Перейти до змісту
Український політичний форум

ЕС или ТС?????

Гість джин

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Стефани - Ориана.

Я тебе скажу, что построение демократического общества вообще возможно только при среднем доходе граждан в 1000долл..

Поэтому пока это не будет обеспечено - забудь про - читай синее.

шкатулка - фома.

..только теперь поняла смысл твоих слов в рефомах о доверии...

(вот дура)

я понимаю и согласна..пусть даже это продлиться бесконечно, как ты говоришь.

но свободу обычного гражданина твоей страны будет защищать закон евросоюза.

да и обеспечить себя 1000 дол. доходом в составе ес будет проще при желании.

ну по-крайней мере, я так думаю. у вас в любом случае выбор небогатый.

ps а ты оказывается не умеешь распознавать человека по манере изложения мысли

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Б. Бернанке был другого мнения.

О. Оскільки ти знаєш це прізвище - як ти думаєш, це не під його впливом у США повертаються підприємтсва?

Я тут вже ставила інфу, але ніхто не зацікавився:

Заявившая ранее о намерении перенести часть производства из Азии в США американская компания Apple Inc объявила о строительстве завода вблизи города Меса (штат Аризона), об этом сообщает информагентство Bloomberg.

По данным агентства, отличительной чертой завода станет то, что он будет полностью функционировать на возобновляемых источниках энергии.

В то же время аналитики Bloomberg отметили, что строительство нового завода будет осуществляться компанией GT Advanced Technologies, а стоимость проекта оценивается в $578 млн. Точные сведения о том, что будет производиться на заводе, неизвестны.

Однако, подчеркивает агентство, специалисты полагают, что предприятие будет специализироваться на выпуске компонентов из сапфирового стекла. Стоит обратить внимание, что сапфировое покрытие и элементы из сапфирового стекла широко используются в продукции Apple, в частности в смартфоне iPhone.

Также сообщается, что по оценке Apple, строительство завода позволит Аризоне получить около двух 2 тыс. новых рабочих мест, включая 700 мест непосредственно на предприятии.

Кроме вышесказанного напомним, в декабре 2012 года глава Apple Тим Кук заявил о намерении перенести часть производства из Азии обратно в США. Также добавим, что в настоящее время Apple активно сотрудничает с одним из крупнейших сборщиков компьютеров - тайваньской компанией Foxconn.

Посилання на коментар

шкатулка - фома.

..только теперь поняла смысл твоих слов в рефомах о доверии...

(вот дура)

теперь тебе следует вспомнить мои слова, посмотреть на его аватарку и ті все поймешь :D

Посилання на коментар

теперь тебе следует вспомнить мои слова, посмотреть на его аватарку и ті все поймешь :D

нет, наташ..я его знаю немножко по-другому, чем ты
Посилання на коментар

О. Оскільки ти знаєш це прізвище - як ти думаєш, це не під його впливом у США повертаються підприємтсва?

Я тут вже ставила інфу, але ніхто не зацікавився:

Заявившая ранее о намерении перенести часть производства из Азии в США американская компания Apple Inc объявила о строительстве завода вблизи города Меса (штат Аризона), об этом сообщает информагентство Bloomberg.

По данным агентства, отличительной чертой завода станет то, что он будет полностью функционировать на возобновляемых источниках энергии.

В то же время аналитики Bloomberg отметили, что строительство нового завода будет осуществляться компанией GT Advanced Technologies, а стоимость проекта оценивается в $578 млн. Точные сведения о том, что будет производиться на заводе, неизвестны.

Однако, подчеркивает агентство, специалисты полагают, что предприятие будет специализироваться на выпуске компонентов из сапфирового стекла. Стоит обратить внимание, что сапфировое покрытие и элементы из сапфирового стекла широко используются в продукции Apple, в частности в смартфоне iPhone.

Также сообщается, что по оценке Apple, строительство завода позволит Аризоне получить около двух 2 тыс. новых рабочих мест, включая 700 мест непосредственно на предприятии.

Кроме вышесказанного напомним, в декабре 2012 года глава Apple Тим Кук заявил о намерении перенести часть производства из Азии обратно в США. Также добавим, что в настоящее время Apple активно сотрудничает с одним из крупнейших сборщиков компьютеров - тайваньской компанией Foxconn.

Я бажаю рублевого ФЕДу!
Посилання на коментар

Mustafa Nayyem @mefimus

Завтра на УП: Квасневский - Ефремову: "То есть, Мы правильно понимаем, что вы сейчас нам прямо сказали: никакого соглашения с ЕС не будет?"

Посилання на коментар

я знаю, что он очень хороший человек

Правильно, бо поганою є я.

Тому ти мала право подумати про мене те, що ти подумала.

Посилання на коментар

Mustafa Nayyem @mefimus

Завтра на УП: Квасневский - Ефремову: "То есть, Мы правильно понимаем, что вы сейчас нам прямо сказали: никакого соглашения с ЕС не будет?"

да правильно. не будет
Посилання на коментар

Mustafa Nayyem @mefimus

*http://news.yandex.ua/yandsearch?cl4url=interfax.com.ua%2Fnews%2Fpolitical%2F173820.html&lr=966&rpt=story

:P :P :P

Посилання на коментар

Правильно, бо поганою є я.

Тому ти мала право подумати про мене те, що ти подумала.

Правильно: ШКАТУЛКА - хороший,

ты - плохая,

Стефи - прихвостень Корина.

:)

Посилання на коментар

:P :P :P

Правильно!

Після того, як дві жінки так по чоловічому запхали тебе у цікаве місце, а ти так по жіночому злиняв - тобі нічого не залишається, як пускати бульки від задоволення.

Певно характеристика "хороший" від посіпаки і маразматички - дорого для тебе коштують - нє?

...муЖчинка з дитячим пістолетиком...

Посилання на коментар

Правильно!

Після того, як дві жінки так по чоловічому запхали тебе у цікаве місце, а ти так по жіночому злиняв - тобі нічого не залишається, як пускати бульки від задоволення.

Певно характеристика "хороший" від посіпаки і маразматички - дорого для тебе коштують - нє?

...муЖчинка з дитячим пістолетиком...

А где эти жинки куда-то его запхали? Хотелось бы тоже увидеть...))))
Посилання на коментар

Mustafa Nayyem @mefimus

Гра в наперстки або ЖОРСТКИЙ ТРОЛІНГ

На початку зустрічі з опозиціонерами Пет Кокс та Олександр Кваснєвський, посилаючись на розмову з Януковичем та Рибаком, радісно повідомили, що начебто процес йде до фінішу. Залишилась дрібниця – дійти згоди щодо будь-якого законопроекту, і "регіонали" проголосують. За їх словами, це може відбутися, якщо не в четвер, то вже протягом пленарного засідання у п’ятницю – точно.

Шоковані опозиціонери спочатку намагалися з’ясувати, чи насправді президент та спікер парламенту давали такі обіцянки. Почувши, що і Янукович и Рибак дійсно запевняли європейців у вчасному вирішенні питання Тимошенко, вони наперебій почали пояснювати, що це омана і намагання відтягнути час. Пет Кокс та Олександр Квасьневський не вірили, знову й знов повертаючись до розмови зі спікером і цитуючи Віктора Януковича, який пообіцяв передзвонити Рибаку та дати вказівку щодо подальших дій.

Врешті решт опозиціонери запропонували євроспотерігачам разом спуститися до Володимира Рибака і разом розібратися, хто, кому і що обіцяв. Так і зробили.

В кабінеті спікера на той момент все ще знаходився Олександр Єфремов, який взяв основну атаку на себе. На початку розмови опозиціонери ще раз спитали у спікера та керівника фракції Партії регіонів, чи дійсно вони готові протягом двох діб проголосувати за закон про умови лікування Юлії Тимошенко. У відповідь Єфремов заявив, що ніякого законопроекту поки що немає, адже робоча група ще навіть не починала розгляд та об’єднання існуючих варіантів.

Настала черга дивуватися Пету Коксу та Олександру Квасьнєвському. Вони ще раз наголосили, що часу залишається обмаль, закон має бути прийнятий до 14 листопада, а вже 18 числа європейці очікують кінцевого рішення питання Юлії Тимошенко.

- У відповідь Єфремов сказав, що ці питання не до нього, адже всім має займатися робоча група, і коли вона закінчить свою частину, він не знає, – розповів один з учасників зустрічі. За його словами, Кокс та Квасьнєвський були збентежені такою відповіддю: "А як же ж так, - питали вони, - нам же пообіцяли на всіх зустрічах, що питання вже майже вирішено і слово лише за парламентом, а тут вже все готово?"

За словам Олега Тягнибока, у відповідь Олександр Єфремов "ображено заявив, що особисто з ним ніхто жодного разу не зустрічався, і він бачить представників місії вперше за весь час їх роботи".

- Це наш двадцять п’ятий візит в Україну, і ми щоразу бачимось з представниками влади, - намагався пояснити Олександр Квасьнєвський.

- Я розумію, але я - голова найбільшої парламентської фракції Партії регіонів, і зі мною ви бачитесь вперше…, - наполягав Єфремов.

За словами свідків, Олександр Квасьнєвський ледве стримувався.

- Послухайте, ми більше двадцяти разів зустрічались з головою вашої партії Миколою Азаровим, сімнадцять разів бачились з засновником вашої партії – Віктором Януковичем. І це вони нам говорили, з ким бачитись. Вони казали, що треба побачитись з Володимиром Олійником, і ми йшли до нього. Якби казали йти до вас, ми б прийшли до вас. А зараз виходить, що вони – разом з паном Рибаком, який ту присутній, обіцяли нам одне, а ви кажете зовсім інше!

- Це вони вам щось обіцяли. А я тут при чому? Я вам особисто щось обіцяв? Ні. Ви зі мною зустрічались? Ні, - пішов у наступ Єфремов. – У мене у фракції 172 депутати, і мені кожного з них треба переконувати, та вмовляти…

- Але якщо б у вас була політична воля, ви б це питання вирішили в лічені години, - докоряв Квасьневський.

- Ні, це не зовсім так, - пояснював Єфремов. – В нас демократія, і кожен має свою власну думку.

Обурюючись наполегливістю Квасьневського, Олександр Єфремов почав перераховувати всі гріхи Юлії Тимошенко. Він почав з газових контрактів та 15 тисяч безробітних у Луганській області, які втратили місце роботи через високу ціну на російський газ. А закінчив посиланням на ніким не підтверджену інформацію про позов Газпрому до України щодо стягнення 10 млрд. доларів США в якості штрафних санкцій по контрактах, підписаних Юлією Тимошенко у 2009 році.

- Тим не менш, - відповів Пет Кокс, - питання лікування Тимошенко має бути вирішено протягом трьох-чотирьох діб, 14 числа ми маємо звітувати щодо цього питання, від цього залежить доля країни.

- Ми це розуміємо, але наш виборець вважає її злочинницею, - перейшов на відвертості пан Єфремов.

- Добре, ви можете назвати конкретну дату, коли буде готовий спільний законопроект по Тимошенко? - звернувся Квасьнєвський до усіх учасників зустрічі.

Опозиціонери заявили, що готові голосувати за будь-який варіант закону хоч зараз. Для Єфремова та Рибака це був сюрприз. Адже це була перша заява Арсенія Яценюка, в якій він від імені всієї "Батьківщини", але всупереч вимогам Юлії Тимошенко, погодився на підтримку будь-якого варіанту рішення питання - навіть на закон Сергія Міщенка.

У відповідь Володимир Рибак заявив, що точну дату ухвалення закону не може знати ніхто, бо робоча група навіть не збиралася. В той же час регіонали обіцяли, що одразу після підготовки законопроекту вони за нього проголосують.

- Коли це буде? Ви зможете це зробити у наступний вівторок? - питався Квасьнєвський.

- Ми не знаємо, - відповідав Єфремов.

- А у середу?

- Не можемо вам сказати, - наполягав регіонал.

За словами опозиціонерів, на цьому місці переговорів Олександр Квасьнєвський прямо сказав, що тоді він не вірить у будь-які обіцянки щодо законопроекту, адже це залежить лише від політичної волі, яку він не відчуває.

- Нам все тепер зрозуміло, - цитує Квасьнєвського один з учасників зустрічі. – Тобто ми правильно вас розуміємо, що ви зараз нам прямо кажете, що ніякої Угоди про асоціацію з Євросоюзом не буде?

У відповідь "регіонали" продовжили лише наполягати на тому, що все залежить від того, як швидко буде готуватися законопроект робочою групою.

На цьому розмова між сторонами закінчилоась. Пет Кокс, Олександр Квасьнєвський та Ян Томбінський покинули будівлю Верховної ради як завжди - без жодних коментарів.

Посилання на коментар

Сьогодні місія Кокса і Кваснєвського знову прибула до парламенту, щойно вони покинули ВР без коментарів.

По дорозі до виходу, відповідаючи на питання журналістів про хід переговорів Квасьнєвський сказав: "Складно, все складно".

"Подивіться зараз, як вони будуть голосувати в залі", - сказав також він.

Разом із тим він додав, що місію буде продовжено і переговори теж.

Посилання на коментар

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RaEFnAqoA7g

О суверенитете Германии. Дружба с Россией. Отсутствие радости по поводу вступления в ЕС.

Посилання на коментар

Полный идиотизм: ставить судьбу страны от какой-то Юли. ЕС перегибает палку...

Ну, надо поставить ему на вид путем проведения воспитательного собрания и принятием резолюции...
Посилання на коментар

Полный идиотизм: ставить судьбу страны от какой-то Юли. ЕС перегибает палку...

Для особливо обдарованих пояснюю:

Коли ще Меркель подавала нашому презу руку, у них вийшла розмова про долю Тимошенко - сцикун по своїй природі - він не зміг відмовити такій високій і поважній пані, якою є Меркель - тому пообіцяв розібратися і по можливості - з позитивний результатом. З тих пір так повелося: при зустрічі Янек обіцяв випустити Тимошенко, коли приїжджав в Україну - відразу сцяв.

І тепер вже ні від Тимошенко, ні від опозиції нічого не залежить - Янек Тимошенко повинен випустити, інакше Меркель треба буде визнати, що вона лох, бо повірила наперсточнику.

Вгадайте з ... раз - який буде результат, якщо Тимошенко не опиниться в німецькій клініці.

Є ідіоти, які вірять, що жінка, яка править світом - пробачить Янеку його брехню?

Посилання на коментар

Ну, надо поставить ему на вид путем проведения воспитательного собрания и принятием резолюции...

Так уже поставили... :lol:
Посилання на коментар

Так уже поставили... :lol:

Накінець поставили раком українця - завітна мрія твого Черчіля. І тим українцем став не хто інший, а виходець зі славного краю мужніх (в минулому) чоловіків, які не бояться глибини.

Це ж треба бути такими ідіотом, щоб загнати себе у таке становище.

Я б на його місці, всіх радників, які нашіптували йому посадити Тимошенко, а тепер брешуть, що Меркель впаде в "нєсознанку" і підпише Асоціацію без її звільнення - вигнала сраною мітлою.

І повернула розумну і дуже хитру жінку, хто здогадається, кого я маю на увазі - тому буде пранік.

Посилання на коментар

Накінець поставили раком українця - завітна мрія твого Черчіля. І тим українцем став не хто інший, а виходець зі славного краю мужніх (в минулому) чоловіків, які не бояться глибини.

Це ж треба бути такими ідіотом, щоб загнати себе у таке становище.

Я б на його місці, всіх радників, які нашіптували йому посадити Тимошенко, а тепер брешуть, що Меркель впаде в "нєсознанку" і підпише Асоціацію без її звільнення - вигнала сраною мітлою.

І повернула розумну і дуже хитру жінку, хто здогадається, кого я маю на увазі - тому буде пранік.

Да кому нужна та больная особа? О чем ты? Тут большая политика.
Посилання на коментар

.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RaEFnAqoA7g

О суверенитете Германии. Дружба с Россией. Отсутствие радости по поводу вступления в ЕС.

Дена, у тебе на грунті дружби з Рф мізки взагалі поїхали - Німеччина - це і є ЄС.

До чого тут це посилання? - що ти ним хотіла сказати, що Німеччина проти себе ? Чи окремі придурки проти ЄС? Ну тоді глянь на результати виборів у Німеччині - переважна більшість населення підтримала Меркель. Навіть більше - на деяких землях Меркель навіть агітувала за своїх союзників. І у звязку з цим - ще раз запитання - нахуя ти засмічуєш тему всяким сміттям?

Посилання на коментар

Да кому нужна та больная особа? О чем ты? Тут большая политика.

Правильно - якась моська типу янека - не може просто так давати слово такому важковаговику, як Меркель, а потім забирати обіцянку назад.

Тому Тимошенко нікому не потрібна, як людина, але як символ того, що за свої слова треба відповідати - стане Янеку дуже хорошим уроком.

До речі, приємно дивитися, як його ламають через коліна - так гниді і треба.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Гість
Ця тема закрита для нових відповідей.

• Створити...