ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Красная шапочка Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 .Пердатор - это он часто пукает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пердатор - это он часто пукает?Да постоянно... его хлебом не корми (а может наоборот - именно от него) - дай только воздух попортить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пердатор - это он часто пукает?если бы только это Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 если бы только этода-да, это самая мелочь, а вот что происходит потом...!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 да-да, это самая мелочь, а вот что происходит потом...!!! І що потім? До речі, з цього приводу я тобі поставила кілька запитань, ти проігнорував їх. Запитання знайду згодом, а передмова до них ось така: Predator вразив моє честолюбство до глибини душі, коли кинув приманку і не захотів її розжувати. За це я готовий нюхати сморід найплодовитіших форумних пачкунів, лиш би отримати можливість дошкулити йому, бажано сворою, бо сам я не подужаю. І три маленьких запитання: 1. Ти вчора заявив: быть санитаром леса не собираюсь - чому ти раптом передумав: а не проще ли в одном месте высраться и свалить? 2. Де ти прочитав, що на форумі повинні бути какашки тільки одного сорту: читай пости черча, ну хоча б на цій темі. 3. Чому ти даєш поради, якими сам не користуєшся: Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=216178 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 .Ти шо моряк? ...це стосовно назви теми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 І що потім? До речі, з цього приводу я тобі поставила кілька запитань, ти проігнорував їх. Запитання знайду згодом, а передмова до них ось така: Predator вразив моє честолюбство до глибини душі, коли кинув приманку і не захотів її розжувати. За це я готовий нюхати сморід найплодовитіших форумних пачкунів, лиш би отримати можливість дошкулити йому, бажано сворою, бо сам я не подужаю. ты по человечески можешь. мы на свинячем не спроможни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ти шо моряк? ...це стосовно назви теми.а ты. хрюкающий украинец. это стосовно заданного квэщин Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 да-да, это самая мелочь, а вот что происходит потом...!!! Але спочатку глянемо що було до того: О! Пришёл никак какашками собстенного производства побросаться? Там, там и там, а не проще ли в одном месте высраться и свалить? Или курицы так не поступают, даже если они большие? Нет? Нужно обязательно обосрать как можно большее пространство. Что ж - натура есть натура, против неё не попрёшь -да, серун? Шо, жертва демократии, пришёл похезать - нужели кустов тебе мало? Я тебе лучше тему открою - чтобы не бродил по веткам, а целенаправленно в свою, желанную, под названием Гальюн Predatorа, сделал дело и, с чувством выполненного достоинства, свалил. Там, для тебя персональная тема - вали туда - любители дерьма будут тайком навещать хозяина и всем будет хеппи. Мда-а, неплохо-неплохо... и, знаете ли, наиболее близко отражает объективную реальность конкретного индивидуя... Так что Predator отныне - Пердун? Прошу голосовать... Против - нет. Воздержалось - нет. Принимается - единогласно! ... і так далі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Але спочатку глянемо що було до того: О! Пришёл никак какашками собстенного производства побросаться? Там, там и там, а не проще ли в одном месте высраться и свалить? Или курицы так не поступают, даже если они большие? Нет? Нужно обязательно обосрать как можно большее пространство. Что ж - натура есть натура, против неё не попрёшь -да, серун? Шо, жертва демократии, пришёл похезать - нужели кустов тебе мало? Я тебе лучше тему открою - чтобы не бродил по веткам, а целенаправленно в свою, желанную, под названием Гальюн Predatorа, сделал дело и, с чувством выполненного достоинства, свалил. Там, для тебя персональная тема - вали туда - любители дерьма будут тайком навещать хозяина и всем будет хеппи. Мда-а, неплохо-неплохо... и, знаете ли, наиболее близко отражает объективную реальность конкретного индивидуя... Так что Predator отныне - Пердун? Прошу голосовать... Против - нет. Воздержалось - нет. Принимается - единогласно! ... і так далі... так ты проголосовала или воздержалась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пам"ятаю ти одного разу написав, що мета твого перебування на форумі дуже відрізняється від нашого, мого зокрема. Так, підтверджую: ВІДРІЗНЯЛАСЯ...колись. Я навіть форум тобі радила, де рівень дописувачів вищий, ніж тут. Але це було давно і неправда. А тепер ти приходиш сюди нюхнути сморід своїх соратників і зарядитися впененістю, що нічого не змінилося, ти живеш в тому ж смітнику, що й завжди. Певно реал вже не дає тобі таких відчуттів. Адью, розчарування намбе ту. НЕЦІКАВИЙ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ти шо моряк? ...це стосовно назви теми.А ты не жертва демократии? (Тоже относительно названия темы). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Але спочатку глянемо що було до того: О! Пришёл никак какашками собстенного производства побросаться? Там, там и там, а не проще ли в одном месте высраться и свалить? Или курицы так не поступают, даже если они большие? Нет? Нужно обязательно обосрать как можно большее пространство. Что ж - натура есть натура, против неё не попрёшь -да, серун? Шо, жертва демократии, пришёл похезать - нужели кустов тебе мало? Я тебе лучше тему открою - чтобы не бродил по веткам, а целенаправленно в свою, желанную, под названием Гальюн Predatorа, сделал дело и, с чувством выполненного достоинства, свалил. Там, для тебя персональная тема - вали туда - любители дерьма будут тайком навещать хозяина и всем будет хеппи. Мда-а, неплохо-неплохо... и, знаете ли, наиболее близко отражает объективную реальность конкретного индивидуя... Так что Predator отныне - Пердун? Прошу голосовать... Против - нет. Воздержалось - нет. Принимается - единогласно! ... і так далі... Какая же ты болтливая, Ори! И все даром, даром.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ти шо моряк? ...це стосовно назви теми.Леопольд, мелко плаваете. Зачем несправедливо обижаете ШКАТУЛКУ! ОН НАСТОЯЩИЙ КОММУНИСТ! Из прочных пород дерева. Не какой-нибудь липовый несвидомый , а прочный, ДУБОВЫЙ!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пам"ятаю ти одного разу написав, що мета твого перебування на форумі дуже відрізняється від нашого, мого зокрема. Так, підтверджую: ВІДРІЗНЯЛАСЯ...колись. Я навіть форум тобі радила, де рівень дописувачів вищий, ніж тут. Але це було давно і неправда. А тепер ти приходиш сюди нюхнути сморід своїх соратників і зарядитися впененістю, що нічого не змінилося, ти живеш в тому ж смітнику, що й завжди. Певно реал вже не дає тобі таких відчуттів. Адью, розчарування намбе ту. НЕЦІКАВИЙ! чукча . что ты прохрюкало. мне бы тоже интересно прочитать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 так ты проголосовала или воздержалась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Леопольд, мелко плаваете. Зачем несправедливо обижаете ШКАТУЛКУ! ОН НАСТОЯЩИЙ КОММУНИСТ! Из прочных пород дерева. Не какой-нибудь липовый несвидомый , а прочный, ДУБОВЫЙ!!Привет, Жирафочка.Поиграем в жмурки? Активный участник Группа: Пользователи Сообщений: 1518 Регистрация: 26.5.2013 Из: Восток Украины Пользователь №: 46327 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 да оно, сильно убитое, оно думало, что оно умное, а оно даже не дурное, оно никакое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Леопольд, мелко плаваете. Зачем несправедливо обижаете ШКАТУЛКУ! ОН НАСТОЯЩИЙ КОММУНИСТ! Из прочных пород дерева. Не какой-нибудь липовый несвидомый , а прочный, ДУБОВЫЙ!!Какая отличная характеристика. Я сразу Шкатулкой и заинтересовалась. Жги ,Жирафа, далее, покажи нам всех настоящих коммунистов! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Какая отличная характеристика. Я сразу Шкатулкой и заинтересовалась. Жги ,Жирафа, далее, покажи нам всех настоящих коммунистов!я конечно не понял. зачем ей это. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пам"ятаю ти одного разу написав, що мета твого перебування на форумі дуже відрізняється від нашого, мого зокрема. Так, підтверджую: ВІДРІЗНЯЛАСЯ...колись. Я навіть форум тобі радила, де рівень дописувачів вищий, ніж тут. Але це було давно і неправда. А тепер ти приходиш сюди нюхнути сморід своїх соратників і зарядитися впененістю, що нічого не змінилося, ти живеш в тому ж смітнику, що й завжди. Певно реал вже не дає тобі таких відчуттів. Адью, розчарування намбе ту. НЕЦІКАВИЙ! Развода не дам! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Развода не дам! :rolleyes:а я не подпишу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Пам"ятаю ти одного разу написав, що мета твого перебування на форумі дуже відрізняється від нашого, мого зокрема. Так, підтверджую: ВІДРІЗНЯЛАСЯ...колись. Я навіть форум тобі радила, де рівень дописувачів вищий, ніж тут. Але це було давно і неправда. А тепер ти приходиш сюди нюхнути сморід своїх соратників і зарядитися впененістю, що нічого не змінилося, ти живеш в тому ж смітнику, що й завжди. Певно реал вже не дає тобі таких відчуттів. Адью, розчарування намбе ту. НЕЦІКАВИЙ! Не страдай, рогуля! Теперь все в порядке. Главное, про коммунистов нам чаще рассказывай! А то Жирафа устает быстро... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А ты не жертва демократии? (Тоже относительно названия темы).А при чому тут пастух коли блискавка бугая вбила? Вибач, але пов"язати назву теми з жертвою демократії вище моїх сил. Не уторопав. Леопольд, мелко плаваете. Зачем несправедливо обижаете ШКАТУЛКУ! ОН НАСТОЯЩИЙ КОММУНИСТ! Из прочных пород дерева. Не какой-нибудь липовый несвидомый , а прочный, ДУБОВЫЙ!!Чому образа? Банальне запитання у зв"язку зі словом з морського лексікону. :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Ось так ти і злився в гальюн разом з лайном своїх соратників, які стеклися сюди на твій поклик. І хто після цього з тобою захоче нормально спілкуватися? Ото ж бо... ______________________ Свій пост я ще раз залишаю, Надія у мене міцна баба, не здається навіть після десятої невдачі. До речі, з цього приводу я тобі поставила кілька запитань, ти проігнорував їх. Запитання знайду згодом, а передмова до них ось така: Predator вразив моє честолюбство до глибини душі, коли кинув приманку і не захотів її розжувати. За це я готовий нюхати сморід найплодовитіших форумних пачкунів, лиш би отримати можливість дошкулити йому, бажано сворою, бо сам я не подужаю. І три маленьких запитання: 1. Ти вчора заявив: быть санитаром леса не собираюсь - чому ти раптом передумав: а не проще ли в одном месте высраться и свалить? 2. Де ти прочитав, що на форумі повинні бути какашки тільки одного сорту: читай пости черча, ну хоча б на цій темі. 3. Чому ти даєш поради, якими сам не користуєшся: Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений". http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=216178 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А при чому тут пастух коли блискавка бугая вбила? Вибач, але пов"язати назву теми з жертвою демократії вище моїх сил. Не уторопав. Чому образа? Банальне запитання у зв"язку зі словом з морського лексікону. :blink: ты хоть смотри кто пишет. ответы он даёт. ну ты от мовы отупел конкретно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Чому ти даєш поради, якими сам не користуєшся: Тебе совет - просто не реагируй на неё, если нет перспективы "нормализации отношений".Пердун на особом счету - надеюсь когда-нибудь иметь беседу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 А при чому тут пастух коли блискавка бугая вбила? Вибач, але пов"язати назву теми з жертвою демократії вище моїх сил. Не уторопав. Чому образа? Банальне запитання у зв"язку зі словом з морського лексікону. :blink: Лео, ты бы как-то разделил ответы мне и клону. А то чешешь, как по писаному)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2013 Лео, ты бы как-то разделил ответы мне и клону. А то чешешь, как по писаному)).это пагубное влияние мовы на умственные способности человека. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.