Churchill Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. Краще я буду дурою, а не таким обмеженим владним блюдолизом, яким є ти. Тобі вже навіть на пальцях пояснили різницю між життям в ЄС і Росії - але тобі добре, як є - тому ти нічого не хочеш міняти. Хто мало бачив...певно щасливий, але не гарантований від шоку, коли побачитьте, що не вкладається в його голові. Так що - бережи себе: не виходь зайвий раз на вулицю, справно відвідуй податкову і ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ - не спілкуйся з Стефані - схоже вона єдина змогла тебе хоч на міліметр просунути в бік проти твоєї затхлої ідеї (що значить автоитет для людини твого типу) О чём ты пишешь, да не предусматривает ассоциация никакого нагляду, и не стыдно не читав про ассоциацию плести такой бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 А тому, що за нашими казнокрадами - буде нагляд. А ще тому, що їх ПРИМУСЯТЬ приймати закони, які вигідні простим українцям. Ха-ха-ха три раза - судя по Болгарии и Руминии их уже "ПРИМУСИЛИ". Снова ха-ха-ха. Так они члены(!!!), а мы хыто бум? Ассоциантами являются Алжир, Египет, Иордания, Ливан, Марокко, Тунис и даже кто-то там в Латинской Америке. Вот уж где помогли и попрымушувалы... Краще я буду дурою, а не таким обмеженим владним блюдолизом, яким є ти. Тобі вже навіть на пальцях пояснили різницю між життям в ЄС і Росії - але тобі добре, як є - тому ти нічого не хочеш міняти. Хто мало бачив...певно щасливий, але не гарантований від шоку, коли побачитьте, що не вкладається в його голові. Так що - бережи себе: не виходь зайвий раз на вулицю, справно відвідуй податкову і ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ - не спілкуйся з Стефані - схоже вона єдина змогла тебе хоч на міліметр просунути в бік проти твоєї затхлої ідеї (що значить автоитет для людини твого типу) Вот, вот эта глупость твоя красным цветом - ты автоматом переносишь их жизнь на нашу, стоит только подмахнуть бумазейку с букоффками. Опять ха-ха-ха, можешь посчитать сколько раз, а заодно посчитай: Алжир - раз, Египет - два и так далее... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 Ха-ха-ха три раза - судя по Болгарии и Руминии их уже "ПРИМУСИЛИ". Снова ха-ха-ха. Так они члены(!!!), а мы хыто бум? Ассоциантами являются Алжир, Египет, Иордания, Ливан, Марокко, Тунис и даже кто-то там в Латинской Америке. Вот уж где помогли и попрымушувалы... Вот, вот эта глупость твоя красным цветом - ты автоматом переносишь их жизнь на нашу, стоит только подмахнуть бумазейку с букоффками. Опять ха-ха-ха, можешь посчитать сколько раз, а заодно посчитай: Алжир - раз, Египет - два и так далее... Не рви нервы, там полнейшее отсутствие присутствия. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 26 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 26 листопада, 2013 До речі, Шкатулка, мій малий заробив кілька сот доларів - йому їх перерахували на валютний рахунок - пішов знітами - а дають тільки гривні. Ось скажи мені - в якій НОРМАЛЬНІЙ країні таке можливе, щоб залізли до тебе в кишеню, поміняли гроші і сказали, що так законно. В любой - где экономика дышит на ладан, а ведь УССР входила в 10-ку развитых государств мира... Так интерестно получается... дышит на ладан - 10-ка развитых, 10-ка развитых - дышит на ладан... Это твой выбор - ... ладан Зате ви ніколи не підете працювати швейцарами. Ось - це і є - їх і твоя мораль - мораль ворів у законі. Красным - вот это ты правильно написала. У нормальных должна быть гордость и чувство собственного достоинства.Жёлтым - абракадабра. * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 С чего ты взял, что мы только и мечтает о ЕС - когда у нас будут проведены реформы и открытые границы?Ну как же Вы же все лелелеете мыслью, что ассоциация - это первый шаг на пути полной интеграции в ЕС или уже так не думаете?? А эти несмышленыши- они же на майдане только за тем и стоят, чтобы им открыли границы, наивно пологая что ассоциация позволит это сделать. Они даже не понимают разницы между ассоциацией и членством. Вам же ни кто тальком и не разжевывал разницы. Или ты тоже не понимаешь разницы??? Если понимаешь, то скажи какая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ну как же Вы же все лелелеете мыслью, что ассоциация - это первый шаг на пути полной интеграции в ЕС или уже так не думаете?? А эти несмышленыши- они же на майдане только за тем и стоят, чтобы им открыли границы, наивно пологая что ассоциация позволит это сделать. Они даже не понимают разницы между ассоциацией и членством. Вам же ни кто тальком и не разжевывал разницы. Или ты тоже не понимаешь разницы??? Если понимаешь, то скажи какая Стоят они не столько за европу,сколько против системы которая сложилась в украине.Стоят они потому что потеряли надежду, что что либо изменится без внешнего влияния.В ТС не хотят, так видят систему управления в россии.О экономическом прогнозе не думают, так как понимают что социальное неравенство только усилится несмотря на показатели.Студенты пока об этом не думают так как не являются участниками в экономике и надеются на перспективу.Разница между ассоциацией и членством их не волнует ,им важен вектор направления.Им так же наплевать на партии которые ведут свою игру.Это просто люди уставшие от бардака в стране. Решение только о вступлению в ассоциацию,если каким то чудом будет подписано,опять приведет к разочарованию и опустошению,так как на первом этапе не чего не изменится. Так что в фаворе будут те кто сможет этот порыв перенаправить на внутренние изменения. Если сейчас социум возьмет передышку то основная цель,внутренние изменения,не будут достигнута. А партии не заинтересованы в них,так борьба идет у них, не за изменение системы а за место во власти и сохранении структуры управления. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 А что ты знаешь о поляках?? Что там очень плохо?? ХужеЕ чем в Украине и России - там точно нет ничего такого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ну как же Вы же все лелелеете мыслью, что ассоциация - это первый шаг на пути полной интеграции в ЕС или уже так не думаете?? А эти несмышленыши- они же на майдане только за тем и стоят, чтобы им открыли границы, наивно пологая что ассоциация позволит это сделать. Они даже не понимают разницы между ассоциацией и членством. Вам же ни кто тальком и не разжевывал разницы. Или ты тоже не понимаешь разницы??? Если понимаешь, то скажи какая Ассоциация и есть первый этап на вступление в ЕС, но это не вступление. Все это знают. Я тебе даже скажу бОльше - такого тщательно прописанного документа еще не было в истории европейских ассоциаций. Ну а в основном я соглашаюсь с джином - это шанс, но не гарантия. А в нашей ситуации не воспользоваться шансом глупо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 В любой - где экономика дышит на ладан, а ведь УССР входила в 10-ку развитых государств мира... Так интерестно получается... дышит на ладан - 10-ка развитых, 10-ка развитых - дышит на ладан... Это твой выбор - ... ладан Красным - вот это ты правильно написала. У нормальных должна быть гордость и чувство собственного достоинства. Жёлтым - абракадабра. * Аякже, абракадабра!!! Це твоя мораль - мораль вора з законі Бо для НОРМАЛЬНОЇ людини - ЧЕСНО ПРАЦЮВАТИ ніде не буде нижче її гідності, але буде соромно вкрасти, відібрати, обдурити. А ось вор в законі вважає нижче своєї гідності працювати, але нічого не має проти того, щоб вкрасти, відібрати, обдурити. Для обмеженого - у Біблії, золото, ладан і мірра описані, як дарунки волхвів Ісусу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Ха-ха-ха три раза - судя по Болгарии и Руминии их уже "ПРИМУСИЛИ". Снова ха-ха-ха. Так они члены(!!!), а мы хыто бум? Ассоциантами являются Алжир, Египет, Иордания, Ливан, Марокко, Тунис и даже кто-то там в Латинской Америке. Вот уж где помогли и попрымушувалы... Вот, вот эта глупость твоя красным цветом - ты автоматом переносишь их жизнь на нашу, стоит только подмахнуть бумазейку с букоффками. Опять ха-ха-ха, можешь посчитать сколько раз, а заодно посчитай: Алжир - раз, Египет - два и так далее... Не я переношу - це ти мені тупо втюхуєш цю фразу - у тебе нема аргументів. Ти, як кожна зациклена людина, не приходиш до певного висновку розмірковуванням і аналізом, а придумуєш ідею (предмет зациклення) і потім починаєш до неї підбирати аргументи. У даному випадку у тебе все дуже добре і логічно складається, якщо казати: вони думають, вступлять в ЕС і відразу все поміняється. Якщо так, то чому ти причиною провалу економік Болгарії і Румунії називаєш вступ до ЕС, якщо є позитивні приклади Польщі і Чехії? _______ І ось що - всі ці твої тупі "бум", "Хито" в купі з пістолетиком на авці - явна ознака інфантильності, що для чоловіка, як на мене, гірше імпотенції. Такі як ти ніколи не досягають успіху, бо ніколи не ризикують і панічно бояться змін. Тому ти мене вже давно не дивуєш - лише ще раз і ще раз доводиш наскільки я жінка - сильніша від тебе чоловіка. До речі, винести за хворим судно - не понижує мою гідность, а ось нести мзду чиновничій морді - гіршого нема. Ось такі ми різні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Аякже, абракадабра!!! Це твоя мораль - мораль вора з законі Бо для НОРМАЛЬНОЇ людини - ЧЕСНО ПРАЦЮВАТИ ніде не буде нижче її гідності, але буде соромно вкрасти, відібрати, обдурити. А ось вор в законі вважає нижче своєї гідності працювати, але нічого не має проти того, щоб вкрасти, відібрати, обдурити. Для обмеженого - у Біблії, золото, ладан і мірра описані, як дарунки волхвів Ісусу. Не я переношу - це ти мені тупо втюхуєш цю фразу - у тебе нема аргументів. Ти, як кожна зациклена людина, не приходиш до певного висновку розмірковуванням і аналізом, а придумуєш ідею (предмет зациклення) і потім починаєш до неї підбирати аргументи. У даному випадку у тебе все дуже добре і логічно складається, якщо казати: вони думають, вступлять в ЕС і відразу все поміняється. Якщо так, то чому ти причиною провалу економік Болгарії і Румунії називаєш вступ до ЕС, якщо є позитивні приклади Польщі і Чехії? _______ І ось що - всі ці твої тупі "бум", "Хито" в купі з пістолетиком на авці - явна ознака інфантильності, що для чоловіка, як на мене, гірше імпотенції. Такі як ти ніколи не досягають успіху, бо ніколи не ризикують і панічно бояться змін. Тому ти мене вже давно не дивуєш - лише ще раз і ще раз доводиш наскільки я жінка - сильніша від тебе чоловіка. До речі, винести за хворим судно - не понижує мою гідность, а ось нести мзду чиновничій морді - гіршого нема. Ось такі ми різні. Тюрьма и воши... я умываю руки...Бес-по-лез-но. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Тюрьма и воши... це твоя реальність, яку ти навіть не усвідомлюєш. але совкової пихи: типу, мені працювати швейцаром не дозволяє гідність - хоч відбавляй. такий собі пихатий голодупус: без мумажкі ти какашка, а с бумажкой чєловєк. сумно все це...якщо, звичайно, знати тебе тільки з цього боку. але тут є люди, які знають тебе з іншої.... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Та-ааак!!! ШКАТУЛКУ, я вже переконала Давайте мені тепер Мітіча!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 От скажи, поляки - навіть не Асоціацію підписали, а в Ес вступили - то це що, автоматом означало, що вони перестали торгувати з Росією, чи може відразу на другий день відбувся прорив їх товарів на європейський ринок? Пам"ятаю, скільки було хвилювань, коли відмінили польські візи і люди з обох боків вже не могли по внутрішніх паспортах ходити через кордон. Минуло два-три роки - все влаштувалося, притерлося - прикордонна торгівля відновилася, Польща від кризи не зникла. А ты в курсе на каких условиях входила Польша.., которой реструкткризировали долги, и влили более 100млрд в экономику! И то поляки не сразу раздуплились, и до сих пор повизгивают! Что то подобное Украине предлагают??? Или нам дают всего пару млрд, которые мы практически сразу должны будем вернуть в качестве погашения процентов по ранее взятым кредитам, при том, что Украина понесет колосальные убытки! Это на таких условиях ве предлагаете Украине стать всего лишь еуропэйским "пасынком"???!!! Я тебя спросил:Чем мы собираемся торговать с Европой, и вкаком кол-ве??? Назови группу товаров, которые массово пойдут на европейские рынки, и позволят нашей экономике избежать коллапса...? Где ответ??? З чогось потрібно починати, а якщо всього боятися - так і залишишся в старих штанях, смердючому армійському кашкеті і з кухлем пива - бом бомжом. А ти зараз не дешева робоча сила?!!!! Начни с себя! А не с мечты прилепиться к чьей то сальной заднице..! Когда ты деионстрируешь тут себя любимую, то это совсем не означает, что ты красавица. И если ты заметила, то многим тут больше по нраву мой бокал пива.., чем твои прелести. За чварами Ющенка і Тимошенко - бізнес процвітав, бо ті не мали часу його контролювати - крім того, один за одним пильнували, а не те, що зараз - вся влада у кількох олігархів, які в одній звязці. І навіть тоді - ми не переобрали їх до влади. А твої земляки і ДО того і ПІСЛЯ того - голосували за тих самих. так що не треба тут перекручувати і брехати. Правильно, они ничего и не могли контролировать, так как все контролировал Вашингтонский обком! Вот с этого гниломордого с его "подружкой" и началось наше нынешнее "процветание"! Так что не надо тут "бабушку лохматить"! Не маєш ти чим крити - мож тому часто сходиш на фальцет і ховаєшся за спинами славних предків. Соромно тобі має бути - ЩО ти залишаєш своїм внукам у спадок - самі лише спогади і ніякої надії. ГАНЬБА!!! Что крыть то..? Ту чушь которую ты тут несешь? Я своими предками горжусь! А вот тебе точно спрятаться не за кого, так как твои предки сами пол жизни в схронах просидели, и повылазили только когда им пенсию назначили за хероические "лесные будни". Что они оставили своим детям и внукам.., партию "Свобода"?! Вот уж точно ГАНЬБА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я своими предками горжусь! А вот тебе точно спрятаться не за кого, так как твои предки сами пол жизни в схронах просидели, и повылазили только когда им пенсию назначили за хероические "лесные будни". Что они оставили своим детям и внукам.., партию "Свобода"?! Вот уж точно ГАНЬБА! Мрій, мрій про мене мрій лю-уу-бий!!! Згадай що я тобі писала вже сотню разів: залиш свої фантазії для своєї совісті, щоб міг спати по ночах до моєї реальності вони не мають жодного стосунку. тільки я там не про предків писала (до речі, ти вчергове за ними заховався) - я тебе запитувалася: ЩО ТИ ЗАЛИШЕШ ДЛЯ СВОЇХ НАЩАДКІВ? запитання повисло в повітрі.... Решта - потім, вже мушу йти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Та-ааак!!! ШКАТУЛКУ, я вже переконала Давайте мені тепер Мітіча!!! твой комент - палата номер 6 отдыхает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 дядя Митя, я ще застав часи (це був кінець 80-х початок 90-х), коли в Польщу возили буквально все (від голок і м'ясорубок до телевізорів), а звідти везли турецькі варьонки і светри boys. Зараз везуть все з Польщі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Или нам дают всего пару млрд, которые мы практически сразу должны будем вернуть в качестве погашения процентов по ранее взятым кредитам, при том, что Украина понесет колосальные убытки! Это на таких условиях ве предлагаете Украине стать всего лишь еуропэйским "пасынком"???!!! Я тебя спросил:Чем мы собираемся торговать с Европой, и вкаком кол-ве??? Назови группу товаров, которые массово пойдут на европейские рынки, и позволят нашей экономике избежать коллапса...? Где ответ??? Ось тобі відповідь. Правда, вона для людей, які вміють самостійно думати. http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=278750 http://www.epravda.com.ua/publications/2013/11/26/405262/ пробуй, а рапотом получиться щось витиснути - мислю, не геморой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 дядя Митя, я ще застав часи (це був кінець 80-х початок 90-х), коли в Польщу возили буквально все (від голок і м'ясорубок до телевізорів), а звідти везли турецькі варьонки і светри boys. Зараз везуть все з Польщі... ++++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 дядя Митя, я ще застав часи (це був кінець 80-х початок 90-х), коли в Польщу возили буквально все (від голок і м'ясорубок до телевізорів), а звідти везли турецькі варьонки і светри boys. Зараз везуть все з Польщі... не потому, что Польша так уж сильно поднялась, а потому, что мы опустились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 твой комент - палата номер 6 отдыхает Вивчай свій дігноз: Бо для НОРМАЛЬНОЇ людини - ЧЕСНО ПРАЦЮВАТИ ніде не буде нижче її гідності, але буде соромно вкрасти, відібрати, обдурити. А ось вор в законі вважає нижче своєї гідності працювати, але нічого не має проти того, щоб вкрасти, відібрати, обдурити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Я тебя спросил:Чем мы собираемся торговать с Европой, и вкаком кол-ве??? Назови группу товаров, которые массово пойдут на европейские рынки, и позволят нашей экономике избежать коллапса...? Где ответ??? Орианамибо для неї - ЧЕСНО ПРАЦЮВАТИ ніде не буде нижче її гідності Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Стоят они не столько за европу,сколько против системы которая сложилась в украине.Стоят они потому что потеряли надежду, что что либо изменится без внешнего влияния.В ТС не хотят, так видят систему управления в россии.О экономическом прогнозе не думают, так как понимают что социальное неравенство только усилится несмотря на показатели.Студенты пока об этом не думают так как не являются участниками в экономике и надеются на перспективу.Разница между ассоциацией и членством их не волнует ,им важен вектор направления.Им так же наплевать на партии которые ведут свою игру.Это просто люди уставшие от бардака в стране. Решение только о вступлению в ассоциацию,если каким то чудом будет подписано,опять приведет к разочарованию и опустошению,так как на первом этапе не чего не изменится. Так что в фаворе будут те кто сможет этот порыв перенаправить на внутренние изменения. Если сейчас социум возьмет передышку то основная цель,внутренние изменения,не будут достигнута. А партии не заинтересованы в них,так борьба идет у них, не за изменение системы а за место во власти и сохранении структуры управления.мНо наивно думать, что подписав ассоциацию ( при которой произойдет полный развал экономики) через некоторое время можно будет думать о внутренней политике. В ЕС ведь тоже не идиоты сидят и на вряд ли они позволят , что то менять . Им сейчас главное открыть рынок и спихнуть в Украину лежалый товар. Естественно европейские рынки сразу сориентируется на новый сбыт. Реанимируют застойное производство, снизят свою безработицу. И на вряд ли после этого будут даны возможности Украине что- то менять. Зачем это Европе?? Будут ставить во главе своего клоуна, украинский бизнес ляжет и сопротивляться будет не кому. Опять надежды на Майдан??? Опять менять вектор??? Ну есть примеры- Ливия, Египет- тоже захотели поменять вектор и что??? Что получили??? В том то и беда этой молодежи, что им не объяснили, какая их ждет жопа. Что то отцов и матерей мало видно на Майдане. Те то понимают , надеюсь, как копеечка зарабатывается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 не потому, что Польша так уж сильно поднялась, а потому, что мы опустились.З чого ти взяв що ми "опустились"?Рівень життя в Україні, якщо порівнювати з 80-ми чи 90-ми виріс на на кілька порядків. Але за цей час поляки "піднялись" ще крутіше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 ХужеЕ чем в Украине и России - там точно нет ничего такого.Я тебе посты выкладываю- специально для тебя. Ты хоть там прочитайЧто как попугай, Ори???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 не потому, что Польша так уж сильно поднялась, а потому, что мы опустились. Бля, таке може написати повний ідійот. Ти Польщу після розвалу Союзу бачив? А я бачила - на тих людей було боляче дивитися. А про теперішню Польщу - нехай тобі твоя подружка напише - вона там на закупи їздить. Але не про те, що там є в магазинах - а про людей, атмосферу в країні, настрої людей. Чи страшно буде це читати?!!! Да, шкатулка, ти щастива людина, бо не знаєш, який ти відстой. Жити як ми живемо - це пів біди. Хотіти, щоб так жили наші діти - ось де трагедія. але я руки НЕ вмиваю - я не слабак, як ти. Аревідерчі, муЖчинка з дитячим пістолетиком!!! Грим підправ, щоб тебе з іншої сторони могли впізнати, бо щось спав з лиця.. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 З чого ти взяв що ми "опустились"? Рівень життя в Україні, якщо порівнювати з 80-ми чи 90-ми виріс на на кілька порядків. Але за цей час поляки "піднялись" ще крутіше. Свен, мне как-то не по себе стало когда прочёл - ты часом с дуба не падал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 Свен, мне как-то не по себе стало когда прочёл - ты часом с дуба не падал?аргументуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 дядя Митя, я ще застав часи (це був кінець 80-х початок 90-х), коли в Польщу возили буквально все (від голок і м'ясорубок до телевізорів), а звідти везли турецькі варьонки і светри boys. Зараз везуть все з Польщі... Свен, а на что возить собираешься???? От куда деньги возьмешь ??? У тебя сейчас бизнес есть или родители кормят??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 27 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 27 листопада, 2013 аргументуйСредняя з/плата сейчас скока(?) - примерно 3000гр с хвостиком. Раздели на 20 (хотя нужно бы на 25) получишь эквивалент в советских рублях.Среняя з/плата к концу 80-х 240руб. Сравни и учти, что это при беспланом образовании, медицине и т.д.. То есть к з/плате 240руб нужно добавить ещё оплату из общественных фондов потребления. Этот вопрос уже здесь рассматривали, помню, что тогда получалась средняя за 300руб. Короче - сейчас уровень жизни примерно в 2 раза ниже советского. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.