Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Шкатулка, да нет там ни каш кого разговора о безвизовом режиме. Просто высер , чтобы малолетки повизжали от радости и с майдана не разбегались. Замануха.

11 . Призывает институт ЕС и государств - членов взять на себя обязательства максимальной открытости укр. общества, в частности с помощью быстрого соглашения о безвизовом режиме , укрепление научно - исследовательского сотрудничества , расширение молодежных обменов , и повышение доступности стипендий ; считает , что должны быть сделаны дальнейшие усилия , чтобы в полной мере включить Украину во внутренний энергетический рынок ЕС

.http://tsn.ua/politika/opublikovano-pereklad-rezolyuziyi-yevroparlamentu-schodo-ukrayini-325210.html

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

хуже уже не бывает.

а давать воровской и беспредельной власти пускать корни глубже и глубже - это значит потом ее уже никогда не изгнать.

как вашего путина.

Чё вы так Темнейшего не любите, он адекватный человек и делает то что нужно. Нет у нас никакого засилья ФСБ и н прочей лабуды. И пидарасов никто не арестовывает, хочешь быть пидором , будь, просто быть им постыдно.)))) Реально с ним даже лучше, у нас всю коммуналку взяла частная компания, в том году подняла цены в два раза , типа я здесь босс , чё хочу, то и ворочу. Подали иски в суд, на месте не выиграли, в области не выиграли , в верховном суде порвали их нафиг на клочки. Я уже полгода за часть услуг плачу 0 плату, а ты говоришь всё плохо))))
Посилання на коментар

Поїдеш?

мого вже затягнуло, але йому в понеділок на роботу - тільки це єдине стримує - невідомо, чи повернеться.

розказував, як влада гальмує тих, хто їде: пускають кілька рефрежераторів і ті їдуть дуже повільно - особливо це ефективно на вузьких відрізках траси - робляться затори і тянучки на кілометри

Сьогодні вночі тільки повернувся... робота... :)

ДАІшники дорогою на Київ тормозили мене тричі, назад - жодного разу. Я їхав не по Київ-Чоп а по Варшавці - тягнучок немає, зате в Києві просто срака...

Посилання на коментар

А це вже цікаво.

Людина Обами пригрозила Ахметову банкрутством, якщо той не вгамує Януковича

Заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд повідомила, що в разі зачистки Евромайдану, США і лідери ЄС узгодили єдину позицію - негайне введення санкцій проти провідних політиків і олігархів з оточення президента Януковича. Про це вона сказала під час зустрічі з Рінатом Ахметовим, пише журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Фейсбук. «Причому список буде постійно доповнюватися таким чином, щоб перекрити всі контакти з ЄС і США не тільки для тих діячів влади, хто брав участь у силовому розгоні, але і для тих, хто не взяв участь у захисті мирного сценарію. Це дуже важливе доповнення, яке не дозволить ухилитися від відповідальності нікому в керівництві Партії регіонів і серед її спонсорів», - пише Бутусов з посиланням на Нуланд. Між тим, пише журналіст, Рінат Ахметов на зустрічі говорив, що в понеділок він намагався утримати президента Януковича від застосування сили проти Євромайдану, але Янукович відмовився його прийняти. «Нуланд зажадала організувати круглий стіл з опозицією і громадянським суспільством від керівництва ПР напряму - навіть всупереч позиції Януковича. Силового варіанту бути не повинно. Нуланд не тільки завила про санкції - вона конкретизувала цю загрозу, назвавши список осіб, які разом з сім'ями потраплять під санкції в першу чергу», - пише журналіст у соцмережі. Серед цих осіб Нуланд назвала:

1. Рінат Ахметов.

2. Вадим Новинський.

3. Андрій і Сергій Клюєви.

«Чому саме вони? Тому що Ахметов контролює 55 депутатів фракції ПР, а Клюєв має мандат від "молодої команди" на управління іншою частиною фракції», - уточнює журналіст. США очікує, що фракція ПР підтримає всі чотири вимоги опозиції, після яких може бути розпочато мирний переговорний процес:

1. Оголошення дострокових президентських виборів.

2. Оголошення дострокових парламентських виборів.

3. Звільнення Тимошенко і повне відновлення її цивільних прав.

4. Порушення кримінальних справ проти всіх працівників МВС і "Беркуту", які взяли участь у розгоні мирних демонстрацій.

За словами журналіста, Нуланд категорично заявила, що невиконання цих умов поставить під питання будь-яку операційну діяльність компаній ДТЕК і "Метінвест" Ахметова за кордоном. Нуланд чітко позначила: ці компанії розмістили активи в Європі, у Європі та США у них основні ринки збуту, всі керівники цих компаній мають нерухомість за кордоном, а родина Ахметова - податкові резиденти Великобританії. ДТЕК і Метінвест мають великі зобов'язання перед міжнародними інвесторами у вигляді валютних облігацій. Таким чином, підсумував Бутусов, США вперше не просто оголосили ультиматум олігархам в оточенні Януковича, але і детально конкретизували, в якій формі і на якому рівні ці санкції будуть застосовані. «Зустріч Нуланд саме з Ахметовим показала важливий принциповий момент: США не вважають більше Віктора Януковича надійним партнером у мирному врегулюванні. Після того, як Янукович обдурив віце-президента США Джо Байдена, пообіцявши останньому не проводити розгін Євромайдану, і тим не менше, все одно застосував силу, президент України вже не вважається у Вашингтоні фігурою, на яку може спиратися переговорний процес. США демонстративно не вважають учасниками переговорів представників "молодої команди"», - дає свою оцінку журналіст. «Нуланд розуміє, що безпосередньо накази на розгін демонстрацій давав міністр МВС Віталій Захарченко, якого "молода команда" "здавати" не має наміру. Нуланд не вказуючи імен, дала зрозуміти Ахметову, що процедури перевірки стану рахунків провідних олігархів і афілірованих з ними структур можуть бути негайним перевірок фінансових омбудсменів. Таким чином, всі рахунки сім'ї, які так дбайливо розкасовували по зарубіжних банках структури Сергій Курченко, також потраплять під перший удар», - акцентує Бутусов. «Вичерпавши всі можливості спілкування з Януковичем, США і Євросоюз вирішили зробити останні зусилля перед введенням санкцій проти українських олігархів - вони звернулися з вимогою до лідерів Партії регіонів піти проти волі Януковича і організувати по суті партійний бунт», - додав журналіст.

Подивимось, хто в домі господар. :D
Посилання на коментар

Придурок ты и не лечишься - поэтому и не слышала.

Твой удел - перебирать дерьмо из поста 2296 и этим занимаешься уже более 20лет и не понять тебе, что и дети твои будут делать тоже самое если не дойдёт наконец пагубность всей вашей вшивой, так называемой, демократии.

правильно - пригнувся і чекаєш

тільки ніякою політикою ти не прикриєш свою аморальність: ти, гнида, став на бік беркута, який по звірячому бив дітей

я перебираю лайно? - нехай!

у мене брудні руки? - так.

А в тебе чона душа!!! - як це можна виправдати - якою ідеологією?

Посилання на коментар

тільки ніякою політикою ти не прикриєш свою аморальність: ти, гнида, став на бік беркута, який по звірячому бив дітей

А чё с Беркутом не так, они нормальные солдаты и исполняют приказ главнокомандующего и было бы плохо если бы они этого не делали. Они молодцы и значит у вас есть шанс построить новое))) Армия, полиция, спецслужбы вне политики, иначе вы открываете ящик Пандоры.((((
Посилання на коментар

Ты уже визжишь об этих детках, как старая виниловая заезженная пластинка - опять и снова одно и тоже.

Что много убитых и покалеченных? Аж ни одного - так о чём тогда вопли?

Ну понятно - вам нужно за что-то зацепиться и раздуть страсти-мордасти, вас уже не интересует ассоциация - вам нужна дестабилизация в стране для прихода помаранчевой власти.

Просто силам которым ты служишь не хочется ждать очередных выборов - это раз и - это Запад дал команду оппозиции фас - им нужно недопустить интеграции Украины и России - это два.

Что ж - отрабатывай их задание - за всё уже заплачено... может и тебе обглоданный скелет достанется за труды, супец забацаешь... токи не подавись костями...

И этот челондрек смеет ещё говорить о какой!то моральности...

Посилання на коментар

Ти мислиш страшно примітивно і відстаєш від Майдану. З тобою нема смислу говорити, бо як кожна зациклена людина - ти реальність, в тому числі Майдан сприймаєш - викривлено.

А пустословити і прирікатися я не люблю - ти це знаєш.

Так що пардон, або перестань переходити на свої фантазії і просто моделюй ситуацію або я не маю про що з тобою говорити.

Щоб тобі було зрозуміло - спочатку Майдан вийшов за ЕС.

Потім, після жорстокого розгону студентів і особливо після беззаконня і цинічності влади на подіях т.з. штурму АП - люди вийшли ЗА СЕБЕ.

Саме так говорить кожен, хто там стоїть . А політиків там терплять тільки тому, що від них є користь - вони люди публічні, мають звязки і недоторканість - це дозволяє захищати Майдан від штурму і розгону.

Твоя позиція - залишити все як є, особливо тепер, коли провальна діяльність влади вже є очевидною - і ніякий МС чи Асоціація не допоможуть вирулити ситуацію - є просто злочинною. Тобто - тут ти повністю на стороні влади і заради чого? Заради того, щоб Україна продовжувала рухатися у форваторі Росії, бо ти не мислиш свого існування в інший спосіб? І це все після тих зневажливих кроків по відношенню до України? Що ж це за залежність така? Кровна? Якщо ти росіянин по крові і не приймаєш Україну - це ж проблема твоя особиста - до чого тут я чи ще хтось з українців?

Для таких як ти - не треба тягнути Росію в Україну - краще повертайтеся в Росію.

Гідність є одна - ЛЮДСЬКА.

Ось, ще до цыэъ теми - теми гыдносты - у будь-яких стосунках. Схоже людина вже навыть не криэться або це нервове, але все одно, дуже показовий комент

http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=284288

Со мной нет смысла говорить, но накатала целую простыню, я не то что бы критикую, просто есть что написать - пиши, к чему эти выбрыки?

Про майдан уже писал, не вижу смысла повторятся, если не поняла тогда, то не думаю что сейчас что то изменится,...так что повторятся не буду...

Что до моей крови, то скажу честно совершенно не против повернутся к России и именно поэтому не поддерживаю власть и хотя прекрасно знаю что янукович водит Европу за нос и кроме защиты России у него НИЧЕГО НЕТ. Всё равно презираю труса, который подстраивается под русофобский бред, при том что ПРАВДА(ПРАВОТА) на его стороне.

Европа предлагает Украине псевдо стандарты, которые как показала Греция - НЕ РАБОТАЮТ и КРЕДИТЫ - в которых САМА ПОГРЯЗЛА.

Россия - совместные проекты и свой РЕСУРС, вернее возможность его совместного развития.......

Только ДУРАКИ не видят своей выгоды....Россия при любом случае не проиграет, но как и после газовой войны, когда скидки на газ Украины достались Европе. так же сейчас, ВСЁ от чего откажется Украина, с РАДОСТЬЮ И ВОСТОРГОМ примет Европа........но не переживай, тебе лично флажок Евросоюза обязательно подарит ;)

Посилання на коментар

Відкрите звернення до Президента України

Вікторе Федоровичу,

Я не є Вашим прихильником. Я також не є прихильником Вашої партії. Я

не поділяю ідеї людей, які за Вас голосують. Я буду дуже радий, якщо

Ви підете з посади Президента України. Але мені не байдуже, у який

спосіб Ви це зробите. Не тому, що мене дуже непокоїть Ваша особиста

доля. А тому, що мене непокоїть доля всієї України, а відтак і моя

власна.

Якщо Вас переоберуть на чергових або, навіть, позачергових виборах,

то це означає особисто для Вас можливість спокійно жити на покої й

насолоджуватися неправедно нажитими статками, що наочно демонструють

три Ваші попередники. Для України це означатиме збереження

внутрішнього миру, демократичного устрою і європейських перспектив.

Якщо Вас скине революція, то у кращому випадку Ви помрете на

еміграції, а у найгіршому Вас спіткає доля Каддафі або Чаушеску. Але

навіть на еміграцію Ви не зможете прихопити заводи та порти, футбольні

клуби та маєтки, які Ваша родина так вдало нажила останніми роками.

Вашу бізнес-імперію радо розтягнуть на шматки, і першими у цій справі

стануть сьогоднішні Ваші соратники. Можливо, я б навіть зловтішався з

цього, якби для України це не несло загрози чергової кривавої бані,

популістської диктатури та кінця європейських мрій.

Тому я звертаюся до Вас. Звертаюся не як громадянин. Як громадянин я

виходжу на Майдан. Я звертаюся до Вас як історик. Я розумію, що Ви

історії не знаєте. Це не Ваша провина, історії не знає, напевно, ніхто

із наших політиків. Історії не знають і Ваші радники, і це також

звична українська проблема. Тому я просто хочу повідомити Вам декілька

речей.

1. Коли на вулицю з протестом виходить півмільйона осіб, то це не

буває за гроші. Можна тримати за гроші тисячу, дві, три, навіть,

десять, якщо не довго. Але історія не знає такого, щоб за гроші

виходили півмільйона.

2. Не вводьте себе в оману обличчями лідерів нашої опозиції. Їх

неспроможність домовитися між собою та застосувати радикальні засоби -

це, насправді, Ваша остання надія. Якщо Ви не підете на компроміс із

людьми, що до нього готові, знайдуться інші лідери, які Вже не будуть

вести переговори. Повірте, такі вже є, хоча ні Ви, ні ми ще не

здогадуємося, хто це. Адже історія, як і природа, не терпить

порожнечі.

3. Коли на вулицю виходить півмільйона, то їх не можна розігнати

силою. Можна влаштувати "Криваву неділю", але потім це обернеться

барикадами. І чи є у Вас козаки, як у російського імператора, що б

радо кинулися розганяти народ? Чи буде Ваш "Беркут" так само завзято

стріляти, як вони б'ють кийками? Адже кийками неможливо розігнати

півмільйона.

4. Ви можете сказати, що за Вами стільки же людей, скільки і проти

Вас. Але чи можете Ви їх показати? Що ці люди готові зробити, щоб

підтримати Вас? Де Ваші півмільйонні мітинги? І що, зрештою, це

доводить: що країна готова до громадянської війни?

5. І ще одне. Столиця України – Київ, а не Харків, Донецьк чи

Сімферополь. Неможливо правити країною, якщо ти не контролюєш столиці.

6. У Вас економіка у жахливому стані? Але ж це і наша економіка. Путін

здійснює на Вас шалений тиск? Але він так само тисне і на нас. Європа

не хоче надати Вам реальної допомоги? Але і нам вона так само

допомагає лише палкими промовами. Якщо Ви дійсно хочете розв'язати ці

проблеми, ми готові робити це разом.

Але разом – це означає відновити чесні вибори і прозору виборчу

систему, повернути повноваження уряду і створити уряд, відповідальний

перед парламентом, припинити судове свавілля та захоплення бізнесу.

Повірте, це не катастрофа. Це просто означає повернутися до ситуації,

що була напередодні Вашого приходу до влади. Ви ще можете це зробити,

й ті, хто стоїть на Майдані, Вас підтримають.

Вікторе Федоровичу, Ви майстерно тримаєте паузу, але колись Вам все ж

таки доведеться щось сказати. Не помилиться, адже від Ваших слів

залежатиме і Ваша особиста подальша доля. І не забаріться, адже може

статися так, що Вас вже ніхто не схоче слухати.

Віталій Нахманович, історик

Посилання на коментар

Пиздец (!!!)

*http://m.censor.net.ua/video_news/263484/na_antimayidan_svozyat_podstavki_pod_flagi_kiev_zapolonili_skotovozy_partii_rabo

v_video

Посилання на коментар

Відкрите звернення до Президента України

Вікторе Федоровичу,

...

Віталій Нахманович, історик

Какая разница, сколько и куда выходят, пока большинство сидит дома? 17.12.2013 будут подписаны договора с Россией и майдан закончится. Добровольно власть наши правители НИКОГДА не отдадут. Вывод: у майдана только 2 пути - разойтись...или....ээхх..
Посилання на коментар

ну почему пиздец.

Я к тому, что сколько быдлоты навезли

Еще, бомжей со всей Украины со всех регионов,что с зпадных, что с восточных и с центральных

свозят в Киев и бросают на улицах. Зачем ???

Посилання на коментар

Какая разница, сколько и куда выходят, пока большинство сидит дома? 17.12.2013 будут подписаны договора с Россией и майдан закончится. Добровольно власть наши правители НИКОГДА не отдадут. Вывод: у майдана только 2 пути - разойтись...или....ээхх..

ээхх...(!!!)

Посилання на коментар

правильно, всех не выведешь, уж больно большие разногласия между востоком и западом и если восток поднять , то от запада и пепла не останется, там ведь трусы и предатели. очень яркое тому поведение задержанных провокаторов, когда заточки кидали в омон были герои, а как пришлось отвечать, сразу все больные и малые дети у них и жоны на колени припали, мол деток кто кормить будет, а почему они не припадали когда он шёл на преступление. Быдло оно и осталось быдло 600 лет даёт о себе знать.
Посилання на коментар

Я к тому, что сколько быдлоты навезли

Еще, бомжей со всей Украины со всех регионов,что с зпадных, что с восточных и с центральных

свозят в Киев и бросают на улицах. Зачем ???

Властью интересуетесь? В преддверии президентских выборов.
Посилання на коментар

.
Посилання на коментар

Воля народу

Зима прийшла і сонечко сміється,

І обіцяє бути гарним день.

Але в душі тривожна думка б’ється

І вже чогось стає не до пісень.

Бо в кожнім місті свій Майдан вирує,

І люди стали, наче моноліт.

Народ ожив, сьогодні він страйкує,

Бо натерпівся вже за стільки літ.

Тому такі сьогоднішні події —

Народ наш хоче вільно йти у світ.

А хто при владі? Хто при ній? Злодії!

Якби могли, то вкрали б первоцвіт.

Все загребли й ніяк не нажеруться.

А люд для них давно вже бидлом став.

Вони сьогодні із народом б’ються…

Бо люд не витримав знущань, повстав.

Ми хочем долю власноруч творити,

До мрій здійснити радісний політ.

Щасливо, світло, праведно прожити,

Йти незалежними в великий світ.

Думки й надії наші довгождані

На всій планеті, скрізь уже звучать.

Народна воля нині на Майдані

І нам уже не можна відступать.

Посилання на коментар

ціна янучеського слова, як насмішка над людьми

ЗА РОЗГІН ЄВРОМАЙДАНУ ПОКАРАЮТЬ СІВКОВИЧА, ПОПОВА Й КОРЯКА

Посилання на коментар

чи самі фігуранти звинувачення погодяться, наприклад, Сівкович?

але якщо зважити на міру покарання: з одного боку невинних - на 5-7 років увязнення і звільнення з посади інших, то, можливо, вони не будуть проти.

тільки таке покарання суперечить закону: чим вища посада, тим більша міра відповідальності - а це розбещує владу і деморалізує суспільство.

не можна ТАКЕ проковтнути!

Посилання на коментар

чи самі фігуранти звинувачення погодяться, наприклад, Сівкович?

але якщо зважити на міру покарання: з одного боку невинних - на 5-7 років увязнення і звільнення з посади інших, то, можливо, вони не будуть проти.

тільки таке покарання суперечить закону: чим вища посада, тим більша міра відповідальності - а це розбещує владу і деморалізує суспільство.

не можна ТАКЕ проковтнути!

А Корчинскому пожизненно.
Посилання на коментар

У питанні політики чи істини дружби бути не може

так ось "прищавий", як ти називаєш Ющенка - діяв при іншій Конституції і все, що стосувалося його повноважень - було успішним, як ніщо інше - про що свідчить хвилі протестів з боку тієї ж опозиції, коли янек став презом і почав відхід назад.

економіка була в компетенції Тимошенко.

але, ти згадай, звідки Ющенко родом

думаєш, чому східняків лякають бандерівцями, а насправді західняками - бо "рука не здригнеться".

а в тебе вже скільки разів вона здригалася?

а скільки в інших, які били себе в груди, закликали до радикальних дій і мякли при першій же поразці?!!!

люди на Майдані 7 годин простояли на морозі, тримаючи Беркут - а дехто не спроможний навіть на форумі.

ти спросто огидний!

Орыся, а как тебе нравится антимайдан?
Посилання на коментар

Орыся, а как тебе нравится антимайдан?

так она думала. что деньги только им платить будут. но не тут то было . почему бы и другим не подзаработать.
Посилання на коментар

були б людьми, в знак протесту проти брехні того ж азірова, який заявив зі сцени, що ЕС, щоб надати українцям можливість безвізового пересування, вимагає ухвалити закон про одностатеві шлюби - пішли б до людей, які проти такої брехні влади протестують.

Посилання на коментар

Изображение

За розгін Євромайдану 30 листопада покарають секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив на прес-конференції в суботу, що саме вони та ще заступник Коряка Петро Федчук давали команду бити студентів.

"Володимиру Сівковичу, Олександру Попову вже вручена підозра в перевищенні влади й службових повноважень", - цитує Пшонку "Інтерфакс-Україна".

"Учора я особисто поінформував про це главу держави… Президент дав згоду і на внесення подання про відсторонення цих осіб із займаних посад", - заявив генпрокурор.

"Сьогодні і Валерій Коряк, і його заступник Петро Федчук також сповіщені про підозру в перевищенні влади й службових повноважень. Усім цим чотирьом особам буде вибрана запобіжний захід. Ставитися питання про застосування у відношенні їх домашнього арешту", - додав він.

Генпрокурор зазначив, що слідство встановило, що в ніч із 29 на 30 листопада в кабінеті Коряка перебували Сівкович і Попов.

"Коряк, Сівкович і Попов, за версією ГПУ, давали команду бити студентів", - цитує Пшонку Наталя Ковачевич у Фейсбуку.

"ГПУ просить узяти їх під домашній арешт. Це попередні результати розслідування", - додала вона.

Посилання на коментар

так она думала. что деньги только им платить будут. но не тут то было . почему бы и другим не подзаработать.

"Історично сотні років ми жили як одна єдина країна Білорусія і Росія. І там наші діди, прадіди і наші батьки вкладали сили, розум, кошти, можливості і розвивали Російську федерацію", - сказав Смітюх.

"Це велика країна і Путін Володимир Володимирович - велика людина, впливова людина. Якщо ви дозволите, я від себе, і якщо ви підтримаєте, від вас всіх разом. Давайте звернемося до Володимира Володимировича, давайте його закличемо, що сьогодні Україна потребує допомоги", - закликав регіонал.

"Україна потребує, щоб Росія пішла нам назустріч і Володимир Володимирович в змозі сьогодні в односторонньому порядку переглянути газовий контракт. Це буде суттєвою допомогою нам нашим братським, дружнім, сімейним відносинам", - заявив він.

Регіонал кілька разів проскандував "Путін! Путін!", його підтримали кілька голосів.

:lol: :lol: :lol:

фіг його знає - мож і вони після таких поїздок прозріють

Посилання на коментар

були б людьми, в знак протесту проти брехні того ж азірова, який заявив зі сцени, що ЕС, щоб надати українцям можливість безвізового пересування, вимагає ухвалити закон про одностатеві шлюби - пішли б до людей, які проти такої брехні влади протестують.

А ось і спростування:

ЄС відповів на "одностатеві шлюби" Азарова: нічого спільного з реальністю

Заява прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що Україні для отримання безвізового режиму з ЄС необхідно узаконити одностатеві шлюби, не має нічого спільного з реальністю.

Про це заявив голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, пише Zaxid.net.

За його словами, угода про асоціацію з ЄС тут ні до чого.

Коментуючи причини проголошення такої заяви Азарова, Томбінський заявив: "Можливо, (владі) треба знайти додаткові доводи і докази для людей у тому, що ЄС – це не шлях для України. Та це не відповідає дійсності. Це неправда".

Говорячи про те, що євроінтеграційне законодавство загалом передбачає більш демократичне ставлення до сексуальних меншин, представник ЄС зазначив: "Так, і таких вимог (про які згадував Азаров - УП) немає".

"Не йдеться про те, щоб ставитись більш толерантно, насамперед, до сексуальних меншин. Йдеться про те, аби вирішити проблему дискримінації загалом. Дискримінація може бути різною: вікова, за станом здоров’я, дискримінація щодо релігійних поглядів. Але також і сексуальна. І взагалі не йдеться про те, аби було вироблено принципи, що це все стосується тільки сексуальних меншин", - підкреслив Томбінський.

Посилання на коментар

Изображение

За розгін Євромайдану 30 листопада покарають секретаря РНБО Володимира Сівковича, начальника київської міліції Валерія Коряка і голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив на прес-конференції в суботу, що саме вони та ще заступник Коряка Петро Федчук давали команду бити студентів.

"Володимиру Сівковичу, Олександру Попову вже вручена підозра в перевищенні влади й службових повноважень", - цитує Пшонку "Інтерфакс-Україна".

"Учора я особисто поінформував про це главу держави… Президент дав згоду і на внесення подання про відсторонення цих осіб із займаних посад", - заявив генпрокурор.

"Сьогодні і Валерій Коряк, і його заступник Петро Федчук також сповіщені про підозру в перевищенні влади й службових повноважень. Усім цим чотирьом особам буде вибрана запобіжний захід. Ставитися питання про застосування у відношенні їх домашнього арешту", - додав він.

Генпрокурор зазначив, що слідство встановило, що в ніч із 29 на 30 листопада в кабінеті Коряка перебували Сівкович і Попов.

"Коряк, Сівкович і Попов, за версією ГПУ, давали команду бити студентів", - цитує Пшонку Наталя Ковачевич у Фейсбуку.

"ГПУ просить узяти їх під домашній арешт. Це попередні результати розслідування", - додала вона.

Это КОСТЬ кинутая майданистам, оппозиция уже не может контролировать эту биомассу, возможно уже УМОЛЯЕТ власть хоть кого нибудь ДЛЯ ВИДУ ОТСТРАНИТЬ :D

Янукович так же рассчитывает на КОСТЬ но уже от Европы, а"проклятый" майдан всё портит,

Толстопузик янукович полностью потерял контроль, но что смешней всего, его целью была именно Европа, но Майдан загнал его в угол и полностью парализовал.

Выбив для себя лучшие преференции он бы НЕПРЕМЕННО подписал соглашение с ЕС, но теперь ВЛАСТЬ ПОЛНОСТЬЮ ДИСКРЕДИТИРОВАНА..

Я не знаю кто враг России, кто друг, но именно Западная Украина, в лице Ющенко, Тимошенко а теперь и майдана, подарила России самую лучшую цену на газ, а теперь сорвала ВЫГОДНОЕ ДЛЯ ЕВРОПЫ СОГЛАШЕНИЕ. :rolleyes:

Посилання на коментар

Я не знаю кто враг России, кто друг, но именно Западная Украина, в лице Ющенко, Тимошенко а теперь и майдана, подарила России самую лучшую цену на газ, а теперь сорвала ВЫГОДНОЕ ДЛЯ ЕВРОПЫ СОГЛАШЕНИЕ. :rolleyes:

що ти пристав до Тимошенко - вона вже 4 роки ні на що не впливає.

А за цей час - на цій ціні на газ зріс не один мілліардер (доларовий)

Ти тільки глянь, як америкоси янека налякали - він своїх почав здавати :lol:

Посилання на коментар

Попов "злив" Клюєва на допиті у ГПУ - ЗМІ

На допиті у Генпрокуратурі 13 грудня голова КМДА Олександр Попов заявив: розгін мітингу на Майдані стався після того, як секретар РНБО Андрій Клюєв зажадав встановити ялинку 29 листопада

Про це пише ZN.UA із посиланням на джерела в ГПУ.

За даними видання, спершу слідство взяло свідчення у Олександра Попова, потім – у начальника столичної міліції Валерія Коряка та заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, після чого було проведено очну ставку між підслідними.

"Попов повідомив слідству, що 29 листопада вранці йому зателефонував секретар РНБО Андрій Клюєв і поцікавився ступенем готовності ялинки, яку мали встановити на Майдані Незалежності. Попов повідомив йому, що все йде за планом. Клюєв зажадав встановити ялинку сьогодні ж та повідомив Попову, що всі подальші вказівки йому дасть заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович", - пише ZN.UA.

Наприкінці робочого дня Сівкович прибув в кабінет до Попова для оперативного реагування на ситуацію і пробув там майже до 4 годин ранку.

Окрім того в кабінеті голови КМДА перебувало ще 6 депутатів з фракції Партії регіонів, серед них - Ельбрус Тедеєв, Нестор Шуфрич та Олександр Єгоров.

"Пізно ввечері, за словами Попова, знову передзвонив Клюєв, бажаючи переконатися, що всі команди для встановлення ялинки Попов віддав і Михайло Кучук (заступник голови КМДА - УП.) готується до встановлення ялинки зі своїми службами. Ближче до четвертої години Сівкович віддав команду: "Пора готувати техніку до завезення", - зазначає видання.

Після цього Попов та Сівкович окремо виїхали з будівлі КМДА та прибули в кабінет до начальника київської міліції Коряка.

Також під час спілкування зі слідчим Попов повідомив, що за діями комунальників і "Беркута" на Майдані вони спостерігали, дивлячись в монітор відеоспостереження, куди транслювалася інформація з камер.

"Але камери перебували далеко від місця подій, і насильства не було видно", - зазначив Попов.

Потім він поїхав додому і лише вдома став отримувати дзвінки з описом кривавих подій.

У свою чергу Коряк дав свідчення слідству, що йому зателефонував міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і наказав виконувати всі команди Сівковича.

У свою чергу Сівкович жодного разу під час допиту прізвища Клюєва не назвав.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...