Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Так вас хрен выгонишь, вот надо силу применить. вот не знаем куда вас деть, вы вообще то появились недавно, да и государства у вас никогда не было, так , что там на счёт испокон веку. Черчіль, справа в тому, що ти тут взагалі не при ділах - так що закрийся, поки я ще добра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ну в общем-то не о пиндосах речь(хотя и о них тоже), а о Майдане. Как совершенно верно подметил дядя Митя, Майдан - это следствие. Причина в другом - в искусственной склеенности Украины. Это сборная территория. Сборная прежде всего по металитету. И поскольку единой - объединяющей идеи у всех этих людей за 20 лет так и не появилось, то выход только один - разбегаться. Ты знаешь Маниту, это уже и Эуропа, и Раша давно поняли. По этому и рвут нас в аккурат по шву!Только до "майданутых" это никак не доходит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ми себе спасемо самі, а ось ви - івани без роду і племені - тут і там - чужинці. Там вас вже ніхто не чекає, а тут ви самі себе заганяєте в резервацію. Мы здесь.., это вы там B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ориша, ну так МАЙДАН, это следствие, а причина именно в том, что вы - майданутые, не слышите никого кроме себя! И почему то присвоили себе исключительное право решать, кто прав, а кто нет...! Кто против майдана, тот зраднык, кто говорит по русски, тот не украинец. Чи не так...? Вот и ты Ориша вытираешь тут все, что лично тебе не нравится! Все правильно, когда не хватает контраргументов, надо удалить оппонента.. В чьих руках кнопка, тот и прав..? Правильно - нічого нового - в чиїх руках газовий кран - той і правий. У чиїх руках атомна конопочка - той і правий. Ти ж не проти - а я рада зробити приємне. І на майбутнє запам"ятайте - ніколи ніякий кацап на форумі не буде вирішувати українські проблеми -- поки я тут. _______ А Майдан - це наслідок того, що влада не хоче чути свій народ. Ти щось казав? - ні, ти працюєш, терпиш і мовчиш, хоч янек і Ко скоро всі кримські заповідники забере, і пляжі загородить парканами. А ось люди на Майдані говорять - правильно чи ні - можна сперечатися, але вони не мовчать. Хто стукає - тому відчинять, хто говорить - того почують - Біблія Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ты знаешь Маниту, это уже и Эуропа, и Раша давно поняли. По этому и рвут нас в аккурат по шву! Только до "майданутых" это никак не доходит! Ну ти гля - пива перепив - не ти щойно з інородцем Крим Раші віддавав - під путіна лягав? ? Все - забирай свого собутильника і валіть на рашинські форуми - поплачтеся в тряпочку як вас в Україні обіжають. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 І на майбутнє запам"ятайте - ніколи ніякий кацап на форумі не буде вирішувати українські проблеми -- поки я тут.То есть нормально пообщаться ты не позволишь? Ты присвоила себе право решать, кому можно говорить, а кому нельзя?Не много ли ты на себя взяла? Что же до решения проблем Украины, то запомни - ЗДЕСЬ ПРОБЛЕМЫ НЕ РЕШАЮТ. Тут люди лишь общаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Правильно - нічого нового - в чиїх руках газовий кран - той і правий. У чиїх руках атомна конопочка - той і правий. Ти ж не проти - а я рада зробити приємне. І на майбутнє запам"ятайте - ніколи ніякий кацап на форумі не буде вирішувати українські проблеми -- поки я тут. _______ А Майдан - це наслідок того, що влада не хоче чути свій народ. Ти щось казав? - ні, ти працюєш, терпиш і мовчиш, хоч янек і Ко скоро всі кримські заповідники забере, і пляжі загородить парканами. А ось люди на Майдані говорять - правильно чи ні - можна сперечатися, але вони не мовчать. Хто стукає - тому відчинять, хто говорить - того почують - Біблія Да может , Ориша он свой и слышит, а вот на чужой ему настать. не голосовал он за него. А вот на счёт кнопочки ты не права, она не вечна, а честь .... Вот это ваше в спину и не делало никогда вам чести. так зачем на зеркало пенять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ти ж не проти - а я рада зробити приємне. Валяй! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Все - забирай свого собутильника і валіть на рашинські форуми - поплачтеся в тряпочку як вас в Україні обіжають.Хочешь снизить рейтинг форума прогнав с него юзеров?Я не против. ;) А ты молодчина. Админ изгоняющий юзеров - лучшего диверсанта и саботажника и придумать было нельзя. Продолжай в том же духе и через месяц форум без оппонентов заростет плесенью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 То есть нормально пообщаться ты не позволишь? Ты присвоила себе право решать, кому можно говорить, а кому нельзя? Не много ли ты на себя взяла? Что же до решения проблем Украины, то запомни - ЗДЕСЬ ПРОБЛЕМЫ НЕ РЕШАЮТ. Тут люди лишь общаются. Коли до мене в дім приходить незваний гість і починає втіхувати, що я погана хазяйка і моєму чоловіку потрібно зі мною розвестися - будь спок - скороводою по голові йому гарантовано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Хочешь снизить рейтинг форума прогнав с него юзеров? Я не против. ;) А ты молодчина. Админ изгоняющий юзеров - лучшего диверсанта и саботажника и придумать было нельзя. Продолжай в том же духе и через месяц форум без оппонентов заростет плесенью. Тема - МАЙДАН Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Коли до мене в дім приходить незваний гість і починає втіхувати, що я погана хазяйка і моєму чоловіку потрібно зі мною розвестися - будь спок - скороводою по голові йому гарантовано.А кто тебе сказал, что я не имею отношения к Украине и Крыму? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Тема - МАЙДАНДа хоть размайдан. Любая тема обрастает отклонениями и дополнениями.Если хочешь только про Майдан, то включи в ветку скрипт новостей с Майдана и всё. А так, раз обсуждение Майдана, то и причины к нему приведщие, и все участники(в тм числе и заграничные), и их обсуждение... Это живая ветка, а не страница известий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Дорогой товарисч, а что Вы кушаете? На какие деньги? Из каких фондов ещё поддерживают отечественного производителя и аграрный сектор экономики? Не противно Вам ежедневно кушать то, что выращенно за российские кредиты? ;) Справа в тому, що якраз ті, хто протестує на Майдані - цих смердючих грошей не хочуть - виступають проти того, хто ті гроші просив і хто за ті гроші ставить Україну в залежність від доброї волі Кремля. А тобі раджу - йти на свої форуми і піднімати своїх співітчизників, щоб протестували разом з нами: не гоже такій країні, як Росія займатися штрейбрехерством :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 А кто тебе сказал, что я не имею отношения к Украине и Крыму? У тебе айпі московський Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Да, теперь максимум что может сделать элита Украины для сохранения государства - это сделать Украину федеративной. Если не федерация, то разрыв. И вот тогда будет всем понятно, кто чего стОил - промышленный Донбасс, самодостаточный Крым, или голожопая Галичина. Причем это понимает и вся эта "майданутая троица". Ну вот завтра они до "майданятся"до развала, и что..?? Кому нужна будет западенщина? Европе? Ну присоединят её к Польше, и что? Кому там будут нужны Яценюк с Кличко?! А кому они будут нужны на юго- востоке? Вот и выходит, что эти "лидеры" нужны кому то только на "майдане" и только в такой Украине, которая существует ныне. И менять тут никто ничего не собирается! А как только в Европе начнутся сельхоз работы, и вся эта западная публика разбежится по Польшам и Португалиям пахать, сеять и пасти коров. Майдан улетучится, "как с белых яблонь дым"! И собрать этот пазл по новой будет уже практически не реально, даже на президентских выборах. Слишком затяжной фальстарт был... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 У тебе айпі московськийТы об анонимайзерах или о системе ТОР что-нибудь слышала? Могу сделать хоть аргентинский IP. ;) Чего и тебе делать рекомендую. СБУ подчиняется Яныку... ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Причем это понимает и вся эта "майданутая троица". Ну вот завтра они до "майданятся"до развала, и что..?? Кому нужна будет западенщина? Европе? Ну присоединят её к Польше, и что? Кому там будут нужны Яценюк с Кличко?! А кому они будут нужны на юго- востоке? Вот и выходит, что эти "лидеры" нужны кому то только на "майдане" и только в такой Украине, которая существует ныне. И менять тут никто ничего не собирается! А как только в Европе начнутся сельхоз работы, и вся эта западная публика разбежится по Польшам и Португалиям пахать, сеять и пасти коров. Майдан улетучится, "как с белых яблонь дым"! И собрать этот пазл по новой будет уже практически не реально, даже на президентских выборах. Слишком затяжной фальстарт был... Ну а тобі яке до цього діло? Ти свою тарілку супу мати завжди будеш, а розвалять - перший обрадуєшся. Є прописна істина: критикуючи - пропонуй. А не маєш що запропонувати - сиди тихо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Справа в тому, що якраз ті, хто протестує на Майдані - цих смердючих грошей не хочуть - виступають проти того, хто ті гроші просив і хто за ті гроші ставить Україну в залежність від доброї волі Кремля. А тобі раджу - йти на свої форуми і піднімати своїх співітчизників, щоб протестували разом з нами: не гоже такій країні, як Росія займатися штрейбрехерством :lol: Вот это и есть рагульский подход...Ты не видишь ничего дальше своего свинарника. А теперь представь себе, что было бы, если бы Янык не выпросил кредиты у России? Бюджет - пустой, там - дыра. Нечем платить бюджетникам - ментам, врачам, учителям, военным. Нет денег - нет работы. Ты бы хотела оказаться перед закрытой больницей с приступом аппендицита? Закрытой лишь потому, что врачи без денег работать не хотят. А денег в бюджете нет знаешь почему? Могу рассказать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Коли до мене в дім приходить незваний гість і починає втіхувати, що я погана хазяйка і моєму чоловіку потрібно зі мною розвестися - будь спок - скороводою по голові йому гарантовано.А кто в твой дом пришел..? Или крымчане тебе диктуют свою волю? Или заставляют вас говорить во Львове не на родном языке..? По моему это вы везде свою пыку суёте, и решаете за всю Украину, с кем.., и как..! Так что ты эту сковородку примерь себе вместо каски, или или под юбку засунь.., мало ли... <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 У тебе айпі московськийКстати, страница на которой мы юзаем лежит на сервере в ... Нидерландах. Так что, укол на счет Ай-Пишника совсем некорректный. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 А теперь представь себе, что было бы, если бы Янык не выпросил кредиты у России? Бюджет - пустой, там - дыра. Нечем платить бюджетникам - ментам, врачам, учителям, военным. Нет денег - нет работы. Ты бы хотела оказаться перед закрытой больцей с приступом аппендицита? Закрытой лишь потому, что врачи без денег работать не хотят. А денег в бюджете нет знаешь почему? Могу рассказать... Коли людина взута у страусові мешти і просить милостиню - ніхто їй грошей не дасть. Скажуть: ти продай свої мешти - і купи хліба, а коли його з"їси, босий прийди і проси гроші. Так що ти мене пустою казною не жалоби - знайшов мені благодійників в Кремлі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 А кто в твой дом пришел..? Или крымчане тебе диктуют свою волю? Или заставляют вас говорить во Львове не на родном языке..? По моему это вы везде свою пыку суёте, и решаете за всю Украину, с кем.., и как..! Так что ты эту сковородку примерь себе вместо каски, или или под юбку засунь.., мало ли... <_< Ти це написав про тих, хто хати репресованих кримських татар спочатку зайняв - а тепер за них вирішуєш кому здатися А я В УКРАЇНІ, НА УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ - і нікому не дозволю ділити Україну чи сіяти розбрат між українцями. Це собі десь закарбуй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Черчилль Конфедерация Да, это лучший вариант. У многих реально откроются глаза кто что стОит - наступит момент истины. Представляю, как во Львове и окрестностях вводят налоги на заробитчан, дабы наполнить местный бюджет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ну а тобі яке до цього діло? Ти свою тарілку супу мати завжди будеш, а розвалять - перший обрадуєшся. Є прописна істина: критикуючи - пропонуй. А не маєш що запропонувати - сиди тихо. Я тебе уже говорил, и не раз!Эта страна, как унитарное гос-во обречена на развал изначально! Прав индеец, это союз "ежа и ужа"! Мы изначально могли существовать только как федерация. И может быть со временем все углы и стёрлись бы, но... Но теперь, и об этом говорить не приходится. Раскол в обществе только усиливается. Теперь нас даже рвать не надо, мы порвем себя сами, изнутри..! И это не потому, что Европа хорошая, а Россия плохая или наоборот, они лишь пытаются отстоять свои интересы. Украина сама шла к этому все эти 23 года. Ну и маемо то, шо маемо.. Ну а кому какой кусок достанется после.., и так понятно. А вобще, что ты пропонуешь? Я тут как то не слыхал от тебя никакого внятного предложения. Так шо выражаясь твоей же терминологией: не маєш що запропонувати - сама не гавкай.. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Шкатулка, замість того, щоб переживати за галичан, подумав би про свій регіон - де тільки Київ донор - всі решта області - дотаційні - це раз І про той же Донбас, який у розвитку бізнесу відстає від ЗУ років так на 15-ть і жере з бюджету немалі кошти, які йдуть не на регіон, а в офшори олігархам - це два Вирішувати питання територіального устрою України будуть люди, які хочуть жити в свобідній державі, а не на гачку пуцькінських карликів - це три. Тому вмийся - ти вже давно тут у відстої. Йди довби прописні істини, які я тобі написала позавчора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Маниту Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Коли людина взута у страусові мешти і просить милостиню - ніхто їй грошей не дасть. Скажуть: ти продай свої мешти - і купи хліба, а коли його з"їси, босий прийди і проси гроші. Так що ти мене пустою казною не жалоби - знайшов мені благодійників в Кремлі Да я никого не жалоблю.Просто давай разговаривать прямо. Без этих кредитов сотни тысяч граждан Украины находились на пороге сокращения, увольнения и голода. Помощь России была крайне своевременной. А условияя кредитования - это именно помощь, т.к. на таких условиях запад ни цента не выделил. Теперь давай дальше мозгами пораскинем... Нет зарплат у бюджетников - нет прибылей в магазинах(товар никто не покупает), магазины не закупают товар - производства его не производят(не за что, оборотных средств нет). То есть на Украине наступает коллапс экономики. А коллапс экономики ведет в первую очередь к разгулу бандитизма, гиперинфляции ... в общем к полной ж. Ты бы этого хотела? Нет дорог, медицины, ментов, соцзащиты, пустые прилавки магазинов, отключения электроенергии и отопления. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Я тебе уже говорил, и не раз! Эта страна, как унитарное гос-во обречена на развал изначально! Прав индеец, это союз "ежа и ужа"! Мы изначально могли существовать только как федерация. И может быть со временем все углы и стёрлись бы, но... Но теперь, и об этом говорить не приходится. Раскол в обществе только усиливается. Теперь нас даже рвать не надо, мы порвем себя сами, изнутри..! И это не потому, что Европа хорошая, а Россия плохая или наоборот, они лишь пытаются отстоять свои интересы. Украина сама шла к этому все эти 23 года. Ну и маемо то, шо маемо.. Розкол - тільки в твоїй голові. А той розкол, який у суспільстві: на дуже бідних і на дуже багатих - тільки згуртовує Україну. А ще виділяє як інородний елемент - каліроване бидло - яке зараз співає в унісон з владою, бо по іншому просто не вміє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Ти це написав про тих, хто хати репресованих кримських татар спочатку зайняв - а тепер за них вирішуєш кому здатися А я В УКРАЇНІ, НА УКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ - і нікому не дозволю ділити Україну чи сіяти розбрат між українцями. Це собі десь закарбуй. Это ты о чем глупая? Им и тогда все компенсировали в Узбекистане, и по возвращению давали и землю, и квартиры. И даже в ущерб "не татарскому" населению, за частую не заслуженно! Они уже в 1942м свой выбор сделали, теперь наша очередь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 січня, 2014 Поділитися Опубліковано 12 січня, 2014 Шкатулка, замість того, щоб переживати за галичан, подумав би про свій регіон - де тільки Київ донор - всі решта області - дотаційні - це раз І про той же Донбас, який у розвитку бізнесу відстає від ЗУ років так на 15-ть і жере з бюджету немалі кошти, які йдуть не на регіон, а в офшори олігархам - це два Вирішувати питання територіального устрою України будуть люди, які хочуть жити в свобідній державі, а не на гачку пуцькінських карликів - це три. Тому вмийся - ти вже давно тут у відстої. Йди довби прописні істини, які я тобі написала позавчора. ДА киев сам по себе ноль ибо он сам ничего не производит, там только юридические адреса. а вот тогда и посмотрим кто кого дотировал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.