Гість stranavzh Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Вдовбленому не на жарт шкатулці - продовжую далі вдовблювати - його ж аксіоми - починати потрібно з тих галузей, які нарразі є перспективними, щоб нарощувати економічний потенціал і розвиватися далі. Ще одна прописна істина, відома всім, окрім вдовбленого шкатулки - економіка і бюджет розвинених країн, яких ще прийнято називати цивілізованими - тримається не на великій промисловості, а на малому і середньому бізнесі, який в Україні і так зароджується і розвивається, але дуже повільно - через тистк з боку держави, яка надає пільги і приференції тільки олігархам. Вот ты российскую власть не любишь, а мысли у вас похожи. Они об этом постоянно говорят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Ну это ты ошибаешься, у меня своя голова есть на плечах. Мне втюхать сложно. Если честно, не знаю. А что нам сейчас мешает, самим продавать в эти страны, свое зерно? Ну ти не можеш знати все - а тут говорять зацікавлені люди, яким пофік політика, вони думають про прибутки - тобто, здорові комерсанти, а не олігархи, які паразитують на бюджеті. У нас нема технологій вирощування - про це тобі писав Едуардович І в нас нема де їх зберігати - тобто, сховища - але не просто сараї і погреби, а цілі комплекси, оснащені на основі новітніх технологій. На все це потрібні інвестиції, а з інвестиціями прийдуть технології, маркетинг і ринки збуту. Ось...а для росія ми головні конкуренти на цьому ринку і наше зерно кращої якості - тому вони просяться до нас у спілку. Як бачиш, росіяни добре розуміють чому вони не можуть самостійно торгувати, а тобі потрібно роз"яснювати. Наприклад, німецький світовий гігант по виробництву цукру прийшов інвестором на один із заводів Львівщини. Вкладаючи гороші у це виробництво, він буде зацікавлений продати товар, а оскільки у нього вже є налагоджена система збуту, захоплені ринки - разом з ним Україна також ввійде на ці ринки. Поки тільки ввійде і не сама, але ж всяке може бути в майбутньому... Розумієш? - це гра на перспективу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Вот ты российскую власть не любишь, а мысли у вас похожи. Они об этом постоянно говорят. це істина я її зазубрила на другому курсі університету. а проти істини не попреш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Хто такі ми сказано вжена перших сторінках П'ятикнижжя. Найважливіше напочатку: ми вигнАнці. Кімната, куток, на канапі книжкИ, Кіт - дух дому - посів підвіконня. Спи сто літ, хто тривкіший, ніж кіт? - Сон - три чверті життя, чверть - просоння. Ти кота у ві сні навесні здожени, Ми - вигнАнці з Вітчизни, втікачі з чужинИ. Марень збірки річні, цупкі палітурки для мрій, Що притрушені пилом провалених планів. Ти подій не плануй, а підпалюй: Не будує стратегії кіт, і ти не плануй, але мрій. У Едемі є дерево і тому ми довічно вночі. Ми - вигнАнці з Вітчизни, з чужинИ втікачі. Ліс підсилює страх, але місту пасує самотність. Дозрівають зіркИ, коли вічність поглиблює ніч. Бог приходить у снах тим хто просить і пОстить. Смерть - не довша, ніж сон. Ніч нагадує віч- ність та кіт тих розбудить уранці Хто завждИ втікачі, а з Вітчизни - вигнАнці. З чужинИ в чужинУ кожен раз запланована втеча, Зачепитись за мрію, або заховатись у сон Де довічно приречений вічність і ніч заперечив, Кліпнув, кОпнув кота, але став і стомився і сто Літ проспав і прокинувся знову вночі. Ми від себе вигнАнці. А від вас втікачі. Нравится · · Поделиться · около часа назад · ( Дмитрий Корчинсктй) Р.S Война идет - только есть такой глубокий тыл (Майдан), где о ней не знают.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Сегодня появилось такое сообщение в группе в контакте. Количество подписчиков 27 тис. *http://vk.com/euromaidan_ua Можливо, це звучатиме занадто радикально, однак не відреагувати на події останніх днів ( та й у принципі тижнів) не можна. Останньою краплею стало відверте і пряме не то прохання , не то вимога надати "опозиції" права редакторів у групі. Тому: 1. Ми не збираємось терпіти цензури, ні зі сторони опозиції, ні зі сторони влади. 2. Факти останніх днів, заява Яценюка, а також події на майдані, де були звільнені керівники деяких сотень за відверте незадоволення; вже якесь панічне обзивання провокаторами усіх , хто прямо висловлює свою думку, змушують нагадати, що ЦЕ НЕ ВОНИ вивели людей на майдан, вони ПРОСТО прийшли до людей. Люди на майдані стоять не за їх, не за їх ідеї , а за зміну УСІЄЇ СИСТЕМИ у цілому, а не лише перших імен. 3. Змушує закликати до об’єднання усіх, хто хоче по справжньому щось робити, а не займатись банальною демонстрацією того, що майдан ще стоїть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 "Когда люди стоят, не работают, празднуют революционный праздник, когда нет большого дела, больших политических целей, когда утверждается бесцельность политическая, и просто бесцельность стояния и существования, люди начинают потихоньку деградировать, или нервы на пределе, или не выдерживают психологических стрессов, потому что это стресс — бесцельно стоять на морозе" (В. Карасёв) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Классика для понимания... "Люди всегда были и всегда будут глупенькими жертвами обмана и самообмана в политике, пока они не научатся за любыми нравственными, религиозными, политическими, социальными фразами, заявлениями, обещаниями разыскивать интересы тех или иных классов. Сторонники реформы и улучшений всегда будут одурачиваемы защитниками старого, пока не поймут, что всякое старое учреждение, как бы дико и гнило оно ни казалось, держится силами тех или иных господствующих классов. А чтобы сломить сопротивление этих классов, есть только одно средство: найти в самом окружающем нас обществе, просветить и организовать для борьбы такие силы, которые могут — и по своему общественному положению должны — составить силу, способную смести старое и создать новое" (В.И. Ленин. Три источника и три составных части марксизма) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Классика для понимания... "Люди всегда были и всегда будут глупенькими жертвами обмана и самообмана в политике, пока они не научатся за любыми нравственными, религиозными, политическими, социальными фразами, заявлениями, обещаниями разыскивать интересы тех или иных классов. Сторонники реформы и улучшений всегда будут одурачиваемы защитниками старого, пока не поймут, что всякое старое учреждение, как бы дико и гнило оно ни казалось, держится силами тех или иных господствующих классов. А чтобы сломить сопротивление этих классов, есть только одно средство: найти в самом окружающем нас обществе, просветить и организовать для борьбы такие силы, которые могут — и по своему общественному положению должны — составить силу, способную смести старое и создать новое" (В.И. Ленин. Три источника и три составных части марксизма) Евочко, но ты же не будешь спорить со мной. о том . что идиотам на мудане. нужно было Ленина изучать. а не рушить его памятники. Но Украине не грозит революция, ей грозит гражданская война, разницу если не знаешь. скажешь я тебе лично расскажу. Ну а почему ты прекрасно знаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Евочко, но ты же не будешь спорить со мной. о том . что идиотам на мудане. нужно было Ленина изучать. а не рушить его памятники. Но Украине не грозит революция, ей грозит гражданская война, разницу если не знаешь. скажешь я тебе лично расскажу. Ну а почему ты прекрасно знаешь. 1. Гражда́нская война́ — крупномасштабное вооруженное противостояние между организованными группами внутри государства[1][2] или, реже, между нациями, входившими в состав ранее единого объединенного государства[3]. Целью сторон, как правило, является захват власти в стране или в отдельном регионе, независимость региона, или изменение политики правительства[1]. Признаками гражданской войны являются втянутость гражданского населения и вызванные этим значительные потери. 2. Способы ведения гражданских воин - использованиее враждующими сторонами регулярных ВОЙСК,а так-же стихийные восстания населения [4]. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Р.S Гражданская война на Ураине не возможна по той простой причине, что народ и АРМИЯ не будет поддерживать РИГОВСКУЮ власть ( восток не идейный, а депресивно-меркантильный ) Churchill, головой не только едят, ей ещё и думают, иногда ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 1. Гражда́нская война́ — крупномасштабное вооруженное противостояние между организованными группами внутри государства[1][2] или, реже, между нациями, входившими в состав ранее единого объединенного государства[3]. Целью сторон, как правило, является захват власти в стране или в отдельном регионе, независимость региона, или изменение политики правительства[1]. Признаками гражданской войны являются втянутость гражданского населения и вызванные этим значительные потери. 2. Способы ведения гражданских воин - использованиее враждующими сторонами регулярных ВОЙСК,а так-же стихийные восстания населения [4]. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Р.S Гражданская война на Ураине не возможна по той простой причине, что народ и АРМИЯ не будет поддерживать РИГОВСКУЮ власть ( восток не идейный, а депресивно-меркантильный ) Churchill, головой не только едят, ей ещё и думают, иногда ;) Война нет а вот раскол на две части реален. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Война нет а вот раскол на две части реален.Раскол уже давно,создан искусвенно, как только поменяется власть раскола ег будет. Очевидно же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Раскол уже давно,создан искусвенно, как только поменяется власть раскола ег будет. Очевидно же.Раскол начал Ющенко, теперь бандерьё его завершает. Какая власть сможет дать и вашим и нашим.. у вас нет такой власти и не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Раскол уже давно,создан искусвенно, как только поменяется власть раскола ег будет. Очевидно же.Только когда власть поменяется и в России и Украине с последующим поворотом последней на восток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Раскол начал Ющенко, теперь бандерьё его завершает. Какая власть сможет дать и вашим и нашим.. у вас нет такой власти и не будет.Помоему он стал очевиден с 1994 года. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Раскол начал Ющенко, теперь бандерьё его завершает. Какая власть сможет дать и вашим и нашим.. у вас нет такой власти и не будет. Не неси бред. Раскол делали и продолжают делать люди Алика Грека. И по большому счету молодёжЬ МАЛО волнует событя времён 2 мировой войны. ( уже писала, читай форум). Так, что опять мимо. Черч ты не способен на здраый анализ, по той простой причине -> ты мыслишь как СОВОК. Ты живёшь прошлым. Таоя страна СССР. В этом вся разница между мной и тобой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 10 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Только когда власть поменяется и в России и Украине с последующим поворотом последней на восток.Каким боком тут Россия ??? В россии режим поменяется как минимумум эдак через лет 70, в лучшем случае. flamen, даже не спорь со мной (!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
flamen Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 Каким боком тут Россия ??? В россии режим поменяется как минимумум эдак через лет 70, в лучшем случае. flamen, даже не спорь со мной (!) Очень скоро поменяется. А без смены режима в России режим на Украине не сменяем.Без России Украине не поднятся как стране. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 10 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2014 було б добре, коли б ти сам собі вдовбив у голову ці аксіоми - можливо, якщо ще не все так погано, як здається зараз, ти б зрозумів - те, що пропонуєш ти - це продовження агонії.А шо я пропоную? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Не неси бред. Раскол делали и продолжают делать люди Алика Грека. И по большому счету молодёжЬ МАЛО волнует событя времён 2 мировой войны. ( уже писала, читай форум). Так, что опять мимо. Черч ты не способен на здраый анализ, по той простой причине -> ты мыслишь как СОВОК. Ты живёшь прошлым. Таоя страна СССР. В этом вся разница между мной и тобой. Если ты услышала имя Алик Грек. то это не говорит. что его всуе нужно упоминать. ок. События второй мировой войны молодёжь стали меньше волновать. а чего они её должны её больше волновать. и я не совком думаю, а аппелирую фактами . а ты на детских эмоциях. я вот как раз и не живу прошлым, а будущим, а вы остались в прошлом и ещё пытаетесь кричать от туда в будущее. Моя страна Англия. а твоя.???????????Евочко. у тебя в написанном никогда не было здравого смысла ибо у тебя не из куда ему взяться. у тебя нет ничего. не опыта. не знаний. не мудрости. не разума. и ты пытаешься пыжится.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Розбите обличчя столиці, кийками поламані ноги… А на його не людяній пиці посмішка… Перекриті дороги до центру, до серця Країни…, а воно там б’ється щосили... І днями й ночами мами проводжають синів на Київ, мов на війну… Народне повстання стосується всіх і кожного… Брати мої рідні, повстаньмо, якщо, ще у серці не порожньо, якщо, пам’ятаєм наш Гімн…, прапори, що кричать над Вкраїною… В Батьківщині своїй... не один лиш коли разом, стаємо силою… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Розбите обличчя столиці, кийками поламані ноги… А на його не людяній пиці посмішка… Перекриті дороги до центру, до серця Країни…, а воно там б’ється щосили... І днями й ночами мами проводжають синів на Київ, мов на війну… Народне повстання стосується всіх і кожного… Брати мої рідні, повстаньмо, якщо, ще у серці не порожньо, якщо, пам’ятаєм наш Гімн…, прапори, що кричать над Вкраїною… В Батьківщині своїй... не один лиш коли разом, стаємо силою… гадишь. гадёныш Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Не неси бред. Раскол делали и продолжают делать люди Алика Грека. И по большому счету молодёжЬ МАЛО волнует событя времён 2 мировой войны. ( уже писала, читай форум). Так, что опять мимо. Черч ты не способен на здраый анализ, по той простой причине -> ты мыслишь как СОВОК. Ты живёшь прошлым. Таоя страна СССР. В этом вся разница между мной и тобой. Согласен.(но совковость мне здорово мешает и здорово помогает)!Если в совке был приспособленецем -то и мыслить так же будешь.Заметно ,что женщины форума-рулят.Но педали соц. событий -тормоза ,газа и сцепления полностью в мужской компетенции. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Думаю,что рада во майдан сформирована не демократическим путем. честно говоря, мне плевать тут на демократичность, потому что во время войны (а сейчас идет война, если кто не понял) решения принимаются не в парламентах, а в штабах.А ведь власть уже сама сделала за нас работу и выбрала достойных - тех, кого избивали, проламывали головы, кому сжигали машины, портили двери квартир, кого резали ножом или обливали зеленкой. Татьяна Чорновол, Юрій Луценко, Андрій Іллєнко, Oleksandr Danylyuk, Dmytro Pylypets, Юрий Бутусов и многие многие другие.. если собрать их в одну организацию что бы они создали - комитет по культуре или все же дееспособный штаб...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Думаю,что рада во майдан сформирована не демократическим путем. честно говоря, мне плевать тут на демократичность, потому что во время войны (а сейчас идет война, если кто не понял) решения принимаются не в парламентах, а в штабах.А ведь власть уже сама сделала за нас работу и выбрала достойных - тех, кого избивали, проламывали головы, кому сжигали машины, портили двери квартир, кого резали ножом или обливали зеленкой. Татьяна Чорновол, Юрій Луценко, Андрій Іллєнко, Oleksandr Danylyuk, Dmytro Pylypets, Юрий Бутусов и многие многие другие.. если собрать их в одну организацию что бы они создали - комитет по культуре или все же дееспособный штаб...? И это переживем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Думаю,что рада во майдан сформирована не демократическим путем. честно говоря, мне плевать тут на демократичность, потому что во время войны (а сейчас идет война, если кто не понял) решения принимаются не в парламентах, а в штабах.А ведь власть уже сама сделала за нас работу и выбрала достойных - тех, кого избивали, проламывали головы, кому сжигали машины, портили двери квартир, кого резали ножом или обливали зеленкой. Татьяна Чорновол, Юрій Луценко, Андрій Іллєнко, Oleksandr Danylyuk, Dmytro Pylypets, Юрий Бутусов и многие многие другие.. если собрать их в одну организацию что бы они создали - комитет по культуре или все же дееспособный штаб...? Упаси Господь Вас в Войну влезть, ваши политики хоть и дебилы, но в Войну не лезут. по большому счету Вам ведь ничего не надо, соблюдайте свой интерес))), стройте свою экономику, ну нахрена вам надо Темнейшего троллить? Скажите да мы , согласны жить рядом с Мордором, и стройте свою экономику, нет вам надо плюнуть в Мордор и Темнейшего))) Будьте богатыми ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Упаси Господь Вас в Войну влезть, ваши политики хоть и дебилы, но в Войну не лезут. по большому счету Вам ведь ничего не надо, соблюдайте свой интерес))), стройте свою экономику, ну нахрена вам надо Темнейшего троллить? Скажите да мы , согласны жить рядом с Мордором, и стройте свою экономику, нет вам надо плюнуть в Мордор и Темнейшего))) Будьте богатыми ))) Плюнуть и свой интерес-это вашего Драника темнейшего естественные позывы. Ну как нам в таких условиях строить свою экономику и свои продвигать интересы. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Плюнуть и свой интерес-это вашего Драника темнейшего естественные позывы. Ну как нам в таких условиях строить свою экономику и свои продвигать интересы. :blink:Темнейший конечно не Мать Тереза, он вам предлагает вступить в Мордор, нО не запихивает туда, это как у вампиров))) нельзя зайти в помещение пока тебя не позовут))), у вас выбор быть шнырями в эльфийском царстве, или в Мордоре, но сильными. Мордор это не всё плохо, я даже скажу это хорошо. НО ТАМ ДРУГИЕ ПРАВИЛА ИГРЫ))). Там если ты назвался педиком, то тебя все презирают. Если хочешь сделать свою фирму, то помогут))), но если ты всех обманул, то тебе лучше в Украину))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Темнейший конечно не Мать Тереза, он вам предлагает вступить в Мордор, нО не запихивает туда, это как у вампиров))) нельзя зайти в помещение пока тебя не позовут))), у вас выбор быть шнырями в эльфийском царстве, или в Мордоре, но сильными. Мордор это не всё плохо, я даже скажу это хорошо. НО ТАМ ДРУГИЕ ПРАВИЛА ИГРЫ))). Там если ты назвался педиком, то тебя все презирают. Если хочешь сделать свою фирму, то помогут))), но если ты всех обманул, то тебе лучше в Украину)))Вам лучше не в Китай ,а мне не в Россию.Но нас спрашивать не будут. Не все так и плохо. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість gonch Опубліковано 11 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 Думаю,что рада во майдан сформирована не демократическим путем. честно говоря, мне плевать тут на демократичность, потому что во время войны (а сейчас идет война, если кто не понял) решения принимаются не в парламентах, а в штабах.А ведь власть уже сама сделала за нас работу и выбрала достойных - тех, кого избивали, проламывали головы, кому сжигали машины, портили двери квартир, кого резали ножом или обливали зеленкой. Татьяна Чорновол, Юрій Луценко, Андрій Іллєнко, Oleksandr Danylyuk, Dmytro Pylypets, Юрий Бутусов и многие многие другие.. если собрать их в одну организацию что бы они создали - комитет по культуре или все же дееспособный штаб...? Если изложенная мысль доминирует в среде повстанцев - им капец. Те, кто оказался на виду и в первых рядах попал под удар - далеко не всегда самые эффективные командиры. Управление военными действиями (а особенно - по технологии Шарпа) требуют не только смелости и безрассудства, но и специальных знаний и кое-какой подготовки. На эти роли больше подходят отставные офицеры спецслужб. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 11 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 11 січня, 2014 ,,Маю відчуття, що ми – на порозі дуже серйозних змін на краще. Але, знаєте, я боюся впливу тих політиків, які не додають від себе нічого позитивного, а лише хочуть користати з того, що люди зробили до них. Розвиненої політичної культури вони ще не мають, тому можуть швидше зашкодити, аніж допомогти. Тобто знаків питання багато, і періоди занепаду ще будуть, але має статися щось зовсім надзвичайне, аби ми скотилися на саме дно..,, (Л.Гузар). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.