневаюсь! Наоборот - подчёркиваю!

Достаточно одной таблЭтки...

Посилання на коментар

А ви знаєте, які були причини у євреїв? Правильно - вони не мали своєї держави. Те саме було і з українцями. До речі, емігрували не тільки західняки, а й вихідці з усієї України. Інша справа, що з Союзу ніяка миша не проскочила б, а ось поляки пускали в Америку, заробити грошенят.

Какие поляки благодетели... однако. Кто бы мог подумать...? Надо же... Сначала с земли согнали, а потом... пускали... Ну как их не любить?! Я в захватi!

Як на мене - ви підтвердили, що поляки, які в той час вважалися захватчиками, були гуманнішими від тих, кого ви тепер пропонуєте називати "своїми", тобто, "рускі" - росіяни.

Да, гуманнiшими, особенно когда на кол...

Ну а якщо судити за моєю логікою - всі чужі - тоді пояснення ховаються в сучасній політиці двох держав. Польща і Україна розібралися зі своїми спорами, непорозуміннями, простили і не вмішуються у життя один одного - чого не скажеш про Росію. Було б з Росією так, про все б давно забулося і ніякі САИ чи Смели тут би не вчили нас жити.

Ты лучше скажи любому поляку, подчёркиваю - любому, что Львов не польский город.

Не обольщайся относительно ответа, я даже знаю, что им по этому поводу снится. Да ты сама всё знаешь... И при определённо сложившихся условиях - пшекать тебе, Ориана. Или тебе все едно?

Посилання на коментар

що у вас, на Луганщині, мало що змінилося - адже її називають колискою совка - ось ви думаєте, що скрізь так.

Я не с Луганщины, золотце, я севернее. А луганчан не трожь, там трудяги живут, Украины одна из опор.
Посилання на коментар

Ты лучше скажи любому поляку, подчёркиваю - любому, что Львов не польский город.

Не обольщайся относительно ответа, я даже знаю, что им по этому поводу снится. Да ты сама всё знаешь... И при определённо сложившихся условиях - пшекать тебе, Ориана. Или тебе все едно?

Примітив і думки твої примітивні. Пиши щось розумніше, тоді можливо захочу з тобою спілкуватися. А наразі, пардон, розвіювати твої тупі ілюзії набридло.

Посилання на коментар

Я не с Луганщины, золотце, я севернее. А луганчан не трожь, там трудяги живут, Украины одна из опор.

Тупе, роботяще бидло ніколи не було опорою жодної процвітаючої країни.

Посилання на коментар

Ты, пип-пип-пип, говори, да не заговаривайся. И рабочих не трожь, пип-пип-пип, твой Ламберг не развалился до сих пор лишь из-за того, что получает дотации из бюджета для латания брусчатки на дорогах и для штукатурки облупленных зданий, а бюджет наполняется трудом работяг, а не такими пиз-пип-пип-пип-юшками, как ты.

Надеюсь, орианочка, ты не обижаешься на правду?

ПС. Влияние Леопольда всё таки сказывается, у меня начинает проклёвываться пип-толерантность.))))))))

Посилання на коментар

Защитник, северный нашелся, опора, чего?, пятой колоны?, русского языка на Украине?, против всего Украинского.
Посилання на коментар

Защитник, северный нашелся, опора, чего?, пятой колоны?, русского языка на Украине?, против всего Украинского.

глупенький, а украинское это что? я не знаю такого. объясни, плиз, старику.

Посилання на коментар

глупенький, а украинское это что? я не знаю такого. объясни, плиз, старику.

Такому старику, безполезно объяснять, это, что слепому, все краски мира или глухому, симфонию Чайковского. Ок.
Посилання на коментар

я уж было испугался, что орианочка свое исконно польское забывать начала.

быдло:Быдло это слово польского происхождения, означает "рабочий скот". В применении к людям означает безвольное и покорное стадо, рабы. Раньше словом "быдло" помещики называли крестьян. Быдло это не лексикон и не манера поведения в обществе. Быдло это система ценностей. Для быдла важно чтобы кто-то сверху им командовал, а быдло полностью и покорно выполняло эти команды. Быдло отрицает личность во всех ее проявлениях. И прежде всего такие черты как свобода, собственность и достоинство. Прежде всего, отрицается свобода. Самое страшное для быдла это лишиться своего хозяина, и получить свободу. Потому что быдло не может жить в условиях свободы, оно не может зарабатывать самостоятельно, оно боится брать на себя ответственность за собственную жизнь, зато стремиться переложить её на хозяина. Быдлом можно назвать любого наёмного рабочего, отрицающего либеральные ценности. При этом его социальный статус, воспитание, образование, уровень доходов и прочее, значения не имеют.

Посилання на коментар

Такому старику, безполезно объяснять, это, что слепому, все краски мира или глухому, симфонию Чайковского. Ок.

:rolleyes:

Спасибо, без у- м, ответ меня вполне устроил- исчерпывающе!

Посилання на коментар

:rolleyes:

Спасибо, без у- м, ответ меня вполне устроил- исчерпывающе!

Не скажу, что рад, когда нечисть веселится.
Посилання на коментар

Не скажу, что рад, когда нечисть веселится.

мне особенно понравилось о симфонии! класс! проблески мышления на лицо! так со временем и в человека начнете превращатся, и я поверю в теорию дарвина.

=Дарвинизм — по имени английского натуралиста Чарльза Дарвина — в узком смысле — направление эволюционной мысли, приверженцы которой вслед за Дарвином традиционно придают большое значение естественному отбору как одному из факторов эволюции.=

Посилання на коментар

мне особенно понравилось о симфонии! класс! проблески мышления на лицо! так со временем и в человека начнете превращатся, и я поверю в теорию дарвина.

=Дарвинизм — по имени английского натуралиста Чарльза Дарвина — в узком смысле — направление эволюционной мысли, приверженцы которой вслед за Дарвином традиционно придают большое значение естественному отбору как одному из факторов эволюции.=

Дарвин отстой, тормоз на пути прогресса и вовсе не пример. Читать надоть батюшка, просвещатся, темненький ты наш.
Посилання на коментар

Цитата(Bes @ 15.12.2011, 10:30) *

Дарвин отстой, тормоз на пути прогресса и вовсе не пример. Читать надоть батюшка, просвещатся, темненький ты наш.

Вы сударь, не только невежественны, но и тупы, до безобразия. Прочитайте мой пост внимательно, и пошевелите тем, что у вас замест мозга

Посилання на коментар

Вы сударь, не только невежественны, но и тупы, до безобразия. Прочитайте мой пост внимательно, и пошевелите тем, что у вас замест мозга

Шевелите сами, своими частями тела. Естественный отбор на вас никак не повлиял, как были нечестью ею и остались. Дарвин соврал.
Посилання на коментар

Примітив і думки твої примітивні. Пиши щось розумніше, тоді можливо захочу з тобою спілкуватися. А наразі, пардон, розвіювати твої тупі ілюзії набридло.

Что, в точку попал - и сказать нечего? Это, сударыня, есть правда. Львов в понимании поляков - их, польский город. Так что учи учи мову... - польску мову - очень даже может пригодиться.

Посилання на коментар

Когда такое читаю - невольно на ум приходит китайская культурная революция в той части, когда оторванных от реальной жизни индивидуумов посылали на перевоспитание в производственный сектор экономики. Что-то в этом есть. Поработают немножко, глядишь - начнут понимать - откуда всё берётся, что главное, а что производное от главного. Не будет тогда понятий, что булки на дереве растут... Детский сад какой-то...а думал - взрослый человек.

Посилання на коментар

Шевелите сами, своими частями тела. Естественный отбор на вас никак не повлиял, как были нечестью ею и остались. Дарвин соврал.

Пожалуй с вами соглашусь :rolleyes:

Посилання на коментар

Что, в точку попал - и сказать нечего? Это, сударыня, есть правда. Львов в понимании поляков - их, польский город. Так что учи учи мову... - польску мову - очень даже может пригодиться.

Шкатулич, не дури себе - мені завжди є що сказати. Інша справа, що не завжди хочеться всоте повторювати те саме, особливо, коли людина, з якою ти розмовляєш, чує тільки себе.

Але якщо ти наполягаєш, ще раз повторюся.

У Польщі, як і у Львові, Україні, Росії - будь-де, є більш радикально настроєні люди по відношенню до сусідів і менш радикальні. Не сперечаюся, що знайдуться такі, які досі будуть казати, що Львів польське місто, але й тут треба їх запитатися, що вони під цим мають - те, що в основному Центр Львова розбудовували поляки, чи вони вважають, що Львів має належати Польщі.

Я ж Шкатулич говорю про більшість, т.з. атмосферу, а не про виняткові випадки - а назагал поляки ніяких територіальних претензій Україні ніколи не прид"являли, принаймні, за моєї пам"яті. Тому на твоє тупе: вчіть польську, може згодитися - відповідати, себе не поважати, бо я польську на розмовному рівні знаю і навіть пробую розмовляти, але це не означає, що поляки завтра підуть відбирати Львів.

Ось тобі Шкатулич правда - така як є, а не така, яка застрягла у твоїй голові з невідомих мені джерел.

Посилання на коментар

Когда такое читаю - невольно на ум приходит китайская культурная революция в той части, когда оторванных от реальной жизни индивидуумов посылали на перевоспитание в производственный сектор экономики. Что-то в этом есть. Поработают немножко, глядишь - начнут понимать - откуда всё берётся, что главное, а что производное от главного. Не будет тогда понятий, что булки на дереве растут... Детский сад какой-то...а думал - взрослый человек.

Це треба ще вияснити, хто відірваний від життя.

Але якщо тобі щось там приходить на ум,( шкода, що знову події з минулого) - то ось тобі інформація для роздумів

Донецька, Луганська і Дніпропетровська області є найгіршими для життя регіонами України.

У цих областях за підсумками 2010 року зафіксували найнижчий рівень якості життя серед всіх регіонів України.

Про це повідомляє журнал Weekly.ua, який опублікував рейтинг українських регіонів "Де в Україні жити добре".

"Східні області країни хоч і заробляють більше за інших, всупереч поширеній думці, не можуть забезпечити високих стандартів життя місцевого населення. ", – пояснює видання низьке місце в рейтингу східних областей.

У цих регіонах проблеми із злочинністю, найвищий рівень розповсюдження важких захворювань і незадовільна екологія.

Лідером рейтингу якості життя став Київ. Він займає перші місця одразу в декількох категоріях - добробут, якість охорони здоров'я й освіти.

На тлі інших східних областей вигідно вирізняється Харківська, яка зайняла друге місце в рейтингу після столиці.

"Локомотивом місцевої економіки є машинобудівні підприємства, які виготовляють більш високотехнологічну продукцію, ніж металургійні заводи сходу країни. По суті, Харківщина подає приклад всій Україні: самою лише експлуатацією природних ресурсів багато не доб'єшся", – зазначається в рейтингу.

До першої п'ятірки регіонів за найкращою якістю життя також увійшли Севастополь, Тернопільська і Львівська області.

Загалом західні регіони, які традиційно вважаються одними з найбідніших, за якістю життя опинилися переважно у верхній частині рейтингу.

Слабо розвинена промисловість у цих областях компенсується доброю екологією і вищими стандартами суспільного життя, орієнтацією на європейську систему цінностей.

Крім того, свій внесок у благополуччя західних областей роблять "заробітчани", які працюють за кордоном і регулярно пересилають гроші на батьківщину.

Рейтинг ґрунтується на результатах першого посткризового дослідження якості життя в Україні, проведеного Міжнародним центром перспективних досліджень.

Як бачиш, з тих регіонів, де живуть тупо-працюючі - жоден не має високого рівня життя. І те, що Харків випадає з цього правила - лише підтверджує наявність такого правила. Хоча Харків вважається Східним регіоном, але там залишилися культурні осередки, які виникли і досі існують з часів, коли це місто було столицею України.

Тому я і кажу, ніяк не принижуючи чи применшуючи значення праці - тільки людина вільна, культурна, освічена може ТВОРИТИ, а тупе працююче бидло ніколи не принесе процвітання державі.

Посилання на коментар

а назагал поляки ніяких територіальних претензій Україні ніколи не прид"являли, принаймні, за моєї пам"яті.

Я конкретно написал - при определенно сложившихся условиях. (распад Украины, например, это реально)

А что можешь пшекать - це добре.

Посилання на коментар

"Східні області країни хоч і заробляють більше за інших, всупереч поширеній думці, не можуть забезпечити високих стандартів життя місцевого населення. ", – пояснює видання низьке місце в рейтингу східних областей.

Загалом західні регіони, які традиційно вважаються одними з найбідніших, за якістю життя опинилися переважно у верхній частині рейтингу.

Как констатация факта - согласен. Но помнишь фильм "Операция Ы"? Кто не работает - тот ест, это оттуда. Применительно к нашей теме - кто меньше приносит пользы стране, то лучше живёт.

Се ля ви.

Посилання на коментар

Как констатация факта - согласен. Но помнишь фильм "Операция Ы"? Кто не работает - тот ест, это оттуда. Применительно к нашей теме - кто меньше приносит пользы стране, то лучше живёт.

Се ля ви.

У вільному суспільстві - кожен може вибирати те, що йому до вподоби, бо зрозуміло, що всі творити не будуть, декому просто хочеться тільки працювати - але це його вибір, а не набутий від народження, як це в рабському суспільстві.

"Селяві" - це те, що ми самі будуємо - у вільному світі буде процвітання для всіх. У рабському тільки для окремих людей.

Якщо ти назвав себе рабом та ще й з того гордишся - хто тобі лікар?

Посилання на коментар

Я конкретно написал - при определенно сложившихся условиях. (распад Украины, например, это реально)

А что можешь пшекать - це добре.

А ти можеш тільки "какати"?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...