Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ева, да перестань ты хуйню писать про крымский виноград, и вина! Мы же с тобой уже говорили на эту тему. Ну не соображаешь ты в этом нихрена, сама же признавалась. Или "..абы ляпнуть"? Я мало, что понимаю в вино производстве и в дегустации. Но в нитратах и в хим добавках я разбираюсь ( папа у меня был фермер ) Или ты хочешь сказать, что крымские виноградники удобряются ослиным навозом ))) ??? Точно такой и ваш коньяк закрашивают карамелью Даже на бутылках пишут ( Е 15) А закршенный коньяк это вовсе не коньяк, а дешёвое пойло. Вот в Европе, если на этикетках дорогих марок на бутылоках стоит. Е15, то такя подукция в десятки падает в цене - социальное пойло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 той, що купляла на базарі, там де відпочивала - досить пристойний. а по трасі, у якихось чурбанів, купила реальну бомбу: отруїлися я і син. тоді то мітіч сказав, що кримського винограду нема. а тепер, бачте, до нього дійшло, що урожай був хороший і продавали кримський виноград. і така людина, яка нааіть не знає, що робиться в його регіоні - розмірковує над категоріями світового масштабу. замахали швондери! Ориша, ну не води козу..Я тебе уже говорил, не бывает в Крыму в июне своего винограда, его собирают в сентябре-октябре. Остальное везут из Турции и Европы. Он на вкус как трава, и лежит месяцами, как вчера сорванный. Представляешь какой в нем хим. набор..?! А вообще фрукты мыть надо тщательно, особенно те которые покупаешь на трассе, иначе отпуск на "горшке" тебе обеспечен! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ориша, ну не води козу.. Я тебе уже говорил, не бывает в Крыму в июне своего винограда, его собирают в сентябре-октябре. Остальное везут из Турции и Европы. Он на вкус как трава, и лежит месяцами, как вчера сорванный. Представляешь какой в нем хим. набор..?! А вообще фрукты мыть надо тщательно, особенно те которые покупаешь на трассе, иначе отпуск на "горшке" тебе обеспечен! пішов нахуй зі своїми порадами - глянь на свою авку, щоб зрозуміти, як нормальна людина може їх сприймати я тоді про виноград писала - в кінці серпня - і тоді продавали КРИМСЬКИЙ виноград - прості люди, які цей виноград вирощували - це було видно по них і по тому, як він був затарений а ти банальне тріпло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Только что Грузия подписала ЕС. УРА !!! Какой обсёр России)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Я мало, что понимаю в вино производстве и в дегустации. Но в нитратах и в хим добавках я разбираюсь ( папа у меня был фермер ) Или ты хочешь сказать, что крымские виноградники удобряются ослиным навозом ))) ??? Точно такой и ваш коньяк закрашивают карамелью Даже на бутылках пишут ( Е 15) А закршенный коньяк это вовсе не коньяк, а дешёвое пойло. Вот в Европе, если на этикетках дорогих марок на бутылоках стоит. Е15, то такя подукция в десятки падает в цене - социальное пойло. Как же вы все не любите Родину! Технологии производства вина практически везде одинаковые. Крепленые вина закрепляются спиртом и сахаром, сухие-проходят хим обработку, иначе через месяц они станут превращаться в уксус. А вносить удобрений больше чем необходимо не имеет смысла - виноград погибнет. Урожай и его качество, от этого на зависят. А зависят от кол-ва осадков, и солнышка! После крымской конференции Черчиль(любитель армянского коньяка) перешел на "Коктебель", и по приказу Сталина, ему регулярно его поставляли, пока они были по одну сторону баррикад. Крымский коньяк был нормальный, пока его делали из своих вино материалов. А скурвился после того, как "Коктебель" начал завозить импортный дешевый коньячный спирт . Производство собственных коньяков сократилось, и они идут полностью на элитные КВ(более 11 лет). Если разбираешься в коньяках - попробуй(если финансы позволяют). Остальное 3-х и 5-ти звездночное шмурдило, ты пьешь из европейского спирта. И перестань ты на конец писать утвердительно чушь! Особенно про то, о чем имеешь поверхностное представление! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Только что Грузия подписала ЕС. УРА !!! Какой обсёр России)))))) Ты то чего прыгаешь от счастья..? За Грузию рада, или за Россию? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 пішов нахуй зі своїми порадами - глянь на свою авку, щоб зрозуміти, як нормальна людина може їх сприймати я тоді про виноград писала - в кінці серпня - і тоді продавали КРИМСЬКИЙ виноград - прості люди, які цей виноград вирощували - це було видно по них і по тому, як він був затарений а ти банальне тріпло!!! Ну вот! И ты думаешь, что "эуропэйские ценности" тебе помогут..! А виноград все таки мой по лучше. Его опрыскивают, чтоб всякая тля не жрала.., вот на тебя и подействовало ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Только что Грузия подписала ЕС. УРА !!! Какой обсёр России)))))) А с чего это Россия обосралась??? Это грузины в жопу попали, забыли видать как Россию умоляли, чтоб открыли свои рынок для их вина и боржоми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Андерс Ослунд: Чим гірше економіка в Україні, тим дешевше "Сім'я Януковича" купить активи. Думаю, це його головна мета http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/28/7003335/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Я мало, что понимаю в вино производстве и в дегустации. Но в нитратах и в хим добавках я разбираюсь ( папа у меня был фермер ) Послушай, сколько же у тебя было пап..? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Как же вы все не любите Родину! забув уточнити, що твоя РОДІНА - це СРСР. і ти всіма своїми кінцівками тримаєшся за те, щоб Україна якнайдовше була на неї схожа. Єва СРСР - не зобов"язана любити, бо це не є її Батьківщина. Мав би клепку в голові - до того б сам додумався Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 ну чому - він там відпочиває, купляє нерухомість, живе, там вчаться його діти, певно і бабки тримає у швейцарських банках - не думаю, що він усім ризикує в офшорах. аналогічно - пінчук, клюєви, ахметов. Оріана, все досить логічно. Я б сам так робив якби був олігархом. B) Там він відпочиває бо там клімат м'якше і море тепліше, а ще бо там обслуга не скрипить зубами на його гроші (як це прийнято в Криму), а просто виконує свою роботу. Нерухомість він там купляє бо там дешевше і перспектва зростання цін там вища ніж у нас. Живе там бо там комфорно. Там вчаться його діти, бо там вони отримують ОСВІТУ а не диплом. Він може купити дітям будь-який диплом , будь-якого ВИШу України, але цього не робить. Почитай пости Єви про КНУ ім. Шевченко, за скільки туди можна вступити на юрфак... І уяви яка то буде "освіта" за гроші... І гроші він правильно тримає - в Швейцаріїї. Знайди банки надійніші за швейцарські - і я тобі особисто ноги помию і обітру рушником. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 забув уточнити, що твоя РОДІНА - це СРСР. і ти всіма своїми кінцівками тримаєшся за те, щоб Україна якнайдовше була на неї схожа. Моя Родина Украина. Та Украина, которая была самой развитой в индустриальном плане республикой, в которой строили корабли, самолеты, космические ракеты, радиоэлектронику..., безработица была 0,0%, были колхозы миллионеры, в которых молодые специалисты сразу получали квартиры, а пенсионеры и ветераны бесплатно отдыхали в санаториях. Да я хочу, что бы нынешняя Украина була хоть трошки схожа на ту Украину! Єва СРСР - не зобов"язана любити, бо це не є її Батьківщина. Мав би клепку в голові - до того б сам додумався Я имею возможность сравнивать "ту" Украину, и "эту". Ева не имеет такой возможности, так как знает о "той" Украине только негатив(из нынешних укроучебников) А в "этой" Украине гордится нечем..! Так что ты свою клепку подтяни.., может поможет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Знайди банки надійніші за швейцарські - і я тобі особисто ноги помию і обітру рушником.Мой... Самые надежные банки мира -http://www.wbanks.ru/world-safest-banks.html P.S. если неошибась, сша продавили Швейцарию, на то, чтоб они предоставляли информацию, по своим гражданам которые держат деньги в их банках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А с чего это Россия обосралась??? Это грузины в жопу попали, забыли видать как Россию умоляли, чтоб открыли свои рынок для их вина и боржоми.А кто вложил громадные деньги на президентские выборы в Грузии ???И деньги это ВАШИ. Кто то остался без лекарств, дотаций и.т.д Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Как же вы все не любите Родину! Технологии производства вина практически везде одинаковые. Крепленые вина закрепляются спиртом и сахаром, сухие-проходят хим обработку, иначе через месяц они станут превращаться в уксус. А вносить удобрений больше чем необходимо не имеет смысла - виноград погибнет. Урожай и его качество, от этого на зависят. А зависят от кол-ва осадков, и солнышка! После крымской конференции Черчиль(любитель армянского коньяка) перешел на "Коктебель", и по приказу Сталина, ему регулярно его поставляли, пока они были по одну сторону баррикад. Крымский коньяк был нормальный, пока его делали из своих вино материалов. А скурвился после того, как "Коктебель" начал завозить импортный дешевый коньячный спирт . Производство собственных коньяков сократилось, и они идут полностью на элитные КВ(более 11 лет). Если разбираешься в коньяках - попробуй(если финансы позволяют). Остальное 3-х и 5-ти звездночное шмурдило, ты пьешь из европейского спирта. И перестань ты на конец писать утвердительно чушь! Особенно про то, о чем имеешь поверхностное представление! Ты так ине ответил мне про (Е15). Ладно проехали И так продолжим .Я просто смотрю ГЛУБЖЕ (!!!) Во всех совхозах Крыма и Херсонской обл повально применяют дешёвые удобрение из КНР в которых вредные пестициды. В крымских совхозах я видела как льют "Guoguang" - редкое дерьмо, запрещенное почти во всём мире. Дядя Митя, это что не АРГУМЕНТ??,. И это не только КРЫМ, это по всей стране. Я узнавала - то же самое в России. PS А вот Белорусь применяет качественные удобрения из Голландии и Польши. Есть вопросы ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Пока писть не буду. Я на Майдане ! Блин, ка тут холодно, ветер- жесть, ледяной. Я выросшая на Камчатке привыкшая к такой погоде, ели выдерживаю ((( До вечера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А кто вложил громадные деньги на президентские выборы в Грузии ???Конечно Россия. Кстати а какая сумма фигурирует??? а-то я не вкурсе. России пох, на то что Грузия подписала, поверь. Не разу не слышал в новостях что Россия растроится или растроилась по этому поводу. P.S. Кстати хорошая новость что Молдова и Грузия подписала, а Украина и Армения дали заднюю. Можно будет посмотреть, как они счастли заживут а нам понять правильно мы сделали или нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Пока пистьне буду. Я на Майдане ! Блин, ка тут холодно, ветер- жесть, ледяной. Я выросшая на Камчатке привыкшая к такой погоде, ели выдерживаю ((( До вечера. Ой, жалеть потом будешь, когда поймешь что тебя использовали как мясо. Сегодня ехал слушал новости, корреспондент говорил что на Майдане остались только дети, и-то все протестное настроение перешло в гулянку с танцами.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ты так ине ответил мне про (Е15). Ладно проехали Возьми любой кетчуп, или майонез и прочти на упаковке его состав. Там сплошные "Е". Вопрос в том, какие, и в каком количестве.А что есть Е-15? И так продолжим .Я просто смотрю ГЛУБЖЕ (!!!) Во всех совхозах Крыма и Херсонской обл повально применяют дешёвые удобрение из КНР в которых вредные пестициды. В крымских совхозах я видела как льют "Guoguang" - редкое дерьмо, запрещенное почти во всём мире. Дядя Митя, это что не АРГУМЕНТ??,. И это не только КРЫМ, это по всей стране. Я узнавала - то же самое в России. PS А вот Белорусь применяет качественные удобрения из Голландии и Польши. Есть вопросы ? Боже, где же ты эту фуйню вычитываешь...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Андерс Ослунд: Чим гірше економіка в Україні, тим дешевше "Сім'я Януковича" купить активи. Думаю, це його головна мета Сергій Лещенко, УП _ Четвер, 28 листопада 2013, 14:56 Очень актуально. Советую прочесть. *http://www.pravda.com.ua/articles/2013/11/28/7003335/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Мой... Самые надежные банки мира -http://www.wbanks.ru/world-safest-banks.html P.S. если неошибась, сша продавили Швейцарию, на то, чтоб они предоставляли информацию, по своим гражданам которые держат деньги в их банках. Та шо це у вас всіх така за хвороба? :blink: Якесь лайно сторічної давнини сюди сунете... :lol: :lol: :lol: Там чорним по-російськи написано "Рейтинг 2010 года" !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Та шо це у вас всіх така за хвороба? :blink: Якесь лайно сторічної давнини сюди сунете... :lol: :lol: :lol: Там чорним по-російськи написано "Рейтинг 2010 года" !!! Не Свен ти даеш... дивись сюда -http://finance.bigmir.net/news/finance/22163-Nazvani-samie-nadejnie-banki-miraДвичи мий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Не Свен ти даеш... дивись сюда -http://finance.bigmir.net/news/finance/22163-Nazvani-samie-nadejnie-banki-mira Двичи мий Гаразд, чувак, впіймав ти мене. Згоден помити ніжки Оріані і витерти іх рушником. B) P.S. Але я не помітив в тому списку жодного українського банку і цілком логічно, що наші товстосуми зберігають свої кошти в іноземних банках, в тому числі і швейцарських... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ти на дату публікації дивився? 17.02.2012 то було давно і неправда... :lol: Ну да, конечно - за это время з/платы выросли в 2 раза :rolleyes: , как я не догадался... Недогадистий ти наш... :lol: :lol: :lol: Раджу - побільше спілкуйся з людьми і поменше вір інтернетовським статтям і все у тебе буде добре. Смешнючий ты, Свен - не уловил юмора в моём коменте и смайлик не помог. За такое время з/платы не удваиваются. Вот прочти: сколько реально в Севастополе получают медсестры и санитарки. С этим вопросом наш корреспондент обратился в бухгалтерию Первой городской больницы. Вот, что рассказала Любовь Мирошниченко, главный бухгалтер. - На сегодняшний день заработная плата палатной медсестры на ставку: - без категории составляет 1217 гривен в месяц, - второй категории – 1292 гривны, - первой категории – 1376 гривен, - высшей – 1451 гривна. это отсюда *http://sevnews.info/rus/view-news/Medsestry-v-Sevastopole-poluchayut-po-1200-griven-na-ruki/9629 Думаю, что и в областных центрах, за исключением крупных (типа Харьков, Одесса), положение аналогичное, а в городках и прочих селениях уж точно не лучше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 *http://www.youtube.com/watch?v=BsC4cSjLjvQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Гаразд, чувак, впіймав ти мене. Згоден помити ніжки Оріані і витерти іх рушником. B) P.S. Але я не помітив в тому списку жодного українського банку і цілком логічно, що наші товстосуми зберігають свої кошти в іноземних банках, в тому числі і швейцарських... а. что поделать. на украине. как в фильме "свадьба в малиновке" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Смешнючий ты, Свен - не уловил юмора в моём коменте и смайлик не помог. За такое время з/платы не удваиваются. Вот прочти: сколько реально в Севастополе получают медсестры и санитарки. С этим вопросом наш корреспондент обратился в бухгалтерию Первой городской больницы. Вот, что рассказала Любовь Мирошниченко, главный бухгалтер. - На сегодняшний день заработная плата палатной медсестры на ставку: - без категории составляет 1217 гривен в месяц, - второй категории – 1292 гривны, - первой категории – 1376 гривен, - высшей – 1451 гривна. это отсюда *http://sevnews.info/rus/view-news/Medsestry-v-Sevastopole-poluchayut-po-1200-griven-na-ruki/9629 Думаю, что и в областных центрах, за исключением крупных (типа Харьков, Одесса), положение аналогичное, а в городках и прочих селениях уж точно не лучше. Я все розписав в сусідній гілці. Ось тут: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=279141 Для довідки: населення Кузнецовська приблизно 40 тис. з них 8 тис працює на РАЕС (середня зарплата на РАЕС близько 16 тис грн), приблизно 3 тис школярів, і ще 4 тис дошкільнят. Кількість пенсіонерів не знаю. Решта населення працює в приватній і бюджетній сфері. А тепер прикинь рівень заробітку бюджетників і приватників Кузнецовська, щоб отримати середню зарплату по місту 6900 грн. І спробуй аргументовано заперечити мої слова, що медсестра заробляє 3000 грн/міс. P.S. Зрештою, зайди на сайт з вакансіями і подивись що пропонують роботодавці... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Я все розписав в сусідній гілці. Ось тут: http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=279141 Для довідки: населення Кузнецовська приблизно 40 тис. з них 8 тис працює на РАЕС (середня зарплата на РАЕС близько 16 тис грн), приблизно 3 тис школярів, і ще 4 тис дошкільнят. Кількість пенсіонерів не знаю. Решта населення працює в приватній і бюджетній сфері. А тепер прикинь рівень заробітку бюджетників і приватників Кузнецовська, щоб отримати середню зарплату по місту 6900 грн. І спробуй аргументовано заперечити мої слова, що медсестра заробляє 3000 грн/міс. P.S. Зрештою, зайди на сайт з вакансіями і подивись що пропонують роботодавці... Послушай, откуда у вас там такие зарплаты на АЭС (16 000) ??? я бы не сказал что мои знакомые столько там получают.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 P.S. Але я не помітив в тому списку жодного українського банку і цілком логічно, що наші товстосуми зберігають свої кошти в іноземних банках, в тому числі і швейцарських...Да украинских там быть и не может. Где-то видел новость что в сша, какой-то суд или конгрес заставил раскрыть счета америкосов в швецбанках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.