Гість джин Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Средняя з/плата сейчас скока(?) - примерно 3000гр с хвостиком. Раздели на 20 (хотя нужно бы на 25) получишь эквивалент в советских рублях. Среняя з/плата к концу 80-х 240руб. Сравни и учти, что это при беспланом образовании, медицине и т.д.. То есть к з/плате 240руб нужно добавить ещё оплату из общественных фондов потребления. Этот вопрос уже здесь рассматривали, помню, что тогда получалась средняя за 300руб. Короче - сейчас уровень жизни примерно в 2 раза ниже советского. Статистический,да. Балласт люмпена тянет статистику вниз. Если учесть проблему нахождения толкового работника в украине ,то мою заявление о люмпенах,не выглядит цинично. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Свен, а на что возить собираешься???? От куда деньги возьмешь ??? У тебя сейчас бизнес есть или родители кормят??? он на АЭС работает, неплохо зарабатывает, но дальше своего носа не видит (плоскоШтопие называется), поэтому думает, что так везде и у всех. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Средняя з/плата сейчас скока(?) - примерно 3000гр с хвостиком. Раздели на 20 (хотя нужно бы на 25) получишь эквивалент в советских рублях. Среняя з/плата к концу 80-х 240руб. Сравни и учти, что это при беспланом образовании, медицине и т.д.. То есть к з/плате 240руб нужно добавить ещё оплату из общественных фондов потребления. Этот вопрос уже здесь рассматривали, помню, что тогда получалась средняя за 300руб. Короче - сейчас уровень жизни примерно в 2 раза ниже советского. Боже, який тупий, я працювати не можу від нерозуміння - ЯК МОЖНА БУТИ ТАКИМ ТУПИМ?!!!! ______________ Наприклад, мої брати живуть в маленькому містечку на Одещині - ремонтують авто. Роботи там нема - як люди перебиваються, важко сказати, бо всі заводики, які працювали в Союзі - благополучно порозтягували до цеглини. Тим не менше - брати купили квартири, зробили там ремонти, придбали все що положено - техніку, меблі, посуд, виховують по двоє дітей, мають авто. Тепер моделюю їх життя в Союзі: вони б мали роботу, жили б з батьками і, зрозуміло, нічого з перечисленого вище - не купили б. Про авто - і мови б не було Єдине, що залишилося незмінним і тоді і тепер - це свавілля міліції, корупція чиновників і повна зневага до народу з боку влади. _________ Це все написано для людей думаючих. Тупим і зомбікам - прохання не турбуватися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Статистический,да. Балласт люмпена тянет статистику вниз. Если учесть проблему нахождения толкового работника в украине ,то мою заявление о люмпенах,не выглядит цинично.вот интересен % люмпена. ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Орианами бо для неї - бо для тебе: але нічого не має проти того, щоб вкрасти, відібрати, обдурити. ПИХАТЕ ЧМО! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Боже, який тупий, я працювати не можу від нерозуміння - ЯК МОЖНА БУТИ ТАКИМ ТУПИМ?!!!! ______________ Наприклад, мої брати живуть в маленькому містечку на Одещині - ремонтують авто. Роботи там нема - як люди перебиваються, важко сказати, бо всі заводики, які працювали в Союзі - благополучно порозтягували до цеглини. Тим не менше - брати купили квартири, зробили там ремонти, придбали все що положено - техніку, меблі, посуд, виховують по двоє дітей, мають авто. Тепер моделюю їх життя в Союзі: вони б мали роботу, жили б з батьками і, зрозуміло, нічого з перечисленого вище - не купили б. Про авто - і мови б не було Єдине, що залишилося незмінним і тоді і тепер - це свавілля міліції, корупція чиновників і повна зневага до народу з боку влади. _________ Це все написано для людей думаючих. Тупим і зомбікам - прохання не турбуватися. У тебя тоже - плоскоШтопие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Боже, який тупий, я працювати не можу від нерозуміння - ЯК МОЖНА БУТИ ТАКИМ ТУПИМ?!!!! ______________ Наприклад, мої брати живуть в маленькому містечку на Одещині - ремонтують авто. Роботи там нема - як люди перебиваються, важко сказати, бо всі заводики, які працювали в Союзі - благополучно порозтягували до цеглини. Тим не менше - брати купили квартири, зробили там ремонти, придбали все що положено - техніку, меблі, посуд, виховують по двоє дітей, мають авто. Тепер моделюю їх життя в Союзі: вони б мали роботу, жили б з батьками і, зрозуміло, нічого з перечисленого вище - не купили б. Про авто - і мови б не було Єдине, що залишилося незмінним і тоді і тепер - це свавілля міліції, корупція чиновників і повна зневага до народу з боку влади. _________ Це все написано для людей думаючих. Тупим і зомбікам - прохання не турбуватися. У тебя тоже - плоскоШтопие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я тебе посты выкладываю- специально для тебя. Ты хоть там прочитай Что как попугай, Ори???? Я ж не виновата, что ты ни с первого, ни с второго, ни даже с третьего раза не понял - я кремлевских агиток не читаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ПИХАТЕ ЧМО! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 У тебя тоже - плоскоШтопие. ти, шкатулка, по чоловічому передбачуваний - коли нема що сказати - сходиш на дурника - як тоді, коли ти заявив, що я і Стеф одна і та ж людина. досі не відповів за ці слова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ти, шкатулка, по чоловічому передбачуваний - коли нема що сказати - сходиш на дурника - як тоді, коли ти заявив, що я і Стеф одна і та ж людина. досі не відповів за ці слова. А вы вдвоём так и не захотели появиться одновременно в теме чтобы там внизу высветелось Ориана и рядышком - Стефани.Почему? Это ж было так просто... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я ж не виновата, что ты ни с первого, ни с второго, ни даже с третьего раза не понял - я кремлевских агиток не читаю. Ори, я тебе выкладываю польские и прибалтийские агитки..Вот интересная ты- читаешь только то что тебя устаивает, а что- то не устраивает- то сразу- это Кремлевская агитка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ори, я тебе выкладываю польские и прибалтийские агитки.. Вот интересная ты- читаешь только то что тебя устаивает, а что- то не устраивает- то сразу- это Кремлевская агитка Щось я не спостерігаю черги з поляків і прибалтів на вступ в мутний союз... B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Щось я не спостерігаю черги з поляків і прибалтів на вступ в мутний союз... B)А все Свен, уже и ни как. Как говорится вход рубль- выход два. Кто ж их теперь отпустит?? Сдавали их с потрошками Зато Индия и Турция рассматривают вступление в ТС, а самому ТС без году неделя. И в Германии поднимается вопрос о выходе из ЕС, конечно говорить о вступлении в ТС там ни кто не говорит, а вот если Германия выйдет из ЕС , то и всему ЕС придет пиздес. А производство то выкупленно в Европе в основном немцами- вот потеха будет, Не правда ли??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Средняя з/плата сейчас скока(?) - примерно 3000гр с хвостиком. Раздели на 20 (хотя нужно бы на 25) получишь эквивалент в советских рублях. Среняя з/плата к концу 80-х 240руб. Сравни и учти, что это при беспланом образовании, медицине и т.д.. То есть к з/плате 240руб нужно добавить ещё оплату из общественных фондов потребления. Этот вопрос уже здесь рассматривали, помню, что тогда получалась средняя за 300руб. Короче - сейчас уровень жизни примерно в 2 раза ниже советского. Для прикладу. В 1985-му.Зарплата у медсестри 80-90 руб. у молодого інженера 130 руб. Кілограм м'яса-вирізки 4.5 руб/кг. (на базарі, бо в магазинах вирізку тупо не продавали - розбирали завмаги, завсклади і інші хитрожопі) що для медсестри складало 5% від зарплати, для інженера 3,5%. Зараз у медсестри з/п 3000 грн, у молодого інженера 5000грн., ціна вирізки на базарі 55 грн/кг (в магазині трошки дешевше), що складає для медсестри 1,8% від платні, для інженера 1.1%. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Для прикладу. В 1985-му. Зарплата у медсестри 80-90 руб. у молодого інженера 130 руб. Кілограм м'яса-вирізки 4.5 руб/кг. (на базарі, бо в магазинах вирізку тупо не продавали - розбирали завмаги, завсклади і інші хитрожопі) що для медсестри складало 5% від зарплати, для інженера 3,5%. Зараз у медсестри з/п 3000 грн, у молодого інженера 5000грн., ціна вирізки на базарі 55 грн/кг (в магазині трошки дешевше), що складає для медсестри 1,8% від платні, для інженера 1.1%. :P ты точно с дуба упал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ты точно с дуба упал...не с дуба упал а в столице живет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 он на АЭС работает, неплохо зарабатывает, но дальше своего носа не видит (плоскоШтопие называется), поэтому думает, что так везде и у всех.Кто на АЭС работает, так и считает, думают что люди все живут как они. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість stranavzh Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Для прикладу. В 1985-му. Зарплата у медсестри 80-90 руб. у молодого інженера 130 руб. Кілограм м'яса-вирізки 4.5 руб/кг. (на базарі, бо в магазинах вирізку тупо не продавали - розбирали завмаги, завсклади і інші хитрожопі) що для медсестри складало 5% від зарплати, для інженера 3,5%. Зараз у медсестри з/п 3000 грн, у молодого інженера 5000грн., ціна вирізки на базарі 55 грн/кг (в магазині трошки дешевше), що складає для медсестри 1,8% від платні, для інженера 1.1%. :P А ты весельчак, это у какой медсестры, такая З/П??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 А вы вдвоём так и не захотели появиться одновременно в теме чтобы там внизу высветелось Ориана и рядышком - Стефани. Почему? Это ж было так просто... Виявилося, мало було появитися разом - треба було, щоб ти ЗАХОТІВ це побачити. А ми досі разом - на скрині, який я тоді залишила. І це можна побачити хоча б зараз - було б тільки бажання. Так само і зі всім іншим: ти бачиш тільки те, що хочеш бачити. І дивуєшся, чому це люди з тобою не погоджуються. А щоб погодитися - потрібно закрити очі на багато іншого - не всі можуть бути такими односторонніми. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ори, я тебе выкладываю польские и прибалтийские агитки.. Вот интересная ты- читаешь только то что тебя устаивает, а что- то не устраивает- то сразу- это Кремлевская агитка Нет, я читаю все, но только из проверенных источников. А ты даже ссылок не ко всему даешь. Кстати, новость про Рава-Руську поддержку евроинтеграции - ты ставишь уже третий раз и каждый раз в новой интерпретации - то есть, новость- просто факт, без эмоций, а вот как ее подают, комментируют по ходу - зависит от того, с какой пользой ее хотят использовать. И как бы правда, а не совсем. Вот почему важно читать не все подрят, а только то, что исходит из проверенного источника. По-этому, я и спрашивала - откуда дровишки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Кто на АЭС работает, так и считает, думают что люди все живут как они. На, спростуй: Наприклад, мої брати живуть в маленькому містечку на Одещині - ремонтують авто. Роботи там нема - як люди перебиваються, важко сказати, бо всі заводики, які працювали в Союзі - благополучно порозтягували до цеглини. Тим не менше - брати купили квартири, зробили там ремонти, придбали все що положено - техніку, меблі, посуд, виховують по двоє дітей, мають авто. Тепер моделюю їх життя в Союзі: вони б мали роботу, жили б з батьками і, зрозуміло, нічого з перечисленого вище - не купили б. Про авто - і мови б не було Єдине, що залишилося незмінним і тоді і тепер - це свавілля міліції, корупція чиновників і повна зневага до народу з боку влади. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 А ты в курсе на каких условиях входила Польша.., которой реструкткризировали долги, и влили более 100млрд в экономику! И то поляки не сразу раздуплились, и до сих пор повизгивают! Ти про кримський виноград ні сном, ні духом, а як "повизгивают" поляки - чуєш! Дивний у тебе слух - якийсь дуже вибірковий, односторонній - точ-в-точ, як в ШКАТУЛКИ. Європа і нам би влила, якщо б не ось це: Як платити вдвічі менше податків. Схема "під Ахметова" http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/20/404563/ Начни с себя! А не с мечты прилепиться к чьей то сальной заднице..! Когда ты деионстрируешь тут себя любимую, то это совсем не означает, что ты красавица. И если ты заметила, то многим тут больше по нраву мой бокал пива.., чем твои прелести. Ба, оце пасаж, то ти ревнуєш? Ніколи б не подумала!!! :P Тільки ось в чому справа - для НОРМАЛЬНИХ є місце і для моїх чарів, і для твого бокала. А ось коли вже нема охоти до чар, то залишається тільки бокал. Так що - ти у нас поза конкуренцієї і в обох випадках востребуваний. А ось з твоєї поради - я не скористаюся. Ну по-перше, тому, що ти знову фантазуєш. По-друге, у мене інші принципи: якщо тобі пофік, що тебе грабують олігархи, то я лохом бути не хочу. Правильно, они ничего и не могли контролировать, так как все контролировал Вашингтонский обком! Вот с этого гниломордого с его "подружкой" и началось наше нынешнее "процветание"! Так что не надо тут "бабушку лохматить"! Что крыть то..? Ту чушь которую ты тут несешь Та не чуш, а істину: помітила у тебе у всіх бідах винні всі, окрім тебе. І подумала - мож ти і не живеш зовсім, бо, як би не було, якщо людина живе, то вона щось робить. А якщо робить, то і помиляється, а коли помиляється, то якусь провину почуває. А тебе послухати: винні всі, окрім тебе. Чи, пардон, ТИ СВЯТИЙ? :o Ще раз повторюю - Ющенка і Тимошенко більше не переобирали, а ви за одних і тих же голосуєте до безпам"ятства і доголосувалися до монстра "Скромна" чарівність олігархії http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/26/405262/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Як Росія "допомагала" Україні зірвати угоду з ЕС http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/26/404477/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ось тобі відповідь. Правда, вона для людей, які вміють самостійно думати. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=278750 http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/26/405262/ пробуй, а рапотом получиться щось витиснути - мислю, не геморой. Ориша, ты действительно трошки тупэнька, или включаешь дурочку, когда ответить нечего..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 не с дуба упал а в столице живет.в столице нет АЭС, а он там твэлы на горбу таскает.Да и в столице - 3000 у медсестры... разве что передком подрабатывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ориша, ты действительно трошки тупэнька, или включаешь дурочку, когда ответить нечего..? Нє, я розумію, ТУПА, також аргумент. Але хто тоді ти, якщо ти це тільки тепер побачив? Зрештою - я ж просила: не турбувати, а тобі навіть це важко було зрозуміти... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 У Азарова пожаловались на "тяжелое, но мудрое решение" и рассчитывают на ТС Среда, 27 ноября 2013, 14:55 Версия для печатиКомментарии23 Кабмин, несмотря на тяжелое решение, принял мудрое решение взять паузу в ассоциации с ЕС, и практика это подтвердит. В этом уверен правительственный уполномоченный по вопросам сотрудничества с Россией, странами СНГ, Евразийского экономического сообщества и другими региональными объединениями Валерий Мунтиян, сообщает "Интерфакс-Украина". "Я думаю, что правительство, не смотря на тяжелое решение, приняло мудрое решение взять паузу, и практика это только подтвердит", - сказал он на круглом столе в среду в Киеве. Мунтиян также убежден в правильности предложения украинской стороны о трехстороннем диалоге между ЕС, Украиной и Российской Федерацией. "И то, что Евросоюз от этого отказывается – это неправильно", - сказал он. По словам Мунтияна, ЕС изначально говорил о том, что готов на первоначальном этапе дать Украине $1 млрд финансовой помощи, при этом кредит в $15 млрд, который Украина могла бы получить от МВФ, предлагался на таких условиях, которые он назвал "сдачей национальных интересов". В то же время, по его словам, от России Украина может получить $11,4 млрд финансовых ресурсов уже в течение первого года, а в случае интеграции с ТС, рост ВВП составит в краткосрочной перспективе 1,5-1,7%. "Надо воспользоваться тем потенциалом, который реально, а не виртуально предоставляют страны Таможенного союза", - резюмировал он. Также чиновник подчеркнул, что самый большой рынок для Украины – это рынок Таможенного союза, который составляет $65 млрд, в то время как рынок ЕС – $50 млрд. Кроме того Мунтиян отметил, что у Украины с Российской Федерацией есть совместные проекты на сумму $56,4 млрд, которые не реализованы в полной мере. "В случае разрыва операционных связей с Россией, Казахстаном и Беларусью, сами эти страны пострадают, а Украина не выживет", - подчеркнул Мунтиян. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ты точно с дуба упал... А ты весельчак, это у какой медсестры, такая З/П???У звичайної медсестри вищої категорії хірургічного відділення (особисто у моєї куми).Мля, чуваки, ви як ніби з іншої планети, чи ви дописуєте не з України? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Если бы не восток и юг, где 95% русские, то можно бы Украину и турнуть, раз хохлы не понимают, пусть обратно на с воём горбу учатся.Ну может быть, Черчиль. Хрен знает , что там дальше произойдет??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.