Дэна Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Янукович прибывает в Вильнюс .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtEqmbG1Fgk Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Послушай, откуда у вас там такие зарплаты на АЭС (16 000) ??? я бы не сказал что мои знакомые столько там получают..Насправді все досить просто.На АЕС України працює приблизно 40 тис людей, що складає приблизно 0.1% від всього населення України. Ці люди виробляють майже 50% електроенергії цієї країни. Звідси такі зарплати. "Хто як робить, так і їсть" - народна мурість. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Послушай, откуда у вас там такие зарплаты на АЭС (16 000) ??? я бы не сказал что мои знакомые столько там получают..Как откуда, город маленький. определённое кол-во получает зарплату 60-50 тысяч. вот раскинув на всех и получается 6 щтук Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Я все розписав в сусідній гілці. Ось тут: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=279141 Для довідки: населення Кузнецовська приблизно 40 тис. з них 8 тис працює на РАЕС (середня зарплата на РАЕС близько 16 тис грн), приблизно 3 тис школярів, і ще 4 тис дошкільнят. Кількість пенсіонерів не знаю. Решта населення працює в приватній і бюджетній сфері. А тепер прикинь рівень заробітку бюджетників і приватників Кузнецовська, щоб отримати середню зарплату по місту 6900 грн. І спробуй аргументовано заперечити мої слова, що медсестра заробляє 3000 грн/міс. P.S. Зрештою, зайди на сайт з вакансіями і подивись що пропонують роботодавці... Когда в городке с населением 40тыс каждый пятый имеет 16тыс, то и остальным перепадает неплохо. Это понятно - они же этими деньгами не печку топят, а тратят в основном в своём городе. Я бывал в Славутиче, ещё до закрытия ЧАЭС в 90-х, и видел, как там жили. Например - торгаши на рынке выручали в день в несколько раз больше чем в рядом расположенных городах, по выходным съезжались со всей округи. Когда станцию закрыли - лафа закончилась и в славный город Славутич уже никто не летит, как мухи на мёд, он быстро превратился в обыкновенное провинциальное захолустье. Если есть гейзер - то вокруг всегда теплее всем, это оазис. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Когда в городке с населением 40тыс каждый пятый имеет 16тыс, то и остальным перепадает неплохо. Это понятно - они же этими деньгами не печку топят, а тратят в основном в своём городе. они же этими деньгами не печку топят, а тратят в основном в своём городе. Я бывал в Славутиче ещё до закрытия ЧАЭС в 90-х и видел, как там жили. Например - торгаши на рынке выручали в день в несколько раз больше чем в рядом расположенных городах, по выходным съезжались со всей округи. Когда станцию закрыли - лафа закончилась и в славный город Славутич уже никто не летит, как мухи на мёд, он быстро превратился в обыкновенное провинциальное захолустье. Если есть гейзер - то вокруг всегда теплее всем, это оазис. Ти гля, як заспівав... А коли у Львові закрили всю "мощь СРСР" - яка трималася на ВОЄННІЙ промисловості - Львів також перетворився на захолустя - жебраче місто, по якому сновигали в пошуках роботи і заробітку зачумлені люди. І держава не спішила відкривати нові, або хоча б вкладати у ті що залишилися, які ще тримали на плаву істинні ентузіасти і менеджери від Бога. І "гейзером" для Львова - стали заробітчани, які почали привозити в місто гроші. І від тих грошей почало перепадати іншим львів"янам: "Это понятно - они же этими деньгами не печку топят, а тратят в основном в своём городе. Люди почали купляти квартири, спочатку старі, а це значить ремонти, потім вже будівництво - нових - будова. Обставляти квартири меблями - почали рости як на дріжджах мебельні фірми. Електороніку привозили з Європи - але для цього побудували великі супермаркети - почали давати кредити. І пішло-поїхало - але поштовх дав гейзер, джерело, водойма - біля якого в першу чергу зароджується життя. А ви тут піздите про горшки. Це ж яким пихатим чмом треба бути, щоб тобі горшки заступили істину?!!! Людішкі!!! А тепер прокрути ситуацію, коли кордони намертво закриті - ніхто нікуди не їде, а коли і вдалося, то вже повернутися не зможе. Тобі, державі чи тим же шахтарям легше б жилося, коли б люди сиділи і чекали помочі від держави: субсидій, допомоги по безробіттю і малозабезпеченості? Невже держава б рванула у Львів будувати нові будинки і підприємства? А якщо не держава - то хто б це міг зробити? - та ті ж пінчуки і ахметови, які розікрали державу, а потім її ще й почали експлуатувати. І навіть якщо б так сталося - яку зарплату вони б платили людям? Невже за ці гроші - можна вивчити дитину у мед.університеті чи купити квартиру? Ви за Ахметова і Пінчука так переживаєте?! Ще раз - мізерні ви людішкі!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Как откуда, город маленький. определённое кол-во получает зарплату 60-50 тысяч. вот раскинув на всех и получается 6 щтук О! Ще один геній економіки! І що цікаво - всі тупі з одного табору - недарма за КПУ голосували тільки пенсіонери і люди з середньою (ПТУ) освітою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 - Что реально выгодней Украине - Таможенный или Европейский союз? Вы можете объяснить с цифрами в руках? - Все очень ясно. Европейский рынок в 10 раз больше российского. И российский рынок достаточно закрыт. Таможенный тариф там в среднем 10 процентов, тогда как у Украины уже 5 процентов. Это значит, что плохие советские предприятия в Украине еще немного проживут, но новых инвестиций будет намного меньше. Институт экономических исследований и Киевская школа экономики доказали, что, если Украина подпишет Ассоциацию, ВВП повышается на 12 процентов. если Украина вступит в Таможенный союз - ВВП снижается на 4 процента. При этом, в случае Ассоциации, экспорт вырастет на 46 процентов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 - Но один из аргументов власти - украинская продукция не востребована на европейском рынке. Разве они не правы? - Если бы Украина подписала Ассоциацию, была бы ассиметричная либерализация торговли. ЕС в течение полугода убрал бы 98 процентов всех тарифов. Тогда как Украина еще много лет могла бы держать определенные тарифы. При этом существует много хороших предприятий в Украине, которые могут экспортировать свою продукцию. И главное другое – в случае Ассоциации поступило бы больше иностранных инвестиций в Украину, ведь инвесторы тогда бы знали, что их предприятия получат доступ на европейский рынок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Андерс Ослунд: Чим гірше економіка в Україні, тим дешевше "Сім'я Януковича" купить активи. Думаю, це його головна мета http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/28/7003335/ Що, Шкатулка, мож ти в долі з янеком? Якщо ні - ти лох Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Насправді все досить просто. На АЕС України працює приблизно 40 тис людей, що складає приблизно 0.1% від всього населення України. Ці люди виробляють майже 50% електроенергії цієї країни. Звідси такі зарплати. "Хто як робить, так і їсть" - народна мурість. Свен, нет такой зарплаты 16 000 по крайней на моей АЭС, средняя у них 5000-6000, в городе кто работает 2000-2500, лично мне такие суммы называют мои знакомые. Шкатулка правильно написал если кажды 5 получает то остальным не хило перепадает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Моя Родина Украина. Та Украина, которая была самой развитой в индустриальном плане республикой, в которой строили корабли, самолеты, космические ракеты, радиоэлектронику..., І та, в якій, щоб купити сметану - треба було вставати у чергу з самого ранку. Тепер сметана є, нема "індустріального розвитку" І коли вам кажуть: давайте рухатися на вищий щабель - ви боязко оглядаєтеся на рашу: ну не звикли ви бути самостійними. Тому, коли ти тут писав, що твоя Родіна - Україна - ти по своїй звичці збрехав - Ти мав на увазі СРСР. Тут Шкатулка бухтів про 10 економіку світу, яку займала Україна в складі СРСР - то нехай уточнить - НА ЧОМУ ця економіка трималася - на ВОЄННІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Навіть все те, що ти тут назвав:"корабли, самолеты, космические ракеты, радиоэлектронику..." - було якісним і в достатній кількості, якщо це стосувалося воєнки. Для людей же був - дефіцит або третій сорт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 ЯНУКОВИЧ ПРОВАЛИВ САМІТ У ВІЛЬНЮСІ П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:49 оновлюється Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 У Вільнюсі відбулася церемонія підписання угод між ЄС та країнами Європейського партнерства, однак з Україною жодних угод підписано не було. Незважаючи на те, що Янукович не підписав жодної угоди, він взяв участь у фотографуванні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Також відомо, що Декларацію про наміри не було підписано, бо президент Віктор Янукович хоче продовжити переговори з ЄС лише за участі у них Російської Федерації. У свою чергу президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу знову заявив, що для угоди про асоціацію між Україною та ЄС не може бути тристороннього формату. "Тристоронні переговори для нас не прийнятні. Ми провели переговори і парафували Угоду з Україною, і коли ти укладаєш двосторонні угоди, втручання третьої сторони є неприйнятним", - сказав він. "Для двосторонньої угоди між ЄС і Україною не може бути тристороннього формату", - наголосив Баррозу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Перед підписанням Янукович не подав руки своїм колегам, в тому числі Ангелі Меркель, з якою мав переговори у п’ятницю вранці. Його посадили у самий кут поряд із представниками Білорусі. З ним ніхто не спілкується, зазначила у своєму Твіттері журналістка Крістіна Бержинських, яка перебуває у Вільнюсі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 президент Європейської ради Герман ван Ромпей: "Ми не змогли підписати сьогодні угоду, але двері ще відкриті. Сьогодні підписання немає, бо воно відкладено. Ми сподіваємося, що рано чи пізно Україна буде готова підписати угоду", - сказав він. "Ми продовжуємо діалог, щоб ми змогли працювати для виконання критеріїв, які має виконати Україна, ми готові допомагати і підтримати технічно у переговорах з Міжнародними фінансовими організаціями", - сказав він. "Ми продовжуємо йти поряд з Україною по дорозі до підписання угоди… Ми не можемо піддаватися на зовнішній тиск, зокрема від Росії", - наголосив він. ___________ Як на мене, ходити у страусових черевиках з протягнутою рукою - ГАНЕБНО. Саме на таку ганьбу прирік себе Янек, і добре, що ця ганьба не поширюється вцілому на Україну і її громадян. Цю ситуацію можна порівняти з Біблійною: Студенти своїми протестами змили ганьбу Янека з нашої держави. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Янукович прибывает в Вильнюс .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtEqmbG1Fgk Янукович з ганьбою відбуває з Вільнюса: Янукович утік від журналістів Президент Віктор Янукович скасував прес-конференцію за підсумками Саміту у Вільнюсі. Про це повідомляє Громадське.ТВ. Як повідомив кореспондент, одразу після прес-конференції лідерів ЄС, мав відбутися закритий брифінг для української преси. "Сюди не пускали ані литовських, ані російських журналістів. Лише українців. Інший журналісти не могли цього зрозуміти", - сказав він. "А тепер стало відомо, що брифінгу не буде", - додав кореспондент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 КЛАСНА ФОТКА. ЖІНКА - ПРОСТО ЧУДА - на її обличчі ВСЕ, що вона думає про Янека Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 ЧИТАЙТЕ http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/29/7003568/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Прошу прощения, что поддался давлению, что еще никогда не писал посты на 210-о странице. Я искренно сам хочу, чтобы ребенок сам попробовал то, что как ему папа-мама родной вещает. Даже на язык лучше не пробовать. Но лучше уж самостоятельно как можно раньше попытаться пососать тот самый леденец, который настоятельно рекомендуют...Чтобы понять его истинную цену. ...Только папе не говори, говорят дяди, предлагающие свой леденец якобы "счастия" самим им лично надуманному ребенку. Европейцы ненавидят Россию говорите. ...Очень смешно слышать, когда дворовая пиндосовская собака имеет свое собственное мнение полаять. Пинды просто более крепкие зубчики пилы дали для распила, то что они никак не могут заколбасить. Почему сегодня не говорите про полеты к Венере и Марсу? Мозги досохли разве до животного уровня чтобы на обещалово лишь реагировать германских пенсий и зарплат послезавтра? ...Опомнитесь Русичи, а не некие "братья." Мы единой крови. Я сам из Новосибирска из одной крови и плоти. И горжусь тем, что всю мою великую страну мои предки осваивали из-за Урала. Не сходите с ума. А лучше "уж". сходите "замуж" за Гейропу. там вам может быть прочистят...Сомневаюсь, что мозги, а не свободные для гейпользователей отверстия... Пока мы Едины, мы "нестрижимы"... вопреки всем врагам назло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 КЛАСНА ФОТКА. ЖІНКА - ПРОСТО ЧУДА - на її обличчі ВСЕ, що вона думає про Янека Вона думає: який гарний парубок! Ми-то сподівалися, що його обдурим і в Європу нашу запросто заманим, а він виявився хитрішим! Не побіг за нашоi морквиною... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Вона думає: який гарний парубок! Ми-то сподівалися, що його обдурим і в Європу нашу запросто заманим, а він виявився хитрішим! Не побіг за нашоi морквиною... Ти. кремлядська шістко!!! ЖОДНА НОРМАЛЬНА жінка, яка поважає чоловіка, не буде дивитися на нього з таким обличчям. Вона, щоб ти зрозумів - пропускає його вперед, як це роблять жінки, коли хочуть принизити чоловіка. Він - це ти, бо ти на його стороні!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Пинды просто более крепкие зубчики пилы дали для распила, то что они никак не могут заколбасить. Почему сегодня не говорите про полеты к Венере и Марсу? Мозги досохли разве до животного уровня чтобы на обещалово лишь реагировать германских пенсий и зарплат послезавтра? ...Опомнитесь Русичи, а не некие "братья." Мы единой крови. Я сам из Новосибирска из одной крови и плоти. И горжусь тем, что всю мою великую страну мои предки осваивали из-за Урала. Не сходите с ума. А лучше "уж". сходите "замуж" за Гейропу. там вам может быть прочистят...Сомневаюсь, что мозги, а не свободные для гейпользователей отверстия... Пока мы Едины, мы "нестрижимы"... вопреки всем врагам назло. Паташ, харе пити!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Ти. кремлядська шістко!!! ЖОДНА НОРМАЛЬНА жінка, яка поважає чоловіка, не буде дивитися на нього з таким обличчям. Вона, щоб ти зрозумів - пропускає його вперед, як це роблять жінки, коли хочуть принизити чоловіка. Він - це ти, бо ти на його стороні!!! Ні, що ви. Я - не Янукович. Він на форуми не ходить, тому що не вміє. Цьому у в'язниці не навчають. А на чиїй я стороні - на своїй. "Європейський сценарій" провалився, і це перший розумний крок, який він зробив за довгі роки. І не завдяки головному мозку, а так вийшло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Паттайец Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Ори. Я харе готов куда угодно свалить, но предлагаю все остаться у нас тут. Полюбите свою родину пожалуйста. От Камчатского края до Перемышля, за который русской кровушки было пролито очень много. Ну почитайте какой нить учебник по истории, который начепятали не в пиндоских типография, а про нашу русскую матушку историю.... в конце то концов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Ні, що ви. Я - не Янукович. Він на форуми не ходить, тому що не вміє. Цьому у в'язниці не навчають. А на чиїй я стороні - на своїй. "Європейський сценарій" провалився, і це перший розумний крок, який він зробив за довгі роки. І не завдяки головному мозку, а так вийшло. На слухай .http://www.pravda.com.ua/ і дивися: .http://www.ustream.tv/channel/aronets _______ І ще, чесна людина, яка зараз ПРОТИ мафії не буде виступати проти Майдану і проти опозиції. І не буде займатися провокацією на форумі. сподіваюся, ти розумієш про що я... тому пиши, якщо реально не маєш що їсти - я тебе блокувати не буду, але не зловживай - дурнів з мого боку на форумі нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Ори. Я харе готов куда угодно свалить, но предлагаю все остаться у нас тут. Полюбите свою родину пожалуйста. От Камчатского края до Перемышля, за который русской кровушки было пролито очень много. Ну почитайте какой нить учебник по истории, который начепятали не в пиндоских типография, а про нашу русскую матушку историю.... в конце то концов. Жаль, Паташа, ты по-украински не понимаешь. Вот слушай: мож что поймеш, мож и увидишь. А свою кремлядскую СМИ не слушай и не смотри!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 На слухай .http://www.pravda.com.ua/ і дивися: .http://www.ustream.tv/channel/aronets _______ І ще, чесна людина, яка зараз ПРОТИ мафії не буде виступати проти Майдану і проти опозиції. І не буде займатися провокацією на форумі. сподіваюся, ти розумієш про що я... тому пиши, якщо реально не маєш що їсти - я тебе блокувати не буду, але не зловживай - дурнів з мого боку на форумі нема. Оріано, дякую. Гарний матеріал. З нього однозначно видно, що по-дурному виглядають обидві сторони. А значить, крок Янека в Європу був передчасним. Він, як мовиться, не знав би, з якої ноги там ступити... А країна стане заручником його непередбаченості. А "провокацією" Ви називаєте будь-які думки, які відрізняються від Вашої? Навіщо тоді дискусія на форумі? Я, на мою думку, жодного разу не хамив. І думав, що тут цікаві всякі думки... До речі, я щось не пам'ятаю, щоб ми з Вами пили брудершафт. Я не проти, а Ви? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Оріано, дякую. Гарний матеріал. З нього однозначно видно, що по-дурному виглядають обидві сторони. А значить, крок Янека в Європу був передчасним. Він, як мовиться, не знав би, з якої ноги там ступити... А країна стане заручником його непередбаченості. А "провокацією" Ви називаєте будь-які думки, які відрізняються від Вашої? Навіщо тоді дискусія на форумі? Я, на мою думку, жодного разу не хамив. І думав, що тут цікаві всякі думки... До речі, я щось не пам'ятаю, щоб ми з Вами пили брудершафт. Я не проти, а Ви? Ніхто в Європу Янека не кликав - йому пропонували перевдіти свій спортивний костюм на щось більш відповідне моменту. Провокацією я називаю створення тем, які починаються такими словами: я не хотів писати, але...і далі банальна брехня. А потім кілька двійників - роблять вигляд жвавого обговорення. Не забувайте, мені видно ваші ай-пі. І за дивним збігом останнім часом побільшало гостей з Москви і Пітера, деякі навіть пишуть українською. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Homabrut Опубліковано 29 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 29 листопада, 2013 Ніхто в Європу Янека не кликав - йому пропонували перевдіти свій спортивний костюм на щось більш відповідне моменту. Провокацією я називаю створення тем, які починаються такими словами: я не хотів писати, але...і далі банальна брехня. А потім кілька двійників - роблять вигляд жвавого обговорення. Не забувайте, мені видно ваші ай-пі. І за дивним збігом останнім часом побільшало гостей з Москви і Пітера, деякі навіть пишуть українською. Зараз жваве обговорення тільки між Вами і мною. І досить цікаве, до речі. Я тільки на це і роблю "провокацію" - адже нам обом небайдужа доля України. І в Москві і Пітері, напевно, теж є люди, яким небайдуже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.