doom Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Опубліковано 21 вересня, 2013 Ну в разі чого - пиши, які є побажання у веденні темикак думаешь, возможно ли документом(паспортом или другим) или созданием *кластера* защитить украинцев от *дэн* и Ко*наш украинский паспорт- без графы *украинец*- печально.....
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 Да. І треба це робити. Бо влада нічого не робить для її скріплення. Влада - це і ти , коли мавпу з себе видусиш - забув?
Гість бандерлог Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 Привет! Я и не собирался общаться с некоторыми, так что их негатив и злоба уйдут вместе с ними. Просто не хочется, чтоб повторился сатанинский шабаш 1917, когда те пидармоты взорвали страну. И сегодня это возможно, т.к. януковощ и ПР- это куклы. Надо придумать, как реально защитить хоть часть украинцев от *любих-друзив* из кремля. Графу национальность ввести обратно в паспорт, или что другое, хоть- *подданый королевы великобритании*-)))). посмотри, что они пишут, сколько грязи и ненависти. главное- не дать комуно-евро-сатанистам опять уничтожить Украину. А мені щось цікаво стало - чому більшість форумних свідомих, які так не люблять Росію, пишуть російською?
Гість джин Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 А мені щось цікаво стало - чому більшість форумних свідомих, які так не люблять Росію, пишуть російською?Мстят :rolleyes:
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 Евросоюз, куда так стремится Украина и её мафиозная партия регионов, скорее всего развалиться через лет пять. Но останется сильный центр- Германия, Франция, Италия....Украина только приобретет, будучи вместе с ними. Россию ждет распад на части- Сибирь-займут китайцы, и Московская Русь. Стоит ли входить в ТС- подумайте сами. Но самое главное- украинцы ментально ближе немцам, а вот рускоязычные граждане Украины- РФ, и Израилю-))). Проблемы нашей страны исходят из ненависти рускоязычных евреев к этническим украинцам. Я не антисимит, отношусь ко всем одинакаво. но только слепой не видит, что разные этносы по разному понимают добро и зло- отсюда наше топтание на месте. Выход есть- биопаспорта. Страна будет одна, никто её не разделит ,но документы можно делать разные- по моему это выход. Я не думаю, що ЄС розвалиться - реорганізується у щось нове - так, але не розвалиться - ці держави приречені бути разом перед обличчям світових викликів. І Україна такою як зараз не буде завжди. Росте молоде покоління, яке вже ніхто не зомбував - прорвемося, я вірю
doom Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Опубліковано 21 вересня, 2013 Я не думаю, що ЄС розвалиться - реорганізується у щось нове - так, але не розвалиться - ці держави приречені бути разом перед обличчям світових викликів. І Україна такою як зараз не буде завжди. Росте молоде покоління, яке вже ніхто не зомбував - прорвемося, я вірю я тоже верю. но! *доверяй но проверяй-)))* такой шан дается в жизни раз, а противники сильны.....
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 А мені щось цікаво стало - чому більшість форумних свідомих, які так не люблять Росію, пишуть російською? Тому, що у них було минуле - СРСР
doom Опубліковано 21 вересня, 2013 Автор Опубліковано 21 вересня, 2013 А мені щось цікаво стало - чому більшість форумних свідомих, які так не люблять Росію, пишуть російською?я пишу на родном языке. державною мовою теж володію. А Россия для меня это Россия до 1917, когда у власти не было комунофашистов. И Россия скоро станет прежней....
Орiана Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 насколько холопскую душонку надо иметь, чтоб это написать. Так и ищет себе хозяев. Скажи - лягти під Кремль - на твій ОСОБИСТИЙ погляд - це природньо для України.
Churchill Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 я пишу на родном языке. державною мовою теж володію. А Россия для меня это Россия до 1917, когда у власти не было комунофашистов. И Россия скоро станет прежней....а как же украина с 1991 года где у власти стали теже самые комуннофашисты. но ещё и добавились нацисты. гитлеровские подстилки.
Churchill Опубліковано 21 вересня, 2013 Опубліковано 21 вересня, 2013 Скажи - лягти під Кремль - на твій ОСОБИСТИЙ погляд - це природньо для України.для вас не природньо не лежать под кем то. а вот лежать под кемто . это ваше всё.
doom Опубліковано 22 вересня, 2013 Автор Опубліковано 22 вересня, 2013 Тему лучше закрыть. форумные троли разгулялись не на шутку-))).
Гість Karl Kory Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Я не думаю, що ЄС розвалиться - реорганізується у щось нове - так, але не розвалиться - ці держави приречені бути разом перед обличчям світових викликів. І Україна такою як зараз не буде завжди. Росте молоде покоління, яке вже ніхто не зомбував - прорвемося, я вірю дождь.. доки сонце зiйде...
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Тому, що у них було минуле - СРСРЗа 23 роки свідомі українську не змогли вивчити?
Орiана Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 За 23 роки свідомі українську не змогли вивчити? Більше не маєш до чого причепитися? А якщо почнуть писати виключно українською - будеш плакати про українізацію? Твої тупі причіпки вже набридли - не подобається тобі сучасна Україна - вокзал, чемодан - Росія. Як бачиш, твої надії, що Росія прийде до тебе - тануть з кожним днем. амінь
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Я не думаю, що ЄС розвалиться - реорганізується у щось нове - так, але не розвалиться - ці держави приречені бути разом перед обличчям світових викликів. Можливо, можливо... Трикутник з прогнозів: Париж- Берлін - Москва як основа і прив"язані до нього країни? Романо - германо - слов"янське об"єднання? І Україна такою як зараз не буде завжди. Росте молоде покоління, яке вже ніхто не зомбував - прорвемося, я вірюДа, навіть у селах півдня, як звертає увагу Одесит, молодь зараз повністю ігнорує українську, на відміну від старшого покоління. Досить несподівана і поява молодих сталіністів, які взагалі народилися після розвалу СРСР. Ось, наприклад, Старіков (теж відносно молодий письменник) зі своєю книгою "Сталин. Вспоминаем вместе" (вона бестселер у молоді Росії) у цьому році провів багато читацьких зустрічей в Україні: в бібліотеках, універах. Переважно на зустрічи (і значні чисельно) збиралась молодь. В Росії на Селігері (місто традиційних молодіжних зборів) - він взагалі один з політичних кумирів молоді.
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Більше не маєш до чого причепитися? А якщо почнуть писати виключно українською - будеш плакати про українізацію? Твої тупі причіпки вже набридли - не подобається тобі сучасна Україна - вокзал, чемодан - Росія. Як бачиш, твої надії, що Росія прийде до тебе - тануть з кожним днем. амінь Просто не канає тут твоє "тому, що було минуле - СРСР", а розумно відповісти не в змозі. Орангутани серед обізянства не відрізняються особливим умом.До речі. Зараз ідуть більше гасла:чемодан-вокзал-Галичина.
Дэна Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Скажи - лягти під Кремль - на твій ОСОБИСТИЙ погляд - це природньо для України.Вам бы лишь бы под кого-то ложиться. Неужели нельзя иначе определить отношения со странами-соседями?
Дэна Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Більше не маєш до чого причепитися? А якщо почнуть писати виключно українською - будеш плакати про українізацію? Твої тупі причіпки вже набридли - не подобається тобі сучасна Україна - вокзал, чемодан - Росія. Як бачиш, твої надії, що Росія прийде до тебе - тануть з кожним днем. амінь Это вместе с землей предков, как я понимаю? Не с одним же чемоданом без нажитого семьей непосильным трудом? Или все Вам тут оставить? :o
GiRaFo.chka Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Да, навіть у селах півдня, як звертає увагу Одесит, молодь зараз повністю ігнорує українську, Будь добр, поинтересуйся у Бакулы, он из Херсона, и он никогда не врет, на каком языке говорят в Херсонских селах. Спроси у Думчика, он из Николаева, кто там чего игнорирует. В Одесской области могу засвидетельствовать самолично, там живет наш хороший друг, практически 80 процентов в округе если не чисто украинской, то красивым суржиком говорят. Днепропетровщина - начиная с самого пригорода - русского практически 30 процентов. Далее, пусть расскажет ЗаУпроМ, как говорят на Луганщине. Хоть это совсем и не юг. Я полагала, что ты изредка передвигаешься по просторам нашей Родины и в курсе, как говорят на Полтавщине, Киевщине, в Черкасской области.
Гість джин Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Будь добр, поинтересуйся у Бакулы, он из Херсона, и он никогда не врет, на каком языке говорят в Херсонских селах. Спроси у Думчика, он из Николаева, кто там чего игнорирует. В Одесской области могу засвидетельствовать самолично, там живет наш хороший друг, практически 80 процентов в округе если не чисто украинской, то красивым суржиком говорят. Днепропетровщина - начиная с самого пригорода - русского практически 30 процентов. Далее, пусть расскажет ЗаУпроМ, как говорят на Луганщине. Хоть это совсем и не юг. Я полагала, что ты изредка передвигаешься по просторам нашей Родины и в курсе, как говорят на Полтавщине, Киевщине, в Черкасской области. А что сельский суржик показатель ситуации? Рейтинг русско язычных каналов гораздо выще.Посмотри в соц сетях на каком языке общаются. Надоела глупая дисскусия когда не хотят замечать объективных вещей.
GiRaFo.chka Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 А что сельский суржик показатель ситуации? Рейтинг русско язычных каналов гораздо выще.Посмотри в соц сетях на каком языке общаются. Надоела глупая дисскусия когда не хотят замечать объективных вещей. разговор шел именно о молодежи сельских областей юга!!! У меня пацанчики огород копают, студенты из сельхозакадемии, трое, один из Днепропетровской, двое из Новой Каховки (Херсонская) - чистейшая украинская мова! Даже мне стыдно.
Churchill Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 разговор шел именно о молодежи сельских областей юга!!! У меня пацанчики огород копают, студенты из сельхозакадемии, трое, один из Днепропетровской, двое из Новой Каховки (Херсонская) - чистейшая украинская мова! Даже мне стыдно.а ты проверяла, или ты слышала, а твои родственники или друзья слышали. так чего мелишь. а здесь на форуме одна опиаха хрюкает.
ШКАТУЛКА Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Я не думаю, що ЄС розвалиться - реорганізується у щось нове - так, але не розвалиться - ці держави приречені бути разом перед обличчям світових викликів. І Україна такою як зараз не буде завжди. Росте молоде покоління, яке вже ніхто не зомбував - прорвемося, я вірю не пиши глупости.
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Будь добр, поинтересуйся у Бакулы, он из Херсона, и он никогда не врет, на каком языке говорят в Херсонских селах. Спроси у Думчика, он из Николаева, кто там чего игнорирует. В Одесской области могу засвидетельствовать самолично, там живет наш хороший друг, практически 80 процентов в округе если не чисто украинской, то красивым суржиком говорят. Днепропетровщина - начиная с самого пригорода - русского практически 30 процентов. Далее, пусть расскажет ЗаУпроМ, как говорят на Луганщине. Хоть это совсем и не юг. Я полагала, что ты изредка передвигаешься по просторам нашей Родины и в курсе, как говорят на Полтавщине, Киевщине, в Черкасской области. Юлечко, привіт! А то без тебе щось на форумі якісь тусклі атмосфери. Зазирнув після 20 години, тебе нема. Ось зараз зазирнув - з"явилася! Одесит написав про молодь, в противагу зрілому віку, а не взагалі. То тенденція. Навіть львівський(!) телеведучий про це пише. А суржик - то і в Росії свої місцеві діалекти є. І досить. Тим більше, здається, що по російські банан, що по українські - однаково. І ананас також. Як твої перчики?
GiRaFo.chka Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Юлечко, привіт! А то без тебе щось на форумі якісь тусклі атмосфери. Зазирнув після 20 години, тебе нема. Ось зараз зазирнув - з"явилася! Одесит написав про молодь, в противагу зрілому віку, а не взагалі. То тенденція. Навіть львівський(!) телеведучий про це пише. А суржик - то і в Росії свої місцеві діалекти є. І досить. Тим більше, здається, що по російські банан, що по українські - однаково. І ананас також. Як твої перчики? мелкий подхалим! Ну вот как с тобой бороться? Устала я сегодня очень, пойду детектив досмотрю и баиньки. И правда, ну о чем мы всё спорим? Все будет хорошо.
Гість бандерлог Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 мелкий подхалим! Ну вот как с тобой бороться? Устала я сегодня очень, пойду детектив досмотрю и баиньки. И правда, ну о чем мы всё спорим? Все будет хорошо. Ото і добре. Без світлих надій яке життя?
Орiана Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 Просто не канає тут твоє "тому, що було минуле - СРСР", а розумно відповісти не в змозі. Орангутани серед обізянства не відрізняються особливим умом. До речі. Зараз ідуть більше гасла:чемодан-вокзал-Галичина. ти вже визначся - ти мавпа чи людина. Бо відразу було прикольно, але коли мавпа пішла в українофобство - стало нецікаво. Звірій - для тебе закони неписані.
Орiана Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 мелкий подхалим! Ну вот как с тобой бороться? Устала я сегодня очень, пойду детектив досмотрю и баиньки. И правда, ну о чем мы всё спорим? Все будет хорошо. Юля, не такий вже і дрібний - українофобство зашкалює. А демонстративне підлабузництво до тебе - вже має зовсім інші відтінки, ніж на початках його мавп"ячого дебюту. Придивися краще!!!
Churchill Опубліковано 22 вересня, 2013 Опубліковано 22 вересня, 2013 ти вже визначся - ти мавпа чи людина. Бо відразу було прикольно, але коли мавпа пішла в українофобство - стало нецікаво. Звірій - для тебе закони неписані. ти думаешь цикаво если бы были русофобами.оказывается нет. ты тоже не интересна. как видишь и сама.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.