Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Правильно - нічого нового - в чиїх руках газовий кран - той і правий.

У чиїх руках атомна конопочка - той і правий.

Ти ж не проти - а я рада зробити приємне.

І на майбутнє запам"ятайте - ніколи ніякий кацап на форумі не буде вирішувати українські проблеми -- поки я тут.

_______

А Майдан - це наслідок того, що влада не хоче чути свій народ. Ти щось казав? - ні, ти працюєш, терпиш і мовчиш, хоч янек і Ко скоро всі кримські заповідники забере, і пляжі загородить парканами.

А ось люди на Майдані говорять - правильно чи ні - можна сперечатися, але вони не мовчать.

Хто стукає - тому відчинять, хто говорить - того почують - Біблія

А. при чём здесь кран. тебе хоть раз его перекрыли. цена не устраивает. так сами назначили. тебе просто нечего ответить.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Да я никого не жалоблю.

Просто давай разговаривать прямо.

Без этих кредитов сотни тысяч граждан Украины находились на пороге сокращения, увольнения и голода. Помощь России была крайне своевременной. А условияя кредитования - это именно помощь, т.к. на таких условиях запад ни цента не выделил.

Теперь давай дальше мозгами пораскинем...

Нет зарплат у бюджетников - нет прибылей в магазинах(товар никто не покупает), магазины не закупают товар - производства его не производят(не за что, оборотных средств нет). То есть на Украине наступает коллапс экономики.

А коллапс экономики ведет в первую очередь к разгулу бандитизма, гиперинфляции ... в общем к полной ж.

Ты бы этого хотела?

Нет дорог, медицины, ментов, соцзащиты, пустые прилавки магазинов, отключения электроенергии и отопления.

Ще раз повторюю - людині, яка приїхала просити гроші на Мерседесі - дають тільки або дурні, або ті, хто з нею заодно, тобто, підставні особи.

Путін - дурак, дав гроші банкруту?.

Чи в складі злочинної групи банкрутив Україну, потім дав кредит - і на законних підставах тепер відтяпає від неї кусень незалежності?

Тому такого управляючого - нах, конфіскувати Мерс і йти проситися НА СЛУЖБУ до багатого пана, щоб заробити грошенят і витягнути Україну з боргової ями - нічого нового у світі - так робили завжди в Україні.

Тільки пихата червонозада голотьба, яка потім заполонила її, і яка ніколи не хотіла працювати - мнить з себе пана, їздить на Мерсі і живе на позичені гроші.

Пам"ятаю кіно бачила, один з пролетаріїв, після гарненького трусу когось з колишніх, сказав влучну фразу - дуже характеризує наших червонозадих: ось ще б кількох таких буржуїм потрясти і так до всесвітньої революції можна протриматися.

Посилання на коментар

Коли до мене в дім приходить незваний гість і починає втіхувати, що я погана хазяйка і моєму чоловіку потрібно зі мною розвестися - будь спок - скороводою по голові йому гарантовано.

это твой форум ? или тебя сюда взяли прислуживать.
Посилання на коментар

Ще раз повторюю - людині, яка приїхала просити гроші на Мерседесі - дають тільки або дурні, або ті, хто з нею заодно, тобто, підставні особи.

Путін - дурак, дав гроші банкруту?.

Чи в складі злочинної групи банкрутив Україну, потім дав кредит - і на законних підставах тепер відтяпає від неї кусень незалежності?

Тому такого управляючого - нах, конфіскувати Мерс і йти проситися НА СЛУЖБУ до багатого пана, щоб заробити грошенят і витягнути Україну з боргової ями - нічого нового у світі - так робили завжди в Україні.

Тільки пихата червонозада голотьба, яка потім заполонила її, і яка ніколи не хотіла працювати - мнить з себе пана, їздить на Мерсі і живе на позичені гроші.

Пам"ятаю кіно бачила, один з пролетаріїв, після гарненького трусу когось з колишніх, сказав влучну фразу - дуже характеризує наших червонозадих: ось ще б кількох таких буржуїм потрясти і так до всесвітньої революції можна протриматися.

Солнышко, а без Мерса тебе крупный кредит никто и никогда не даст.

Вот к примеру ... придешь ты в банк просить кредит. Тебя изначально спросят о том, а платежеспособна ли ты? сможешь ли ты этот кредит отдать? Это ведь не благотворительная помощь, а кредит - его отдавать нужно.

Чем отдавать будешь, если твои соотечественники совсем ничего не производят?

Посилання на коментар

Ну ти гля - пива перепив - не ти щойно з інородцем Крим Раші віддавав - під путіна лягав? ?

Все - забирай свого собутильника і валіть на рашинські форуми - поплачтеся в тряпочку як вас в Україні обіжають.

так вы уже 23 года плачетесь у тряпочку Европе. ну и как. под кого вы там легли . под всех. так о чём ты.
Посилання на коментар

Это ты о чем глупая?

Им и тогда все компенсировали в Узбекистане, и по возвращению давали и землю, и квартиры. И даже в ущерб "не татарскому" населению, за частую не заслуженно!

Они уже в 1942м свой выбор сделали, теперь наша очередь!

Ну тобі ж Путін також конфісковував витрати на переїзд, коли цю свою програму започаткував - по переселенню корінних росіян з колишніх радянських республік.

Ти чому досі в Криму?

І Україна також свій вибір зробила - 1991 року - і тепер вже не ваша, а наша черга. Так що - все справедливо - причому - по - твоєму розумінню справедливості.

Посилання на коментар

Ну тобі ж Путін також конфісковував витрати на переїзд, коли цю свою програму започаткував - по переселенню корінних росіян з колишніх радянських республік.

Ти чому досі в Криму?

Потому, что он не коренной россиянин.

І Україна також свій вибір зробила - 1991 року - і тепер вже не ваша, а наша черга. Так що - все справедливо - причому - по - твоєму розумінню справедливості.

И Крым свой выбор сделал. При чем раньше чем Украина. На каком основании украина распространила свою юрисдикцию на соседнее - Суверенное государство?
Посилання на коментар

Ти це написав про тих, хто хати репресованих кримських татар спочатку зайняв - а тепер за них вирішуєш кому здатися

А я В УКРАЇНІ, НА УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ - і нікому не дозволю ділити Україну чи сіяти розбрат між українцями.

Це собі десь закарбуй.

Ну во первых. ты сама уже и поделила, а крымских татар репресировали за предательство, пусть скажут спасибо, что в расход не пустили, как и вас в схронах не повзрывали. война детка . это на игрушки, там свои законы, вы вон в Бухенвальдах сотнями тысяч сжигали людей, о чём ты . очнись.
Посилання на коментар

Шкатулка, замість того, щоб переживати за галичан, подумав би про свій регіон - де тільки Київ донор - всі решта області - дотаційні - це раз

Вот и этим мы с тобой отличаемся - у меня всё во имя справедливости, даже если она мне и не выгодна.

Кстати, это и есть лицемерие, твоё лицемерие, в котором ты меня обвиняла.

Это раз.

І про той же Донбас, який у розвитку бізнесу відстає від ЗУ років так на 15-ть і жере з бюджету немалі кошти, які йдуть не на регіон, а в офшори олігархам - це два

Да пусть хоть на тысчу лет обгоняет, но если не наполняет местный бюджет, то нах... он такой развитой нужен.

Это два.

Вирішувати питання територіального устрою України будуть люди, які хочуть жити в свобідній державі, а не на гачку пуцькінських карликів - це три.

И определять кто хочэ мабуть будуть таки демократы як ты с бандформирования под рабочим названием Свобода?

А не много ли ты берёшь на себя и отару, сучечька?

Это три.

Тому вмийся - ти вже давно тут у відстої. Йди довби прописні істини, які я тобі написала позавчора.

Ну конечно... как же... постирала все мои посты с ответами на тупые твои , а теперь сильно вумной хочешь казаться?

Запомни - ты вражина Украины и не важно по тупости своей или по причине - грошенята не пахнуть.

Это четыре.

Посилання на коментар

Солнышко, а без Мерса тебе крупный кредит никто и никогда не даст.

Вот к примеру ... придешь ты в банк просить кредит. Тебя изначально спросят о том, а платежеспособна ли ты? сможешь ли ты этот кредит отдать? Это ведь не благотворительная помощь, а кредит - его отдавать нужно.

Чем отдавать будешь, если твои соотечественники совсем ничего не производят?

А що виробляє Англія, наприклад?

А Франція? А Німеччина?

Україна - дуже багата держава.

Тільки гниє з голови. А коли гниє голова, то ніхто вже не дбає про все решта.

Посилання на коментар

ДА киев сам по себе ноль ибо он сам ничего не производит, там только юридические адреса. а вот тогда и посмотрим кто кого дотировал.

Совершенно верно.

Я уже здесь писал:

- Раньше Киев был город-труженник, а теперь город-паразит.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Розкол - тільки в твоїй голові.

А той розкол, який у суспільстві: на дуже бідних і на дуже багатих - тільки згуртовує Україну.

А ще виділяє як інородний елемент - каліроване бидло - яке зараз співає в унісон з владою, бо по іншому просто не вміє.

Богатые и бедные, сытые и не довольные были и будут в любой стране, и при любой власти.

А вокруг кого гуртуется Украина, вокруг бедных, или вокруг богатых..?

Интересно, а ты говорила сама себе то же самое, когда у власти сидел Ющенко?

Слушай, а каким надо быть супер калиброванным быдлом, что бы в своей стране устраивать сплошные революции?!

Посилання на коментар

А Франція? А Німеччина?

Всё. И конкуренты им не нужны. По-этому как только Украина сделает шаг в ЕС - всё, о своей промышленности можешь забыть. Конкуренты не нужны никому.

Тебе напомнить кто именно продал Митталу Криворожсталь?

Чья голова продавала?

А Черноморский шельф кто доблестно просрал румынам?

Так что не перекладывай все с больной головы на здоровую.

Я Яныка сам не люблю, но в данном случае он принял единственно верное решение.

Посилання на коментар

А Франція? А Німеччина?

Ну что они вырабатывают вы покупаете, а вот , что вырабатываете вы ????????

Ну какой народ такое и правительство, вы его же выбрали, Ориша дружи со своей головой, кто вам виноват, оппозиция у вас оказалась ещё гнилей. И вы уже не богатая страна. вы полнейшая нищета. кому вы уже только не должны, а отдавать нечем. Страна это не рыба, начните с себя

Посилання на коментар

Совершенно верно.

Я уже здесь писал:

- Раньше Киев был город-труженник, а теперь город-паразит.

Ага, ага, розкажи це дебілу Черчілю - він на днях хвалився, що його синок клерком в Сіті працює - труженік ще той :lol:

Бля, та що ж ви такі тупі...

Посилання на коментар

Я Яныка сам не люблю, но в данном случае он принял единственно верное решение.

Нуда, ну да - адже він свого не віддав, а кредити платити будуть прості люди.

Якщо чесно - огидні ви мені. Ну про що з тобою говорити, якщо твоя чавкаюча пика по вуха у владному лайні?

Тьху!

Посилання на коментар

Богатые и бедные, сытые и не довольные были и будут в любой стране, и при любой власти.

А вокруг кого гуртуется Украина, вокруг бедных, или вокруг богатых..?

Интересно, а ты говорила сама себе то же самое, когда у власти сидел Ющенко?

Слушай, а каким надо быть супер калиброванным быдлом, что бы в своей стране устраивать сплошные революции?!

Що люди протестують, бо невдоволені життям - це зрозуміло.

Не зрозуміло тільки бидлу - воно і запитує.

Посилання на коментар

Нуда, ну да - адже він свого не віддав, а кредити платити будуть прості люди.

Якщо чесно - огидні ви мені. Ну про що з тобою говорити, якщо твоя чавкаюча пика по вуха у владному лайні?

Тьху!

Ок! Какое на твой взляд решение должен был принять Янык, при пустом бюджете?

(на личные оскорбления я внимания не обращаю, т.к. этим ты больше оскорбляешь себя, а не меня).

Посилання на коментар

(на личные оскорбления я внимания не обращаю, т.к. этим ты больше оскорбляешь себя, а не меня).

ты что не понимаешь? немедленно подписать ассоциацию и уйти в отставку :lol: , да плевать ей на бюджет, у нее свой бюджет - он ей ближе :lol:

Посилання на коментар

И определять кто хочэ мабуть будуть таки демократы як ты с бандформирования под рабочим названием Свобода?

А не много ли ты берёшь на себя и отару, сучечька?

Ха-ха, тепер шкатулку будуть меньше грати в хвіст і гриву багатенькі дядечки, яких Свобода трохи налякала - тому він не задоволений.

Капець!

Ті червонозаді зовсім породу втратили - опустилися до дворових сук.

Посилання на коментар

Піти у відставку

Посилання на коментар

Що люди протестують, бо невдоволені життям - це зрозуміло.

Не зрозуміло тільки бидлу - воно і запитує.

Да ты не истери, причём здесь недовольны жизнью и мудан. Какое отношение имеет торговое соглашение к вашему уровню жизни, а теперь и вообще ни хрена майдан не выдвигает, бабки стригут вот и всё, или троица идиотов сделает вашу жизнь лучше, бред несусветный.. Ориша, так кто быдло. пока не поздно вернитесь в Польшу, вам там место, не украинцы вы , как не красьтесь и никогда ими не были.
Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Ти чому досі в Криму?

А с чего ты решила, что я коренной Росиянин.

Я русский человек родившийся, и проживший всю жизнь в Украине. И таких как я миллионы.

А ты чего доси во Львове?

Так и Крым тоже свой выбор сделал, причем на несколько месяцев раньше чем Украина. Так в чем проблема?

Может в том, что Украина у нас с тобой разная!?

Посилання на коментар

Піти у відставку

А с каких дел????

Поясни.

!% фашистов западенщины хотят. Ну хотите. Давай референдум проведём.????????? Вы будете всегда в пролёте, всегда.

Посилання на коментар

А с чего ты решила, что я коренной Росиянин.

Я русский человек родившийся, и проживший всю жизнь в Украине. И таких как я миллионы.

А ты чего доси во Львове?

Так и Крым тоже свой выбор сделал, причем на несколько месяцев раньше чем Украина. Так в чем проблема?

Может в том, что Украина у нас с тобой разная!?

Я у Львові - бо моя Батьківщина - Україна.

А ти - байстрюк

_____

Коли випустили Хорошковського - він у першому ж інтерв"ю сказав: я піду воювати за Кавказ - бо він наш, ми його завоювали і пофік, що Кавказ ніколи не був Московією.

Так ось, Україна Крим - заслужила - отримала як конфіскацію за століття поневірянь у складі Імперії.

Я говорю - те, що каже кожен росіянин, який ніколи не поступиться ні міліметром своєї землі. А ти говориш, як зрадник.

Тому, Україна у нас різна - твоя у складі РФ, а моя - Незалежна і процвітаюча.

Амінь!

Посилання на коментар

Дальше что? От этого бюджет наполнится?

Ти там про апендикс писав - так ось, коли він загноївся - якщо його не удалити - сподіватися на видужання не можна.

До речі, наступним кроком - але вже нової влади - повинен бути суд над цим презилентом і повна ревізія всього того, що нахапали олігархи за 20-ть років - на предмет виконання інвестиційних зобов"язань.

Посилання на коментар

А с каких дел????

Поясни.

!% фашистов западенщины хотят. Ну хотите. Давай референдум проведём.????????? Вы будете всегда в пролёте, всегда.

Хто проведе?!!! Ти не забувся, що до України ніяким боком?

Я тобі вже сто разів казала - не буде рашинський емігрант вказувати в такому тоні, що ми повинні робити в Україні.

Не заткнешся - я тебе заткну - справедливо за те, що пишеш брехню на громадян України.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...