Дэна Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Вот кто тебе сказал, что у нас живут два разных народа? Возьми форум - у меня единомышленников полно из разных регионов, а вот твою точку зрения поддерживают жители только одного региона. Кроме того - Донбасс - на 25% состоит из коренных западенцев - тех, кого репрессировали, а потом не пускали в родные края, кого насильственно высылали из ЗУ на работы на шахты, некоторые сами убегали от репрессий. А я вижу, вам русским не дай куска хлеба, но дай повоевать. Что значит "своих" - свои дома сидят, а кто не дома - те не свои, а чужие, тоесть украинцы, даже если русские по национальности. Вот, например я (Восток Украины) и Ориана (Запад Украины) - близнецы-братья (сестры). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Киев, Ноябрь 11 (Новый Регион, Денис Андреев) – Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings в пятницу ухудшило рейтинг Украины с «B» до «B-». Это самый низкий уровень среди «хороших» рейтингов: следующее понижение поставит Украину в ряд государств с высоким риском дефолта. О том, что такой пересмотр может последовать уже в ближайшее время, свидетельствует негативный прогноз по рейтингу. Об этом пишет газета «Коммерсант-Украина». Ухудшение рейтингов приводит к тому, что привлечение страной кредитов будет становиться все более дорогим. «Учитывая растущие проблемы с наполнением бюджета, а главное – угрозы очередного принятия нереалистичного госбюджета, привлекать средства для финансирования внешней задолженности станет все сложнее, что лишь активизирует разговоры о приближающемся дефолте страны», – говорит независимый эксперт Марьян Заблоцкий. Отметим, что уже сейчас Украина имеет самую низкую оценку надежности заимствований среди стран СНГ. Например, Армения имеет рейтинг уровня «ВВ-», что на две ступени выше, чем у Украины. У России рейтинг еще выше – «ВВ», у Казахстана – «ВВВ+». © 2013, «Новый Регион – Киев» Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Киев, Ноябрь 11 (Новый Регион, Денис Андреев) – Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings в пятницу ухудшило рейтинг Украины с «B» до «B-». Это самый низкий уровень среди «хороших» рейтингов: следующее понижение поставит Украину в ряд государств с высоким риском дефолта. О том, что такой пересмотр может последовать уже в ближайшее время, свидетельствует негативный прогноз по рейтингу. Об этом пишет газета «Коммерсант-Украина». Ухудшение рейтингов приводит к тому, что привлечение страной кредитов будет становиться все более дорогим. «Учитывая растущие проблемы с наполнением бюджета, а главное – угрозы очередного принятия нереалистичного госбюджета, привлекать средства для финансирования внешней задолженности станет все сложнее, что лишь активизирует разговоры о приближающемся дефолте страны», – говорит независимый эксперт Марьян Заблоцкий. Отметим, что уже сейчас Украина имеет самую низкую оценку надежности заимствований среди стран СНГ. Например, Армения имеет рейтинг уровня «ВВ-», что на две ступени выше, чем у Украины. У России рейтинг еще выше – «ВВ», у Казахстана – «ВВВ+». © 2013, «Новый Регион – Киев» Всё это конечно прикольно, я про РЕЙТИНГИ и оценки надёжности ...) Хочу спросить, а зненшь ли ты как и КТО подщитывает всевозможные рейтинги и "ОЦЕНКИ" ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Всё это конечно прикольно, я про РЕЙТИНГИ и оценки надёжности ...) Хочу спросить, а зненшь ли ты как и КТО подщитывает всевозможные рейтинги и "ОЦЕНКИ" ??? Кто подсчитывает всевозможные рейтинги?? И как?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Вот, например я (Восток Украины) и Ориана (Запад Украины) - близнецы-братья (сестры).от именно,два чеовека,хоть и близнецы ,но не единое целое Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Всё это конечно прикольно, я про РЕЙТИНГИ и оценки надёжности ...) Хочу спросить, а зненшь ли ты как и КТО подщитывает всевозможные рейтинги и "ОЦЕНКИ" ??? Хочу ответить, что тебя, как всегда интересует третьестепенная хрень типа: "...кто, и как составляют рейтинги.." Не важно кто, и как.., а важны последствия! А последствия таковы, что: "..ухудшение рейтингов приводит к тому, что привлечение страной кредитов будет становиться все более дорогим." Fitch Ratings — международная корпорация, известная в основном как рейтинговое агентство основанное в Нью-Йорке в 1913году. Главная задача — предоставление мировым кредитным рынкам независимых и ориентированных на перспективу оценок кредитоспособности, аналитических исследований и данных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Цитата:"Причина высокого уровня жизни европейцев в умении адаптироваться к изменяющимся требованиям жизни. откровенный расизм колониализма, сменился толерантностью и продвижением демократических ценностей. но европейцы как считали всех "не европейцев" достойного только одного - жизни под управлением "белого" хозяина, так и продолжают считать. европейцы в колониальный период выкачивали природные ресурсы из колоний, не замарачиваясь здравохранением или развитием науки в колониях, так и сегодня если что строят в "не европейских"странах, то только тюрьмы или заводы по обагащению руд. за всю вековую историю европа была и остается инициатором войн, которые часто из региональных превращались в мировые. зачинщики этих войн, как не парадоксально, не имели столь печальных последствий, как например, "не европейские" страны - объекты агрессии. в той же франции, проигравшей германии в последней мировой войне не была тотально уничтожена промышленность, не истреблялось само население... даже банковские вклады французы предусмотрительно разместили в нейтральных странах. Европейцам не пришлось восстанавливать разрушенное до основание сельское хозяйство, промышленность, восстанавливать из руин города, сожженные села ... в которые не вернулись до половины ушедших на фронт мужиков, а те что вернулись, вернулись войной покалеченные. нужно время для восстановления и чувства хозяина, которое искореняли большевики, воспитывающих людей в уверенности, что партия - это ум, честь и совесть эпохи! культом партии большевики пытались заменить само православие... нужно время и для восстановления православных традиций. я остаюсь в уверенности, что случившиеся "перекосы" в сегодняшнем состоянии ес и тс, в смысле благосостояния граждан, ждет историческая справедливость: европецам не удастся жить за счет других, "не европейских" стран, как и американцам не удастся продолжать благоденствовать на бесконтрольно растущем нацдолге. мир сегодня другой, "отсталых" народов нет." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Хочу ответить, что тебя, как всегда интересует третьестепенная хрень типа: "...кто, и как составляют рейтинги.." Не важно кто, и как.., а важны последствия! А последствия таковы, что: Меня больше интересуют ТЕХНОЛОГИИ с помощю которых формируют общественноемнение... А что касается кредитов, то где инфа - под какие % их берут ??? Евро кредиты от 3-5%. Что плохого то ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Меня больше интересуют ТЕХНОЛОГИИ с помощю которых формируют общественное мнение... А что касается кредитов, то где инфа - под какие % их берут ??? Евро кредиты от 3-5%. Что плохого то ???? Ну теперь будут давать под 8% - делов то... И при чем тут общественное мнение? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Всё это конечно прикольно, я про РЕЙТИНГИ и оценки надёжности ...) Хочу спросить, а зненшь ли ты как и КТО подсчитывает всевозможные рейтинги и "ОЦЕНКИ" ??? ещё как прикольно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Mustafa Nayyem Наперсточники бывшими не бывают. ппц! Сьогодні успішно провалили ще одне засідання групи по розробці закону по звільненню Тимошенко. І, здається, пуцькін переконгав Янека, що перестане його дурити з ціною на газ. На скільки - невідомо, мож тільки до виборів, щоб Янек мав залізобетонний козир з провалом Асоціації: мовляв вступ до МС - був правильним рішення, економіка почала зростати. Що буде потім - страшно подумати, адже за три роки правління олігархи довели країну до гіршого стану, ніж вона була в роки економічної кризи. Отже, янек хаотично шукає відмазку, чому провалили Асоціацію. Звалити на опозицію не виходить: Тимошенко закликала погоджуватися на будь-які варіанти Законів - лиш би прийняти весь пакет, які вимагає ЄС. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Ландик місяць тому: «У нас больших трудностей нет. Переход в Евросоюз для нас нормальный, потому что как раз у нас документы и стандарты соответствуют европейским директивам. У 95% заводов украинских есть с этим проблемы, но у нас нет. Сейчас у нас больше проблем с Россией и Таможенным союзом. Мы вошли в ВТО, и Россия вошла год назад. Но Россия, войдя в ВТО, оставила таможенные пошлины на ввозе… Получается нам сегодня нужно заплатить таможенную пошлину и растаможку, таким образом стоимость товара увеличивается в 50%», - отметил Ландык. Нардеп заявил, что он предлагал правительству ввести аналогичные пошлины «против России». «Но нам этого нельзя делать, потому что мы в ВТО. ___________ Получається, Росія залишила ввізне мито, а Україні не можна, бо ми в ВТО. Але ж Росія також в ВТО (!!!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Mustafa Nayyem Наперсточники бывшими не бывают. ппц! Сьогодні успішно провалили ще одне засідання групи по розробці закону по звільненню Тимошенко. І, здається, пуцькін переконгав Янека, що перестане його дурити з ціною на газ. На скільки - невідомо, мож тільки до виборів, щоб Янек мав залізобетонний козир з провалом Асоціації: мовляв вступ до МС - був правильним рішення, економіка почала зростати. Що буде потім - страшно подумати, адже за три роки правління олігархи довели країну до гіршого стану, ніж вона була в роки економічної кризи. Отже, янек хаотично шукає відмазку, чому провалили Асоціацію. Звалити на опозицію не виходить: Тимошенко закликала погоджуватися на будь-які варіанти Законів - лиш би прийняти весь пакет, які вимагає ЄС. какая вам ассоциация, это во первых, а во вторых Юлю не выпустят, пока она не отдаст деньги. А она видимо твёрдо решила не отдавать. Пусть и сидит. И ещё, не пиши за всех ибо напёрсточник они только для вас 10% западенцев. Кстати я разговаривал с поляками , они хотят что бы вы подписали ассоциацию, но вот за чем это им , меня ввело в ступор. Оказывается им нужна ваша ассоциации, что бы забрать себе своё недвижимое имущество, во Львове и других местах. Во ты например не боишься, что поляк придёт и выпрет тебя из твоего дома, как это было в прибалтийских странах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Ландик зараз Депутат від Партії регіонів попросив президента Віктора Януковича відкласти на рік підписання асоціації з Євросоюзом. Про це він заявив під час зустрічі глави держави з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України у вівторок в Києві. Ландик розповів Януковичу про проблеми з експортом продукції до країн-членів Митного союзу. "У нас сьогодні величезні проблеми з Росією, Казахстаном, куди ми відвантажуємо більше 50% продукції", - сказав він. За словами депутата, така ситуація пов'язана з митною політикою України і Росії, а також з правилами СОТ. Він зауважив, що українська продукція може стати неконкурентоспроможною після підписання угоди з Європейським Союзом про асоціацію, оскільки в такому випадку обсяги експорту українських товарів до країн Митного союзу будуть обмежені. "Якщо це можна, давайте підписання на один рік поки перенесемо. Ще дайте нам можливість підготуватися, дайте можливість закупити обладнання. Це велике прохання не тільки моє, це велике прохання промисловців", - сказав Ландик. _________ А тепер питається - це все стало відомо лише за два тижні до підписання асоціації? Ландик, який місяць тому стверджував, що його продукція повнстю відповідає стандартам ЄС, зараз просить рік для адаптації. НАПЕРСТОЧНИКИ, БЛЯ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Ландик зараз Депутат від Партії регіонів попросив президента Віктора Януковича відкласти на рік підписання асоціації з Євросоюзом. Про це він заявив під час зустрічі глави держави з представниками Українського союзу промисловців та підприємців і Федерації профспілок України у вівторок в Києві. Ландик розповів Януковичу про проблеми з експортом продукції до країн-членів Митного союзу. "У нас сьогодні величезні проблеми з Росією, Казахстаном, куди ми відвантажуємо більше 50% продукції", - сказав він. За словами депутата, така ситуація пов'язана з митною політикою України і Росії, а також з правилами СОТ. Він зауважив, що українська продукція може стати неконкурентоспроможною після підписання угоди з Європейським Союзом про асоціацію, оскільки в такому випадку обсяги експорту українських товарів до країн Митного союзу будуть обмежені. "Якщо це можна, давайте підписання на один рік поки перенесемо. Ще дайте нам можливість підготуватися, дайте можливість закупити обладнання. Це велике прохання не тільки моє, це велике прохання промисловців", - сказав Ландик. _________ А тепер питається - це все стало відомо лише за два тижні до підписання асоціації? Ландик, який місяць тому стверджував, що його продукція повнстю відповідає стандартам ЄС, зараз просить рік для адаптації. НАПЕРСТОЧНИКИ, БЛЯ! Ориана, ты не знаешь, что такое напёрсточники, это те, кто тебя дурит , а ты и понятия не имеешь как, а тут всё на виду. Так, что ты сама понимаешь .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 До речі, цікавий факт. Особливо хочу, щоб на нього звернули увагу наші доморощені кремляді - два рази за тиждень Янек їздив в Росію на зустріч з Путіним. У цей час в Україні йшла активна підготовка до підписання асоціації з Євросоюзом. А тепер прошу названих осіб змоделювати ситуацію в іншому руслі: останні тижні активної підготовк до підписання Митного Союзу і Янек два рази за тиждень відвідує Вашинтон. Які б ви робили висновки в такому разі? Особливо, якщо б це підписання було проваленим. І тут доречно згадати істерику Шкатулки - на американського посла під час вручень дипломів нашим СБУшникам. Уявляю, що було б з ним після описаної ситуації (другий варіант) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 До речі, цікавий факт. Особливо хочу, щоб на нього звернули увагу наші доморощені кремляді - два рази за тиждень Янек їздив в Росію на зустріч з Путіним. У цей час в Україні йшла активна підготовка до підписання асоціації з Євросоюзом. А тепер прошу названих осіб змоделювати ситуацію в іншому руслі: останні тижні активної підготовк до підписання Митного Союзу і Янек два рази за тиждень відвідує Вашинтон. Які б ви робили висновки в такому разі? Особливо, якщо б це підписання було проваленим. І тут доречно згадати істерику Шкатулки - на американського посла під час вручень дипломів нашим СБУшникам. Уявляю, що було б з ним після описаної ситуації (другий варіант) Я бы был очень удивлён если бы ты написала по другому. А интересно какое отношение имеет Вашингтон, к подписанию соглашения с Брюселем. А Орыся. Ну русские бы не опустились бы до такого как амеры вручать дипломы СБУшникам, это же бред. Этими действиями Украина была опущена до ни хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Я бы был очень удивлён если бы ты написала по другому. А интересно какое отношение имеет Вашингтон, к подписанию соглашения с Брюселем. А Орыся. Ну русские бы не опустились бы до такого как амеры вручать дипломы СБУшникам, это же бред. Этими действиями Украина была опущена до ни хочу. Там американский посол сидел как гость. Так и Черномырдина приглашали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 На тобі посилання на огигінальний сайт - не забудь звірити слова - мож гамериканська УП якесь підставила і зміст ним викривила :lol: .http://www.kaztag.kz/ru/viewpoints/145093 Я розумію - не лягає під твою теорію, але це вже реальні підсумки - а не те чим ти тільки лякаєш - у випадку з ЕС. По сути, Б. Куандыков поднял проблему российского протекционизма. Именно целенаправленная политика российских властей по поддержке собственного производителя в ущерб иностранным производителям является, но на официальном уровне до сих пор не признается, камнем преткновения во взаимоотношениях между Россией и Казахстаном. Нет, не этим я лякаю, здесь казахам нужно подсуетиться, а не... цитирую: Власти Казахстана, конечно, недовольны протекционизмом России, но или делают вид, что ничего не происходит, или на самом деле ничего предпринимать не хотят. Что, в принципе, одно и то же.пункт 1.я лякаю повальной безработицей и реальным снижением жизненного уровня вызванными закрытием 30-50% предприятий. пункт 2. Вот Раша только слегка притормозила украинский экспорт и уже как завыли... А если напрочь кордон для нас закроет, что тогда? А тогда - см. пункт 1. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Нет, не этим я лякаю, здесь казахам нужно подсуетиться, а не... цитирую: пункт 1. я лякаю повальной безработицей и реальным снижением жизненного уровня вызванными закрытием 30-50% предприятий. пункт 2. Вот Раша только слегка притормозила украинский экспорт и уже как завыли... А если напрочь кордон для нас закроет, что тогда? А тогда - см. пункт 1. По-перше, не завили - висловлюйся коректно, ти не гість з Білокам"яної, а громадянин України, хоч і запроданець. По-друге, всі торгові операції регулюються контрактами, які заключаються не президентами чи міністрами, а господарюючими суб"єктами. Не можна було просто так відмінити умови контрактів - і якщо б Україна мала політичну волю, а Росія була цивілізованою країною - такого б ніколи не сталося. Чомусь проти Німеччини чи Польщі - вони не наважуються на такі демарші. Ось з такими беззаконниками - ти пропонуєш мати справу. Бажаю тобі у твоєму бізнесі - саме таких компаньйонів, яких ти бажаєш Україні. І нехай так буде!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 По-перше, не завили - висловлюйся коректно, ти не гість з Білокам"яної, а громадянин України, хоч і запроданець. По-друге, всі торгові операції регулюються контрактами, які заключаються не президентами чи міністрами, а господарюючими суб"єктами. Не можна було просто так відмінити умови контрактів - і якщо б Україна мала політичну волю, а Росія була цивілізованою країною - такого б ніколи не сталося. Чомусь проти Німеччини чи Польщі - вони не наважуються на такі демарші. Ось з такими беззаконниками - ти пропонуєш мати справу. Бажаю тобі у твоєму бізнесі - саме таких компаньйонів, яких ти бажаєш Україні. І нехай так буде!!! Органа, пиши на языке понятном оппонентам, пожалуйста, дорогая :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 До речі, Шкатулич, як тебе все ж таки попустила Стефані своїми коментами - ти прожив життя, будував якісь ідеї - і все це розбилося об кілька коментів жінки, яку ти вважав соратницею. Ти навіть не маєш поняття про життя в Європі, всі твої відомості грунтувалися на тупому кліше про галичан, які принижуються миттям туалетів - а тут тобі популярно пояснили: що таке Європа, навіть без економічного процвітання і що таке Росія - зі всім її газом, ядерною зброєю, літако і космо будуванням. А ти ще не знаєш, що майже всі великі промислові об"єкти Росії - це іноземний капітал - Японія. Ти не уявляєш, що таке Сибір, яка половину року відрізана від світу через непрохідні дороги. Нам наші клієнти розповідали: там якщо їде техніка на вахту і по дорозі стрягне - то її ніхто не витягує - так і залишає, забирають тільки людей. А як пересуваються Сибіром - їде машина і два трактори з кранами і бетонними плитами. Кладуть бетонну плиту попереду машини, Машина заїжджає, тоді другий забирає задню плиту і знову везе поперед машини - таким методом прокладають собі дорогу. Так що радуйся - твої внуки також не будуть знати, що таке цивілізація і що означає бути людиною. Янек - твій президент! Амінь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Органа, пиши на языке понятном оппонентам, пожалуйста, дорогая :rolleyes: Я сегодня в расстроенніх чувствах - скопируй и переведи в гугле - разве єто проблема. Знаешь, как єто делается? Я научу если нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
steroid Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Я сегодня в расстроенніх чувствах - скопируй и переведи в гугле - разве єто проблема. Знаешь, как єто делается? Я научу если нет. Да я знаю как это делается, сложно копировать - пальчики не детские уже Планшет долбанный достал уже :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 По-перше, не завили - висловлюйся коректно, ти не гість з Білокам"яної, а громадянин України, хоч і запроданець. По-друге, всі торгові операції регулюються контрактами, які заключаються не президентами чи міністрами, а господарюючими суб"єктами. Не можна було просто так відмінити умови контрактів - і якщо б Україна мала політичну волю, а Росія була цивілізованою країною - такого б ніколи не сталося. Чомусь проти Німеччини чи Польщі - вони не наважуються на такі демарші. Ось з такими беззаконниками - ти пропонуєш мати справу. Запроданец? Да нет, миледи, я по прежнему патриот той 1/6 части суши и ей не изменял, в отличии от тебя и тебе подобных. Вам тугодумам Раша просто демонстрирут наглядный пример, типа - посмотрите и увидьте что будет, а ведь это даже не цветочки... Бажаю тобі у твоєму бізнесі - саме таких компаньйонів, яких ти бажаєш Україні. І нехай так буде!!! Компаньон должен быть равным тебе, иначе ты будешь шавкой при нём, а последствия сего не заставят себя долго ждать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Mustafa Nayyem Наперсточники бывшими не бывают. ппц! Сьогодні успішно провалили ще одне засідання групи по розробці закону по звільненню Тимошенко. І, здається, пуцькін переконгав Янека, що перестане його дурити з ціною на газ. На скільки - невідомо, мож тільки до виборів, щоб Янек мав залізобетонний козир з провалом Асоціації: мовляв вступ до МС - був правильним рішення, економіка почала зростати. Що буде потім - страшно подумати, адже за три роки правління олігархи довели країну до гіршого стану, ніж вона була в роки економічної кризи. Отже, янек хаотично шукає відмазку, чому провалили Асоціацію. Звалити на опозицію не виходить: Тимошенко закликала погоджуватися на будь-які варіанти Законів - лиш би прийняти весь пакет, які вимагає ЄС. На депутатов пусть валит: ПР и свободовцы отказываются принят закон о всеобщем счастье геев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 Запроданец? Да нет, миледи, я по прежнему патриот той 1/6 части суши и ей не изменял, в отличии от тебя и тебе подобных. Вам тугодумам Раша просто демонстрирут наглядный пример, типа - посмотрите и увидьте что будет, а ведь это даже не цветочки... Компаньон должен быть равным тебе, иначе ты будешь шавкой при нём, а последствия сего не заставят себя долго ждать. Це Шкатулка - тому, що ти не маєш поняття, що таке європейська ментальність - там нема такого поняття рівний не рівний - там є контракт і виконувати його зобов"язані всі. Це в тебе від почуття меншовартості - боязнь нового і людей іншого достатку. Ще б у тебе пихи було менше, щоб розпитатися в людей, які бачили не лише Росію - так ти ж у нас всі розуми поїв - куди там мені, чи тому ж Предатору, який роками за кордоном працював і зараз, до речі, також там. Думаєш чому Черчільі джинка мовчать - як тільки відкриють рот про ЄС - Росія не буде мати жодного шансу, а їм це не вигідно, бо вони українофоби. Тому сидять, як жаби в болті, тільки кумкають про горшки - перевірена мулька, щоб відволікти увагу таким як ти. З.І. До речі, а це нічого, що деякі громадяни твоєї 1/6 суші, якої ти патріот - в героях мають людей, на руках яких кров твоїх же співітчизників - росіян? Ти і Кадирову патріот, знаєш? Коротше - який сенс говорити з людиною, який робить висновки не з власного досвіду, а з вибірково прочитаного в неті. Вже навіть Кучма каже, що ми залишимося біля розбитого корита - а цей то добре знає, чим гикнеться Янеку його віляння хвостом перед кремлядськими карликами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
ШКАТУЛКА Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 До речі, Шкатулич, як тебе все ж таки попустила Стефані своїми коментами - ти прожив життя, будував якісь ідеї - і все це розбилося об кілька коментів жінки, яку ти вважав соратницею. если честно - не понял о чём ты и ещё - я його не прожив, я його проживаю Ти навіть не маєш поняття про життя в Європі, всі твої відомості грунтувалися на тупому кліше про галичан, які принижуються миттям туалетів - а тут тобі популярно пояснили: що таке Європа, навіть без економічного процвітання і що таке Росія - зі всім її газом, ядерною зброєю, літако і космо будуванням. А ти ще не знаєш, що майже всі великі промислові об"єкти Росії - це іноземний капітал - Японія. Ти не уявляєш, що таке Сибір, яка половину року відрізана від світу через непрохідні дороги. Нам наші клієнти розповідали: там якщо їде техніка на вахту і по дорозі стрягне - то її ніхто не витягує - так і залишає, забирають тільки людей. А як пересуваються Сибіром - їде машина і два трактори з кранами і бетонними плитами. Кладуть бетонну плиту попереду машини, Машина заїжджає, тоді другий забирає задню плиту і знову везе поперед машини - таким методом прокладають собі дорогу. Так що радуйся - твої внуки також не будуть знати, що таке цивілізація і що означає бути людиною. Янек - твій президент! Амінь. мне не так важно, как где живут, это вряд ли на что-то влияет, скорее всего вообще не влияет, мне важно, что из того или иного сотрудничества получится... (+) али (-) . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 На депутатов пусть валит: ПР и свободовцы отказываются принят закон о всеобщем счастье геев. Єдине, за чим сумує ден- ЧИК :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 листопада, 2013 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2013 если честно - не понял о чём ты и ещё - я його не прожив, я його проживаю мне не так важно, как где живут, это вряд ли на что-то влияет, скорее всего вообще не влияет, мне важно, что из того или иного сотрудничества получится... (+) али (-) . Ось тому ти ніколи не буднш знати - як це не бути на гачку у податкової. Тому на тобі завжди будуть жиріти паразити типу "дантиста", який не орав і не сіяв - а за три роки став одним із багатших людей України. Як і на мені, до речі, по твоїй волі. Ех! Как объяснить слепому, Слепому, как ночь, с рожденья, Буйство весенних красок, Радуги наважденье? Как объяснить глухому, С рожденья, как ночь, глухому, Нежность виолончели Или угрозу грома? Как объяснить бедняге, Рожденному с рыбьей кровью, Тайну земного чуда, Названного любовью? _____ Все, Шкатулка - згинь. Можеш радуватися - схоже на твоїй вулиці "розбитих ліхтарів"- знову свято. Тьху! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.