Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 У-уууу, мене комарі покусали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 " Мы направляемся к морю, ты там никогда не был. — Кажется, я уже не хочу… — Тебе в раю не о чем будет говорить. — Да знаю, я хочу на море, но мне страшновато… — Знаешь что: бояться глупо." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 - Стоишь на берегу и чувствуешь солёный запах ветра, что веет с моря. И веришь, что свободен и жизнь лишь началась... И губы жжёт подруги поцелуй, пропитанный слезой. - Я не был на моря. - Ладно, не заливай. Ни разу не был на море? ... Уже постучались на небеса, накачались текилой, буквально проводили себя в последний путь... А ты на море-то не побывал... Не знал, что на небесах никак без этого?.. Там, наверху, тебя окрестят лохом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2013 У-уууу, мене комарі покусали...то не комари, то мандовошки, подхватила вчера. на трассе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ..если карма- она не даст угадать - откуда?. .......... Просмотр профиля: Brat Brat Наблюдатель Группа: Неактивированные Регистрация: 28.5.2013 ........... ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 В то феральское утро меня разбудила песенка - за окном чирикала птичка. Я посмотрел туда - на подоконнике сдела маленькая канарейка и пела. Я не знаю, откуда она прилетела и что привело ее на мой балкон, но божья птаха выбрала это окно, и я тихонько протянул ей руку. - Привет! - Чирик, - канарейка села мне на палец. - Я буду звать тебя Птичка, ты не против? - Чирик! У Птички появился дом и стол. Когда я срезал кожуру с яблока, то читал ей лекцию, что в этой самой кожуре витаминов больше, поэтому само яблоко должен съесть я, а более полезную пищу, ну так и быть, еще и огрызок - она. На 2 метра вокруг клетки воды, перьев и корма?! Но я же пою для тебя, я прилетела к тебе. Тебе нетрудно убрать? Ты подметай, а я буду петь. Три года у меня было свое домашнее солнце. Маленькое солнце в клетке... А потом оно ушло. Так же, как и появилось - внезапно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ... впопыхах я оставил на столе в клетке птичку Авитальку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ...когда... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ...решил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ...потравить... ...тараканов.. ...в своей... ...голове Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 все быльше нема сили роби шо хоч ЗДАЮСЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 до речі, ти від зловмисника всі шпари позакривай - не лише двері, а й вікна, вентиляційну шахту, каналізацію - алкаші і наркомани жесть які винахідливі, коли починається ломка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 ... впопыхах я оставил на столе в клетке птичку Авитальку... Авиталька и у меня любимая птичка.Дай Бог ей сил и здоровья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 все быльше нема сили роби шо хоч ЗДАЮСЯ Зачем? Просто меньше плюйте в окружающую среду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 до речі, ти від зловмисника всі шпари позакривай - не лише двері, а й вікна, вентиляційну шахту, каналізацію - алкаші і наркомани жесть які винахідливі, коли починається ломка.До речи тебе жопа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ScNNfyq3d_w Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 Довели до сексуального психоза, самую свидомую. Она, похоже, окончательно умом подвинулась.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 Зачем? Просто меньше плюйте в окружающую среду. Перший плювок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 До речи тебе жопа Другий плювок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 Довели до сексуального психоза, самую свидомую. Она, похоже, окончательно умом подвинулась.... Третій плювок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 30 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 А тема була навіть не політичною і зовсім ніяким боком не стосувалася нікого з плюючих. І ви кажете, що ви люди? у вас є доброта? ви можете любити? Ні, ви вже оболонка, мішок з порохном з почуттів у вас залишилося одне: заздрість. а з бажання - плюнути в бік того, хто ще живий. _______________ Ось такі теми і відповіді у них - яскраво відображають - які ми люди. Показово - всі плюючі - чоловіки. І плювали вони на жінку, яка кожного з них у свій час знехтувала. Ось такий підсумок...вашого життя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2013 А тема була навіть не політичною і зовсім ніяким боком не стосувалася нікого з плюючих. І ви кажете, що ви люди? у вас є доброта? ви можете любити? Ні, ви вже оболонка, мішок з порохном з почуттів у вас залишилося одне: заздрість. а з бажання - плюнути в бік того, хто ще живий. _______________ Ось такі теми і відповіді у них - яскраво відображають - які ми люди. Показово - всі плюючі - чоловіки. І плювали вони на жінку, яка кожного з них у свій час знехтувала. Ось такий підсумок...вашого життя. Ты нацистка, приверженца убийц и карателей, ты не человек, ты украинка, польское быдло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 А тема була навіть не політичною і зовсім ніяким боком не стосувалася нікого з плюючих. І ви кажете, що ви люди? у вас є доброта? ви можете любити? Ні, ви вже оболонка, мішок з порохном з почуттів у вас залишилося одне: заздрість. а з бажання - плюнути в бік того, хто ще живий. _______________ Ось такі теми і відповіді у них - яскраво відображають - які ми люди. Показово - всі плюючі - чоловіки. І плювали вони на жінку, яка кожного з них у свій час знехтувала. Ось такий підсумок...вашого життя. Только мы и умеем любить. Но... на рагуль это не распространяется... Они злы и опасны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 Довели до сексуального психоза, самую свидомую. Она, похоже, окончательно умом подвинулась.... Это давно и ярко проявилось..Жаль, живой же человек был!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 Третій плювокВ древней Греции жил известный философ. На вопрос своих современников-как он терпит вопли и плевки в свою сторону местного царя ,в ответ на свои поучения , философ ответил- ну так и рыбаки терпят плевки со стороны моря ,чтобы наловить рыбы. (Диоген Лаэртский вроде бы ). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 31 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 В древней Греции жил известный философ. На вопрос своих современников-как он терпит вопли и плевки в свою сторону местного царя ,в ответ на свои поучения , философ ответил- ну так и рыбаки терпят плевки со стороны моря ,чтобы наловить рыбы. (Диоген Лаэртский вроде бы ). Ви далеко не море - ви каналізація І на Королів не тягнете - більше на бомжів. На політиному форумі ми не обов язково повинні бути друзями, але людьми бути зобов"язані - це моє стійке переконання, яке я не раз висловлювала - і не лише своїм ворогам, а й друзям. Такі теми, якщо б їх не було - варта було б заводити спеціально - як тест для визначення рівня людяності. Ти його не пройшов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 31 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 Оріана date='31.5.2013, 21:25' post='203831']Слушай, ты мне толком можешь объяснить? я вообще не въезжаю.Можно в личку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 травня, 2013 Ви далеко не море - ви каналізація І на Королів не тягнете - більше на бомжів. На політиному форумі ми не обов язково повинні бути друзями, але людьми бути зобов"язані - це моє стійке переконання, яке я не раз висловлювала - і не лише своїм ворогам, а й друзям. Такі теми, якщо б їх не було - варта було б заводити спеціально - як тест для визначення рівня людяності. Ти його не пройшов рагуль и человек. это нонсенс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 рагуль и человек. это нонсенс.Да ещё и родной колхоз по ветру пустили, разворовали... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 червня, 2013 Да ещё и родной колхоз по ветру пустили, разворовали...А теперь скулят, что москали виноваты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.