Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 Где ТАМ? А взагалі сообразилку вмикни. Ща дурника включить :lol:
ШКАТУЛКА Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 Всё - сырные, карамельные и прочие "войны" со стороны России - это даже не цветочки, так - легкий ветерок... Тут нечего говорить, а вот если РФ начнёт применять санкции... я не смогу описать последствия для Украины, но песец обеспечен 100%.
Predator Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 Ща дурника включить :lol:Вернее, включил...
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 блин вторая брехня!!!!! Всю молочку у бульбашей северозападные области покупают, ах ты ж подлый брехунец!!!!Сообразилку все ж таки вмикни. Я тобі про структуру литовського виробництва та експорту, а ти про що?
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 Всё - сырные, карамельные и прочие "войны" со стороны России - это даже не цветочки, так - легкий ветерок... Тут нечего говорить, а вот если РФ начнёт применять санкции... я не смогу описать последствия для Украины, но песец обеспечен 100%. Я там писав, що Росія не збирається собі на шию вішати фінансування членів ЄС. Хай Брюссель їх і фінансує. І навіть тих "ассоціантів". Нормальна політика як у всіх нормальних країн. Всім зрозуміла. Треба своїх по-перше нагодовувати. А чого іншого свідомі чекали?
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 Сообразилку все ж таки вмикни. Я тобі про структуру литовського виробництва та експорту, а ти про що? так, дорогуша. Вот ссылка - -http://finam.info/news/onishenko-zapretil-molochnuyu-produktsiyu-iz-litvi/ теперь будь любезен найди мне свою ссылку, где сказано о твоих 85 процентах. Ничего не желаю слышать, пока не предоставишь.
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 Я там писав,из 16 литовских предприятий только одно Pieno zvaigzdes поставляет 30 процентов молочки на рашу . Остальные в пределах от 5 до 20 Давай, шевелись, экспорт-импорт. Я жду.
Дэна Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 "«На российском рынке запрет на ввоз молочной продукции из Литвы никак не скажется, так как эти продукты занимают слишком незначительную долю на рынке — 1–2%. Не заметят исчезновения литовских сыров и потребители, так как этот рынок высококонкурентный», — говорит гендиректор агентства «Infoline-аналитика» Михаил Бурмистров. По словам эксперта, большая часть поставок литовских продуктов (90%) приходится на Ленинградскую область, в остальных регионах их доля не превышает нескольких процентов. Но для Литвы это может стать серьезным ударом, так как большую часть своей продукции они экспортируют именно в Россию, говорит Бурмистров. Запрет на поставки в таких случаях может использоваться как инструмент для лоббирования своих политических интересов в других странах, говорит Бурмистров." .http://www.gazeta.ru/business/2013/10/07/5695577.shtml
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 Так уходи и не слушай: панувати будешь в своем свинарнике.пшшел нахер, педрильчик. Это моя тема! Мне тута педики не в масть.
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 "«На российском рынке запрет на ввоз молочной продукции из Литвы никак не скажется, так как эти продукты занимают слишком незначительную долю на рынке — 1–2%. Не заметят исчезновения литовских сыров и потребители, так как этот рынок высококонкурентный», — говорит гендиректор агентства «Infoline-аналитика» Михаил Бурмистров. По словам эксперта, большая часть поставок литовских продуктов (90%) приходится на Ленинградскую область, в остальных регионах их доля не превышает нескольких процентов. Но для Литвы это может стать серьезным ударом, так как большую часть своей продукции они экспортируют именно в Россию, говорит Бурмистров. Запрет на поставки в таких случаях может использоваться как инструмент для лоббирования своих политических интересов в других странах, говорит Бурмистров." .http://www.gazeta.ru/business/2013/10/07/5695577.shtml та отправь своего брехливого как ты эксперта в жопу! Или к китайцам! Пусть у них молоко скупляют.. Сука, насмешил ты меня! У Раши своя молочка! ?С каких х....... коровы передохли, ты когда в рашу последний раз катался, лось? На них пол-мира пашут, чтоб прокормить. А они только успевают своего онанищенко за пугало выставлять. Со всеми пересрались уже. Почитай, что народ на русских форумах пишет! Патриётизьм конечно хорошо, но когда жрать нечего, и прибалтам поклонятся.. Гнидная ты кацапюрская мандавошка, Дэна! Шоб тебе всю жизнь молоко из-под самарских коров пить. Бля вода моршинская закрашенная. Идиот ты Дениска
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 так, дорогуша. Вот ссылка - -http://finam.info/news/onishenko-zapretil-molochnuyu-produktsiyu-iz-litvi/ теперь будь любезен найди мне свою ссылку, где сказано о твоих 85 процентах. Ничего не желаю слышать, пока не предоставишь. А де о твоїх 5%? Ссилка каже тільки, що доля литовської молочки на російському ринку менше процента. А структуру литовського експорту можеш навіть у вікі подивиться. Там багато де є. Даю одну *http://www.ruska-pravda.com/novosti/34-nv-politika/22530-2013-10-09-16-05-09.htmlВмикай сообразилку все рівно. Скількі той Литви? Одна українська область. Скільки вона може виробити, кому продати і т.д.
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 А де о твоїх 5%? Ссилка каже тільки, що доля литовської молочки на російському ринку менше процента. А структуру литовського експорту можеш навіть у вікі подивиться. Там багато де є. Даю одну *http://www.ruska-pravda.com/novosti/34-nv-politika/22530-2013-10-09-16-05-09.html Вмикай сообразилку все рівно. Скількі той Литви? Одна українська область. Скільки вона може виробити, кому продати і т.д. хорошо. я порылась. Четкую цифру 30 дает одно предприятие. Но и ты признай, что загнул со своими 85 процентами поверь ты, обойдутся литовцы без того рынка! И Украина обойдется. Незаменимых рынков сбыта нет. И не носись со своей рашей; они (то есть кремляди) сами себя загоняют. Гонор погубит твою рашку как последнего фраера.
Churchill Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 хорошо. я порылась. Четкую цифру 30 дает одно предприятие. Но и ты признай, что загнул со своими 85 процентами поверь ты, обойдутся литовцы без того рынка! И Украина обойдется. Незаменимых рынков сбыта нет. И не носись со своей рашей; они (то есть кремляди) сами себя загоняют. Гонор погубит твою рашку как последнего фраера. История идёт по спирали и кого там, что губит
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 Всё - сырные, карамельные и прочие "войны" со стороны России - это даже не цветочки, так - легкий ветерок... Тут нечего говорить, а вот если РФ начнёт применять санкции... я не смогу описать последствия для Украины, но песец обеспечен 100%. Щоб були санкції, повинні бути порушення. Нічого нового, яке б суперечило хоча б тому ж ВТО - Україна запроваджувати не буде. Навіть Медведєв сказав, що ринок Росії будуть захищати від "більш якісної і дешевої продукції з ЕС". Про які тоді санкції мова?
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 пшшел нахер, педрильчик. Это моя тема! Мне тута педики не в масть. Юль, тема про що?
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 Юль, тема про що? о войнах раши с соседями см топик
GiRaFo.chka Опубліковано 9 жовтня, 2013 Автор Опубліковано 9 жовтня, 2013 История идёт по спирали и кого там, что губитто что погубило росийскую империю в 17, что и союз в 90, то же будет и с федерацией якобы росийской.. А на самом деле, сколько там настоящей то расеи?
Орiана Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 о войнах раши с соседями см топик А-ааа... Замётано...))) Все пішла спати, бо я поки ви тут сралися - дуже розумний комент росіянину з музичним ніком писала - втомилася. Прибирати вже буду завтра. Не смітіть. Тут територія чистих тем. ))) Па!
Гість бандерлог Опубліковано 9 жовтня, 2013 Опубліковано 9 жовтня, 2013 хорошо. я порылась. Четкую цифру 30 дает одно предприятие. Но и ты признай, что загнул со своими 85 процентами поверь ты, обойдутся литовцы без того рынка! И Украина обойдется. Незаменимых рынков сбыта нет. И не носись со своей рашей; они (то есть кремляди) сами себя загоняют. Гонор погубит твою рашку как последнего фраера. Як пише вікі - росія основний імпортер. Але тут не від мене політика Россії залежить. І на світовому ринку такої продукції завались. Литовська молочка для Россії маленька дрібничка, може завжди замінити Литву-поставника на більш дружні країни - ті ж бульбаші під носом, до того ж свої, з МС. А Литва хто? В період кризи за ринки сбуту війна ведеться. Це треба завжди пам"ятати.
Гість BARBAROSSA Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Я там писав, що Росія не збирається собі на шию вішати фінансування членів ЄС. Хай Брюссель їх і фінансує. І навіть тих "ассоціантів". Нормальна політика як у всіх нормальних країн. Всім зрозуміла. Треба своїх по-перше нагодовувати. А чого іншого свідомі чекали?более актуально (при всём уважении к вам), что об этом прямым текстом говорил Медведев (и не только он).Правда у нас всё тааааак запущено, что его слышат с точностью до наоборот - будто они нас тянут куда-то, а не отрезают.
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 более актуально (при всём уважении к вам), что об этом прямым текстом говорил Медведев (и не только он). Правда у нас всё тааааак запущено, что его слышат с точностью до наоборот - будто они нас тянут куда-то, а не отрезают. Україна у провладних ЗМІ, свідомі верстви нагадує жінку, яка збігла від чоловіка до хахаля, а до свого колишнього виступає з претензіями. І годувати він її повинен як раніш, і одягати, і інших жінок у ліжко не тягнути, і т.п. А коли її з її претензіями посилають на х. - пішла до хахаля, хай він тебе і годує! - ще ображається.
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Україна у провладних ЗМІ, свідомі верстви нагадує жінку, яка збігла від чоловіка до хахаля, а до свого колишнього виступає з претензіями. І годувати він її повинен як раніш, і інших жінок у ліжко не тягнути, і т.п. А коли її з її претензіями посилають на х. - пішла до хахаля, хай він тебе і годує! - ще ображається. Адвокат кремлядський вже став огидний - від постійного чавкання. Ти своєю тупою башкою можеш уявити Росію? - щоб зрозуміти: нема у неї ресурсів нагодувати всю країну, бо не скрізь можна тримати корів і не всюди ростуть овочі і фрукти. А газ у їжу ще не навчилися споживати. _______________ Юля, те, що ти називала - розумний - все чуже, списане. А ось це - те що він з себе представляє
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Адвокат кремлядський вже став огидний - від постійного чавкання. Ти своєю тупою башкою можеш уявити Росію? - щоб зрозуміти: нема у неї ресурсів нагодувати всю країну, бо не скрізь можна тримати корів і не всюди ростуть овочі і фрукти. А газ у їжу ще не навчилися споживати. _______________ Юля, те, що ти називала - розумний - все чуже, списане. А ось це - те що він з себе представляє Слахай, тупа, брехлива рогуля, я не збираюсь пробивати твою тупість, її не проб"єш. Лише півторити можу - пішла баба до хахаля - на хуй! А як там чоловік пристосовується - не її собаче діло! Шо в сім"ї, що в політиці - одне й теж.
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Слахай, тупа, брехлива рогуля, я не збираюсь пробивати твою тупість, її не проб"єш. Лише півторити можу - пішла баба до хахаля - на хуй! А як там чоловік пристосовується - не її собаче діло! Шо в сім"ї, що в політиці - одне й теж. Затараторила ще швидше тарахтілка - чим підтвердила мої слова - тупак! Нецікавий!
Гість BARBAROSSA Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Україна у провладних ЗМІ, свідомі верстви нагадує жінку, яка збігла від чоловіка до хахаля, а до свого колишнього виступає з претензіями. І годувати він її повинен як раніш, і одягати, і інших жінок у ліжко не тягнути, і т.п. А коли її з її претензіями посилають на х. - пішла до хахаля, хай він тебе і годує! - ще ображається.+++ну да, хотя я предпочитаю сравнение с демонстративно сбежавшим из дома ребёнком. :lol: вот так и знал, что вы это напишите))) И - в очередной раз выскажу то, насколько поражён инфантилизмом наших "националистов-незалежников". Они-то ведь думали как - они покапризничают-покапризничают - и Россия кинется их утешать и возвращать. Ну, в общем - психология ребёнка, "сбегающего из дома". А Россия - вишь ты -не поняла тонкую психологическую игру - возьми - и вруби цены на газ такие, будто всё, что её интересует - это получить деньги... Т. е - ведёт себя, будто мы правда независимы. А мы ж - это ж мы, свои ж, родные - разве можно нам ставить цену такую, которая нам не по карману? Нет, конечно же (делают выводы националисты) - Россия не могла поступить с нами так жестоко. Значит (ну - тут надо напрячься, чтоб понять эту логику) - это всё по-нарошку, это Россия ставит цену такую, чтоб мы испугались! А мы не испугались - мы же гордые - мы развернёмся и уйдём к Европе, раз так. А Россия? Нет, чтоб с извинениями кинуться нас догонять - она говорит - если уйдёте к Европе - станете нам совсем чужими - и на таможне вас трясти будут, как конкурентов - мы ТС создали для поддержки своего производителя - а не ЕС-овского. НО - мы же умные, мы же понимаем, что Россия с нами поступить так не может! И мы бросаем - мы готовы торговать и с ЕС, и с Россией. Типа - намёк Россие даём, что мы не очень сердимся. А Россия (точнее - толстокожий Путин) - не понимает нашего намёка - и всё повторяет - уход к ЕС - переводит Украину на позицию не то, что независимого государства - а конкурента. Но - мы же умные, мы же понимаем, что всё это понарошку - и снова уходим - и говорим (ну - намекаем России, что не всё ещё потеряно) - если нам там не понравится - мы и с Россией торговать будем. И это продолжается уже месяцы (последний акт продолжается месяцы - а всё остальное - в течении всей независимости). :lol: догадываюсь, как Путин угорает над этим, когда не стеснён дипломатическим языком, не перед телекамерами. Я б сам угорал - только, увы - вынужден иметь в виду, что и сам живу в стране господствующего инфантилизма. В которой всё делается понарошку - а итоговые надежды по возлагаются на то, что мы войдём в ЕС и там всё станет сразу хорошо... P. S. правда вы смогли обогатить эти банальные (для страны победившего инфантилизма) рассуждения немаловажным достижением о том, что высокая цена на газ ОКАЗЫВАЕТСЯ невыгодна самой России. Можно узнать - чем же?
Гість бандерлог Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 +++ ну да, хотя я предпочитаю сравнение с демонстративно сбежавшим из дома ребёнком. Теж вірне порівняння. Особливо в діях влади і мисленні свідомих шокує якась дитяча інфантильність. Ніяк не хочуть дивитися на реальний стан речей. Ще і ображаються. А порівняння з жінкою-біглянкою приходить до розуму тому, що найшла нового хахаля - Брюссель, повністю під нього лягає, але і колишнього чоловіка загубляти жалко. Ну, і Россія веде саме так, не завжди розумно, як чоловік в подібній ситуації. Але зрозуміти її можна.
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Теж вірне порівняння. Особливо в діях влади і мисленні свідомих шокує якась дитяча інфантильність. Ніяк не хочуть дивитися на реальний стан речей. Ще і ображаються. А порівняння з жінкою-біглянкою приходить до розуму тому, що найшла нового хахаля - Брюссель, повністю під нього лягає, але і колишнього чоловіка загубляти жалко. Ну, і Россія веде саме так, не завжди розумно, як чоловік в подібній ситуації. Але зрозуміти її можна. Ще раз для ОСОБЛИВО обдарованих: Влада України вже давно перестала ображатися на Росію. Вона навіть перестала зважати на Росію - діє згідно своїх інтересів (олігархічних і особистих) і клала на "воплі і соплі" з Кремля. А Азаров відверто, я б навіть сказала, по хамськи, тролить пуцькіна, коли після кожної поїздки звідти заявляє, що сторони досягли значного прогресу у порозумінні і подальшій співпраці. Мож саме такі дії України денервують владу РФ - хто їх дебілів зрозуміє
Орiана Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Ну ось, ще одна частина "Марлезонського балету" :lol: Відкриваю сьогодні новини: знову Росія і знову погрози на весь світ: Росія може ввести візи для українців через зближення з ЄС - Глазьєв Запитується: кому ці погрози? Невже нашим очільникам? А вони хіба мають проблеми з візами? Тоді для кого? - ясно, що для пересічного! А хіба пересічний щось вирішує, наприклад, в Росії? Тоді якого трубити на весь світ про візи, коли самим це, як серпом по яйцях, тобто, зелене світло для узбеків і казахів? Ну і хто скаже, що в Кремлі сидять нормальні люди?!!! Блюдолизам - прохання не відповідати, ваша відповідь відома
Гість BARBAROSSA Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Ну ось, ще одна частина "Марлезонського балету" :lol: Відкриваю сьогодні новини: знову Росія і знову погрози на весь світ: Росія може ввести візи для українців через зближення з ЄС - Глазьєв Запитується: кому ці погрози? Невже нашим очільникам? А вони хіба мають проблеми з візами? Тоді для кого? - ясно, що для пересічного! А хіба пересічний щось вирішує, наприклад, в Росії? Тоді якого трубити на весь світ про візи, коли самим це, як серпом по яйцях, тобто, зелене світло для узбеків і казахів? Ну і хто скаже, що в Кремлі сидять нормальні люди?!!! Блюдолизам - прохання не відповідати, ваша відповідь відома сумасшедшая (устало так)... Это не угрозы, а предупреждения... Очень многих людей у нас связывают не только разумное видение развития страны с Россией - но и личные дела, связи... И теперь все эти люди станут ещё больше ненавидеть тех, кто портит отношения с Россией.
Sven Опубліковано 10 жовтня, 2013 Опубліковано 10 жовтня, 2013 Это не угрозы, а предупреждения... Очень многих людей у нас связывают не только разумное видение развития страны с Россией - но и личные дела, связи... И теперь все эти люди станут ещё больше ненавидеть тех, кто портит отношения с Россией.Відносини України і Росії псує Росія. Я б дуже хотів побачити південний-схід України який ненавидить Росію. :lol:
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.