Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Лицемірство править бал Президент Віктор Янукович висловив обурення тими подіями, які відбувалися на Майдані в ніч з вівторка на середу. Про це він сказав під час круглого столу у п’ятницю. "Я обурений тими радикальними діями, які були на Майдані, як з боку, відверто скажу, провокаторів, так і з боку силових структур, які поводили себе не завжди адекватно", - сказав він. "Емоції, які були і є сьогодні – вони дуже часто переважають здоровий глузд", - додав Янукович. "Останні події, які відбулись на Майдані – стали причиною нових закликів ініціатив до порушення стабільності нашої країни", - додав Янукович. Цікавий нюанс (!!!!) Круглий стіл за участі президента, опозиції, під час якого політики нібито мали б шукати компроміс і рішення для виходу всієї країни з політичної кризи, не показує жодний загальноукраїнський телеканал. Водночас деякі мітинги Партії регіонів в прямому ефірі транслює телеканал УТ-1. Спочатку трансляцію вдалося вести Громадському.ТБ, однак пізніше почали глушити мобільний звязок і інтернет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Да-аааа, шкатулка - янек - твій президент по духу, поглядами, моральними цінностями, лицемірством, сцикливістю - один в один. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Що робити? бити наших дітей садити невинних у вязниці красти, вбивати, гвалтувати - все те, що ви робили досі. хіба ви вмієте щось інше? Я так понял, что ассоциация это был повод чтобы устроить бучу. А буча нужна для свержения власти синих и прихода помаранчевых - тех, у кого руки яки нэ кралы...Это кино уже было. Как же вы все уже надоели... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Філарет запитався в янека - "влоб" - ви хочете громадянської війни?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Я так понял, что ассоциация это был повод чтобы устроить бучу. А буча нужна для свержения власти синих и прихода помаранчевых - тех, у кого руки яки нэ кралы... Это кино уже было. Как же вы все уже надоели... ну да, посміли виступити проти влати!!! їх дітей побили, а вони не облизалися, не проковтнули - а вимагають покарання. ти слухай, що каже той дебіл: вони не виступають (це він тебе, холуя, він має на увазі), а працюють і чекають, як ми вирішимо їх долю. бля, типове бидло: без поглядів, гідності, без власної думки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Короче, я не знаю, що вони від нього хотіли почути. Далі бреше про сільське господарство і далі в нього получається, що студенти побили Беркут - певно тексти йому писав Кисельов. Да-ааа, повний неадекват!!! Я б на місці опозиції і решти встала, в знак протесту проти такого лицемірства, і пішла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 ЧМО!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 я ось що подумала: будь-який студент Могилянки - розумніший, свідоміший і інтелектуальніший від цього гнилого чемодана - за що ви, східняки, так себе не любите, що вас представляє таке чмо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 13 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Офіційна заява студентських страйкомів - жодного їхнього представника за столом Януковича немає! ????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 громадське .http://www.youtube.com/watch?v=sKx6cc1nWj0#t=27764 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Філарет запитався в янека - "влоб" - ви хочете громадянської війни?!а если ваш янек скажет хочу? Я так понимаю выбора у него особого нет, не смог войти в историю как реформатор, войдет как кровавый тиран, истории пофиг кого записывать, но всяко лучше чем человек без яиц( для него). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Офіційна заява студентських страйкомів - жодного їхнього представника за столом Януковича немає! ????????? Да, щойно розповсюдили цю інформацію. Краще б він не збирав цього "круглого столу" Тягнибок: це все бла-бла, а я хочу, щоб Беркут був в казармі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 а если ваш янек скажет хочу? Я так понимаю выбора у него особого нет, не смог войти в историю как реформатор, войдет как кровавый тиран, истории пофиг кого записывать, но всяко лучше чем человек без яиц( для него). Януческо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 липовий студік виступає від імені всіх студентів - навіть не уповноважений ніким. виступає на стороні влади: дякую вам презеденте за те, що не вбили нас на Майдані. Але Мустафа добре за нього взявся ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 ЯнуческоКогда то году в 2004 я спросил моих украинских друзей, а чего в януковича не избираете, а берете проблемного Ющенко, который ангажирован США и точно с ним лучше не будет. Мне ответили, вот у тебя был бы выбор, выбрать бандита или пусть ангажированного, но есть шанс на изменения, кого бы ты выбрал? я не знал, что ответить.Но во второй раз то нафига его избрали, что нормальных мужиков не было? Москали тут ни причем, вы же избирали, а щас убить готовы, мот все таки дождаться легитимного переизбрания, тем более что чувак похоже без яиц. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Когда то году в 2004 я спросил моих украинских друзей, а чего в януковича не избираете, а берете проблемного Ющенко, который ангажирован США и точно с ним лучше не будет. Мне ответили, вот у тебя был бы выбор, выбрать бандита или пусть ангажированного, но есть шанс на изменения, кого бы ты выбрал? я не знал, что ответить.Но во второй раз то нафига его избрали, что нормальных мужиков не было? Москали тут ни причем, вы же избирали, а щас убить готовы, мот все таки дождаться легитимного переизбрания, тем более что чувак похоже без яиц.Есть ведро с дерьмом, в нем что-то плавает, что ни выбирай - всё из внутренних органов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Вся тема вновь запачкана ложью Орианы, а майдан сдувается. 17.12.2013 будут подписаны договора с Россией. Ничего тут не изменилось в сторону информационной достоверности. Фууу... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 До речі, чомусь пропустили цікавий факт у вчорашній резолюції Європарламенту -є пункт, яким європарламентарі підтверджують надання Україні безвізового режиму в разі підписання асоціації. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Есть ведро с дерьмом, в нем что-то плавает, что ни выбирай - всё из внутренних органов.Так не бывает, все равно кто то есть " с яицами", у вас нормальных идей не проецируют, там где Украина государство, а не там где вот мы к вам придем и вы у нас коммунизм сделайте.)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Когда то году в 2004 я спросил моих украинских друзей, а чего в януковича не избираете, а берете проблемного Ющенко, который ангажирован США и точно с ним лучше не будет. Мне ответили, вот у тебя был бы выбор, выбрать бандита или пусть ангажированного, но есть шанс на изменения, кого бы ты выбрал? я не знал, что ответить.Но во второй раз то нафига его избрали, что нормальных мужиков не было? Москали тут ни причем, вы же избирали, а щас убить готовы, мот все таки дождаться легитимного переизбрания, тем более что чувак похоже без яиц. ну скажем так - москали - косвенно виноваты - его выдвинули ПРОроссийские регионы и они же его избрали, хотя был шанс избрать Тигипка - типа реформатора - так он себя позиционировал и возможно и стал бы им - потому, что в начале каденции янека - он отвечал за реформы, и очень активно их продвигал. но реформы, сам понимаешь, сразу только ухудшают ситуацию, а у них на носу были выборы в парламент - по-этому Тигипка и его реформы засунули подальше и теперь его и не видно, и не слышно. Зато - у нас РЕВОЛЮЦИЯ - очередная. ДОСТАЛИ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 До речі, чомусь пропустили цікавий факт у вчорашній резолюції Європарламенту -є пункт, яким європарламентарі підтверджують надання Україні безвізового режиму в разі підписання асоціації. Да они там - в Зап. Европе, уже стонут от остарбайтеров разных национальностей, ты спроси любого европейца - хотят ли они ещё получить новую волну с Украины? А это не Прибалтика, это население в 46млн.Кроме мата врядли что услышишь, а ведь соглашение ещё нужно ратифицировать в парламентах каждой из ЕС. Как поведут себя депутаты если их избиратель против? Не строй иллюзий и не морочь людям голову... Ещё раз - СА это соглашение о торговле и никаких других моментов там нет, а болтать, подогревая тем самым ситуацию в Украине, это не мешки ворочать, язык не отвалится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Так не бывает, все равно кто то есть " с яицами", у вас нормальных идей не проецируют, там где Украина государство, а не там где вот мы к вам придем и вы у нас коммунизм сделайте.)))) Бер - сам шкатулка тупо против всяких реформ - ему хорошо сейчас и он ждет, когда в его теплом дерьме настанет коммуниз - на меньше он согласиться не может. Люди ж в Украине хотят изменений хотя б поэтапных, даже если под давлением Европы - они ждать уже не могут. Полтора года это чмо зомбировало людей, как хорошо в ЕС - люди поверили, что наконец-то они возьмутся за модернизацию страны, а оно в последнюю минуту отказалось. причем без веских доводов - на лжи и насилии. надеюсь ты видел как беркут бил студентов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 ну скажем так - москали - косвенно виноваты - его выдвинули ПРОроссийские регионы и они же его избрали, хотя был шанс избрать Тигипка - типа реформатора - так он себя позиционировал и возможно и стал бы им - потому, что в начале каденции янека - он отвечал за реформы, и очень активно их продвигал. но реформы, сам понимаешь, сразу только ухудшают ситуацию, а у них на носу были выборы в парламент - по-этому Тигипка и его реформы засунули подальше и теперь его и не видно, и не слышно. Зато - у нас РЕВОЛЮЦИЯ - очередная. ДОСТАЛИ!!! Так после революции будет значительно хуже, за примером далеко ходить не надо. Люди которые ненавидели Николая II, через год вспоминали его правление как рай земной.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Да они там - в Зап. Европе, уже стонут от остарбайтеров разных национальностей, ты спроси любого европейца - хотят ли они ещё получить новую волну с Украины? дивно, чому я це чую від тебе, але не чула вчора від німецького депутата і взагалі, що ти аморальне чмо, для якого якісь срані коменти на форумі важливіші від дітей, побитих на Майдані, хочеш мені сказати нового? - я і так знаю, що ти брехло і лицемір і насправді тут виступаєш не за те, щоб в Україні було добре, а щоб нічого не порушилося у твоєму нікчемному житті. ХТО ПРОГНУВСЯ ПІД СИСТЕМУ - ТОЙ БУДЕ ЇЇ ЗАВЖДИ ЗАХИЩАТИ!!! і не лицемір, що ти проти цієї системи. Хто проти чіпається ЗА ВСЯКУ можливість змінити - бодай щось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Так не бывает, все равно кто то есть " с яицами", у вас нормальных идей не проецируют, там где Украина государство, а не там где вот мы к вам придем и вы у нас коммунизм сделайте.))))Из правого спектра одно ворьё или явное, или пока не у власти - скрытое. Левый спектр представлен только коммунистами, но тотальная антипропаганда делает их численность в парламенте незначительной.Больше и плюнуть не на кого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 І взагалі - тут тема Майдан - Асоціацію йдіть обговорювати сюди http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=284343 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Да они там - в Зап. Европе, уже стонут от остарбайтеров разных национальностей, ты спроси любого европейца - хотят ли они ещё получить новую волну с Украины? А это не Прибалтика, это население в 46млн. Кроме мата врядли что услышишь, а ведь соглашение ещё нужно ратифицировать в парламентах каждой из ЕС. Как поведут себя депутаты если их избиратель против? Не строй иллюзий и не морочь людям голову... Ещё раз - СА это соглашение о торговле и никаких других моментов там нет, а болтать, подогревая тем самым ситуацию в Украине, это не мешки ворочать, язык не отвалится. Шкатулка, да нет там ни каш кого разговора о безвизовом режиме. Просто высер , чтобы малолетки повизжали от радости и с майдана не разбегались. Замануха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 Так после революции будет значительно хуже, за примером далеко ходить не надо. Люди которые ненавидели Николая II, через год вспоминали его правление как рай земной.))) хуже уже не бывает. а давать воровской и беспредельной власти пускать корни глубже и глубже - это значит потом ее уже никогда не изгнать. как вашего путина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 дивно, чому я це чую від тебе, але не чула вчора від німецького депутата і взагалі, що ти аморальне чмо, для якого якісь срані коменти на форумі важливіші від дітей, побитих на Майдані, хочеш мені сказати нового? - я і так знаю, що ти брехло і лицемір і насправді тут виступаєш не за те, щоб в Україні було добре, а щоб нічого не порушилося у твоєму нікчемному житті. ХТО ПРОГНУВСЯ ПІД СИСТЕМУ - ТОЙ БУДЕ ЇЇ ЗАВЖДИ ЗАХИЩАТИ!!! і не лицемір, що ти проти цієї системи. Хто проти чіпається ЗА ВСЯКУ можливість змінити - бодай щось Придурок ты и не лечишься - поэтому и не слышала. Твой удел - перебирать дерьмо из поста 2296 и этим занимаешься уже более 20лет и не понять тебе, что и дети твои будут делать тоже самое если не дойдёт наконец пагубность всей вашей вшивой, так называемой, демократии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 грудня, 2013 я ось що подумала: будь-який студент Могилянки - розумніший, свідоміший і інтелектуальніший від цього гнилого чемодана - за що ви, східняки, так себе не любите, що вас представляє таке чмо? Как по мне ,то чмошники именно западенцы. У них не нашлось достойных мужского звания,к тому же -умных,сознательных и ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫХ. Ориана за весь запад Украины , отдувается.Я ее за смелость уважаю.Но все же ,что из себя представляют мужчины Западной Украины??! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.