Перейти до змісту
Український політичний форум

ЕС или ТС?????

Гість джин

Рекомендовані повідомлення

Течение времени меняется это физики уже доказали. Даже пространство искривляется и свертывается как лист бумаги.

:D Только при скоростях близких к скорости света (что не о нас), но когда пару лет можно растянуть до бесконечности... об этом они точно не знают.

"Говорить" и "Проводить" реформы понятия разные. Чем отмечалось начало 90-х,- передача собственности из государственной в частные руки (приватизация) Причем "дикая" и мы это делали сами и никакие еврокоммисары, европейские законы, требования ЕС тут не присутствовали. Верно? Теперь нам предлагают играть не по нашим выдуманным в начале 90-х "правилах" или точнее "понятиях", а нормальных принятых в цивилизованных странах правилам. И мы на этом пути не пионеры, были те кто начал этот путь раньше и добился хороших результатов.

О чикагских мальчиках (советниках рыночных реформ) у нас даже анекдоты слагали.

А ты думаешь меня не мучает вопрос, сколько нам идти до их уровня? Так, что остановиться?

А я тебе отвечу - бесконечность.

Система ЕС - это система капитализма на уровне государств, где повынни буты бидни и богати.

Это ж элементарно - богатство одних обеспечивается бедностью других (если так можно выразится), ну не могут быть все богатыми, поэтому - бесконечность.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Система ЕС - это система капитализма на уровне государств, где повынни буты бидни и богати.

Это ж элементарно - богатство одних обеспечивается бедностью других (если так можно выразится), ну не могут быть все богатыми, поэтому - бесконечность.

Дарагой Мыслитель,

Вы случайно не однояйцевый близнец другого мыслителя: Володи Кулагина?

Посилання на коментар

А при соціалізмі не було багатих і бідних?

Не було нерівності?

Як на мене - огидно бути лицеміром, який ховає істинну суть за гарними словами і вивісками.

Матюки за зірочками, а приниження за посмішкою.

І ще - офіційно соціалістичний Китай - скільки там мільярдерів, здається вони вже переплюнули США.

І таких бідних і безправних, якими є деякі громадяни піднебесної - також годі шукати в США.

Посилання на коментар

Дарагой Мыслитель,

Володя - фантазер

а ШКАТУЛКА - простий, як двері.

і до всього боягуз.

Гля, як він тупо злиняв, зробивши винятком ЦІЛУ ЄВРОПУ :lol:

Лише впевненість, що ти, втративши роботу, не позбудешся звичних благ: достойного життя, навчання, медичної допомоги, помешкання, а не розмір заробітної плати, не дозволяє людям опускатися до рівня бидла, що ми спостерігаємо зараз в Україні і чого нема в клятому капіталістичному суспільстві

В мире где-то двести государств, примерно. Плиз, напиши в каких или в скольких так, как ты пишешь

Я пишу про країни, звідки стартував капіталізм і де вже є результати - Європа.

Я неспроста назвал число государств в мире и неспроста спросил о количестве тех, где есть социальная защита. Это количественный мизер, очень похожий на исключение из правил.

Ні, це ЗАКОНОМІРНИЙ результат.

Адже ми судимо не понамірах чи оцінках - а по тому, що отримали на виході.

І навіть якщо зараз здається, що Європа на грані краху, ось цей ПОЗИТИВНИЙ результат не дозволяє робити негативних прогнозів на майбутнє, а лише зауваження, що існують такі ризики.

Исключение есть исключение и закономерным результатом уж никак быть не могёт.

Посилання на коментар

УВАГА!!! ЧИТАТИ ВСІМ!!!

особливо лохам, які бігають по форуму з криками "нацики, нацики"

Чергове журналістське розслідування дівчинки, після публікації кожного з яких, мені завжди робиться лячно за її життя

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5278be5062c0f/

Цинізм, жорстокість, неймовірна зажерливість і рабська покора СОЛДАТА ЯНУКОВИЧА - тепер губернатора Черкащини С. Тулуба.

До речі, тендер, який виграла "Донбас оіл" надзвичайно ганебний. Справа в тому, що мова йде про купівлю державою за бюджетні гроші вугілля для потреб родин загиблих гірників¸ інвалідів вугільної галузі. Тому у вищій мірі цинічно "Донбас оіл" продало те вугілля втричі дорожче ніж його ринкова ціна. (Завдяки сайту "Наші гроші" стало відомо що "Донбас оіл" продало своє вугілля за 1400 за тонну, в той час, коли об'єднання "Селідоввугілля" продає за ціною 517 грн. за тонну, інші учасники тендеру пропонували двічі дешевшу ціну)

.
Посилання на коментар

Попятная. Обратный отсчет

*http://lb.ua/news/2013/11/04/238238_popyatnaya_obratniy_otschet.html

Р.S

В который раз убеждаюсь - модус-операнди - наше все. Логику действий неспособна изменить, кажется даже атомная война. Всю "грязную" работу ОН предпочитает делать чужими руками. В данном случае - парламента.

"Депутаты не готовы, нам нужно еще время", - было сказано в прошлый раз Коксу с Квасьневским. "У вас этого времени нет", - последовал ответ........

И ещё, Сергей Каплин - со ссылкой на Рыбака - сообщает, что "Юлины законы будут в четверг голосоваться первыми".

Я так понимаю, и последними. Потому что регионалам инструкцию на четверг выдали еще вчера - на совещании фракции. Голосуют они проект Мищенко. Кто не хочет - ну, извините, нет бананов.

Мне правда очень интересно посмотреть как поведет себя оппозиция. Вся. Нет, не только оппозиция, но абсолютно все депутаты, имеющие субъектность по отношению к этой стране, желающие ей чего-то большего, чем участи второй Беларуси (которую она и так уже почти разделила).

Неужели опять все сведется к инфантильному причитанию-оплакиванию тяжкой доли и ритуальному блокированию трибуны?

Посилання на коментар

Володя - фантазер

і до всього боягуз.

Сама пакость написала, а опровержение этой гадости - вытерла)). Все равно , Ори, ты как на ладони... :lol:
Посилання на коментар

Сама пакость написала, а опровержение этой гадости - вытерла)). Все равно , Ори, ты как на ладони... :lol:

Яке спростування?

Ти сюди яким боком, щоб писати спростування?

Ти ШКАТУЛКА чи Кулагін? Чи хтось з них наймав тебе відповідати за них?

Лазиш, як та слота, по форумах і тільки дивишся, щоб якийсь скандал чи потасовку влаштувати.

Згинь у свій відстойник і приходь сюди тільки тоді, коли тебе відвідає думка, а не пронос.

Посилання на коментар

Яке спростування?

Ти сюди яким боком, щоб писати спростування?

Ти ШКАТУЛКА чи Кулагін? Чи хтось з них наймав тебе відповідати за них?

Лазиш, як та слота, по форумах і тільки дивишся, щоб якийсь скандал чи потасовку влаштувати.

Згинь у свій відстойник і приходь сюди тільки тоді, коли тебе відвідає думка, а не пронос.

Самым простым образом: высказала свое мнение, как и ты, об одном из пользователей, но мое мнение было противоположно твоему и верно, не предвзято характеризовала этого юзера, в отличие от твоего ...
Посилання на коментар

И ещё, Сергей Каплин - со ссылкой на Рыбака - сообщает, что "Юлины законы будут в четверг голосоваться первыми".

Я так понимаю, и последними. Потому что регионалам инструкцию на четверг выдали еще вчера - на совещании фракции. Голосуют они проект Мищенко. Кто не хочет - ну, извините, нет бананов.

Мне правда очень интересно посмотреть как поведет себя оппозиция. Вся. Нет, не только оппозиция, но абсолютно все депутаты, имеющие субъектность по отношению к этой стране, желающие ей чего-то большего, чем участи второй Беларуси (которую она и так уже почти разделила).

Неужели опять все сведется к инфантильному причитанию-оплакиванию тяжкой доли и ритуальному блокированию трибуны?

Сьогодні пердонівський Альхен заявив, що жоден закон не набере голосів, тому потрібно створювати групу для узгодженого Закону.

А сьогодні ось яка стаття від Лещенка на УП з"явилася:

Нова "справа Тимошенко": макарони "по-донецьки" на вуха європейців

Але тепер, схоже, вагання Януковича завершилися. Він вирішив, що звільнення Тимошенко – надто висока ціна для євроінтеграції 46-мільйонної нації, яка найняла його на роботу президента.

Тому в хід пішла піар-кампанія, яка має переконати хоча би частину населення в тому, що зрив асоціації – це провина опозиції та європейців, але аж ніяк не Януковича. Який був готовий на все, але тільки не жертвувати фінансовими інтересами простих українців, в ім'я яких він хотів повернути "вкрадені" Тимошенко і Лазаренком гроші з-за кордону. А про те, що сьогоднішні чиновники Януковича в день "заробляють" стільки ж, скільки Лазаренко за рік, по телевізору не розкажуть.

Тож Янукович пішов у атаку в понеділок – напередодні розгляду законопроектів у Верховній Раді.

Посилання на коментар

А при соціалізмі не було багатих і бідних?

Не було нерівності?

абсолютное равенство бывает только на кладбище. Вопиющего неравенства не было. Подавляющее количество семей в СССР можно отнести к среднему классу по теперешним меркам. И учти временной фактор - это было более 20 лет. назад

Як на мене - огидно бути лицеміром, який ховає істинну суть за гарними словами і вивісками.

Матюки за зірочками, а приниження за посмішкою.

І ще - офіційно соціалістичний Китай - скільки там мільярдерів, здається вони вже переплюнули США.

І таких бідних і безправних, якими є деякі громадяни піднебесної - також годі шукати в США.

Я могу ответить и на это, только не пойму - какое отношение сие написанное тобой имеет к возможной ассоциации Украины?

Абы щось накалякать?

Посилання на коментар

Володя - фантазер

і до всього боягуз.

Не, не так - не простой, как двери, а прямой, как автострада.

А чего я боюсь? Скажи, золотко, чтоб я знал.

Из твоей подборки выходит - что не слинял я, а загнал тебя в угол.

Посилання на коментар

А что с нее взять? Мышление уровня амебы, зато пакостность зашкаливает!

tu es le singe borne...

Посилання на коментар

Дарагой Мыслитель,

Однояйцевый-однояйцевый, дальше-то что?
Посилання на коментар

Сьогодні пердонівський Альхен заявив, що жоден закон не набере голосів, тому потрібно створювати групу для узгодженого Закону.

А сьогодні ось яка стаття від Лещенка на УП з"явилася:

Нова "справа Тимошенко": макарони "по-донецьки" на вуха європейців

Але тепер, схоже, вагання Януковича завершилися. Він вирішив, що звільнення Тимошенко – надто висока ціна для євроінтеграції 46-мільйонної нації, яка найняла його на роботу президента.

Тому в хід пішла піар-кампанія, яка має переконати хоча би частину населення в тому, що зрив асоціації – це провина опозиції та європейців, але аж ніяк не Януковича. Який був готовий на все, але тільки не жертвувати фінансовими інтересами простих українців, в ім'я яких він хотів повернути "вкрадені" Тимошенко і Лазаренком гроші з-за кордону. А про те, що сьогоднішні чиновники Януковича в день "заробляють" стільки ж, скільки Лазаренко за рік, по телевізору не розкажуть.

Тож Янукович пішов у атаку в понеділок – напередодні розгляду законопроектів у Верховній Раді.

Ориша, ты забыла . что из этих 46 миллионов, всего 10% интересует Юля. Да и большинство против евро интеграции, почему и нет референдума .И никогда не пиши от имени всех. можешь писать от своих 10%
Посилання на коментар

Самым простым образом: высказала свое мнение, как и ты, об одном из пользователей, но мое мнение было противоположно твоему и верно, не предвзято характеризовала этого юзера, в отличие от твоего ...

Ти там висловила думку про мене, про Кулагіна і про Шкатулку. Скажи, тебе хтось запитувався?

Типова базарна баба і замашками старої пліткарки на лавочці біля будинку.

Кому це цікаво - нехай йдуть за плітками у верхній розділ - там твоїми "думками" можна скоро греблю гатити.

А тут - зона, вільна від пліток. Все!

Посилання на коментар

Не, не так - не простой, как двери, а прямой, как автострада.

А чего я боюсь? Скажи, золотко, чтоб я знал.

Из твоей подборки выходит - что не слинял я, а загнал тебя в угол.

Назвати Європу, де зароджувався капіталізм, де він розвивався і видозмінювався, винятком - можна лише в паніці чи зі страху.

Хоча, я звикла, що мої опоненти чоловіки, коли їх заганяють в кут, ведуть себе не зовсім поджентльменськи - тому я не здивована.

Тішся зі своєї версії, я її спростовувати не буду. Розумні і так бачать, а твоїм соратникам не доведеш.

Посилання на коментар

Назвати Європу, де зароджувався капіталізм, де він розвивався і видозмінювався, винятком - можна лише в паніці чи зі страху.

Хоча, я звикла, що мої опоненти чоловіки, коли їх заганяють в кут, ведуть себе не зовсім поджентльменськи - тому я не здивована.

Тішся зі своєї версії, я її спростовувати не буду. Розумні і так бачать, а твоїм соратникам не доведеш.

Извините, а кто это у вас розумный.
Посилання на коментар

абсолютное равенство бывает только на кладбище. Вопиющего неравенства не было. Подавляющее количество семей в СССР можно отнести к среднему классу по теперешним меркам. И учти временной фактор - это было более 20 лет. назад

Я могу ответить и на это, только не пойму - какое отношение сие написанное тобой имеет к возможной ассоциации Украины?

Абы щось накалякать?

Веди себе пристойно, козел, ти калякаєш не менше.

І взагалі - від твого аватару в купі з твоїми коментами - віє інфантильністю, що характеризує тебе не зовсім позитивно.

Посилання на коментар

І взагалі - від твого аватару в купі з твоїми коментами - віє інфантильністю, що характеризує тебе не зовсім позитивно.

Ориша, а при чём здесь аватар, тебе не к чему прицепиться, это тебя не красит. а сильно опускает в глазах форумчан.
Посилання на коментар

Последняя степень разжовывания...

Неужели так трудно понять, что исключение - это когда скажем в курятнике 200 кур, из них около десяти - чёрные, остальные - белые. Чёрные и есть исключение, причём без разницы як воны розвываються та выдозминюються.

Посилання на коментар

Неужели так трудно понять, что исключение - это когда скажем в курятнике 200 кур, из них около десяти - чёрные, остальные - белые. Чёрные и есть исключение, причём без разницы як воны розвываються та выдозминюються.

Ты, что серьёзно думаешь, что дойдёт.
Посилання на коментар

О-о, как это тонко - к-о-з-е-л.

Шо - нутро рвётся наружу?

І взагалі - йди спати, все одно всіх грошей не заробишь.

Посилання на коментар

Та,ладно,прям к среднему классу.Да,большинство было более-менее одинаково ...в бедности.А вопиющее неравенство никто не афишировал.Может Вы про спецраспределители и путёвки"по блату"не слышали?Время такое было,это сейчас круто выставлять на показ богатство и скудоумие.Скорее второе,первое-последствие.
Посилання на коментар

У тебе давно все - на останній стадії - іспісался :lol:

Розжуй собі ще ось що - не можна називати те, що не лягає у твою теорію - винятком.

Європа - закономірність.

СРСР - закономірність

Україна - виняток.

Німеччина - виняток.

Іспанія - закономірність

Африка - закономірність.

Росія - закономірність.

і так далі...

Хто має чим - той думає, у кого в голові протяг - продовжує розжовувати.

Амінь!

Посилання на коментар

Надежда умирает последней...

У тебе з однобокоголовим завжди такі ГЛИБОКІ дискусії :lol: :lol:

Посилання на коментар

Ориша, а при чём здесь аватар, тебе не к чему прицепиться, это тебя не красит. а сильно опускает в глазах форумчан.

Черчіль, ти що сьогодні - не їмши - чого такий культурний?

Ти коли мене обзивав різними поганими словами - не боявся бути опущеним. То чому я не можу?

Тим більше - там нема нічого обідного. Я вже давно Шкатулці казала - він повний несмак.

Посилання на коментар

Опять Орианины "козлы" в ход пошли. Неисправимая галичанка!
Посилання на коментар

Та,ладно,прям к среднему классу.Да,большинство было более-менее одинаково ...в бедности.А вопиющее неравенство никто не афишировал.Может Вы про спецраспределители и путёвки"по блату"не слышали?Время такое было,это сейчас круто выставлять на показ богатство и скудоумие.Скорее второе,первое-последствие.

О, кажись ещё одна "веселушка" нарисовалась... :rolleyes:

В бедности(?) - если доход семьи в Украине 10 000гр и их относят к среднему классу, то почему семью в УССР (где средняя з/плата 240руб) называть бедной? Причем при бесплатном образовании, мизерной квартплате и прочее.

Может потому, что ни у кого не было ноутбуков и прочих гаджетов? :rolleyes:

Какой процент населения пользовался спецраспределителями - 0 целых хрень десятых(?) Так хренью можно пренебречь - на общую картину это не влияло, о чём тут говорить...?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...