Перейти до змісту
Український політичний форум

МАЙДАН

Ева_vl

Рекомендовані повідомлення

Выползло. Увидело что там написано. А

Написано: "Сибирь". Это вокзал решило ЕванедоБраун. Здорова Ева! Сказал его величество Сибирь-вокзал! :lol:

Отстань, мне пофиг твоя Сибирь.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 11,8 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

От куда это знаешь? собственными симейными секретами, не надо так открыто делится)))

Ну ось, у самого першим словом на форумі було "пі-пі" - а я ділюся.

Уважним треба бути: болтун - находка для шпийона

Посилання на коментар

Може, але не повинен - бо це буде козир для Янека - і такі ось гарячі повинні це зрозуміти.

З цього що я зрозуміла -там багато різних громадських організацій, які не хочуть підчинятися вказівкам з Штабу - всіх кличуть на Європейську, а ці кричать стоїмо під Каб.міном. А під Кабміном ментів - тьма. Люди там безсилі, навіть заблокувати КМ не зможуть. Я у Львові бачила, як ОМОН відтісняє натовп - проти цього нема ради - хіба вантажіки.

Это тоже своеобразная технология. Есть такая категория людей

ЗИВАКИ , вот их это все привлекает и завтра их будет сотни

Посилання на коментар

Написано: "Сибирь". Это вокзал решило ЕванедоБраун. Здорова Ева! Сказал его величество Сибирь-вокзал! :lol:

Паташ, ну что ты разошелся: Сибирь, Сибирь ...

У нас с понедельника уже морозы заказывают - а так не хочется.

А у вас как с погодой?

Посилання на коментар

А ти знаєш, я Левченка (ВО Свобода)не підтримую - він оголошував рішення Штабу, але було видно, що лише формально, сам він його не підтримує. А це не правильно. Опозиція відповідає за всіх людей, які прийшли на Майдан і не дай Бог будуть жертви - риги в захваті від цього будуть дслюною давитися - на всяких там Шустерах.

Посилання на коментар

Отстань, мне пофиг твоя Сибирь.

Ты начала первым и сказало, что выяснило, что у нас тут по Сибири одно дерьмо плавает.

И я согласен с дерьмом, так как погода около нуля градусов, что на моей памяти никогда ранее не было.

...Так что не пизди что ты в Сибирь тут намедня к родственникам ездило просто.

ты думаешь нам не по фиг твой Киев? нормальных людей жалко-это да.

Это кстати одна из причин, что я сюда пришел. На этот именно форум.
Посилання на коментар

Ты начала первым и сказало, что выяснило, что у нас тут по Сибири одно дерьмо плавает.

И я согласен с дерьмом, так как погода около нуля градусов, что на моей памяти никогда ранее не было.

...Так не пизди что ты в Сибирь тут намедня к родственникам ездило просто.

Она сейчас в Киеве

Посилання на коментар

Гість Красная шапочка

А кто вам пирожки носит?
Посилання на коментар

Ось в чому причина: блог Луценка було зламано і ця інформація не відповідає дійсності

Чомусь Ю. Луценко панікує

Крах "Євромайдану"

Шановні співвітчизники! Українці!

Те, у що перетворюється зараз мирна акція "Євромайдан", дискредитує нас перед світовим співтовариством.

Вказаний розвиток подій не відповідає лінії опозиційних сил.

МОЖЛИВІ ЛЮДСЬКІ ЖЕРТВИ.

Закликаю ВСІХ не піддаватись на провокації та повернутись на Європейську площу.

Ми не дамо розколоти опозицію та дискредитувати наші євроінтеграційні демократичні принципи.

Посилання на коментар

Новий блог

Юрій Луценко

політик, "Третя Українська Республіка"

Європейський вибір у ваших руках!

24 листопада 2013, 17:32

Версія для друкуКоментарі4

Не змочіть їх кров'ю співвітчизників!

Друзі!

Сьогодні дуже важливий день. Фактично, це перевірка дієздатності українського громадянства.

Водночас я заявляю, що амбіції окремих моїх колег по Об'єднаній Опозиції змарнували зусилля мільйонів українців на демократичний шлях розвитку країни.

Ми з Вами збирались на мирну акцію.

За нами спостерігає Європейська спільнота!

Що ми демонструємо Європі!?

Друзі! "Євромайдан" перетворився на провокацію!

Попри мої перестороги, заради власних амбіцій О.Турчинов веде нас до крові!

В.Кличко загрався у особистих відносинах з Європолітиками!

Будьмо виваженими!

Поводьмося по Європейськи!

Посилання на коментар

Майдан виступає проти обмеження свободи слова та свавілля адмінресурсу, які буквально лізуть в Україну зі Сходу і походять від прокремлівських лівих угруповань подібних «Партії Регіонів» та місцевих «комуністів». У галузі економіки неприйнятний старий імперський і радянський глобальний европлагіат.

Посилання на коментар

...Так что не пизди что ты в Сибирь тут намедня к родственникам ездило просто.

Это кстати одна из причин, что я сюда пришел. На этот именно форум.

да какой это форум? это монолог непонятно кого, непонятно за что))) мнения которые не нравятся - затирают, смех да и только, доверили "кнопку" - "львовской партизанке"))))

тут похоже не слушают и не слышат, а уж поспорить-ума не хватает, могут только коммент стереть :lol:

Посилання на коментар

Майдан виступає проти обмеження свободи слова та свавілля адмінресурсу, які буквально лізуть в Україну зі Сходу і походять від прокремлівських лівих угруповань подібних «Партії Регіонів» та місцевих «комуністів». У галузі економіки неприйнятний старий імперський і радянський глобальний европлагіат.

Вы родили этого монстра. Вам с ним и жить.
Посилання на коментар

меня вот что умиляет, допустим Янукович подпишет бумажку, через полгода от Украины ничего не останется, есть будет нечего, работы не будет, после этого таже попозиция начнет орать:"зачем подписывал?", снова займется любиной нац игрой-"Майданом!", но виноватыми себя - не признают, хорошо хоть Россию приплести - не смогут)))

Посилання на коментар

Джоан. Мне главное найти русскоязычный украинский форум, где я мог бы на равных просто разговаривать.

Прежде я разговаривал на сайте укронационалистов, но они долго приказали жить, как и сказали на прощание, что никому не интересны.

Если посоветуешь прейти на другой нормальный с твоей точки зрения форум, то я всегда горазд.

Ничего против Львивской-Лемберджийке, партизанки не имею. :D :P

Посилання на коментар

Что характерно, народ вышел не за социалку не за повышения пенсий и зарплат

Люди не хотят быть с Россией и это неоспоримый факт.

Посилання на коментар

Что характерно, 2 тысячи это народ. А кто их держит пусть едут в Европу, если их пустят, тебя дуру тоже не пустили. Тут блядей своих хватает.
Посилання на коментар

Какие именно люди? По русски уж тут письменно можешь это разъяснить. Кто это у "вас" против нас? Таких же русских?

Посилання на коментар

блин, да не хотим мы вас, вот еще, много чести)) как-будто кто-то прям без Украины - жить не может,тянут вас за волосы, своих проблем хватает, еще и ваши решать-ну на фиг)))) :lol:

Посилання на коментар

или типа того
Посилання на коментар

Моя дочка була на Львівському.

Страная ты мамашка.. не когда бы в жизни неотпустил своего ребенка на это тупое мероприятия. Думаю что здоровье ребенка, важнее всяких убиждений.

Чому Помаранчева революція була такою гарною

А жить стали после неё, тоже гарно ???

Считаешь что после этой, заживем???

Посилання на коментар

А что не так? Разве я не права? Ты и есть дерьмо. Явный представитель своей области или края или как там у ВАС

губерни. Мнне пофигу ты и твоя Сибирь.

Посилання на коментар

Что характерно, 2 тысячи это народ. А кто их держит пусть едут в Европу, если их пустят, тебя дуру тоже не пустили. Тут блядей своих хватает.

150.
Посилання на коментар

.

А что не так? Разве я не права? Ты и есть дерьмо. Явный представитель своей области или края или как там у ВАС

губерни. Мнне пофигу ты и твоя Сибирь.

...Ноу коменц
Посилання на коментар

да какой это форум? это монолог непонятно кого, непонятно за что))) мнения которые не нравятся - затирают, смех да и только, доверили "кнопку" - "львовской партизанке"))))

тут похоже не слушают и не слышат, а уж поспорить-ума не хватает, могут только коммент стереть :lol:

От мене одне цікавить - чого ви сюди лізете, так наче тут медом помазано?

Ми, українці, тут вирішуємо свої справи - вас ніхто не запрошував, але і не виганяють, якщо вже прийшли - то хоч ведіть себе пристойно.

А то за поріг - і вже свинська натура поперла.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...