Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

"Г А Н Ь Б А !!!!!!!

1. Представники влади звільнятися від відповідальності за скоєння злочину за амністією не можуть в принципі - хоча статус у владі Коряка, Попова і Сивковича – був різний, але всі вони розглядались на момент скоєння злочину, визнаного як злочин і президентом і генеральним прокурором і всім світовим співтовариством ( за виключенням ОДНІЄЇ держави!) як представники влади. Якщо не винні ці – тоді хто? Публічна влада не може зняти сама з себе відповідальність в принципі!!!

2. Названі в рішенні Печерського суду особи не є безпосередніми учасниками заворушень і отже не підлягають амністії, оскільки закон не розповсюджував свою дію на організаторів та урядовців, які ex officio в силу займаної посади спрямовували дії правоохоронців – учасників заворушень за логікою закону.

3. Застосування в такий спосіб закону викликає заперечення відповідно до положень Ст.14 Європейської Конвенції 1950 щодо недискримінації - тобто, якщо в такий спосіб застосовано закон до посадових осіб до яких він не мав бути застосованим - то виникає питання його застосування до осіб які звинувачені - чому їх залишають заарештованими - під домашнім арештом, а декого - в буцигарнях?

4. Якщо таке застосування закону судом не викликає застережень стосовно осіб з вини яких постраждали СОТНІ людей - який суд застосує інші норми стосовно тих, які звинувачені (безпідставно!) в побитті чи спротиву одному-двом міліціонерам -які спеціально обучені протидіяти масовим заворушенням та діяти в таких обставинах?

5. У нас не прецедентне право і рішення Печерського суду м. Києва не є прецедентом і не створює преюдиції, нажаль, але - як таке рішення щодо амністування організаторів побиття вплине на рішення інших судів міста Києва та України?

6. За законом в Україні усі особи рівні незалежно від свого стану, віри, расового , етнічного походження і становища у владі, чи варто сподіватися що "в"язні Грушевського" теж можуть розраховувати на застосування до них того самого закону? чи на це не варто і сподіватися…

7. Простіше - чия провина менша – визнаних організаторів побиття, чи тих кого побили і які мали нещастя чинити спротив побиттю і таким чином – його організаторам?

Ось і є головна перверсія українського правосуддя яка вже стала нормою – бандити і організатори побиття людей визнаються невинними «за законом» і за тим же законом - винні всі ті кого побили, ледь не в смерть…ГАНЬБА!"

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Я ждалa эту фразу (!) "Партия регионов сильна, как никогда!" - сказал Олег Царев на hromadske.tv. Так сложилось в современной украинской истории, что именно эта фраза, прозвучавшая из уст Виктора Медведчука в 2004-м году, стала началом конца той власти.... B)

Посилання на коментар

Со стороны власти, что ни ход - то ложь и позор. ( важно)

*http://glavcom.ua/articles/17438.html

Посилання на коментар

"Героїчні активісти Економічний бойкот регіоналів. Львів зробили додаток до Mozilla, який попереджає користувача, що сайт належить Партії регіонів"

*http://boykotpr.info/content/vstanovit-svoyiy-matusi-dodatok-v-brauzer-povidomlyaie-shcho-sayt-partiyi-regioniv

Посилання на коментар

*http://news.siteua.org/Украина/529457/

У_Майдана_появился_вооруженный_спецназ__ФОТО

Посилання на коментар

БАЧЕННЯ «ПРАВИМ СЕКТОРОМ» ПОТОЧНОЇ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ І ПЕРСПЕКТИВ НАШОЇ БОРОТЬБИ

12.02.2014

Ставлячи собі за мету переможне завершення Національної революції, але усвідомлюючи усі небезпеки, котрі тяжіють над відносно незалежною державою Україною, «Правий сектор» погодився на перемир’я. Ми пропонували і опозиції, і тим окремим представникам нинішнього режиму, котрі не втратили решток здорового глузду, свій сценарій розв’язання ситуації в країні.

Одначе більшість наших вимог не була виконана у достатній мірі. Режим продовжує звільняти заручників, але робить це дуже повільно. Крім того, їм лише змінюють так звану «запобіжну міру», а не звільняють від кримінальної відповідальності. Відтак, зараз ми нічим не зобов’язані до продовження перемир’я. Допоки процес звільнення заручників триватиме, ми намагатимемось не вдаватися до активних дій, проте ніяких гарантій не даємо.

У зв’язку тим, що режим не йде на компроміс і нерідко збільшує власну нахабність, ми звертаємось до українського народу, а також закликаємо опозицію, Самооборону, Автомайдан, воїнів-афганців та усіх інших суб’єктів протесту приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу.

У зв’язку з імовірним переходом до активних наступальних дій ми закликаємо здібних до силового протистояння патріотів приєднуватися до лав «Правого сектору». Командири місцевих загонів «Правого сектору» мають провести ретельну структуризацію наявних у розпорядженні людських ресурсів, провести вишколи і приготуватися до мобілізації.

Ми нагадуємо, що наші стратегічні цілі залишаються незмінними.

Ми виступаємо за ліквідацію нинішнього антиукраїнського режиму, відставку Януковича і проведення дострокових президентських та парламентських виборів з перспективою подальшого утвердження Національної ідеї у якості фундаменту державотворення.

Ми виступаємо за заборону Партії регіонів та компартії як виразно антидержавних сил.

Ми виступаємо за дієву люстрацію.

Ми виступаємо за обмеження впливу олігархії — олігархи мають поділитися своїм майном із державою та суспільством і позбутися політичних амбіцій.

Ми виступаємо за утвердження механізмів національного народовладдя — на місце непотрібної бюрократії і надмірної централізації має прийти реалізація влади громади у тих питаннях, у яких вона компетентна.

Закликаємо усіх, хто хоче перемоги Національної революції, припинити орієнтуватися на думку Заходу як головну запоруку нашої перемоги. Наша доля у наших руках, а Захід уже показав своє обличчя, продовжуючи співпрацю з антинародним режимом. Ставмо Захід перед доконаними фактами, і нехай він тоді думає, з ким краще співпрацювати — із законним господарем нашої країни чи з режимом, якому лишилося жити зовсім недовго.

Ще раз наголошуємо про важливість підготовки і, більш за все, здійснення загальнонаціональної мобілізації. Ми повинні бути готовими у найближчий час повністю заблокувати роботу центральних органів нинішнього режиму. Говорімо з режимом тією мовою, котру він розуміє — мовою сили!

Слава Національній революції!

Лідер «Правого сектору» Дмитро ЯРОШ

Посилання на коментар

Кличко вызвал на дебаты Янека.

Янек на стрелу пришел, а Кличко сциканул?

Янек, маладца, дал Кличке домашнее задание поучить матчасть, подготовить ответы..., хотя бы умные вопросы...

Посилання на коментар

ПЕРЕМОВИНИ

Третій місяць вже минає,

пройде і пів року,

та Майдан наш не конає,

бо чекає доки

Молодії посивіють,

та простягнуть ноги,

бо, здається, що надія

наставляє роги...

Перемовини, що хочуть

вести бескінечно,

дупи хитрі ляси точуть,

бо це їм доречно.

Як, що річкою поплила

Антилопа Гну,

домовлялась з крокодилом? -

Це я не збагну!

Посилання на коментар

===============

Именно сейчас очень важно пересраться между собой в нашем лагере. Очень важно.

++++

(!!!!!!!)

Посилання на коментар

РОЗСЛІДУВАННЯ ТВІ: ЯК ВИПУСКНИЦЯ ПТУ ОЛЕНА ЛУКАШ СТАЛА МІНІСТРОМ ЮСТИЦІЇ ????

*http://tvi.ua/new/2014/02/11/rozsliduvannya_tvi_yak_vypusknycya_ptu_olena_lukash_stala_ministrom_yustyciyi

Посилання на коментар

Пісня з Майдану

_https://www.youtube.com/watch?v=enBt9A1xVKk

На антимайдані - "крейсер Аврора" і "шансон".

А шансон-то чем плох??

Ладно крейсер Аврора- тут кому как, а шансон чем плох??

Посилання на коментар

В 2010 был изменён закон о выборах и по новому закону члены избиркомов могут быть все из провластной партии,которые за закрытыми дверями фальсифицируют выборы ибо нет контроля.

Конечно,нужно вернуть старый и более справедливый закон о выборах.

Кстати,за кого вы,украиноговорящий украинец и НЕ националист,голосовали на выборах 2010 - за Юльку,Яныка или против всех?

Я, Ви здивуєтеся, спочатку був за Мороза, незважаючи на назву партії. Хотілося бути в рядах тих громадян, які показують владi, що вони проти нав'язаного вибору. У другому турі - Ви знову здивуєтеся, за Юльку. Я не був тоді прихильником Янека, але я прихильник легітимної влади і противник громадянської війни. І я говорю по-українськи, коли хочу. Але я не націоналіст, тому що людину робить не ii кров. Довго міркувати, ми тут не про це. А наблизити результати виборів у нашій країні до пристойного вигляду може тільки інститут спостерігачів. Це головне, мені здається.

Посилання на коментар

ПЕРЕВЫБОРЫ... выкинь дурные мысли из головы.

этот бруткоторыйтипахома.. правильно спросил: кто считать будет? все те же? на манеже.. глянь, кто сидит в комиссиях, кто проводит выборку, перевозку, кто в счетной вверху сидит.. когда их всех менять? треть народа не поменяешь ни за месяц ни за полгода.. О выборах не может быть и речи..

Надо перешить голову. Надо все капитально изменить. ВСЕ. И денег занимать придется конечно у евриков. ну и соответственно что то им обещать.. но там же драконовские законы экономические! Нам же запретят помидоры выращивать на грядке! И яблок наших никто не увидит и олию сомневаюсь что тоже.. короче, там полный абздец и непонятки.. А придется выполнять! Ну я молчу. Надо так надо.. Сами не вылезем пока..

А законы европейские - кто спорит? Польша, Чехия живут? порядок? И у нас так будет.. НО КАРФАГЕН НАДО РАЗРУШИТЬ!

Чего это я "бруткоторыйтипахома"? Я, можно сказать, со страниц Гоголя сюда прямо и шагнул. И Ваш ник, GiRaFo.chka, я не коверкал. На то, чтобы "перешить голову", уходят жизни поколений. Спросите Моисея, который водил свой народ по пустыне сколько лет? Вот. А пока поколения не сменились, надо как-то жить. Куда-то яблоки и олию девать... Если по закону в стране назначаются выборы, они будут. И Европа не поможет. А общественные беспорядки только навредят. Я вот только про это.

Посилання на коментар

Патриот своей страны - более чесное определение по отношению ко всей массе протестующих граждан.

Це правильно. Але націоналіст - це патріот тільки своєї нації. "Национализм - идеология и политика в национальном вопросе, основа которых трактовка нации как высшей ценности и формы общности". (Большой энциклопедический словарь)

Посилання на коментар

Це правильно. Але націоналіст - це патріот тільки своєї нації. "Национализм - идеология и политика в национальном вопросе, основа которых трактовка нации как высшей ценности и формы общности". (Большой энциклопедический словарь)

нація - це народ.

чому я українка повинна бути патріотом російського чи польского народів?

крім патріотизму - націоналізм - це ще духовна спорідненість

українець по національності може бути патріотом китаю, якщо він там живе.

але не може бути китайським націоналістом, бо це б означало, що він злився з їхньою культурою, звичаями і забув своє.

чому деякі українці російського походження проти націоналізму? - бо тоді їм потрібно буде визнати, що вони нац. мени -

з цим людям з їх ментальністю, важко змиритися.

і не тільки їм, а люмпену, який зрадив своїм предкам.

Посилання на коментар

нація - це народ.

чому я українка повинна бути патріотом російського чи польского народів?

крім патріотизму - націоналізм - це ще духовна спорідненість

українець по національності може бути патріотом китаю, якщо він там живе.

але не може бути китайським націоналістом, бо це б означало, що він злився з їхньою культурою, звичаями і забув своє.

чому деякі українці російського походження проти націоналізму? - бо тоді їм потрібно буде визнати, що вони нац. мени -

з цим людям з їх ментальністю, важко змиритися.

і не тільки їм, а люмпену, який зрадив своїм предкам.

Націоналізм, це більше зло, ніж соціалізм
Посилання на коментар

Націоналізм, це більше зло, ніж соціалізм

общие слова

с того, что я написала - что тебе не нравится?

_______

предупреждаю, потом посты перенесу на соответствующую тему - про национализм, чтоб не говорили, что я удалила

Посилання на коментар

та-ааак, москалики

фантазии о себе и по себе - оставьте ПРИ СЕБЕ

почти стишок... :rolleyes:

Наші фантазії не так вже й фантастичні. І запам'ятайте, будь ласка, ніхто з присутніх не бажає зла Україні.
Посилання на коментар

.http://www.segodnya.ua/economics/enews/naftogaz-urezal-postavki-gaza-v-regiony-iz-za-zlostnyh-neplatelshchikov-495556.html

Понеслось. Дальше. Газ стали прикрыват.

Далее что??

Посилання на коментар

Украинского оппозиционера Арсения Яценюка и его соратника Александра Турчинова облили зеленкой в одной из больниц Харькова. Политики приезжали туда, чтобы навестить экс-премьера страны Юлию Тимошенко. Хулиганский поступок снял на мобильный телефон один из очевидцев. На кадрах видно, как человек, вооруженный большой бутылкой с пульверизатором, распыляет антисептик в сторону посетителей госпиталя.

Мужчину сразу задержали, им оказался ранее судимый житель Харькова. Он пришел в больницу с товарищем, который караулил Яценюка и Турчинова на выходе. Напарник хотел повторно облить оппозиционеров, однако попытка не удалась. Второй хулиган сбежал с места преступления. Сам Яценюк отреагировал на произошедшее достаточно спокойно.

Арсений Яценюк, глава парламентской фракции «Батькивщина»: «Все в порядке, я дам пресс-конференцию в Киеве, только помоюсь».

Украинских политиков уже неоднократно обливали зеленкой в Харькове. Недавно жертвой подобного нападения стал бывший глава МВД Юрий Луценко.

-----------------------------------------------------

Харьков молодец :rolleyes:

Посилання на коментар

to ОрЫане.

Шо, мадам, думала забанишь всех инакомыслящих и запахнет форум разными, приятными для тебя, благовонями?

Фиг там, хотя... хотя конечно запахло..., вернее - засмердело приблежением форумного смертного одра!

Я захаживал и немного почитывал - форум исчез, но зато какой театр одного сумасбродного актёра! Закачаешься!

Поздравляю! Ты ведёшь "правильную" политику. Так держать!!! ОНЫ будут тебе "благодарны".

ПС

Интересно, какой будет размер ИХНЕЙ "благодарности"?

Посилання на коментар

Ужо прискакала...

Ну шо скажешь, медам?

Я уже соскучившись...

ПС

Я провожу рукой по крутому изгибу...

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...