Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Твой Предатор ничего не стОит, ноль. значить ти вартуєш менше нуля - бо ти не зміг зрозуміти жодного його комента. нагадаю тобі - Вітя не один рік жив і працював в Європі - йому втюхувати про загниваючий капіталізм важко. Він знає тамтешні переваги і може порівняти їх з нашими реаліями. Щоб поспілкуватися з такою людиною - вартує зійти зі свого надутого постаменту. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 США не решатся на серьезное вмешательство ни при каком сценарии. Про у Вас и у Нас наверху трусы сидят.Боятся что их скинут и кому они после этого будут нужны. Про авианосец - это была шутка :lol: Путин: нет ничего противнее правителя, который всема конечностями держится за власть - явный намек на нашего недоделанного узурпатора - но разве ж ОНО поймет, что его уже презирает весь мир. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Згоден з Вами, сестре. І Ви знаете, коли я в Біблії читав, про випадки того, що людина відмовлялася від свободи, яку могла отримати, але намість того залишалася у рабстві, мій розум відмоалявся це уяснювати, як, взагалі таке можливо? Тепер же, коли я мав змогу поспілкуватися з тими, хто боготворить сталінський режим, хто виправдовує ГУЛАГ, хто готов гнобити своїх співвітчизників, які повстали проти цього антилюдського регіонального режиму, я зрозумів, що оце несприяття свободи, оця ганебне, рабське стремління до, так називаємої, стабільності отой собаки, яка сидить у своїй будці, отримуючи від свого хозяїна чергову кістку, вважаючи, що це і є оте земне щастя- очевидно закладене у таких людях десь на генетичному рівні. Вони, дійсно, не взмозі усвідомити, що таке істинна свобода. Для них вона, оте химерне, жахливе становище, коли хозяїн забуває кинути кістку, і пес починає розуміти, що будучи прив'язаним до ланцюгу, може просто померти з голоду, але він готовий краще чекати, коли хозяїн схаменеця і кине йому чергову кістку, чим спробувати голосно загавкати, нагадуючи хозяїну, що він чесно заробив свій кусок їжі. І як таких людей переконати, що вони теж мають право на гідне відношення до себе, що вони дійсно люди, а не оті прив'язані собаки, я, честно кажучи, вже і не знаю...Если ты такой свободолюб - тогда почему так тянешь нас в ярмо Запада, туда, где будем людьми даже не второго сорта (второй уже занят поляками), а благодатную страну хочешь превратить в их скотный двор?То, что не удалось сделать Западу за сотни лет войнами теперь пытаются сделать с помощью таких олухов как ты и Ориана - Враг народа. А может и ты не понимаешь этого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 значить ти вартуєш менше нуля - бо ти не зміг зрозуміти жодного його комента. нагадаю тобі - Вітя не один рік жив і працював в Європі - йому втюхувати про загниваючий капіталізм важко. Він знає тамтешні переваги і може порівняти їх з нашими реаліями. Щоб поспілкуватися з такою людиною - вартує зійти зі свого надутого постаменту. Это ты и он не можете понять простую вещь - почему Запад живёт, а остальной капмир гнил, гниёт и будет гнить, хотя я раньше затратил много времени именно на тебя разъясняя причины, но... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Ось ВАША країна Нужно поросто отвечать "Шановний операторе, поцiлуйте мене в революцiйну дупу" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Ого, не так вже безобідно на стороні ментів, як може здаватися з того боку, з якого ми зазвичай дивимося .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cuO53xeZkm8 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 січня, 2014 Автор Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Сообщения из прилегающих районов - титушки в сопровождении машины милиции громят и вроде бы даже жгут машины. Хер его знает что это значит? Завтра власть скажет что все это сделал евромайдан и введет чп? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Нужно поросто отвечать "Шановний операторе, поцiлуйте мене в революцiйну дупу" Та вже наче відхвестився Київстар - що це повідомлення не від операторів ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Это ты и он не можете понять простую вещь - почему Запад живёт, а остальной капмир гнил, гниёт и будет гнить, хотя я раньше затратил много времени именно на тебя разъясняя причины, но... Мені не потрібно було багато часу, щоб тобі заперечити - ти банально злився відповіддю, що Захід - це виняток і ніяк не міг прокоментувати - як може бути винятком явище, яке пройшло всі три етапи капіталізму: накопичення, узаконення і повернення до основ - моральності. Захід - це закономірність. Нам зараз також пропонується узаконення того, що є, щоб перейти до перерозподілу, але не мародерськими методами комуняків: відібрав і поділив, а більш цивілізованими - за допомогою податків. пам"ятаєш 70% податок на супербагатство - після якого деякі французькі буржуа втекли до Росії? Ось тобі ще один аргумент - але для тих, хто вміє бачити і аналізувати - це не для тебе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Мені не потрібно було багато часу, щоб тобі заперечити - ти банально злився відповіддю, що Захід - це виняток і ніяк не міг прокоментувати - як може бути винятком явище, яке пройшло всі три етапи капіталізму: накопичення, узаконення і повернення до основ - моральності. Захід - це закономірність. Нам зараз також пропонується узаконення того, що є, щоб перейти до перерозподілу, але не мародерськими методами комуняків: відібрав і поділив, а більш цивілізованими - за допомогою податків. пам"ятаєш 70% податок на супербагатство - після якого деякі французькі буржуа втекли до Росії? Ось тобі ще один аргумент - але для тих, хто вміє бачити і аналізувати - це не для тебе отвечу позже.ухожу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість msv1012 Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Если ты такой свободолюб - тогда почему так тянешь нас в ярмо Запада, туда, где будем людьми даже не второго сорта (второй уже занят поляками), а благодатную страну хочешь превратить в их скотный двор? То, что не удалось сделать Западу за сотни лет войнами теперь пытаются сделать с помощью таких олухов как ты и Ориана - Враг народа. А может и ты не понимаешь этого? Эко Вас накрутили. А в каких странах Европы Вы были лично, чтобы утверждать, будто мы там будем людьми второго сорта? Людьми второго сорта мы можем быть только в региональной Украине или реанимированном совке. А в Европе люди научены уважать друг друга и не строят свои взаимоотношения по принципу, если я начальник, то ты неприменно дурак, а если я чиновник, то тогда ты вообще дерьмо, как это практикуется у нас и у наших бывших соратников по Советскому Союзу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Эко Вас накрутили. А в каких странах Европы Вы были лично, чтобы утверждать, будто мы там будем людьми второго сорта? Людьми второго сорта мы можем быть только в региональной Украине или реанимированном совке. А в Европе люди научены уважать друг друга и не строят свои взаимоотношения по принципу, если я начальник, то ты неприменно дурак, а если я чиновник, то тогда ты вообще дерьмо, как это практикуется у нас и у наших бывших соратников по Советскому Союзу... його не накрутили - він сам такий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість msv1012 Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 його не накрутили - він сам такий Буває. Хоча мені і цікаво, звідки люди беруть таку впевненість, що в Європі ми будемо істотами другого сорту? Невже ця фобія залишилася ще з часів фашистської Німеччини? Так вже і Гітлера нема 70 років, і достатньо засобів, щоб, якщо не особисто побачити, як люди будують своє життя в Європі, то дізнатися про це через інтернеті чи неупередженні ЗМІ. Ось я і вирішив, що нести маячню, про людей другого сорту, здатна тільки та людина, якой дуже ретельно промили мізок антиєвропейськой пропагандой... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 11:06 21/01/2014 МОСКВА, 21 янв - РИА Новости. Глава МИД РФ Сергей Лавров назвал бесцеремонным поведение некоторых европейских политиков в ходе кризиса в Украине. "Мы бы предпочли, чтобы наши некоторые европейские коллеги не вели себя так бесцеремонно в связи с украинским кризисом, когда без каких-либо приглашений члены нескольких правительств европейских рванули на Майдан, принимали участие в антиправительственных демонстрациях в стране, с которой они имеют дипломатические отношения. Это просто неприлично", - сказал Лавров на пресс-конференции. По его словам, именно это подогревает ситуацию в Украине. "Вы наверняка помните, как там все начиналось – захват мэрии, захват правительственных зданий. В этих зданиях боевики держались несколько недель. Представьте себе, что такое произошло в любой стране Евросоюза. Возможно это? Да никогда бы этого не позволили. Сейчас погромы, нападения на полицию, поджоги, "коктейли Молотова", какие-то взрывные устройства. Это жутко, это абсолютное нарушение всех европейских норм поведения, и я лично считаю, что те призывы к благоразумию, которые сейчас лидеры оппозиции, в лице Виталия Кличко, в частности, делаются, показывают, что ситуация выходит из-под контроля", – отметил Лавров. "Мы знаем об информации, которая имеется на счет того, что это в немалой степени стимулируется из-за рубежа, но получается, что эти стимуляторы даже не учитывают интересов самой оппозиции и пытаются спровоцировать насилие", – добавил он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Якого нацика? Ти що хворий?Я вот наоборот здоров. А вот та шушера, что водит хороводы на майдане, сомневаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Про тебе tranavzh Активный участник Возраст не указан Пол не указан Место жительства не указано День рождения не указан ПУСТЕ МІСЦЕ (!!!) Ну, извини, что я не на твоей стороне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Ну, извини, что я не на твоей стороне. Правильно, бо ти на стороны ось цих .http://www.mediaport.ua/udarnyy-batalon Маленька цитатка, щоб зрозуміти суть тих людей, пам"ятаєш ти давав відео, де люди ламали двері і ти запитував: хто це і де? Тут про ці події - пояснення, нащо вони ламали двері А как вы считаете, почему они так поступили? Они стояли в группе с вами. Я вам объясню, почему они так поступили. Если дверь не открывается, то туда звонят. Если звонят, стучат, но не открывают, может, людям плохо, может, кто-то умер или потерял сознание. Тогда взламывают двери. Чтобы понять, что происходит. Потому что к ним прорваться никак нельзя. Я этих людей прекрасно понимаю, потому что, поймите, люди пытаются понять людей, почему они из Киева сюда на поезде приехали, вся делегация. Это же не из Харькова были люди. Это люди приехали из Киева, был вчера целый состав, это эшелон. Я живу возле вокзала, случайно вчера проходил вечером. На поезде в 22.20 эта вся делегация выезжала из Харькова с поднятым настроением в Киев, с чувством выполненного долга. В Киеве там своё мутят, а здесь приехали сюда мутить. Давайте мы здесь людей намутим, чтобы тоже люди не работали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Я вот наоборот здоров. А вот та шушера, что водит хороводы на майдане, сомневаюсь. Шушера, як ти називаєш людей, які протестують проти влади - це ректор Могилянки в тому числі. Ти вищий від ректора Могилянки - чим? Зростом? Ото ж бо... Тобі недвозначно натякнули, щоб мати право критикувати людину рівня Кличка, потрібно 1. Бути йому рівнею в тому, в чому критикуєш 2. Бути однодумцем, спільником. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Если ты такой свободолюб - тогда почему так тянешь нас в ярмо Запада, туда, где будем людьми даже не второго сорта (второй уже занят поляками), а благодатную страну хочешь превратить в их скотный двор? То, что не удалось сделать Западу за сотни лет войнами теперь пытаются сделать с помощью таких олухов как ты и Ориана - Враг народа. А может и ты не понимаешь этого? За сотни лет войн бОльшего генацида,чем от московитов и Орды украинцы/русичи не видывали. А чтобы говорить с тобой о "ярме Запада" для начала хотелось бы узнать,кто ты по профессии и в какой стране живёшь. Ибо если ты депутат,крупный бизнес ориентированный на Россию,живёшь в США,Израиле,Германии,Кипре и прочих,оставаясь при этом "имперским русским",недвижимость и банковские счета за границей,то тебе не надо чтобы в Украине были законы ЕС. Законы ЕС налогами ограничивают уровень доходов между минимумом и максимумом зарплаты,если не ошибаюсь 10 или 15 раз в госсекторе. А миллиардеров заставляют раскошелиться ещё приличнее - налогами. Если удачливый - да,будешь иметь яхты самолёты но устраивать "государство - это я",как Ахметов,не позволят. Это - вопросы социальной справедливости. Если ты - против этой справедливости,значит у тебя в этом отношении рыльце в пушку. Тогда понятны твои антиевропейские настроения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
SD. Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Я вот наоборот здоров. А вот та шушера, что водит хороводы на майдане, сомневаюсь. Тот же вопрос и к тебе - кем работаете,господин хороший? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Правильно, бо ти на стороны ось цих .http://www.mediaport.ua/udarnyy-batalon Маленька цитатка, щоб зрозуміти суть тих людей, пам"ятаєш ти давав відео, де люди ламали двері і ти запитував: хто це і де? Тут про ці події - пояснення, нащо вони ламали двері А как вы считаете, почему они так поступили? Они стояли в группе с вами. Я вам объясню, почему они так поступили. Если дверь не открывается, то туда звонят. Если звонят, стучат, но не открывают, может, людям плохо, может, кто-то умер или потерял сознание. Тогда взламывают двери. Чтобы понять, что происходит. Потому что к ним прорваться никак нельзя. Я этих людей прекрасно понимаю, потому что, поймите, люди пытаются понять людей, почему они из Киева сюда на поезде приехали, вся делегация. Это же не из Харькова были люди. Это люди приехали из Киева, был вчера целый состав, это эшелон. Я живу возле вокзала, случайно вчера проходил вечером. На поезде в 22.20 эта вся делегация выезжала из Харькова с поднятым настроением в Киев, с чувством выполненного долга. В Киеве там своё мутят, а здесь приехали сюда мутить. Давайте мы здесь людей намутим, чтобы тоже люди не работали. Да брось. Ты прекрасно знаешь, что я владу не поддерживаю (закон они реально диктаторский подписали, хотя с кое чем согласен, а в остальном, жесть) Про Кернса хочу отдельно сказать. Я в шоке, что такой пидар стал мэром города. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Шушера, як ти називаєш людей, які протестують проти влади - це ректор Могилянки в тому числі. Ти вищий від ректора Могилянки - чим? Зростом? Ото ж бо... Тобі недвозначно натякнули, щоб мати право критикувати людину рівня Кличка, потрібно 1. Бути йому рівнею в тому, в чому критикуєш 2. Бути однодумцем, спільником. Ну, ты мне не указывай. Кого хочу того и критикую. Я так понимаю святой троицы больше не существует :rolleyes: Красиво его опустили :rolleyes: мне его аж жалко стало, честно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Тот же вопрос и к тебе - кем работаете,господин хороший?SD. послушай, у тебя вопросы не связаны с ответом, я не знаю что тебе ответить :blink: При чем работа??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Да брось. Ты прекрасно знаешь, что я владу не поддерживаю (закон они реально диктаторский подписали, хотя с кое чем согласен, а в остальном, жесть) Про Кернса хочу отдельно сказать. Я в шоке, что такой пидар стал мэром города. На даний момент є дві сторони - влада і народ. Ти ж сам бачив - люди від*дили навіть трійку тіпа лідерів. Хто третя сторона, на якій ти стоїш - я не знаю? - хіба неповноцінні? До речі, Керенс став мером - завдяки ось цим браткам з посилання. Тепер влада завдяки їм хоче влаштувати терор в Києві. Вони ж забезпечать перемогу янека 2015 року. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Ну, ты мне не указывай. Кого хочу того и критикую. Я так понимаю святой троицы больше не существует :rolleyes: Красиво его опустили :rolleyes: мне его аж жалко стало, честно. Себе пожалій - він завжди може виїхати з країни - туди, де навіть вхідних дверей не закривають А ти будеш жити в державі, де всяке чмо зможе виламати двері в твоє помешкання, бо вони будуть закриті і ніхто не відгукнеться на дзвінок - і ти будеш безсилим проти нього, бо в цій країні нема ні законів, ні судів і ще хочуть відібрати право проти всього цього протестувати - вірніше, вже відібрали - за цими новими законами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 На даний момент є дві сторони - влада і народ. Ти ж сам бачив - люди від*дили навіть трійку тіпа лідерів. Хто третя сторона, на якій ти стоїш - я не знаю? - хіба неповноцінні? До речі, Керенс став мером - завдяки ось цим браткам з посилання. Тепер влада завдяки їм хоче влаштувати терор в Києві. Вони ж забезпечать перемогу янека 2015 року. Себе пожалій - він завжди може виїхати з країни - туди, де навіть вхідних дверей не закривають А ти будеш жити в державі, де всяке чмо зможе виламати двері в твоє помешкання, бо вони будуть закриті і ніхто не відгукнеться на дзвінок - і ти будеш безсилим проти нього, бо в цій країні нема ні законів, ні судів і ще хочуть відібрати право проти всього цього протестувати - вірніше, вже відібрали - за цими новими законами. Ори, да я не против чтоб поменяли зека и всю эту владу. НО, вопрос встает, а кого нового поставить. ЕГО просто нет. То что люди там бегают. Уверен, что сами не знают зачем они там (мне напоминает, когда спрашивали чего вы делаете не майдане, так идиоты думали что они поедут в Европу после подписания), так и здесь лозунги "банду гэть" "ганьба" а дальше что??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Ори, да я не против чтоб поменяли зека и всю эту владу. НО, вопрос встает, а кого нового поставить. ЕГО просто нет. То что люди там бегают. Уверен, что сами не знают зачем они там (мне напоминает, когда спрашивали чего вы делаете не майдане, так идиоты думали что они поедут в Европу после подписания), так и здесь лозунги "банду гэть" "ганьба" а дальше что??? Вони там не лише бігають - вони наражають себе на тюрму. А ти, сидячи в теплі - строчиш коменти у підтримку влади - бо мовчання - це знак згоди. Ти змирився - і це найгірше, що може бути - навіть гірше, ніж те, що Укаїна не має достойного лідера. Тому судиш ти про тих людей, як завжди, зі своєї дзвіниці - сцикливого, примітивного, нічого не представляючого з себе ніка на політичному форумі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Вони там не лише бігають - вони наражають себе на тюрму. А ти, сидячи в теплі - строчиш коменти у підтримку влади - бо мовчання - це знак згоди. Ти змирився - і це найгірше, що може бути - навіть гірше, ніж те, що Укаїна не має достойного лідера. Тому судиш ти про тих людей, як завжди, зі своєї дзвіниці - сцикливого, примітивного, нічого не представляючого з себе ніка на політичному форумі. Больно ты сейчас мерзнешь. Подожди, люди скоро поймут, что их поимели, но уже с обеих сторон. Тогда думаю, что вы запищите по другому. Скажи пожалуйста, вот банду гэть- сделали. Дальше что?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 21-го січня о 18.00 відбудеться ініціатива матерів службовців ВВ та спецназу У вівторок, 21-го січня о 18.00 відбудеться ініціатива, в ході якої планується, що на Майдан прийдуть матері службовців ВВ та спецназу, аби просити своїх дітей "припинити ризикувати найціннішим, виконуючи злочинні накази". "Якщо у вас є сини і брати серед тих, кого зараз змушують стояти на Грушевського на мінус десять, і повільно, але впевнено втрачати нирки, прийдіть, і заберіть їх. Поки ми ведемо переговори, які невідомо чим ще закінчаться, хлопці будуть вже інвалідами", - закликають матерів бійців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 21 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2014 Депутат Европарламента от Польши Марек Сивец осудил насилие, которое произошло на улицах Киева в последние сутки и считает, что украинская оппозиция теряет авторитет и контроль над протестующими, в результате чего их выступления радикализируются. Об этом европарламентарий отметил в эксклюзивном комментарии канала БТБ. Я не верю в провокации. Как могли несколько сотен людей взяться ниоткуда и начать нападения на полицию? Я видел, что это было сделано по указанию некоторых лидеров оппозиции на Майдане, чтобы повысить уровень напряжения", - убежден он. "По моему мнению, сейчас важно, чтобы оппозиция разработала сценарий того, как разойтись с Майдана и начать переговоры с представителями власти, с представителями Партии регионов, выдвинуть реалистичные для выполнения требования, которые могли бы удовлетворить людей на Майдане. Сейчас же есть много лидеров протестующих, кто хочет продолжать противостояние со спецназом, и это очень-очень опасно", - предостерегает Сивец. polemika Поляки забздели, чуют что войной на границах запахло. У них у самих из- за кризиса с нациками проблема. Может и к ним пере кинуться. Мировой пожар раздуем?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.