Леопольд Опубліковано 20 липня, 2013 Опубліковано 20 липня, 2013 Это хто качают? Евреи Тягни, Яценюк и Хварион? То да..Власники цих прізвищ як на мене то повне лайно. Але ти акцентувала ще й національність. Сіонистка? Націоналіста? Поздоровляю!
Дэна Опубліковано 20 липня, 2013 Опубліковано 20 липня, 2013 Власники цих прізвищ як на мене то повне лайно. Але ти акцентувала ще й національність. Сіонистка? Націоналіста? Поздоровляю!Не поздравляй себя! Сначала шестереночки протри. Это ты начал говорить о "мееееестных" и "понаехавших". Я только уточнила, кого ты называешь "титульными" украинцами? Вот вы же, свидомитики, любите с больной своей головы на здоровую перебрасывать.
ШКАТУЛКА Опубліковано 20 липня, 2013 Опубліковано 20 липня, 2013 Власники цих прізвищ як на мене то повне лайно. Але ти акцентувала ще й національність. Сіонистка? Націоналіста? Поздоровляю!А мне нравится Яценюк. :rolleyes: Кролики...это не только ценный мех, а и три, четыре килограмма диетического...
Дэна Опубліковано 20 липня, 2013 Опубліковано 20 липня, 2013 Власники цих прізвищ як на мене то повне лайно. Але ти акцентувала ще й національність. Сіонистка? Націоналіста? Поздоровляю!А морковку любишь? :blink:
За У проти М. Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Это хто качают? Евреи Тягни, Яценюк и Хварион? То да.. Качают понаехавшие, а эти ребята родились у себя дома на своей родине, никуда не уезжали искать легкой жизни, и рассказывать другим народам, как им надо жить, и не собираются.
Churchill Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Качают понаехавшие, а эти ребята родились у себя дома на своей родине, никуда не уезжали искать легкой жизни, и рассказывать другим народам, как им надо жить, и не собираются.Ты или конченный дурак или притворяешься, кто к вам понаехал с 1991 года у вас только уезжают. И , что эти рагули могут показать, жившие быдлом в Польше. Ты мальчик даун.
ШКАТУЛКА Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Ты или конченный дурак или притворяешься, кто к вам понаехал с 1991 года у вас только уезжают. И , что эти рагули могут показать, жившие быдлом в Польше. Ты мальчик даун.Мда, кто скажет, что это девочка... - пусть бросит в меня камень! (О.Бендер) этому малчыку... полсотни восемь... хм-хм... годков.
Дэна Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Мда, кто скажет, что это девочка... - пусть бросит в меня камень! (О.Бендер) этому малчыку... полсотни восемь... хм-хм... годков. Седина в голову - бес в ребро!
За У проти М. Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Седина в голову - бес в ребро! Вернее два беса, один всегда был. :lol:
Churchill Опубліковано 21 липня, 2013 Опубліковано 21 липня, 2013 Мда, кто скажет, что это девочка... - пусть бросит в меня камень! (О.Бендер) этому малчыку... полсотни восемь... хм-хм... годков. тем хуже для него жизнь прожил. а ума не набрался
Леопольд Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Не поздравляй себя!Ти ніби критикуєш свідомістів у перекладанні зі здорової голови на хвору а сама те саме робиш. При чому тут поздоровлення мені самому? Я тебе вітав з явним акцентом на національність який ти зробила відносно певних політиків. Сначала шестереночки протри.Сало їм тож змащено все і все добре крутиться. Это ты начал говорить о "мееееестных" и "понаехавших".Де і коли я це писав? Статтю можливо поставив? Але ж часто буває так що той, хто цитує статтю чи всю ставить цілком не згоден з думкою автора. Я щось писав у підтримку автора статті? Я только уточнила, кого ты называешь "титульными" украинцами? Я не вживаю такого вислову. Знайди в моїх повідомленнях хоча би згадку про це словосполучення а вже потім питай.
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Ти ніби критикуєш свідомістів у перекладанні зі здорової голови на хвору а сама те саме робиш. При чому тут поздоровлення мені самому? Я тебе вітав з явним акцентом на національність який ти зробила відносно певних політиків. Сало їм тож змащено все і все добре крутиться. Де і коли я це писав? Статтю можливо поставив? Але ж часто буває так що той, хто цитує статтю чи всю ставить цілком не згоден з думкою автора. Я щось писав у підтримку автора статті? Я не вживаю такого вислову. Знайди в моїх повідомленнях хоча би згадку про це словосполучення а вже потім питай. Написал ЗаУм, я ответила, а ты втиснул:Власники цих прізвищ як на мене то повне лайно. Але ти акцентувала ще й національність. Сіонистка? Націоналіста? Поздоровляю! То есть писал ЗауМ, а ты привязался ко мне с сионизмом. Разумно?
Леопольд Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 То есть писал ЗауМ, а ты привязался ко мне с сионизмом. Разумно?Складаю логічний ланцюжок діалогу.Приобрел по праву рождения и преумножил :lol: Не то, что некоторые, понаехали и права качают. :lol: Тобто дійсно, почав Заум. Без натяку на те, що ти написала у відповідь йому Это хто качают? Евреи Тягни, Яценюк и Хварион? То да.. Як бачиш Заум ні словом про національність тож я не прив"язався як ти пишеш а цілком аргументовано тебе поздоровив згідно написаного тобою і запитав про належність твою до сіоністів. Хібя я не правий? ;)
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Складаю логічний ланцюжок діалогу. Тобто дійсно, почав Заум. Без натяку на те, що ти написала у відповідь йому Як бачиш Заум ні словом про національність тож я не прив"язався як ти пишеш а цілком аргументовано тебе поздоровив згідно написаного тобою і запитав про належність твою до сіоністів. Хібя я не правий? ;) Абсолютно не прав ибо умеешь только читать текст, а чувствовать подтекст не научился.
Леопольд Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Абсолютно не прав ибо умеешь только читать текст, а чувствовать подтекст не научился.Вмію я відчувати підтекст. Вмію. Ти розумієш що дала як кажуть маху, а визнати це в тебе не вистачає сумління. Тому і пишеш всілякі відмазки але ж що написано пером як відомо...Это хто качают? Евреи Тягни, Яценюк и Хварион? То да..Спробуй вирубай. ;) І скажи що ти інтернаціоналістка ...тільки я бачу що з українофобним та сіоністичним нахилом. Ось так товаришчь Дєна. ;)
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Вмію я відчувати підтекст. Вмію. Ти розумієш що дала як кажуть маху, а визнати це в тебе не вистачає сумління. Тому і пишеш всілякі відмазки але ж що написано пером як відомо... Спробуй вирубай. ;) І скажи що ти інтернаціоналістка ...тільки я бачу що з українофобним та сіоністичним нахилом. Ось так товаришчь Дєна. ;) Полный бред! Что тут комментировать? Не врубился - перечитай.
Леопольд Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Полный бред! Что тут комментировать? Не врубился - перечитай.Ну ну. Я якраз то і врубався але ти навіть після вибач мене за різкість, тикання носом у твоє ж повідомлення робиш гарну міну при дуже поганій грі. Важливо що було написано а не підтекст. Так що ти знову і знову відкриваєш все нові сторони своєї суті. Якби ти написала Это хто качают? Тягни, Яценюк и Хварион? То да.. то взагалі би цього діалогу не було би. Але ти вставила лишень одне слово Евреи і цим показала хто ти є насправді. Євреї кажеш? Ну ну.
Дэна Опубліковано 22 липня, 2013 Опубліковано 22 липня, 2013 Ну ну. Я якраз то і врубався але ти навіть після вибач мене за різкість, тикання носом у твоє ж повідомлення робиш гарну міну при дуже поганій грі. Важливо що було написано а не підтекст. Так що ти знову і знову відкриваєш все нові сторони своєї суті. Якби ти написала то взагалі би цього діалогу не було би. Але ти вставила лишень одне слово і цим показала хто ти є насправді. Євреї кажеш? Ну ну.Надоел ты со своими пустыми приставаниями. Заум написал о титульных и приезжих. Я спросила: "Неужели Тягни, Фарион и ...являются представителями титульной украинской национальности?" Так являются или нет? Именно титульной украинской. Причем тут шовинизм, с каким ты влез? Вы уже охренели совсем. Вам пустой мешок по голове ударил и бьет до сих пор. Вы украинцев, родившихся и живущих на Украине, но русскоязычных, называете не титульными. А вот люди других национальностей у вас с какого - то дуру ходят в украинцах. Совсем оплохели. Еще и возражать пытаются.
Дэна Опубліковано 27 липня, 2013 Опубліковано 27 липня, 2013 Цитата:" США имеют доступ к закрытым данным 70% граждан ЕС. По сведениям бывшего сотрудника АНБ Уэйна Мэдсена, у Германии, Франции, Италии, Испании, Нидерландов и Дании есть договоры с США, обязывающие спецслужбы этих стран по запросу АНБ передавать информацию о своих гражданах, это касается и данных об использовании гражданами этих стран мобильного телефона и об их интернет-активности. -----Тотальная "демократия" какая-то. Тоталитаризьм еще тот."
Дэна Опубліковано 29 липня, 2013 Опубліковано 29 липня, 2013 .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nysBVzz9Ics Шустер. "Украинский выбор".
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Опубліковано 30 липня, 2013 Богдан Цюпин 30.07.2013 Цитата:"Лондон – Королівський інститут з міжнародних справ (Chatham House) оприлюднив програмну доповідь із порадами Європейському союзові щодо відносин із Україною. Джеймс ШеррДжеймс Шерр Автор доповіді Джеймс Шерр належить до тих західних аналітиків, які вважають, що президент Віктор Янукович та його уряд не поділяють європейських цінностей, і висловлює думку, що ЄС не повинен поспішати з підписанням угоди про асоціацію та про зону вільної торгівлі з Україною. Тема листопадового саміту у Вільнюсі учасників програми «Східне партнерство» та доля угод із Україною – одна з найбільш інтригуючих для європейських політиків та оглядачів, які стежать за політикою Європейського союзу та справами на пострадянському просторі. За лічені місяці до події в ЄС немає чіткої відповіді на запитання, чи підписувати угоди, бо президент Янукович та його уряд дали чимало підстав для тих, хто стверджує, що Брюссель має сказати «НІ»." .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25061530.html
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Опубліковано 30 липня, 2013 Богдан Цюпин 30.07.2013 Цитата:"Лондон – Королівський інститут з міжнародних справ (Chatham House) оприлюднив програмну доповідь із порадами Європейському союзові щодо відносин із Україною. Джеймс ШеррДжеймс Шерр Автор доповіді Джеймс Шерр належить до тих західних аналітиків, які вважають, що президент Віктор Янукович та його уряд не поділяють європейських цінностей, і висловлює думку, що ЄС не повинен поспішати з підписанням угоди про асоціацію та про зону вільної торгівлі з Україною. Тема листопадового саміту у Вільнюсі учасників програми «Східне партнерство» та доля угод із Україною – одна з найбільш інтригуючих для європейських політиків та оглядачів, які стежать за політикою Європейського союзу та справами на пострадянському просторі. За лічені місяці до події в ЄС немає чіткої відповіді на запитання, чи підписувати угоди, бо президент Янукович та його уряд дали чимало підстав для тих, хто стверджує, що Брюссель має сказати «НІ»." .http://www.radiosvoboda.org/content/article/25061530.html что и требовалось доказать. украину никогда не возьмут в ЕС
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Опубліковано 30 липня, 2013 что и требовалось доказать. украину никогда не возьмут в ЕСА кто-то еще сомневается? Или договор об ассоциации с ЕС уже осчастливит и обогатит наших рогулечек?
Гість stranavzh Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 что и требовалось доказать. украину никогда не возьмут в ЕСНи дай Бог, еще этого не хватало. На Российском форуме уже прощаются с нами.
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Ни дай Бог, еще этого не хватало. На Российском форуме уже прощаются с нами.Поспешили.. ;)
Гість stranavzh Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Поспешили.. ;)Это хорошо что поспешили, а-то от таких новостей аж плохо стало.
Zloi Tatarin Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Это хорошо что поспешили, а-то от таких новостей аж плохо стало.Да не хворайте, никто в России Украину никогда не забудет... Как это вообще возможно??Сколько достойных людей с окончаниями на ..сюк, ...чук, ....ко, и т.д. вокруг, что дело уже даже не просто в территории, а в характере и истории потомков юго-западной окраины России...
Гість Бакула Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Да не хворайте, никто в России Украину никогда не забудет... Как это вообще возможно?? Сколько достойных людей с окончаниями на ..сюк, ...чук, ....ко, и т.д. вокруг, что дело уже даже не просто в территории, а в характере и истории потомков юго-западной окраины России... Спасибо.
Zloi Tatarin Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Спасибо.Да, не за что... Прошу пройти по ссылке и прочесть, если к чести придется...)))http://politobzor.net/show-2773-osedlanie-cb-kruche-chem-vvedenie-rossiyskih-voysk-v-siriyu.html
Zloi Tatarin Опубліковано 31 липня, 2013 Опубліковано 31 липня, 2013 Спасибо.Да, не за что... Прошу пройти по ссылке и прочесть, если к чести придется...)))http://politobzor.net/show-2773-osedlanie-cb-kruche-chem-vvedenie-rossiyskih-voysk-v-siriyu.html Рыбыновичу правда в предложенной статье очень-бы не понравилась...))) Кстати, мне она шибко не понравилась! "Ночь длинных ножей" видать не за горами??
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.