Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 В такой женщине как наша милая Юлечка! ну вот скажи . ну что ты про квакал :lol: :lol: :lol: Влияние Ори в отношении ее любви к копированию чужих постов ( с кем поведешься, от того и наберешься))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 :lol: :lol: :lol: Влияние Ори в отношении ее любви к копированию чужих постов ( с кем поведешься, от того и наберешься))). Точно - ти вже квакати почала, а перед тим хрюкала, як твій любимий черчіль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 дена, даФай, даФай - сьогодні не менше 150 постів. Допомогти не зможу, але ти ж сама можеш, правда? - нє впєрвой сама з собою і про себе. Буду пізно, щоб підбити підсумки. Пока! Оріана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 дена, даФай, даФай - сьогодні не менше 150 постів. Допомогти не зможу, але ти ж сама можеш, правда? - нє впєрвой сама з собою і про себе. Буду пізно, щоб підбити підсумки. Пока! Оріана. Дэна 142 23.79%Оріана 110 18.43% Нас не догонишь, нас не догонишь... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 дена, даФай, даФай - сьогодні не менше 150 постів. Допомогти не зможу, але ти ж сама можеш, правда? - нє впєрвой сама з собою і про себе. Буду пізно, щоб підбити підсумки. Пока! Оріана. Дэна 142 23.79% Оріана 110 18.43% Нас не догонишь, нас не догонишь... :lol: Мля медали главных флудерів вам тре вручати. ...медалі в мене є а як вручити не знаю - картинки то не вставляються. Так шо ви лауреати без медалів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не трогай нату получишь. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не трогай нату получишь. :angry: Солнце,тебе нравятся обычные мужчины,или только умные женщины? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Солнце,тебе нравятся обычные мужчины,или только умные женщины? без разницы, кто. Лишь бы умные. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 без разницы, кто. Лишь бы умные.Вот все и выяснилось... :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Вот все и выяснилось... :unsure: дэн! Ну почему ты у меня такой тугодум? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не трогай нату получишь. :angry: Юлю не трогай (це про косасту) Нату не трогай...що за диктат? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Юлю не трогай (це про косасту) Нату не трогай...що за диктат? ;)Диктат с целью: трогай Юлю без косы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Юлю не трогай (це про косасту) Нату не трогай...що за диктат? ;) ой ой двух баб всего- то попросили не шпынять.. Ты мужик чи де Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Солнце,тебе нравятся обычные мужчины,или только умные женщины?Да она лесбиянка . не видишь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Да она лесбиянка . не видишьВидно, это поветрие у националистов. Уж очень им хочется эуропейских ценностей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Да она лесбиянка . не видишь чуня! А ты в курсе, что мужики обожают подсматривать за лесбиянками? А ты какой то неправильный! Тебя к пидару Дэну тянет..Обидно.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 чуня! А ты в курсе, что мужики обожают подсматривать за лесбиянками? А ты какой то неправильный! Тебя к пидару Дэну тянет..Обидно.. Где ты нашла подобных мужиков? Разве что в схронах? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Где ты нашла подобных мужиков? Разве что в схронах? дена, ти сама сидиш у схроні - квартира і комп зранку до ночі. Ти хоч перевіряла - муж не втік до коханки 10 авторов сегодня Пользователь Дэна Всего сообщений 124 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 дена, ти сама сидиш у схроні - квартира і комп зранку до ночі. Ти хоч перевіряла - муж не втік до коханки 10 авторов сегодня Пользователь Дэна Всего сообщений 124 ну судя по твоим завываниям. от втик уже давно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 ну судя по твоим завываниям. от втик уже давно чунь, ты так , прости, долго жрёшь.. Сижу, жду тебя как дура а шо такое «от втык», объясни, солнце ясное моё... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 чунь, ты так , прости, долго жрёшь.. Сижу, жду тебя как дура а шо такое «от втык», объясни, солнце ясное моё... не глупи. это втик. у опиахи посмотри. у меня для говирки раскладки нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не глупи. это втик. у опиахи посмотри. у меня для говирки раскладки нет не трындить, будь ласка, шановный! Хто втик? Куда втик?: Чунчик, спать блин хочу, до ужаса.. Слава Украине Так как вас, пионэров, бросить? Хотелось подчистить.. Столько событий происходит в мире.. А мы как дурачки о фигне Скажи, ты любишь Украину? А украинок? А Дэнчика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 не трындить, будь ласка, шановный! Хто втик? Куда втик?: Чунчик, спать блин хочу, до ужаса.. Слава Украине Так как вас, пионэров, бросить? Хотелось подчистить.. Столько событий происходит в мире.. А мы как дурачки о фигне Скажи, ты любишь Украину? А украинок? А Дэнчика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 ;) в зобу дыханье спёрло?, чучундрус.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 ;) в зобу дыханье спёрло?, чучундрус..мы все в ожидании. интересно кто родится . будущий король или королева Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 мы все в ожидании. интересно кто родится . будущий король или королеваМы тоже об этом говорили сегодня... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ivan ganga Опубліковано 19 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2013 Мудаки года: Первое место - Churchill. Второе место - джин Третье место - Дэна + она еще и дура. Может я места попутала ??? а мудачкам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 19 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2013 а мудачкам? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 19 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2013 Диктат с целью: трогай Юлю без косы. От чого крім матюків та різного роду образ і прошу пардону обливання помиями тут не вистачає так це флірту ой ой двух баб всего- то попросили не шпынять.. Ты мужик чи де Ну одну поки не шпиняю а другу...шо, зрадити своїм принципам яких я дотримуюся уже десяток рокі? Нє! Кожній сестрі по сережці Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 липня, 2013 а мудачкам?Ну , что ты , она считает, что она может устанавливать места, ну и пусть считает, ну кто запретит дураку считать что он дурак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.