Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Ось глянь: ми часто спілкуємося між собою - я, Юля, Рабі, Корін, Думчик, Заум і решта, кого дебілка називає свідомими. Чому ти ніколи не спілкуєшся з нею? Чому вона ніколи не спілкується з черчем чи з шкатулкою чи ще з кимось, кого вважає "несвідомим"? Чому ти чи та ж дена лізете в наші розмови? Можеш не відповідати - просто порозмірковуй над цим. Я відповідь знаю, а ти її ніколи не напишш - знову залізеш у словесні дебрі. Это же политфорум, здесь должны встречаться разные мнения, каждый должен быть услышан и в идеале ПОНЯТ.В этом смысл -НАУЧИТСЯ ДОГОВАРИВАТЬСЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 э..эээ,, не пролазит, дорогой! Тебе четкий и прямой вопрос задан был. Не двухзначный! Почему ты не общаешься с .... этим вот.. (ну ты понял) Мы имеем право (за длительное время нашего совместного пребывания здесь) на короткий и честный ответ ОТ ТЕБЯ?А почему ты считаешь что не общаемся?Здесь на политическом форуме, мы общаемся идеями, мыслями, доводами, аргументами......а кто (извини) сходил покакал, или пописял, мне мало интересно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Это же политфорум, здесь должны встречаться разные мнения, каждый должен быть услышан и в идеале ПОНЯТ. В этом смысл -НАУЧИТСЯ ДОГОВАРИВАТЬСЯ. В тому і справа - якщо ми спілкуємося, отже у нас різні думки, інакше, повторювати одне і те ж було б нецікаво. І ми СЛУХАЄМО один одного, бо в нас нема упередженості: нацик, рагуль, свідомит. Треба навчитися не фантазувати про опонента, а слухати його. Мож після цього не потрібно буде домовлятися, бо ми почнемо говорити однією мовою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 А почему ты считаешь что не общаемся? Здесь на политическом форуме, мы общаемся идеями, мыслями, доводами, аргументами......а кто (извини) сходил покакал, или пописял, мне мало интересно. По людськи чому ти з нею не спілкуєшся? І якщо це не так - назви про що ви останній раз говорили, на яку тему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Ответ прост: мы не свидомая команда, которая обязана совместно работать, за что и деньги получает, а нормальные адекватные люди, живущие в реале и приятно проводящие время в инете (напоминаю, это ВИРТУАЛ). Вас Бог собрал на "одном корабле", ущербных и злобствующих. Ось, Вовка, читай! Ти важаєш що це написала адекватна людина? І якщо ти її сприймаєш ТИМ, КИ ВОНА ХОЧЕ БУТИ - то кого ти тут бачиш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 В тому і справа - якщо ми спілкуємося, отже у нас різні думки, інакше, повторювати одне і те ж було б нецікаво. І ми СЛУХАЄМО один одного, бо в нас нема упередженості: нацик, рагуль, свідомит. Треба навчитися не фантазувати про опонента, а слухати його. Мож після цього не потрібно буде домовлятися, бо ми почнемо говорити однією мовою. Как уже сейчас видно, страны имеющие больше контактов (во всех сферах) более успешны, чем например мусульмане, преданные лишь своим традициям.Не думаю что говорить одним языком (образно) это самоцель, я больше склоняюсь к УМЕНИЮ находить общий язык со всеми..... Хотя у меня самого, это не всегда получается. Но ты же не будешь жить (к примеру) с братом, хотя у вас МНОГО ОБЩЕГО, ты будешь искать МУЖА, который возможно вообще не будет похож на тебя. Так что сама понимаешь, когда очень СЛАДКО, уже надоедает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 По людськи чому ти з нею не спілкуєшся? І якщо це не так - назви про що ви останній раз говорили, на яку тему? А что значит по человечески, на многое мы с ней смотрим одинаково и как это будет выглядеть Ты вот знаешь, Я СЧИТАЮ ТАК.....Ой, я тоже так считаю, правда ЗДОРОВО!!!! ...Просто Замечательно!!!! И я, и я, так думаю!!!! Ура!:rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 По людськи чому ти з нею не спілкуєшся? І якщо це не так - назви про що ви останній раз говорили, на яку тему? И мне, и Черчиллю (он объяснял Жирафе) интересно спорить с оппонентом, а не с единомышленником. Иногда и единомышленники тоже обсуждают отдельные вопросы, но рагулям не интересно о политике: им бы, чья попа шире, обсудить. Поэтому они в общей беседе не участвуют... А цветочки в виртуале тетя тете дарит - это ....скучно. У меня рядом цветочки живые растут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Ось, Вовка, читай! Ти важаєш що це написала адекватна людина? І якщо ти її сприймаєш ТИМ, КИ ВОНА ХОЧЕ БУТИ - то кого ти тут бачиш? И кто тут без греха? ;) Это если честно, еще очень невинно.....ты бы могла и похлеще ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 А что значит по человечески, на многое мы с ней смотрим одинаково и как это будет выглядеть Ты вот знаешь, Я СЧИТАЮ ТАК.....Ой, я тоже так считаю, правда ЗДОРОВО!!!! ...Просто Замечательно!!!! И я, и я, так думаю!!!! Ура!:rolleyes: :lol: +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 А что значит по человечески, на многое мы с ней смотрим одинаково и как это будет выглядеть Ты вот знаешь, Я СЧИТАЮ ТАК.....Ой, я тоже так считаю, правда ЗДОРОВО!!!! ...Просто Замечательно!!!! И я, и я, так думаю!!!! Ура!:rolleyes: Е-еее, а що істерика - це заразне? :blink: По людськи? Ну ось, наприклад, ми випивку обговорювали. А перед тим варку борщів і приготування гуски в яблуках. А ще ми з тобою обговорювали один делікатний (кх-кх) орган, а з ШКАТУЛКОЮ рокових жінок - це все називається по людськи - те, що не стосується політики. Дена, глянь скільки постів наклацала, а зблизитися з нами так не змогла. Адже ти не будеш заперечувати, що тут при різних розкладах - досить терпима обстановка, і коли розмова стосується чогось нейтрльного, то на політичні погляди ніхто не зважає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 ты можешь воспринимать кого хочешь и как хочешь но психические . психологические или ментальные свойства реального чела прячущегося под ником всё равно пролазят наружу дена - психически нездоровый чел там кукушка конкретная , поэтому чел который считает общение с ней интересным , вызывает кокретные опасения на предмет своего умственого здоровья но в любом случае , если это твой выбор = желаю вам интересного общения Будем считать что я тебя услышал, но понимаешь, женский ум иной,Если она у тебя вызывает столько чувств, то может своего добилась ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 И кто тут без греха? ;) Это если честно, еще очень невинно.....ты бы могла и похлеще ;) піпєц!!!! Ну що ж, свій рівень співбесідника ти визначив - вперед і прапор тобі в руки - не буду вам заважати. ЮЛЬКА, ЗВАЛЮЄМО, вони знайшли один одного. До них ще ШКАТУЛКУ і черча - і можна в цирк не ходити :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 піпєц!!!! Ну що ж, свій рівень співбесідника ти визначив - вперед і прапор тобі в руки - не буду вам заважати. ЮЛЬКА, ЗВАЛЮЄМО, вони знайшли один одного. До них ще ШКАТУЛКУ і черча - і можна в цирк не ходити :lol: полчаса назад хотела тебе предложить то же самое. Сиськи лишаем! Пусть лакают смесь! Решено. Подписано. :angry: Спать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 но в любом случае , если это твой выбор = желаю вам интересного общения Залишимо їх у спокої? Дамо їм таку можливість? Я - за я люблю експерименти. До речі, про красу так і не відповіла - вже завтра __________ Надобраніч! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 полчаса назад хотела тебе предложить то же самое. Сиськи лишаем! Пусть лакают смесь! Решено. Подписано. :angry: Спать. Але ЗАЛІЗОБЕТОННО!!!! Мені новач-ОК подобається.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Е-еее, а що істерика - це заразне? :blink: По людськи? Ну ось, наприклад, ми випивку обговорювали. А перед тим варку борщів і приготування гуски в яблуках. А ще ми з тобою обговорювали один делікатний (кх-кх) орган, а з ШКАТУЛКОЮ рокових жінок - це все називається по людськи - те, що не стосується політики. Дена, глянь скільки постів наклацала, а зблизитися з нами так не змогла. Адже ти не будеш заперечувати, що тут при різних розкладах - досить терпима обстановка, і коли розмова стосується чогось нейтрльного, то на політичні погляди ніхто не зважає. Я со свидомыми скучаю, коли не спорю. Меня не устраивает их уровень обсуждения вопросов: я практически не варю борщи и не очень их люблю, кулинарию терпеть не могу просто, не интересуюсь выпивкой, пью мало и редко, виртуальные кх-кх меня вообще не интересуют, да и они уже за жизнь в реале изучены...Цветочки от женщины тоже не радуют. Поэтому я общаюсь вне свидомых этого форума на темы, которые интересуют меня, а не их, с людьми из разных стран. Фотки и я немного пообсуждала, но мое мнение не совпадает со многими иными, у меня всю жизнь строгие критерии в этом вопросе, тогда зачем дальше их обсуждать. Придя на этот форум , я и не ставила себе целью сблизиться с людьми, чьи взгляды и интересы я не разделяю. Например, почти со всеми постами Орианы я не согласна, как и с ее стилем подачи информации. У меня для этого есть близкий круг людей в реале. Понравится общение с какими-нибудь людьми в виртуале, ради бога, можно и продолжить.. Нет, значит на других ресурсах это общение можно найти.. Какие проблемы, Ори? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Е-еее, а що істерика - це заразне? :blink: По людськи? Ну ось, наприклад, ми випивку обговорювали. А перед тим варку борщів і приготування гуски в яблуках. А ще ми з тобою обговорювали один делікатний (кх-кх) орган, а з ШКАТУЛКОЮ рокових жінок - це все називається по людськи - те, що не стосується політики. Дена, глянь скільки постів наклацала, а зблизитися з нами так не змогла. Адже ти не будеш заперечувати, що тут при різних розкладах - досить терпима обстановка, і коли розмова стосується чогось нейтрльного, то на політичні погляди ніхто не зважає. Мы с тобой обсуждали не орган, а секс, остальное, то ли ты нафантазировала, то ли Корин.......если ты, мне бы было спокойней ;) Ну а разговоры, они же тоже не сразу пошли, хотя тот же СЕКС, не менее интересней политики, (может и интересней, просто не то место) Так что если Дэна тут будет еще долго, надоест и вам толкаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Але ЗАЛІЗОБЕТОННО!!!! Мені новач-ОК подобається.... 1. Ес, сэр! Так таочно, сэр! 2. Застеснялся.. молодой ишшо, наверна)))) раз-два-три? Выключились! ♥ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 1. Ес, сэр! Так таочно, сэр! 2. Застеснялся.. молодой ишшо, наверна)))) раз-два-три? Выключились! ♥ олег созрел для отношений. он долго думал по ночам и вот теперь, собрашись духом, добавил Ксению в друзья :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 піпєц!!!! Ну що ж, свій рівень співбесідника ти визначив - вперед і прапор тобі в руки - не буду вам заважати. ЮЛЬКА, ЗВАЛЮЄМО, вони знайшли один одного. До них ще ШКАТУЛКУ і черча - і можна в цирк не ходити :lol: Прям Украина, между Россией и Европой и каждому определись... :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Залишимо їх у спокої? Дамо їм таку можливість? Я - за я люблю експерименти. До речі, про красу так і не відповіла - вже завтра __________ Надобраніч! И я - за!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 И я - за!!!Прекрасная идея!!! теперь все будем приходить на форум, что бы ПОМОЛЧАТЬ. ....и МЫ всем покажем <_< думаю авторов, нужно будет номинировать на какую нибудь премию, получив которую, им собственно и будет о чём (с друг дружкой) поговорить .......а то вдруг от борщей уже аскома начнётся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Прекрасная идея!!! теперь все будем приходить на форум, что бы ПОМОЛЧАТЬ. ....и МЫ всем покажем <_< думаю авторов, нужно будет номинировать на какую нибудь премию, получив которую, им собственно и будет о чём (с друг дружкой) поговорить .......а то вдруг от борщей уже аскома начнётся Молчу - раз! :angry:П.С. Но не очень долго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість vladimir Опубліковано 6 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 червня, 2013 Молчу - раз! :angry: П.С. Но не очень долго. Самое смешное что бодается один народ а что бы жить в мире нужна сила , у Украины такой силы нет, никогда не строили своего, всё к кому то присоединялись. Вот и сейчас, главный спор К КОМУ, к Европе, или к России? Но о самоуважении, даже речи не идёт.....где она Украина? что создала, что построила, без кнута, сразу "селом на село" поперли. ...так страны и нет, одни регионы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 7 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2013 Будем считать что я тебя услышал, но понимаешь, женский ум иной, Если она у тебя вызывает столько чувств, то может своего добилась ;) ум тот же, ты опять плохо формулируешь свою мысль - женский мозг анатомически такой же и ум следовательно тот же самый а вот алгоритм другой теперь давай о тебе поговорим , ты приходишь на форум обменяться мнениями и идеями - это твои слова - но это неправда потому 90% твоих постов это срач а 10 % это не мысли - это поучание остальных как тем следует понимать что то по большому счёту ты от дены отличаешься только уровнем хамства Залишимо їх у спокої? Дамо їм таку можливість? Я - за я люблю експерименти. До речі, про красу так і не відповіла - вже завтра __________ Надобраніч! мне всё равно - я всё равно не вижу что пишет дена Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 7 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2013 Не раджу - від мене всі втікають...на дерева - карма в мене така І-іііііі Было у меня такое. Столкнулся с дикой свиньей и ее выводком. В мгновение ока был на дереве, ружье- под деревом...Остальные товарищи кто в пруд ринулся ,по грудь в болото, кто за ближайшим пригорком залег...Об ружьях, как -то все забыли, ведь там были лишь патроны под утиную дробь.(из поучений моего отца- охотника. Карма знать,у него такая- поучать.) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 червня, 2013 Было у меня такое. Столкнулся с дикой свиньей и ее выводком. В мгновение ока был на дереве, ружье- под деревом...Остальные товарищи кто в пруд ринулся ,по грудь в болото, кто за ближайшим пригорком залег...Об ружьях, как -то все забыли, ведь там были лишь патроны под утиную дробь.(из поучений моего отца- охотника. Карма знать,у него такая- поучать.)вот и держи в другом стволе пулю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 вот и держи в другом стволе пулю.Ах, как это мило, умнО и со вкусом вами сказано! Разрешите добавить, : пулю в стволе, руку в дупле, ”продукты куриного производства“ - в килте! (для проветривания..) низменный мужской юмор, извиняюс :rolleyes: Былые привычки, еще раз извиняюссь.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 8 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 червня, 2013 Ось глянь: ми часто спілкуємося між собою - я, Юля, Рабі, Корін, Думчик, Заум і решта, кого дебілка називає свідомими. Чому ти ніколи не спілкуєшся з нею? Чому вона ніколи не спілкується з черчем чи з шкатулкою чи ще з кимось, кого вважає "несвідомим"? Чому ти чи та ж дена лізете в наші розмови? Можеш не відповідати - просто порозмірковуй над цим. Я відповідь знаю, а ти її ніколи не напишш - знову залізеш у словесні дебрі. А трудно вообще самой сообразить, тем более ответ на поверхности? По той же причине, что я и Влад - тоже редко говорим между собой.Взгляды у нас, пусть если не тождейственны, то, по крайней мере - "смотрим" в одну сторону. О чем спорить, если нет предмета спора? А разговоры типа: - Ти сьогодні рибу їла? - Ні. - А я їла. ........ ........ Нам не к чему - причины нашего тусования здесь - сильно отличаются от ваших. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.