Орiана Опубліковано 16 березня, 2013 Автор Опубліковано 16 березня, 2013 Ухвалений 6 листопада 2012 року Закон "Про всеукраїнський референдум" – це жах! Жах для громадян, бо вони ніколи за цим законом не зможуть організувати референдум – ніхто не зможе, крім влади, спершу зібрати 2000!!! людей в ініціативну групу, а потім за 40 днів зібрати три мільйони!!! підписів – це 75 тисяч підписів на день! Жах для політичних партій , бо партії взагалі випадають з процесу організації і спостереження за виборами. Партійї не можуть ініціювати референдум, комісії формують без партій облради і райради (за підтримки обл і райдержадміністраці), спостерігачами партійці теж бути не можуть. Жах для журналістів, бо ЗМІ, цитую розділ 8 ЗУ "Про всеукраїнський референдум", забороняється "поширювати інформацію" про референдум, якщо у цього ЗМІ не укладена УГОДА і ІНІЦІАТИВНОЮ ГРУПОЮ проведення референдуму. Порушників, за цим же законом через суд каратимуть дуже жорстко: відклткання ліцензії на мовдення і заборона друку газети на час проведення референдуму". Влада готується провести референдум вже найближчим часом – Кабмін і ЦВК ухвалили більше 10 актів для проведення референуму за цим жахливим законом.
Гість джин Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Брехуха! Тебя лично никто заставлять и не собирается!!! Внуков твоих - да. Школы украинские, государственные должности - сдай экзамен. А дома и во дворе - хоть сто порций и можно в кокошнике. Разницу понимаешь-нет?Когда ты, как говорится женщина пустая,пишешь что внуков будут заставлять,я тебя понимаю.Но когда ты за мову агитируешь на русском,понимаю только тебя.В силу твоих субъективных качеств. Вы нацики как бараны со своей мовой и бендерой.У вас еще ну хоть какие то аргументы есть?
Гість акелла Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Ти брешеш, Європі Україна потрібна і навіть дуже, але вона потрібна і РФ, без якої імперія не має сенсу. І якщо Україна розвалиться, то в першу чергу зусиллями таких як ти, які проголосували за владу, яка методично і наполегливо ослаблює нашу державу - знаєш як це буває. коли спеціально банкротують підприємство, щоб потім продати за безцінь СВОЇМ - ось це саме відбувається з Україною.Положим это ты "за владу голосувала" и делаешь все (что в твоих силах) для раскола Украины (в соответствии с целями власти) и ее народа. Надо же это соображать.
Гість акелла Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Они до сих пор о ЕС говорят! :huh:Дурак думкой тешится.
Churchill Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Дурак думкой тешится.судя по Опиахе . им эту ерунду втирают. видимо. каждый день. сейчас у Еропы такие проблемы. что начинается процесс развала ЕС. они совершенно не знают. что делать. вот интересно. а зачем им голодная и нищая страна с 40 мил. ртов. скажите на милость. нормальный чел . такой бред напишет.. если в газетах. даже в двух строках не пишется об украине. то это значит она очень нужна.
Churchill Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 судя по Опиахе . им эту ерунду втирают. видимо. каждый день. сейчас у Еропы такие проблемы. что начинается процесс развала ЕС. они совершенно не знают. что делать. вот интересно. а зачем им голодная и нищая страна с 40 мил. ртов. скажите на милость. нормальный чел . такой бред напишет.. если в газетах. даже в двух строках не пишется об украине. то это значит она очень нужна.
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 как тут не сцать, девочка?... а-а--а... - Х лет назад.. муж... запретил работать... я тебе завидую. по-секрету, только ни-ко-му, понимаешь... - сейчас остановились фактически все малые и средние... эти.. типа ООО. некоторые легли полностью. пока на выбеге и на сэкономленном бабле плебс будет держаться месяц... ну 2... ну 3... - дальше - отчаяние, беспредел - и пиздец. - представь - у тебя нет жратвы, денег, перспектив и будущего. Что ты будешь делать, если зэк срет на золотом унитазе а на улицах мажоры давят этих... избирателей бандюганской власти?... по телевизору показывают исламистов смертников. чем мы хуже? если подыхать с голоду - так чтобы и ближайшая сука тоже сдохла. - ты думаешь это мои настроения? - ха-ха. - это понимают все. откуда инфа?
Churchill Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 откуда инфа?из справочника Стэля
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 из справочника СтэляА-а-а, ясно...Я то думал это из японского экономического еженедельника - "Отаяма, отаканава"
Churchill Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 А-а-а, ясно... Я то думал это из японского экономического еженедельника - "Отаяма, отаканава" Ога , не тому ли я дала.
ШКАТУЛКА Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Ога , не тому ли я дала.Конечно автор статьи в "Отаяма, отаканава" доктор эконом.наук Хочуписи Хочукака весьма СУРЬЁЗНЫЙ мэн, но не настолько...
Натуся Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Конечно автор статьи в "Отаяма, отаканава" доктор эконом.наук Хочуписи Хочукака весьма СУРЬЁЗНЫЙ мэн, но не настолько... Шо, ШКАТУЛКА, самооцінка потребує підпитки, тобто підтримки? ...ну не таким же макаром і не від ідіота...
Churchill Опубліковано 16 березня, 2013 Опубліковано 16 березня, 2013 Шо, ШКАТУЛКА, самооцінка потребує підпитки, тобто підтримки? ...ну не таким же макаром і не від ідіота... но тока тут рагуль не хватало. да ещё хрюкающих.
ШКАТУЛКА Опубліковано 17 березня, 2013 Опубліковано 17 березня, 2013 Шо, ШКАТУЛКА, самооцінка потребує підпитки, тобто підтримки? ...ну не таким же макаром і не від ідіота... Ты могла заметить, что компани ЛТД не создаю, каких-то блоков и содружеств тоже - я сам по себе, как серые лесные особи :rolleyes: и здесь, и в жизни, а таким подпорки ни к чему... натура такая.
Дэна Опубліковано 17 березня, 2013 Опубліковано 17 березня, 2013 Шо, ШКАТУЛКА, самооцінка потребує підпитки, тобто підтримки? ...ну не таким же макаром і не від ідіота... Так тебя сюда и не звали).
GiRaFo.chka Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 Так тебя сюда и не звали). вообще то не звали тебя. Ты видно дважды счастлива. Потому как нахальство - второе счастье.
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 Дурак думкой тешится. Акела, ти з самокритичністю не переборщуєш. Коли не гляну - все про себе і про себе і ніби у воду.
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 Ты могла заметить, что компани ЛТД не создаю, каких-то блоков и содружеств тоже - я сам по себе, как серые лесные особи :rolleyes: и здесь, и в жизни, а таким подпорки ни к чему... натура такая. Завжди щось є перший раз. А тут ти спокусі піддався - ось я і вирішила - слабинку дав Шкатулка, з ідіотами артіль організовує Ну нє, то нє. так і записуємо - ти одинокий вовк і підгавкування від шакалів не потребуєш.
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 вообще то не звали тебя. Ты видно дважды счастлива. Потому как нахальство - второе счастье. В даному випадку ЄДИНЕ!!!
ШКАТУЛКА Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 Завжди щось є перший раз. А тут ти спокусі піддався - ось я і вирішила - слабинку дав Шкатулка, з ідіотами артіль організовує Ну нє, то нє. так і записуємо - ти одинокий вовк і підгавкування від шакалів не потребуєш. Мне по духу был близок САИ, но он исчез, а разбираться отслеживая ваши взаимные перегавкивания нет ни смысла ни времени.Так что разбирайтесь сами - кто из вас больший шакал, если это доставляет обоюдное удовольствие. Думаю их мнение о тебе и Жирафочке аналогично.
GiRaFo.chka Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 Мне по духу был близок САИ, но он исчез, а разбираться отслеживая ваши взаимные перегавкивания нет ни смысла ни времени. Так что разбирайтесь сами - кто из вас больший шакал, если это доставляет обоюдное удовольствие. Думаю их мнение о тебе и Жирафочке аналогично. Что-то сегодня нет охоты ни с кем ссориться))) И вообще - совсем скоро настоящая весна. У меня уже тюльпанчики проклюнулись... И люди вокруг все кажутся хорошими
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 Мне по духу был близок САИ, но он исчез, а разбираться отслеживая ваши взаимные перегавкивания нет ни смысла ни времени. Так что разбирайтесь сами - кто из вас больший шакал, если это доставляет обоюдное удовольствие. Думаю их мнение о тебе и Жирафочке аналогично. Шкатулка, запевняю тебе - їх думка про мене аналогічна твоїй - тут ви однодумці. Чим ви відрізняєтеся - це поведінкою, тому я й здивувалася, коли побачила тебе у шакалячій сворі. До речі, примкнув ти саме до перегавкування і стороною не помилився - взяв по собі - так що не малюй з себе святу невинність. Хоча це вже тепер не має жодного значення - не переймайся
Дэна Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 В даному випадку ЄДИНЕ!!! Однозначно! С вами нам другого счастья не видать!
Дэна Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 Шкатулка, запевняю тебе - їх думка про мене аналогічна твоїй - тут ви однодумці. Чим ви відрізняєтеся - це поведінкою, тому я й здивувалася, коли побачила тебе у шакалячій сворі. До речі, примкнув ти саме до перегавкування і стороною не помилився - взяв по собі - так що не малюй з себе святу невинність. Хоча це вже тепер не має жодного значення - не переймайся Как трогательно! Прямо Киплинг №2).
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 За ЄС голосувало б більше українців, ніж за Митний союз, якби був референдум ЗА вступ держави до Європейського Союзу - 59 % громадян України Голосували би ПРОТИ - 41 % ЗА про приєднання України до Митного союзу Росії, Білорусії та Казахстану, "за" проголосували б - 57,5 % тих, хто прийшов би на дільниці для голосування. ПРОТИ Митного союзу виступили б - 42,5 % громадян. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 5 по 13 березня 2013 року
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 Якби на референдумі обирали між приєднанням до ЄС чи МС, то ЄС підтримали б - 51,9 % громадян. За МС - голосували б 48,1 % громадян.
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 У всіх регіонах України європейський вибір підтримує більшість молодшого покоління. Так, при виборі між ЄС та МС за вступ до Європи проголосували б 71,4 % громадян віком до 30 років на заході країни, 46,4 % – в Центрі, 41,7 % – на Півдні, 43,4 % – на Сході.
Гість акелла Опубліковано 18 березня, 2013 Опубліковано 18 березня, 2013 За ЄС голосувало б більше українців, ніж за Митний союз, якби був референдум ЗА вступ держави до Європейського Союзу - 59 % громадян України Голосували би ПРОТИ - 41 % ЗА про приєднання України до Митного союзу Росії, Білорусії та Казахстану, "за" проголосували б - 57,5 % тих, хто прийшов би на дільниці для голосування. ПРОТИ Митного союзу виступили б - 42,5 % громадян. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 5 по 13 березня 2013 року А про "скарби Полуботька" не спрашивали? Вспомнился Черномырдин:"Украину примут в ЕС сразу после Турции. - А когда примут Турцию? - Никогда!" Чего дурью маяться?У Украины сегодня выбор небольшой - или вступать в ТС нормально, или вступать через жопу. Можно, правда, вообще накрыться жопой. У Украины сейчас предфинальная стадия. А в ЕС уже и у Франции проблемы начались. Одна Германия стабильно еще держится.
Орiана Опубліковано 18 березня, 2013 Автор Опубліковано 18 березня, 2013 У Украины сегодня выбор небольшой - или вступать в ТС нормально, или вступать через жопу. Можно, правда, вообще накрыться жопой. У Украины сейчас предфинальная стадия. Я тобі вже говорила і не раз - нех. свої педерастичні нахилити пропонувати всім без розбору, деякі не такі толерантні як я, можуть і рожу начистити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.