Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Страшно ,Братишка,но свет все же в конце тонеля ,а это не лампочка дежурного тунельного освещения.Вам в Руси ,тоже вперед- жизней лишних не призначили. Ищите кнопки...

Тунель... свет в конце... а если это прожектор движущегося поезда!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

вы историю никогда не делали и никогда не будите, и не ставьте, отсталое забитое государство. на одну полку с Китаем и Россией, вы по сравнению с ними даже не моська. а так мурашка. Вы же не хотите считать себя дураком , а им выставляете. даже не смешно . при этом поднимая мудан. для того. что бы свободно приезжать сюда батрачить. так вы о чём дохтур.

Черчіль, йди нахуй!

Замахав своїм брюжжанням!!!

Я розумію, представник якоїсь високоцивілізованої нації.

А то емігрант, який втік з відсталої країни - тепер живе на всьому готовому і ще сміє когось критикувати.

Йди вчи класиків: А судьи кто?!

Посилання на коментар

Я могу пока думать ,что хочу и в соответствии со своими убеждениями- действовать.А вы -нет. Вы свободны не более ,чем свободные убеждения обычного англичанина.(Англия уже не творит историю.Это прерогатива России,УКраины,Белоруссии...)

Так и мы действуем в соответствии со своими убеждениями - майдан не поддерживаем. Почему ты решил, что мы должны действовать по твоим иначе "не свободны". Вот если бы мы стали поступать, как ты велишь и Ко - тогда бы стали действительно не свободными.
Посилання на коментар

Тоесть- чахлика невмирущего!?? Еще востановят.

Ну да, червонозаді завтра по черзі самі будуть ставати, щоб постамент хтось інший не зайняв :lol:

Але це дуже символічно...

правда в Києві є ще один пам"ятник...і тепер його повалити буде важко - ментів приставлять.

Посилання на коментар

Символично. Снести Ленина могли только безумцы. Ленин - это не простой символ для самостийной Украины. Украина - это его детище. Нет Ленина - нет Украины.

Как ребенок...
Посилання на коментар

Ну да, червонозаді завтра по черзі самі будуть ставати, щоб постамент хтось інший не зайняв :lol:

Але це дуже символічно...

правда в Києві є ще один пам"ятник...і тепер його повалити буде важко - ментів приставлять.

На этом все победы и закончатся.. :D Поставите памятник Мирошниченко и будете прыгать вокруг: "Кто не скачет, тот москаль")).
Посилання на коментар

Так и мы действуем в соответствии со своими убеждениями - майдан не поддерживаем. Почему ты решил, что мы должны действовать по твоим иначе "не свободны". Вот если бы мы стали поступать, как ты велишь и Ко - тогда бы стали действительно не свободными.

ти не прибіднюйся - ти не просто не підримуєш майдан.

ти підтримуєш владу, яка у хвіст і гриву грає твоїх земляків.

ти цю владу захищаєш і на цю владу працюєш.

ти навіть не раб - ти бидло. бо не кожен раб буде таким відданим хазяїну, як ти олігархам.

Посилання на коментар

ти не прибіднюйся - ти не просто не підримуєш майдан.

ти підтримуєш владу, яка у хвіст і гриву грає твоїх земляків.

ти цю владу захищаєш і на цю владу працюєш.

ти навіть не раб - ти бидло. бо не кожен раб буде таким відданим хазяїну, як ти олігархам.

Не лги. Быдло явно не я. Быдло в Эуропу обслуживать рвется. Ведь ясно, как белый день. Власть я не поддерживаю, но идиотизмы тоже не мое амплуа.
Посилання на коментар

Цей комент я відправляю на відповідну тему.

Там і напишу відповідь

Ну и как эту тему зовут?
Посилання на коментар

То не хмари у просторах синіх,

То не грім ударив із небес,

То у чисте серце України

Плюнув сказом визвірений пес.

І зірвались людяні загони,

Стала муром істина одна,

Вдарили в неділю гучно дзвони -

На весь світ озвалася луна.

І пульсує в скронях Україна

Кожному від Криму до Карпат.

Незбагненна, вільна і нетлінна

Та земля, де кожен друг і брат.

В єдності одвічна справжня сила.

Без ідеї різні ми були,

Та усіх нас рідними зробила

Помилка бандитської братви.

Цей народ вже милості не просить

І добром не відповість на зло.

Україна нині каже «ДОСИТЬ»

Бережись, озлоблене кубло.

На дітей падлючу знявши руку

вирок свій ти вибрало собі.

То ж вали в пропутінську багнюку,

Дай дорогу чесній боротьбі.

Посилання на коментар

Не лги. Быдло явно не я. Быдло в Эуропу обслуживать рвется. Ведь ясно, как белый день. Власть я не поддерживаю, но идиотизмы тоже не мое амплуа.

"обслужувати" - це твоє.

інші хочуть жити цивілізовано.

Посилання на коментар

Президент України їде в Китай і підписує пісюльку-розписку, що отримав 12 млн. дол. допомоги від піднебесної.

І в той час олігарх ахметов силами своїх депутатів у Парламенті лобіює закон, який дозволить йому платити менші податки

І той же ахметов купляє в Англії пент-хауз ціною 300 млн дол.

________

І ось зараз гляньте на дену - вона не проти такого стану речей - вона прощає владі ВСЕ лише за обіцянку інтегрувати Україну в Росію.

До дени запитань нема - у неї ген раба вже третім коліном - від діда, який віддав без розмов весь свій маєток червонозадим.

Але хто люди - невже з таки можна миритися?

Посилання на коментар

Хто прогнувся під систему - той є її навідчайдушнішим захисником. Певна річ - наступити на горло своєї гідності, затратити зусилля, щоб пристосуватися до системи - кому захочеться все це втратити і починати по новому.

Як всяка загниваюча систтема - чи то в живій природі, чи в суспільних процесах - без доступу повітря твердіє і перетворюється в моноліт.

Ти і тобі подібні - виступаєте консервантами системи, ви закриваєте доступ до неї - нових ідей, змін - тобто, свіжого повітря. А ось ті люди на Майданах, які не прогнулися під систему, чи прогнулися, але не зрослися в такому положенні - вони мутять болото для доступу свіжого повітря.

Тому ці люди для такого як ти - завжди загроза.

І пофік, що ти там пишеш і чим себе виправдовуєш.

Ти чужий на цьому святі гідності

Мне искренне жаль тех, кто действительно пошел на майдан искать чувство достоинства...

Всё с чем придётся уйти всем митингующим, это с чувством того, КАК ИХ ОПЯТЬ ПОИМЕЛИ.

Свежий воздух о котором ты пишешь, будет лишь воздухом от двухнедельных немытых ног, потому как с майдана, яценюки клички тягнибоки поедут в свои роскошные дома, а остальные, вернутся в свои маленькие квартирки, к своим маленьким зарплатам и к повседневности, где ИХ лидеры, за которых они морозили зады, даже не скажут им спасибо, потому что уже заплатили сотникам и тысячникам и будут считать, что этого достаточно......

Люди Ориша, вышли не ЗА СЕБЯ, а за ПАСТУХОВ....вернее их просто выгнали.(дешевым политическим разводом ) и теперь управляют как самым обычным стадом:rolleyes:

Посилання на коментар

Я счастлива, что судьба забросила меня в Киев, родину моих предков.

Я счастлива что я свидетель того, что происходит в городе.

Я счастлива, у меня есть сувенир - нос Ленина. ( подарок )

Ленина нет в Киеве - это знак свыше. Ура!!!

Посилання на коментар

Блін, як тобі вдалося в тій суматосі носа знайти?

Ну ти і відчайдух :lol:

Посилання на коментар

Лично я, как один из тех, кто читает твой посыл очень за тебя рад.

Когда человек счастлив - это самое главное.

Посилання на коментар

Когда то, она возмущалась произволом жирафы на другом форуме,

Форум для того и форум, что бы каждый мол писать свою точку зрения.

Боязнь услышать чужую точку зрения ТРУСОСТЬ

Вовка, я вже про це писала: не можна вимагати від когось демократії, якщо ви її заперечуєте по суті

Не можна влаштовувати Майдани на форумі, якщо ви їх заперечуєте, як явище

За вашою логікою - ви повинні облизатися і чекати, що зі мною щось станеться і я звідси піду.

Так само, як ви це робите в реальному житті: живете за принципом почни з себе в той час, як влада йух на вас клала і робить що хоче.

Посилання на коментар

КАК ПУТИНСКИЕ ХАЛУИ ОСВЯЩАЮТ СОБЫТИЕ В УКРАИНЕ

*http://vk.com/uarevo

Посилання на коментар

Лично я, как один из тех, кто читает твой посыл очень за тебя рад.

Когда человек счастлив - это самое главное.

Спасибо <_<
Посилання на коментар

Вовка, я вже про це писала: не можна вимагати від когось демократії, якщо ви її заперечуєте по суті

Не можна влаштовувати Майдани на форумі, якщо ви їх заперечуєте, як явище

За вашою логікою - ви повинні облизатися і чекати, що зі мною щось станеться і я звідси піду.

Так само, як ви це робите в реальному житті: живете за принципом почни з себе в той час, як влада йух на вас клала і робить що хоче.

А при чём здесь демократия, и тем более влада. есть правила ты их и соблюдай , и не пиши коменты, а если хочешь переписываться, тогда не модерируй, а ты хочешь на двух стульях сразу усидеть.
Посилання на коментар

КАК ПУТИНСКИЕ ХАЛУИ ОСВЯЩАЮТ СОБЫТИЕ В УКРАИНЕ

*http://vk.com/uarevo

Нас больше интересует, что ты пиндоский холуй, вернее холуиха пишешь.
Посилання на коментар

О. перший холуй пішов. Він знищив пам"ятну дошку видатному українцю, але проливає сльози по натхненнику "червоного терору"

Добкин Михаил ‏@mdobkin 19m

Завтра открываю счет, для восстановления памятника Ленину в Киеве.Внесу на счет 50000гр.Все,кто презирает вуек за их тупизм,присоединяйтесь.

Судя по мнению твитт сообщества 50000гр на восстановление памятника Ленину мало. 100000гр и все,что соберут харьковчане,передадим Киеву!

Посилання на коментар

Ще одна фото поваленого Леніна. Як на мене - історична подія.

Изображение

Когда начинают бороться с памятниками, то на этой стране можно не задумываясь ставить крест. Всё это уже не государство, это вакханалия, сейчас начнут валить памятники фашистам шлюхе и кошкодаву и начнётся.
Посилання на коментар

8.12.2013 19:39 _ УП:

Мітингувальники затримали співробітника УДО капітана Івана Літвака зі зброєю, який провокував міліцію.

Удошник у цивільному, але каже, що він при виконанні.

За словами мітингувальників, у Літвака при собі була табельна зброя, навушник та інші пристрої.

За словами мітингувальників, він підійшов до кордону міліції і людей, які стояли між міліцією та мітингувальниками. Почав намагатися пройти через кордон. Накинувся на міліціонерів, почав виштовхувати їх, - розповіли мітингувальники.

Посилання на коментар

8.12.2013 19:39 _ УП:
Мітингувальники затримали співробітника УДО капітана Івана Літвака зі зброєю, який провокував міліцію.
Удошник у цивільному, але каже, що він при виконанні.
За словами мітингувальників, у Літвака при собі була табельна зброя, навушник та інші пристрої.
За словами мітингувальників, він підійшов до кордону міліції і людей, які стояли між міліцією та мітингувальниками. Почав намагатися пройти через кордон. Накинувся на міліціонерів, почав виштовхувати їх, - розповіли мітингувальники.

Ну и
Посилання на коментар

08.12.2013 21:25 _ Тетяна Даниленко:

Тетяна Даниленко

Щоб ви розуміли: ЖОДНОГО міліціонера біля Леніна зараз немає. Жодного. Проїжджаючи, всі сигналять. Народу - чоловік 500 тих, що співають гімн, кричать "слава нації - смерть ворогам", "героям слава", "Україна понад усе". Хтось рубає Леніна. За кожним шматочком вгору здіймаються сотні рук.

а чого комуняки свого ідола не берегли? БО СЦИКУНИ!

І ці сцикуни йшли на вибори з гаслом: повернемо країну - народу. В таке міг повірити і голосувати за них лише повний ідіот.

Посилання на коментар

Ну и

Черч, меня в Киев не берут. Но я была во Львове - это даже не сотая доля того драйва, но все равно классно.

А вы все завидуете - вы НИКОГДА не станете такой силой ЗА СВОЁ - за достойную зарплату, или за экологии или какую-то несправедливость

Вы умеете лиш брызгать слюной на форуме и воевать со мной за сраные комменты

Вы ничтожны! И это так!

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...