Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Средняя зарплата в Белоруссии - 600 долл. Но сказать только об этом - значить ничего не сказать. В отличии от сравниваемых с ней стран коммунальные платежи мизерные, медицина бесплатна, образование тоже. Хорватия - по уровню безработицы в 19% в 2012 г. и 18% в апреле 2013г. Хорватия относится к четырем «рекордсменам» ЕС, где в среднем этот показатель составляет 11%. Безработица среди молодежи до 25 лет превышает 51,8%, а для ЕС в среднем только 23,5%. Размер средней заработной платы в Хорватии составляет 373 евро. Уровень жизни в стране снизился на 5% в 2012 г., в 2013 г. ожидается его падение на 3-4%, в то время как в странах ЕС он сокращался в среднем на 1%. Средняя зарплата в Черногории по информации национальной статистической организации сейчас составляет 480 евро в месяц Я був і в Чорногорії і в Хорватії і Білорусії. Так ось, в Білорусії таке відчуття що потрапив назад в СРСР. Уяви - в столиці після 10-ї вечора на вулицях немає людей, закриті магазини... таке враження що місто вимирає до ранку, по телеку по всіх каналах показують Лукашенка. А коли я в готелі намагався зняти відео на свій фотоапарат мені пригрозили, що якщо не припиню викличуть КГБ :blink: Таких "приколів" я ніде більше не зустрічав... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Че ты ту хрень пишешь. Если бы перед тобой сал вопрос, КУДА ВАЛИТЬ, в Хорватию или Белорусь ? Ты бы выбрал ??????????? Ты написала: Хреново живёт Белоруссия по сравнеию с Чехией,Черногорией, Харватией и др. Или я не права? я погуглил и ответил. Какие претензии? Что бы выбрал... понимаешь, мне трудно тебе объяснить, что такое уверенность в завтрашнем дне. Это может перекрыть очень многие другие плюсы если таковые имеются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Че ты ту хрень пишешь. Если бы перед тобой сал вопрос, КУДА ВАЛИТЬ, в Хорватию или Белорусь ? Ты бы выбрал ??????????? Є такий анекдот Українсько-білоруський кордон. Худющий собака перебігає з українського боку на білоруський. Прикордонники питають: "Ти чого туди біжиш?" Собака відповідає - "Там харч дешевий" Через місяць той самий собака перебігає в зворотньому напрямку, але вже добряче відгодований. Прикордонники: "Ти чого ж повертаєшся? Там же харч дешевий" Собака:- "Харч дешевий, але гавкати не дозволяють" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Я був і в Чорногорії і в Хорватії і Білорусії. Так ось, в Білорусії таке відчуття що потрапив назад в СРСР. Уяви - в столиці після 10-ї вечора на вулицях немає людей, закриті магазини... таке враження що місто вимирає до ранку, по телеку по всіх каналах показують Лукашенка. А коли я в готелі намагався зняти відео на свій фотоапарат мені пригрозили, що якщо не припиню викличуть КГБ :blink: Таких "приколів" я ніде більше не зустрічав... Если Белорусь трудовая страна, где почти нет паразитов живущих за чужой счёт, то некому лазить ночами по клубам или идти в магазин в 23 нуль нуль за бухлом - завтра же всем на работу. Белорусь ведёт нормальный, здоровый образ жизни. Отсюда низкие криминогенность, алкоголизм, наркомания, отсутствие беспризорных детей и прочее, прочее, прочее... и это перевешивает всё, что тебе непривычно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Если Белорусь трудовая страна, где почти нет паразитов живущих за чужой счёт, то некому лазить ночами по клубам или идти в магазин в 23 нуль нуль за бухлом - завтра же всем на работу. Белорусь ведёт нормальный, здоровый образ жизни. Отсюда низкие криминогенность, алкоголизм, наркомания, отсутствие беспризорных детей и прочее, прочее, прочее... и это перевешивает всё, что тебе непривычно. Я тебе задала вопрос.? А ты слился. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Это не факт что Украина будет жить хорошо!!!!! Так как вы там в ЕС особо не нужны!! почему? То что у них своих проблем хватает. Представь что в ЕС хлынут несколько сот миллионов безработных а они своих не знают куда пристроить! То что Украина славяне, а нас не очень любят- везде!! От Украины нужно это черноморское побережье и земля!!! Я сам Украинец но с Российским гражданством мне всегда обидно за Украину.В России тоже не АЙС потому что всех нас славяне изживают ЕС и НАТО! Украине нужно собраться и взять в себя в руки и посмотреть как живёт Белоруссия и жить как они и еще лучше! Я тут фільм краєм ока дивилася "Спартак. Кров і Пісок" - це серіал. весь дивитися нереально, бо дуже багато кровавих сцен і сюжет такий же важкий. У фільмі дуже гарно прослідковується психологія раба. Раби, які назагал не були задоволені своїм життям, коли наступила можливість відімстити хазяїну - не кожен нею скористався. Деякі, слабші, правда, пішли за Спартаком - але сильні, вольові - вважали це зрадою і засуджували його. Ось ці останні, які образу своєму хазяїну сприймали, як свою особисту - це вже генетичні раби. У таких діти будуть тільки рабами. І не обов"язково фізично, а психологічно Зараз, в Україні відбувається перевірка людей на генетичне рабство. Майдан - це не вибір ЕС ЧИ МС - а ЦИВІЛІЗАЦІЙНИЙ вибір. Не там де нас будуть ситніше годувати, а де нас будуть вважати людьми. Ось чому, хто на стороні влади - це владні холуї, генетичні раби. А хто проти - це люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Є такий анекдот Українсько-білоруський кордон. Худющий собака перебігає з українського боку на білоруський. Прикордонники питають: "Ти чого туди біжиш?" Собака відповідає - "Там харч дешевий" Через місяць той самий собака перебігає в зворотньому напрямку, але вже добряче відгодований. Прикордонники: "Ти чого ж повертаєшся? Там же харч дешевий" Собака:- "Харч дешевий, але гавкати не дозволяють" если наличие возможности погавкать сокращает численность населения государства, то тут уже не до таких улыбок - более уместно :angry: И ещё - что-то возможность погавкать, в отличии от той собаки, не прельщает людей - пример Украина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Я тебе задала вопрос.? А ты слился. Злитися для шкатулки - буденна справа. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Є такий анекдот Українсько-білоруський кордон. Худющий собака перебігає з українського боку на білоруський. Прикордонники питають: "Ти чого туди біжиш?" Собака відповідає - "Там харч дешевий" Через місяць той самий собака перебігає в зворотньому напрямку, але вже добряче відгодований. Прикордонники: "Ти чого ж повертаєшся? Там же харч дешевий" Собака:- "Харч дешевий, але гавкати не дозволяють" Свен, генетчний раб вже не гавкає - він лише лиже хазяїну чоботи. шкатулка цього не зрозуміє - він побиття студіків на Майдані - назвав важким зароблянням грошей побитими Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Я тебе задала вопрос.? А ты слился.а разве непонятно? ШКАТУЛКА Что бы выбрал...(?) понимаешь, мне трудно тебе объяснить, что такое уверенность в завтрашнем дне. Это может перекрыть очень многие другие чужие плюсы, если таковые имеются, или нивелировать свои минусы. Беларусь — страна с положительным сальдо внешней миграции. То есть, за время государственной независимости на ПМЖ в Беларусь приехало большее количество людей, чем эмигрировало в другие страны из Беларуси. Выделенное - это о многом говорит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 УВАГА!!! УНІКАЛЬНІ КАДРИ!!! Беркуту дали наказ відбити будь-який напад, а потім закрили у приміщенні Кабінетц Міністрів без їжі і води з одним туалетом. У КМ це відео коментувати відмовилися ВІДЕО .http://youtu.be/XVSy5SCZ3b8 Тут ще хтось буде казати, що така влада - гідна називатися українською. А хто на її стороні - не генетичний раб або моральна потвора? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Если Белорусь трудовая страна, где почти нет паразитов живущих за чужой счёт, то некому лазить ночами по клубам или идти в магазин в 23 нуль нуль за бухлом - завтра же всем на работу. Белорусь ведёт нормальный, здоровый образ жизни. Отсюда низкие криминогенность, алкоголизм, наркомания, отсутствие беспризорных детей и прочее, прочее, прочее... и это перевешивает всё, что тебе непривычно. КНДР також трудова країна. Там взагалі відсутні паразити, що живуть чужий рахунок. КНДР веде здоровий спосіб життя. Там дуже низький рівень (можливо навіть зовсім відсутні) алкоголізму, наркоманії, криміналітету і прочая і прочая і прочая... Але там щось не так. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 если наличие возможности погавкать сокращает численность населения государства, то тут уже не до таких улыбок - более уместно :angry: Для того щоб не скорочувалась чисельність населення - потрібно народжувати дітей. І можливісь вільно висловити свою думку тут нідочого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 КНДР також трудова країна. Там взагалі відсутні паразити, що живуть чужий рахунок. КНДР веде здоровий спосіб життя. Там дуже низький рівень (можливо навіть зовсім відсутні) алкоголізму, наркоманії, криміналітету і прочая і прочая і прочая... Але там щось не так. :rolleyes: если бы Украина вдруг оказалась со своей политсистемой в такой изоляции, в условиях таких санкций "доброжелателей - носителей демократии", у нас было быЮ как в блокадном Ленинграде. Для сведения - КНДР на первых порах своего существования обгоняла в развитии Южную Корею, но после началась сказываться изоляция и вынужденная милитаризация экономики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 если бы Украина вдруг оказалась со своей политсистемой в такой изоляции, в условиях таких санкций "доброжелателей - носителей демократии", у нас было быЮ как в блокадном Ленинграде. Для сведения - КНДР на первых порах своего существования обгоняла в развитии Южную Корею, но после началась сказываться изоляция и вынужденная милитаризация экономики. Ага, ага... у всьому винні кляті імперіалісти... американська воєнщина... сіоністи... :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Несвидомый Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Перспектив для улучшения экономической ситуации в стране нет вообще. Я гражданин Украины, неравнодушный и осведомленный, я знаю, что пишу. Есть молодое поколение, которому раздача слонов, как в 90-е не светит. Есть огромная обида, зависть, раздражение на москалей, ляхов, пиндосов, гейропу, жидов, своих бандитов, националистов (в зависимости от региона страны), которые мешают, не помогают, просто не нравятся. И самое страшное - нет внятных идей: а что делать, чтобы стало лучше? Единственная реальная альтернатива социальному взрыву - законодательно оформленный цивилизованный развод Востока и Запада и дальнейшее движение каждой части страны в свою сторону. Но как это сделать без крови и грязи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Для того щоб не скорочувалась чисельність населення - потрібно народжувати дітей. І можливісь вільно висловити свою думку тут нідочого.Для рождения детей нужно материальный уровень в семьях. И если этому мешает что-то, то это что-то должно быть поставлено ниже более главного - экономике. Экономике работающей для народа, а не для кармана кучки преступников обворовующих этот народ.Так в Беларуси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Ага, ага... у всьому винні кляті імперіалісти... американська воєнщина... сіоністи... :lol: :lol: :lol:Смейся, смейся, если не понимаешь, как и кем этот мир управляется и почему одни государства развитые, а другие недоразвитые. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 И самое страшное - нет внятных идей: а что делать, чтобы стало лучше? Единственная реальная альтернатива социальному взрыву - законодательно оформленный цивилизованный развод Востока и Запада и дальнейшее движение каждой части страны в свою сторону. Но как это сделать без крови и грязи? Грязний варіант - послати тебе нахуй. Чистий - купити квиток в одному напрямку. Щось підказує на чистий ти не погодишся. Тому ПІШОВ НАХУЙ!!! Не дочекаєшся, щоб Україну хтось ділив. Не для того ми отримали Незалежність і так довго її прагнули, причому українці ВСІХ регіонів, про що засвідчує хоча б цей форум, щоб зараз піддатися на провокації кремлядських холуїв, до яких я зачисляю і теперішню українську владу і тебе в тому числі. __________ Заклики до розділу України - будуть удалятися (!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Для рождения детей нужно материальный уровень в семьях. И если этому мешает что-то, то это что-то должно быть поставлено ниже более главного - экономике. Экономике работающей для народа, а не для кармана кучки преступников обворовующих этот народ. Так в Беларуси. Для народження ЗДОРОВИХ дітей потрібне здоров"я - фізичне і моральне. Фізично здорові діти у хворому суспільстві - виростуть моральними потворами - на зразок Беркуту, який по звірячому бив студентів. Генетичні раби ніколи не створять ЗДОРОВЕ суспільство, але для них запросто можуть створити комфортні умови для життя: трьох разове харчування і можливість розмножуватися. Ти, шкатулка - вже маєш матеріальний рівень - але цей факт тебе людиною не зробив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Перспектив для улучшения экономической ситуации в стране нет вообще. Я гражданин Украины, неравнодушный и осведомленный, я знаю, что пишу. Есть молодое поколение, которому раздача слонов, как в 90-е не светит. Есть огромная обида, зависть, раздражение на москалей, ляхов, пиндосов, гейропу, жидов, своих бандитов, националистов (в зависимости от региона страны), которые мешают, не помогают, просто не нравятся. И самое страшное - нет внятных идей: а что делать, чтобы стало лучше? Единственная реальная альтернатива социальному взрыву - законодательно оформленный цивилизованный развод Востока и Запада и дальнейшее движение каждой части страны в свою сторону. Но как это сделать без крови и грязи? В чем суть проблемы(?) - народу не нравится такая жизнь и есть две ложные точки зрения (ТС или ЕС), как её можно улучшить. Идея одна - левая идея. Экономика должна работать на людей, а не на карман кучки преступников обворовующих этот народ. Ну отделимся мы и что, сразу лучше жить станем? Если останется тот карман - ничего не изменится. У каждой из разделённых сторон проблемы качества жизни народной останутся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Тобі схоче частенько "присовують" :P :lol:Неее не моя тема, яж не с ЗУ :lol: :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Для рождения детей нужно материальный уровень в семьях. И если этому мешает что-то, то это что-то должно быть поставлено ниже более главного - экономике. Экономике работающей для народа, а не для кармана кучки преступников обворовующих этот народ. Так в Беларуси. Та ти шо??? Поясни, як в умовах розваленої після війни економіки в Європі і в СРСР був бебі-бум? Матеріальний рівень грає зворотню роль в народжуваності. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Неее не моя тема, яж не с ЗУ :lol: :P :lol:Хм... до чого тут ЗУ? Адже підараси лише на Сході і Півдні України мешкають... :lol: :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Хм... до чого тут ЗУ?Ну как это к чему, ведь ЗУ в гейропу рвется. Юг, Восток, Центр Украины туда нервутся, даже больше скажу побаиваются, за свою жопу и страну :P P.S. и заметь, я говорил про тебя а не про все население ЗУ. Адже підараси лише на Сході і Півдні України мешкають... :lol: :PСвенчик, неистери :lol: Ты это можешь доказать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Несвидомый Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 В чем суть проблемы(?) - народу не нравится такая жизнь и есть две ложные точки зрения (ТС или ЕС), как её можно улучшить. Идея одна - левая идея. Экономика должна работать на людей, а не на карман кучки преступников обворовующих этот народ. Ну отделимся мы и что, сразу лучше жить станем? Если останется тот карман - ничего не изменится. У каждой из разделённых сторон проблемы качества жизни народной останутся. Сейчас разделение идет не по градациям "правые" - "левые", а по региональным, ментальным признакам: запад - восток. Единства нет, а в результате идеологические направления уступают региональным, отходят на второй план и достижение хоть левого, хоть правого устройства страны становятся невозможными. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Ну как это к чему, ведь ЗУ в гейропу рвется. Юг, Восток, Центр Украины туда нервутся, даже больше скажу побаиваются, за свою жопу и страну :P P.S. и заметь, я говорил про тебя а не про все население ЗУ. Свенчик, неистери :lol: Ты это можешь доказать? Кх-кх...Я словом "підараси" називаю тих хто хоче назад в совок... А ти про що подумав? :lol: :P :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Ладно, давай закроем эту тему, а-то живот разболелся от смеха :PГаразд, постєбались і досить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Неее не моя тема, яж не с ЗУ :lol: :P :lol: Ну я с ЗУ - разве я хотя б раз затрагивала эту тему? А вот от вас - адептов ТС - я регулярно читаю про гей Европу и что все мы автоматом станем пидарами если вступим в ЕС. Так что давай отвечай ЗА СВОИ СЛОВА или извиняйся!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 грудня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 грудня, 2013 Та ти шо??? Поясни, як в умовах розваленої після війни економіки в Європі і в СРСР був бебі-бум? Матеріальний рівень грає зворотню роль в народжуваності. Приєднуюся до запитання. Тим більше мою репліку шкатулка завбачиливо залишив без відповіді Для народження ЗДОРОВИХ дітей потрібне здоров"я - фізичне і моральне. Фізично здорові діти у хворому суспільстві - виростуть моральними потворами - на зразок Беркуту, який по звірячому бив студентів. Генетичні раби ніколи не створять ЗДОРОВЕ суспільство, але для них запросто можуть створити комфортні умови для життя: трьох разове харчування і можливість розмножуватися. Ти, шкатулка - вже маєш матеріальний рівень - але цей факт тебе людиною не зробив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.