ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Страшно ,Братишка,но свет все же в конце тонеля ,а это не лампочка дежурного тунельного освещения.Вам в Руси ,тоже вперед- жизней лишних не призначили. Ищите кнопки... Тунель... свет в конце... а если это прожектор движущегося поезда!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 вы историю никогда не делали и никогда не будите, и не ставьте, отсталое забитое государство. на одну полку с Китаем и Россией, вы по сравнению с ними даже не моська. а так мурашка. Вы же не хотите считать себя дураком , а им выставляете. даже не смешно . при этом поднимая мудан. для того. что бы свободно приезжать сюда батрачить. так вы о чём дохтур. Черчіль, йди нахуй! Замахав своїм брюжжанням!!! Я розумію, представник якоїсь високоцивілізованої нації. А то емігрант, який втік з відсталої країни - тепер живе на всьому готовому і ще сміє когось критикувати. Йди вчи класиків: А судьи кто?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Я могу пока думать ,что хочу и в соответствии со своими убеждениями- действовать.А вы -нет. Вы свободны не более ,чем свободные убеждения обычного англичанина.(Англия уже не творит историю.Это прерогатива России,УКраины,Белоруссии...)Так и мы действуем в соответствии со своими убеждениями - майдан не поддерживаем. Почему ты решил, что мы должны действовать по твоим иначе "не свободны". Вот если бы мы стали поступать, как ты велишь и Ко - тогда бы стали действительно не свободными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Тоесть- чахлика невмирущего!?? Еще востановят. Ну да, червонозаді завтра по черзі самі будуть ставати, щоб постамент хтось інший не зайняв :lol: Але це дуже символічно... правда в Києві є ще один пам"ятник...і тепер його повалити буде важко - ментів приставлять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Символично. Снести Ленина могли только безумцы. Ленин - это не простой символ для самостийной Украины. Украина - это его детище. Нет Ленина - нет Украины.Как ребенок... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ну да, червонозаді завтра по черзі самі будуть ставати, щоб постамент хтось інший не зайняв :lol: Але це дуже символічно... правда в Києві є ще один пам"ятник...і тепер його повалити буде важко - ментів приставлять. На этом все победы и закончатся.. Поставите памятник Мирошниченко и будете прыгать вокруг: "Кто не скачет, тот москаль")). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Так и мы действуем в соответствии со своими убеждениями - майдан не поддерживаем. Почему ты решил, что мы должны действовать по твоим иначе "не свободны". Вот если бы мы стали поступать, как ты велишь и Ко - тогда бы стали действительно не свободными. ти не прибіднюйся - ти не просто не підримуєш майдан. ти підтримуєш владу, яка у хвіст і гриву грає твоїх земляків. ти цю владу захищаєш і на цю владу працюєш. ти навіть не раб - ти бидло. бо не кожен раб буде таким відданим хазяїну, як ти олігархам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 ти не прибіднюйся - ти не просто не підримуєш майдан. ти підтримуєш владу, яка у хвіст і гриву грає твоїх земляків. ти цю владу захищаєш і на цю владу працюєш. ти навіть не раб - ти бидло. бо не кожен раб буде таким відданим хазяїну, як ти олігархам. Не лги. Быдло явно не я. Быдло в Эуропу обслуживать рвется. Ведь ясно, как белый день. Власть я не поддерживаю, но идиотизмы тоже не мое амплуа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Цей комент я відправляю на відповідну тему. Там і напишу відповідь Ну и как эту тему зовут? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 То не хмари у просторах синіх, То не грім ударив із небес, То у чисте серце України Плюнув сказом визвірений пес. І зірвались людяні загони, Стала муром істина одна, Вдарили в неділю гучно дзвони - На весь світ озвалася луна. І пульсує в скронях Україна Кожному від Криму до Карпат. Незбагненна, вільна і нетлінна Та земля, де кожен друг і брат. В єдності одвічна справжня сила. Без ідеї різні ми були, Та усіх нас рідними зробила Помилка бандитської братви. Цей народ вже милості не просить І добром не відповість на зло. Україна нині каже «ДОСИТЬ» Бережись, озлоблене кубло. На дітей падлючу знявши руку вирок свій ти вибрало собі. То ж вали в пропутінську багнюку, Дай дорогу чесній боротьбі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Не лги. Быдло явно не я. Быдло в Эуропу обслуживать рвется. Ведь ясно, как белый день. Власть я не поддерживаю, но идиотизмы тоже не мое амплуа. "обслужувати" - це твоє. інші хочуть жити цивілізовано. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ну и как эту тему зовут? http://ukrpolitforum.com/page15019s0.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Президент України їде в Китай і підписує пісюльку-розписку, що отримав 12 млн. дол. допомоги від піднебесної. І в той час олігарх ахметов силами своїх депутатів у Парламенті лобіює закон, який дозволить йому платити менші податки І той же ахметов купляє в Англії пент-хауз ціною 300 млн дол. ________ І ось зараз гляньте на дену - вона не проти такого стану речей - вона прощає владі ВСЕ лише за обіцянку інтегрувати Україну в Росію. До дени запитань нема - у неї ген раба вже третім коліном - від діда, який віддав без розмов весь свій маєток червонозадим. Але хто люди - невже з таки можна миритися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Хто прогнувся під систему - той є її навідчайдушнішим захисником. Певна річ - наступити на горло своєї гідності, затратити зусилля, щоб пристосуватися до системи - кому захочеться все це втратити і починати по новому. Як всяка загниваюча систтема - чи то в живій природі, чи в суспільних процесах - без доступу повітря твердіє і перетворюється в моноліт. Ти і тобі подібні - виступаєте консервантами системи, ви закриваєте доступ до неї - нових ідей, змін - тобто, свіжого повітря. А ось ті люди на Майданах, які не прогнулися під систему, чи прогнулися, але не зрослися в такому положенні - вони мутять болото для доступу свіжого повітря. Тому ці люди для такого як ти - завжди загроза. І пофік, що ти там пишеш і чим себе виправдовуєш. Ти чужий на цьому святі гідності Мне искренне жаль тех, кто действительно пошел на майдан искать чувство достоинства...Всё с чем придётся уйти всем митингующим, это с чувством того, КАК ИХ ОПЯТЬ ПОИМЕЛИ. Свежий воздух о котором ты пишешь, будет лишь воздухом от двухнедельных немытых ног, потому как с майдана, яценюки клички тягнибоки поедут в свои роскошные дома, а остальные, вернутся в свои маленькие квартирки, к своим маленьким зарплатам и к повседневности, где ИХ лидеры, за которых они морозили зады, даже не скажут им спасибо, потому что уже заплатили сотникам и тысячникам и будут считать, что этого достаточно...... Люди Ориша, вышли не ЗА СЕБЯ, а за ПАСТУХОВ....вернее их просто выгнали.(дешевым политическим разводом ) и теперь управляют как самым обычным стадом:rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Я счастлива, что судьба забросила меня в Киев, родину моих предков. Я счастлива что я свидетель того, что происходит в городе. Я счастлива, у меня есть сувенир - нос Ленина. ( подарок ) Ленина нет в Киеве - это знак свыше. Ура!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Я счастлива, что судьба забросила меня в Киев, родину моих предков. Я счастлива что я свидетель того, что происходит в городе. Я счастлива, у меня есть сувенир - нос Ленина. ( подарок ) Ленина нет в Киеве - это знак свыше. Ура!!! Блін, як тобі вдалося в тій суматосі носа знайти? Ну ти і відчайдух :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Я счастлива, что судьба забросила меня в Киев, родину моих предков. Я счастлива что я свидетель того, что происходит в городе. Я счастлива, у меня есть сувенир - нос Ленина. ( подарок ) Ленина нет в Киеве - это знак свыше. Ура!!! Лично я, как один из тех, кто читает твой посыл очень за тебя рад.Когда человек счастлив - это самое главное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Когда то, она возмущалась произволом жирафы на другом форуме, Форум для того и форум, что бы каждый мол писать свою точку зрения. Боязнь услышать чужую точку зрения ТРУСОСТЬ Вовка, я вже про це писала: не можна вимагати від когось демократії, якщо ви її заперечуєте по суті Не можна влаштовувати Майдани на форумі, якщо ви їх заперечуєте, як явище За вашою логікою - ви повинні облизатися і чекати, що зі мною щось станеться і я звідси піду. Так само, як ви це робите в реальному житті: живете за принципом почни з себе в той час, як влада йух на вас клала і робить що хоче. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 КАК ПУТИНСКИЕ ХАЛУИ ОСВЯЩАЮТ СОБЫТИЕ В УКРАИНЕ *http://vk.com/uarevo Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 8 грудня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Лично я, как один из тех, кто читает твой посыл очень за тебя рад. Когда человек счастлив - это самое главное. Спасибо <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ще одна фото поваленого Леніна. Як на мене - історична подія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Вовка, я вже про це писала: не можна вимагати від когось демократії, якщо ви її заперечуєте по суті Не можна влаштовувати Майдани на форумі, якщо ви їх заперечуєте, як явище За вашою логікою - ви повинні облизатися і чекати, що зі мною щось станеться і я звідси піду. Так само, як ви це робите в реальному житті: живете за принципом почни з себе в той час, як влада йух на вас клала і робить що хоче. А при чём здесь демократия, и тем более влада. есть правила ты их и соблюдай , и не пиши коменты, а если хочешь переписываться, тогда не модерируй, а ты хочешь на двух стульях сразу усидеть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ще одна фото поваленого Леніна. Як на мене - історична подія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 КАК ПУТИНСКИЕ ХАЛУИ ОСВЯЩАЮТ СОБЫТИЕ В УКРАИНЕ *http://vk.com/uarevo Нас больше интересует, что ты пиндоский холуй, вернее холуиха пишешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 О. перший холуй пішов. Він знищив пам"ятну дошку видатному українцю, але проливає сльози по натхненнику "червоного терору" Добкин Михаил @mdobkin 19m Завтра открываю счет, для восстановления памятника Ленину в Киеве.Внесу на счет 50000гр.Все,кто презирает вуек за их тупизм,присоединяйтесь. Судя по мнению твитт сообщества 50000гр на восстановление памятника Ленину мало. 100000гр и все,что соберут харьковчане,передадим Киеву! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ще одна фото поваленого Леніна. Як на мене - історична подія. Когда начинают бороться с памятниками, то на этой стране можно не задумываясь ставить крест. Всё это уже не государство, это вакханалия, сейчас начнут валить памятники фашистам шлюхе и кошкодаву и начнётся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 8.12.2013 19:39 _ УП: Мітингувальники затримали співробітника УДО капітана Івана Літвака зі зброєю, який провокував міліцію. Удошник у цивільному, але каже, що він при виконанні. За словами мітингувальників, у Літвака при собі була табельна зброя, навушник та інші пристрої. За словами мітингувальників, він підійшов до кордону міліції і людей, які стояли між міліцією та мітингувальниками. Почав намагатися пройти через кордон. Накинувся на міліціонерів, почав виштовхувати їх, - розповіли мітингувальники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 8.12.2013 19:39 _ УП:Мітингувальники затримали співробітника УДО капітана Івана Літвака зі зброєю, який провокував міліцію. Удошник у цивільному, але каже, що він при виконанні. За словами мітингувальників, у Літвака при собі була табельна зброя, навушник та інші пристрої. За словами мітингувальників, він підійшов до кордону міліції і людей, які стояли між міліцією та мітингувальниками. Почав намагатися пройти через кордон. Накинувся на міліціонерів, почав виштовхувати їх, - розповіли мітингувальники. Ну и Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 08.12.2013 21:25 _ Тетяна Даниленко: Тетяна Даниленко Щоб ви розуміли: ЖОДНОГО міліціонера біля Леніна зараз немає. Жодного. Проїжджаючи, всі сигналять. Народу - чоловік 500 тих, що співають гімн, кричать "слава нації - смерть ворогам", "героям слава", "Україна понад усе". Хтось рубає Леніна. За кожним шматочком вгору здіймаються сотні рук. ___________ а чого комуняки свого ідола не берегли? БО СЦИКУНИ! І ці сцикуни йшли на вибори з гаслом: повернемо країну - народу. В таке міг повірити і голосувати за них лише повний ідіот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 грудня, 2013 Ну и Черч, меня в Киев не берут. Но я была во Львове - это даже не сотая доля того драйва, но все равно классно. А вы все завидуете - вы НИКОГДА не станете такой силой ЗА СВОЁ - за достойную зарплату, или за экологии или какую-то несправедливость Вы умеете лиш брызгать слюной на форуме и воевать со мной за сраные комменты Вы ничтожны! И это так! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.