Churchill Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ну может быть, Черчиль. Хрен знает , что там дальше произойдет??? так о тож Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Если бы не восток и юг, где 95% русские, то можно бы Украину и турнуть, раз хохлы не понимают, пусть обратно на с воём горбу учатся.Исходя из твоей АНАЛЬНОЙ логики выходит можно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 У звичайної медсестри вищої категорії хірургічного відділення (особисто у моєї куми). Мля, чуваки, ви як ніби з іншої планети, чи ви дописуєте не з України? Сколько получают в крупных городах Украины Продавец карточек пополнения счета в Киеве (1500 грн.) Помощник сталевара Алчевского металлургического комбината (1500 грн.) Сержант МВД в Киеве (1400 грн.) Член бригады «Макдональдс», работающий минимальное количество часов в неделю — 20 часов (1210 грн.) Медсестра госклиники (1,2—1,4 тыс.) Сторож автостоянки в Киеве (1,1—1,2 тыс. грн.) Дворник столичного ЖЭКа (900—1200 грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Зарплата мих менежеров 12000 - 18000 гр. это только чистая зарплата + 1,5% - 2% от сделки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Сколько получают в крупных городах Украины Продавец карточек пополнения счета в Киеве (1500 грн.) Помощник сталевара Алчевского металлургического комбината (1500 грн.) Сержант МВД в Киеве (1400 грн.) Член бригады «Макдональдс», работающий минимальное количество часов в неделю — 20 часов (1210 грн.) Медсестра госклиники (1,2—1,4 тыс.) Сторож автостоянки в Киеве (1,1—1,2 тыс. грн.) Дворник столичного ЖЭКа (900—1200 грн. А ты не задумывлся какой откат к примеру у : Сторож автостоянки в Киеве 100-150 гр в день Медсестра госклиники -100 гр. в день. А если работает в больнице - 200 -500 гр. в день. Нянечка в киевской больнице в день имеет 200 - 400 гр. отката. Сержант милиции от 1000 и больше гр. в день. Правда зависит от района, если в районах рынка, метро, то до 1500 - 2000 гр. в день. Про дворников я не знаю, хотя учерена тоже имеют. Р.S Чтоб усроиться работать на круглосуточную киевскую стоянку нужно дать взятку ("ЗА ВОЗДУХ") 800 гр. и каждую смену отстёгывать руководству 50 гр. А сержант милиции отстёгывает своему начальству от 100 - 200 гр. в день. Точно так медссёстры и нянечки, а также учителя в школах дают завучам, а те в свю очередь директору, а директор в райно, а райяно несёт в гороно, а дальше минпрос и.т. д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Сколько получают в крупных городах Украины Продавец карточек пополнения счета в Киеве (1500 грн.) Помощник сталевара Алчевского металлургического комбината (1500 грн.) Сержант МВД в Киеве (1400 грн.) Член бригады «Макдональдс», работающий минимальное количество часов в неделю — 20 часов (1210 грн.) Медсестра госклиники (1,2—1,4 тыс.) Сторож автостоянки в Киеве (1,1—1,2 тыс. грн.) Дворник столичного ЖЭКа (900—1200 грн. Звідкіля такі "данні"? За 3000 в Києві медсестри робити не будуть (вони й в провінції не дуже хочуть за такі гроші працювати). Або ж мова йде про дівчину, яка щойно закінчила медучилище - без досвіду і категорії, яка нічого не вміє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Звідкіля такі "данні"? За 3000 в Києві медсестри робити не будуть (вони й в провінції не дуже хочуть за такі гроші працювати). Або ж мова йде про дівчину, яка щойно закінчила медучилище - без досвіду і категорії, яка нічого не вміє. Зарплата это фигня. Основной доход это ОТКАТ. Смотри выше, Я написала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А вот в в Европе такого дерьма нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Зарплата это фигня. Основной доход это ОТКАТ. Смотри выше, Я написала. За Київ не знаю, а в провінції звичайно мають зліва трошки, але не так багато. В відділенні все обмежується шоколадками/цукерками іноді невеликими сумами "вдячності" - абсолютно на добровільних засадах (начальник лікарні молодий і суворий, бореться за якість медпослуг). Кума підробляє, надаючи платні послуги на дому по внутрішньвенним і внутрішньм'язовим уколам і крапельницям. Там за візит виходить від 50 до 100 гривень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 За Київ не знаю, а в провінції звичайно мають зліва трошки, але не так багато. В відділенні все обмежується шоколадками/цукерками іноді невеликими сумами "вдячності" - абсолютно на добровільних засадах (начальник лікарні молодий і суворий, бореться за якість медпослуг). Кума підробляє, надаючи платні послуги на дому по внутрішньвенним і внутрішньм'язовим уколам і крапельницям. Там за візит виходить від 50 до 100 гривень. А ты представляешь, что твориться в кевских вузах ?Самостоятельно поступает тока 20% . Скжем так, взятка в ун."Шевченко" на юрфак. 25-30 тыс $ В Росси точно такя система. (!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А ты представляешь, что твориться в кевских вузах ? Самостоятельно поступает тока 20% . Скжем так, взятка в ун."Шевченко" на юрфак. 25-30 тыс $ П за шокодадки с тобой и разговаривать тут не будут. ( вчерашний день) В Росси точно такя система. (!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А ты представляешь, что твориться в кевских вузах ? Самостоятельно поступает тока 20% . Скжем так, взятка в ун."Шевченко" на юрфак. 25-30 тыс $ В Росси точно такя система. (!!!) А є данні про хабар за вступ на хімфак чи радіофізичний? Проблема в тому, що всі хочуть бути юристами/економістами, а реально працювати мало хто хоче... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ти про кримський виноград ні сном, ні духом, а як "повизгивают" поляки - чуєш! Дивний у тебе слух - якийсь дуже вибірковий, односторонній - точ-в-точ, як в ШКАТУЛКИ. А что с крымским виноградом.., он тебе в кошмарах снится? В этом году был прекрасный урожай. На винзаводах не знали куда девать! Європа і нам би влила, якщо б не ось це: Як платити вдвічі менше податків. Схема "під Ахметова" http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/20/404563/ Если бы у бабушки были яйца..., то она была бы дедушкой.. Ахметовские миллиарды, уже давно вложены и в Европейскую экономику, и приносят прибыль не только ему! А Европейской олигархии насрать с высокой ёлки на то, как он обдирает свою страну. Они занимаются по сути тем же, только более цивилизованно. Вся эта шобла "одной крови", и поверь найдут общий язык! Или ты в серьёз думаешь, что кто то заставит Ахметку покаяться и стать честным... ? Кто, Ротшильды, или Трампы? А может Меркель, или Квасневский...?:lol: :lol: :lol: Акромя Путина то и некому...!!! B) А вслед за Березовским, или Ходорковским никому не охота. Правда, ты таки тупЭнька! Хотя и теплилась надежда, что прикидываешься.. Ба, оце пасаж, то ти ревнуєш? Ніколи б не подумала!!! :P Тільки ось в чому справа - для НОРМАЛЬНИХ є місце і для моїх чарів, і для твого бокала. А ось коли вже нема охоти до чар, то залишається тільки бокал. Так що - ти у нас поза конкуренцієї і в обох випадках востребуваний. А ось з твоєї поради - я не скористаюся. Ну по-перше, тому, що ти знову фантазуєш. По-друге, у мене інші принципи: якщо тобі пофік, що тебе грабують олігархи, то я лохом бути не хочу. Та не чуш, а істину: помітила у тебе у всіх бідах винні всі, окрім тебе. І подумала - мож ти і не живеш зовсім, бо, як би не було, якщо людина живе, то вона щось робить. А якщо робить, то і помиляється, а коли помиляється, то якусь провину почуває. А тебе послухати: винні всі, окрім тебе. Чи, пардон, ТИ СВЯТИЙ? :o Ще раз повторюю - Ющенка і Тимошенко більше не переобирали, а ви за одних і тих же голосуєте до безпам"ятства і доголосувалися до монстра "Скромна" чарівність олігархії http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/26/405262/ Ориша, а кто тебе сказал, что меня кто то обдирает, и что я кого то в чем то обвиняю..?Я не святой, но у меня все в порядке.. ;) Это у тебя все вокруг пид-сы, и тебе жить мешают! Так что не надо с больной головы на здоровую... И ревновать тебя..., к ПИВУ ???:blink: Где ты - ..и где ПИВО! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Звідкіля такі "данні"? За 3000 в Києві медсестри робити не будуть (вони й в провінції не дуже хочуть за такі гроші працювати). Або ж мова йде про дівчину, яка щойно закінчила медучилище - без досвіду і категорії, яка нічого не вміє. *http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=131512 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 *http://cripo.com.ua/?sect_id=4&aid=131512Ти на дату публікації дивився? 17.02.2012 то було давно і неправда... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ти на дату публікації дивився? 17.02.2012 то було давно і неправда... :lol:Ну да, конечно - за это время з/платы выросли в 2 раза :rolleyes: , как я не догадался... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А є данні про хабар за вступ на хімфак чи радіофізичний? Проблема в тому, що всі хочуть бути юристами/економістами, а реально працювати мало хто хоче... Нет не знаю, но это пока не пристижные факультеты и это другой вуз, взятки 100% есть,но значительно дешевле. Думаю 5 тыс. $ Хотя не утверждаю. Надо проманиторить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Нет не знаю, но это пока не пристижные факультеты и это другой вуз, взятки 100% есть,но значительно дешевле. Думаю 5 тыс. $ Хотя не утверждаю. Надо проманиторить. В КНУ ім. Шевченко немає хімфака чи радіофізичного? :blink: Там що, тільки юристів готують? :blink: :blink: :blink: Піпець... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Ну да, конечно - за это время з/платы выросли в 2 раза :rolleyes: , как я не догадался...Недогадистий ти наш... :lol: :lol: :lol: Раджу - побільше спілкуйся з людьми і поменше вір інтернетовським статтям і все у тебе буде добре. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 У звичайної медсестри вищої категорії хірургічного відділення (особисто у моєї куми). Мля, чуваки, ви як ніби з іншої планети, чи ви дописуєте не з України? В Киеве может и получают, но в провинции наврятли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 На, спростуй:А чё объяснять, братья твой молодцы. Они понимают что политика политикой, а для семьи надо заробатывать сейчас. Берут и делают, и не ждут что им кто-то помощь протянит, в отличии от тебя Просто берут и работаюта, а не бегают по митингам и майданам. И зачем ты вангуешь про то, что былоб если они жили в совке??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А что с крымским виноградом.., он тебе в кошмарах снится? В этом году был прекрасный урожай. На винзаводах не знали куда девать! Крымский виноград не соответствует европейским стандартам Факт !!! И чтоб там не писали в нэте.... Мы проверяли. Сплошная НИТРАТНАЯ бомба. Поэтому и вино ваше окрамя РОССИИ никому нафиг не нужно. Не потому ли и такое сопротивление ЕС. ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А вот в в Европе такого дерьма нет.Недавно встретил товарища(офицер в бригаде внутренних войск). Спрашиваю его:- Чего такой такой хмурый? А он : - Да вышел с отпуска, и в первый же день ЧП! В роте охраны дипломатических представительств драка, один контрактник другому челюсть сломал. Спрашиваю: -За что? Он говорит: -Не поверишь. Парадную рубашку с галстуком не поделили. Им обоим надо было на службу идти..., а формы на всех не хватает. Купить не могут, зарплата у прапорщика 1600грн. Командир бригады полковник 4600грн. В госпиталь повез на своей машине, в бригаде соляры осталось 150 литров,.., только наряды по консульствам развезти! Вот это думаю охринеть. О це ВІЙСЬКО!!! Одна знакомая живет в Севастополе. Её бывший муж капитан второго ранга(подполковник) служит на Северном флоте. Она алименты получает 11700грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Дядя Митя, Ахметовские миллиарды вложены в оффшоры (!!!) Какой смыс Ахметову вкладывть деньги в Европу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 А что с крымским виноградом.., он тебе в кошмарах снится? В этом году был прекрасный урожай. На винзаводах не знали куда девать! з тобою нема ніякого сенсу розмовляти - у тебе конкретний склероз: не пам"ятаєш, що два місяці тому заявляв, що весь виноград, який продають в крму - привозний. чи все ж таки пити менше треба... (???) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Крымский виноград не соответствует европейским стандартам Факт !!! И чтоб там не писали в нэте.... Мы проверяли. Сплошная НИТРАТНАЯ бомба. Поэтому и вино ваше окрамя РОССИИ никому нафиг не нужно. Не потому ли и такое сопротивление ЕС. ??? Ева, да перестань ты хуйню писать про крымский виноград, и вина! Мы же с тобой уже говорили на эту тему. Ну не соображаешь ты в этом нихрена, сама же признавалась. Или "..абы ляпнуть"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 з тобою нема ніякого сенсу розмовляти - у тебе конкретний склероз: не пам"ятаєш, що два місяці тому заявляв, що весь виноград, який продають в крму - привозний. чи все ж таки пити менше треба... (???) Сейчас куча доступных приборов проверка на нитраты ( нитратомеры). Я праеряла крымские соки, виноград, персик и вино. Вывод: Показания ЗАШКЛИВАЮТ. Пить эту шнягу вредно для здоровья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Крымский виноград не соответствует европейским стандартам Факт !!! И чтоб там не писали в нэте.... Мы проверяли. Сплошная НИТРАТНАЯ бомба. Поэтому и вино ваше окрамя РОССИИ никому нафиг не нужно. Не потому ли и такое сопротивление ЕС. ??? той, що купляла на базарі, там де відпочивала - досить пристойний. а по трасі, у якихось чурбанів, купила реальну бомбу: отруїлися я і син. тоді то мітіч сказав, що кримського винограду нема. а тепер, бачте, до нього дійшло, що урожай був хороший і продавали кримський виноград. і така людина, яка нааіть не знає, що робиться в його регіоні - розмірковує над категоріями світового масштабу. замахали швондери! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Дядя Митя, Ахметовские миллиарды вложены в оффшоры (!!!) Какой смыс Ахметову вкладывть деньги в Европу? Ева, их миллиарды вложены в высокотехнологичные отрасли, и в средства производства, производящие продукт с высокой добавочной стоимостью.Деньги должны работать, а не лежать! А через офшоры их выводят, и заводят обратно(при необходимости). Ходи лучше на лекции, а не на майдан.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 28 листопада, 2013 Дядя Митя, Ахметовские миллиарды вложены в оффшоры (!!!) Какой смыс Ахметову вкладывть деньги в Европу? ну чому - він там відпочиває, купляє нерухомість, живе, там вчаться його діти, певно і бабки тримає у швейцарських банках - не думаю, що він усім ризикує в офшорах. аналогічно - пінчук, клюєви, ахметов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.